حمید نوشته است:
مشکل پروگرام کردن اغلب در بخش فیوز بیتها پیش میاد که مشخصا با پروگرامر TNM مشکلات زیادی گزارش شده. در خصوص روال تنظیم کنتراست باید با همون یک بار فشار دادن OK کار انجام بشه! وگرنه یا فیوز بیتها درست تنظیم نشدن یا کلید شما اشکال داره و درست عمل نمیکنه.
در خصوص ولتاژ باطری دو مساله وجود داره که من متوجه نشدم کدومش هست! یکی اینکه ولتاژ روی ال سی دی مدام تغییر کنه که اگر در حد بیش از 0.1 ولت باشه اصلا عادی نیست. علاوه بر اون مقاومتها و جامپر ؛ خازن 18 رو هم چک کنین. احتمال هم داره باطری شما ایرادی داشته باشه. مساله دوم این هست که ولتاژ نوسان نداره ولی خطا داره! این هم ذکر شده که علتش چی میتونه باشه. علاوه بر اون دیود 5819 هم تاثیرگذار هست. البته باید مطمئن بشین ولتمتر شما درست عمل میکنه. در ضمن در نظر داشته باشین بخصوص وقتی باطری قدرت کافی نداشته باشه وقتی مدار رو روشن میکنین ولتاژ باطری کمی پایین میاد که اون هم عادیه. اما اگر در همون لحظه ولتاژ دو سر باطری رو با ولتمتر بگیرین باید تقریبا همون عددی باشه که روی ال سی دی نشون داده میشه.
مهندس فیوز بیت ها رو با eXtreme Burner تنظیم کردم کامل هم پروگرام شد
کلید ها رو هم تست کردم مشکلی نداشتن
جالب اینجاس فقط واسه تنظیم کنتراست اینجوریه ، دیگه توی منو کاملا درست عمل میکنه
باطری مشکلی نداره ، بله مهندس همون لحظه اندازه میگیرم ولتاژ باتری با ولتاژ روی LCD یکی نیست