نویسنده |
پیغام |
badboy
کاربر حرفه ای
|
درود به همگی مهندس جان دستت طلا بالاخره مدار منم راه افتاد مشکلم این بود به جای خازن تانتال 100میکرو از خازن الکترولیتی استفاده کردم فقط الان یه مشکلی دارم نمی دونم چرا کلید هان کار نمی کنه !!!!
|
یکشنبه 13 دی1394 - 5:26pm |
|
 |
ada
کاربر فعال
|
آقا محمد ساكن كاشان؛ 1ساله بچه هاي انجمن خصوصا استادحميد رو اين پروژه كار ميكنند بدون چشم داشتي ؛پس لطفا راجب معرفي دستگأه ديگه حرف نزنيد چون به همه بر ميخوره؛اگه دنبال دستگاه افسانه اي ميگرديد بريد کاتالوگ بخونيد شايد پيدأش كنيد اسب روياهاتون
|
یکشنبه 13 دی1394 - 6:43pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
اگر واقعا در پروگرام مشکلی نداشته باشین باید اتصالات اطراف میکرو رو بطور دقیق بررسی کنین! همینطور سیمکشی کلیدها رو.
|
یکشنبه 13 دی1394 - 8:35pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
badboy نوشته است: درود به همگی مهندس جان دستت طلا بالاخره مدار منم راه افتاد مشکلم این بود به جای خازن تانتال 100میکرو از خازن الکترولیتی استفاده کردم فقط الان یه مشکلی دارم نمی دونم چرا کلید هان کار نمی کنه !!!! خواهش میکنم. خازن الکترولیت فقط کیفیت پایین تری نسبت به نوع تانتال داره. وگرنه اینطور نیست که اگر الکترولیت بذارین کلا کار نکنه! پس خازنهای قبلی شما احتمالا معیوب بوده یا مشکل دیگری در اون قسمت مدار داشتین که رفع شده. در مورد کلیدها هم به توضیح پست قبلی من رجوع کنین. ظاهرا بحران جدید مدار دوستان کار نکردن کلیدهاست!!! 
|
یکشنبه 13 دی1394 - 8:40pm |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
مهندس حمید راهکاری برای جلوگیری از یخ کردن ال سی دی وجود نداره؟  امروز دستگاهو بردم بیرون برای تست اما ال سی دی یخ کرد و اصلا نمیشد متوجه شد که نوشته ها چی هستن 
شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!
|
یکشنبه 13 دی1394 - 8:42pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
بله کاملا حق با شماست! بنده شاید 2 سال هست دارم به این موضوع فکر میکنم ولی واقعا ال سی دی که توی هوای بسیار سرد مشکل نداشته باشه ندیدم! در واقع سیستم صفحه نمایش کریستال مایع بدلیل ذات کریستال مایعی که درش بکار رفته به سرما حساس هست. ولی همه ال سی دی ها یک جور نیستن و با هم کمی تفاوت دارن! من که نوع خاصی پیدا نکردم که واقعا بهتر باشه ولی راه حل شما در درجه اول تهیه چند ال سی دی متفاوت و تست کردن هر کدوم هست. اگر از کانکتور برای اتصال ال سی دی استفاده کنین طبیعتا خیلی راحت تر میشه تست گرفت. راه بعدی هم بنا به پیشنهاد دوستمون گرم نگه داشتن صفحه ال سی دی با نوعی المنت یا مقاومت هست که البته فکر نمیکنم جواب خوبی بده چون باید کل سطح رویی ال سی دی رو گرم نگه داشت که بنظر کار بسیار سختی هست. در این مورد ایده بنده استفاده از چیزی مشابه گرم کن شیشه عقب ماشینهاست! 
|
یکشنبه 13 دی1394 - 8:49pm |
|
 |
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
r_khan66 نوشته است: مهندس حمید راهکاری برای جلوگیری از یخ کردن ال سی دی وجود نداره؟  امروز دستگاهو بردم بیرون برای تست اما ال سی دی یخ کرد و اصلا نمیشد متوجه شد که نوشته ها چی هستن  سلام دوست عزیز محل تست شما شدت سرما بیش از حد بوده این رو هم در نظر بگیرید این سرما قطعا روی باطری و افت ولتاژ اثر بیشتری داره تو این سرما بعیده دستگاهی بدرستی کار کنه بهتر تو زمان مناسبتر کارتون رو انجام بدید
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
یکشنبه 13 دی1394 - 9:14pm |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|

حمید نوشته است: بله کاملا حق با شماست! بنده شاید 2 سال هست دارم به این موضوع فکر میکنم ولی واقعا ال سی دی که توی هوای بسیار سرد مشکل نداشته باشه ندیدم! در واقع سیستم صفحه نمایش کریستال مایع بدلیل ذات کریستال مایعی که درش بکار رفته به سرما حساس هست. ولی همه ال سی دی ها یک جور نیستن و با هم کمی تفاوت دارن! من که نوع خاصی پیدا نکردم که واقعا بهتر باشه ولی راه حل شما در درجه اول تهیه چند ال سی دی متفاوت و تست کردن هر کدوم هست. اگر از کانکتور برای اتصال ال سی دی استفاده کنین طبیعتا خیلی راحت تر میشه تست گرفت. راه بعدی هم بنا به پیشنهاد دوستمون گرم نگه داشتن صفحه ال سی دی با نوعی المنت یا مقاومت هست که البته فکر نمیکنم جواب خوبی بده چون باید کل سطح رویی ال سی دی رو گرم نگه داشت که بنظر کار بسیار سختی هست. در این مورد ایده بنده استفاده از چیزی مشابه گرم کن شیشه عقب ماشینهاست!  بله مهندس دقیقا همینطوره که شما میگین. از کانکتور استفاده کردم و سعی میکنم بزودی امتحان کنم. با توجه به سرمای غرب کشور باید راه حلی پیدا کنم. آقا حمید ممنون که مثل همیشه جواب همه رو با صبوری میدین  اگه به نتیجه رسیدین حتما ما رو هم در جریان بزارین. سپاس مهندس
|
یکشنبه 13 دی1394 - 9:18pm |
|
 |
r_khan66
کاربر فعال
|
alirezaii21 نوشته است: r_khan66 نوشته است: مهندس حمید راهکاری برای جلوگیری از یخ کردن ال سی دی وجود نداره؟  امروز دستگاهو بردم بیرون برای تست اما ال سی دی یخ کرد و اصلا نمیشد متوجه شد که نوشته ها چی هستن  سلام دوست عزیز محل تست شما شدت سرما بیش از حد بوده این رو هم در نظر بگیرید این سرما قطعا روی باطری و افت ولتاژ اثر بیشتری داره تو این سرما بعیده دستگاهی بدرستی کار کنه بهتر تو زمان مناسبتر کارتون رو انجام بدید از لحاظ سرما که کاملا حق با شماس دوست عزیز. برای باطریها میشه گرم نگهشون داشت اما ال سی دی شرایطش فرق میکنه. متاسفانه خیلی از مکانها چاره ای ندارن جز فصول سرد و حتما خود شما هم در جریان هستید. به هرحال ممنون از راهنماییتون دوست من 
|
یکشنبه 13 دی1394 - 9:25pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
یک راهی هم برای گرم نگه داشتن ال سی دی بدون مصرف باطری هست مثلا ال سی دی را تو قسمتی که رگولاتور هست نصب کنید واگه هیتسینگ خیلی داغ میشه یه چیزی بین هیت و ال سی دی بزارید به این میگن انرزی مجانی
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
یکشنبه 13 دی1394 - 9:49pm |
|
 |
|