انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 8:49am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1589 , 1590 , 1591 , 1592 , 1593 , 1594 , 1595 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود به همگی

مهندس جان دستت طلا بالاخره مدار منم راه افتاد :x
مشکلم این بود به جای خازن تانتال 100میکرو از خازن الکترولیتی استفاده کردم :D
فقط الان یه مشکلی دارم نمی دونم چرا کلید هان کار نمی کنه !!!!

یکشنبه 13 دی1394 - 5:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا محمد ساكن كاشان؛ 1ساله بچه هاي انجمن خصوصا استادحميد رو اين پروژه كار ميكنند بدون چشم داشتي ؛پس لطفا راجب معرفي دستگأه ديگه حرف نزنيد چون به همه بر ميخوره؛اگه دنبال دستگاه افسانه اي ميگرديد بريد کاتالوگ بخونيد شايد پيدأش كنيد اسب روياهاتون

یکشنبه 13 دی1394 - 6:43pm
مدیر کل
مدیر کل

qasedak نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
مهندس بجز مشکل تنظیم کنتراست که بهتون عرض کردم باید چندین بار ok رو بزنم تا تنظیم بشه ، حالا ok رو که فشار میدم به جای این که وارد منو بشه دستگاه restart میشه
لطفا راهنمایی کنین مهندس :(( :(( :(( :(( :(( ~X(

اگر واقعا در پروگرام مشکلی نداشته باشین باید اتصالات اطراف میکرو رو بطور دقیق بررسی کنین! همینطور سیمکشی کلیدها رو.

یکشنبه 13 دی1394 - 8:35pm
مدیر کل
مدیر کل

badboy نوشته است:
درود به همگی

مهندس جان دستت طلا بالاخره مدار منم راه افتاد :x
مشکلم این بود به جای خازن تانتال 100میکرو از خازن الکترولیتی استفاده کردم :D
فقط الان یه مشکلی دارم نمی دونم چرا کلید هان کار نمی کنه !!!!

خواهش میکنم.
خازن الکترولیت فقط کیفیت پایین تری نسبت به نوع تانتال داره. وگرنه اینطور نیست که اگر الکترولیت بذارین کلا کار نکنه! پس خازنهای قبلی شما احتمالا معیوب بوده یا مشکل دیگری در اون قسمت مدار داشتین که رفع شده.
در مورد کلیدها هم به توضیح پست قبلی من رجوع کنین. ظاهرا بحران جدید مدار دوستان کار نکردن کلیدهاست!!! :(( :D

یکشنبه 13 دی1394 - 8:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید راهکاری برای جلوگیری از یخ کردن ال سی دی وجود نداره؟ =(( امروز دستگاهو بردم بیرون برای تست اما ال سی دی یخ کرد و اصلا نمیشد متوجه شد که نوشته ها چی هستن :( :(

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

یکشنبه 13 دی1394 - 8:42pm
مدیر کل
مدیر کل

بله کاملا حق با شماست! بنده شاید 2 سال هست دارم به این موضوع فکر میکنم ولی واقعا ال سی دی که توی هوای بسیار سرد مشکل نداشته باشه ندیدم! در واقع سیستم صفحه نمایش کریستال مایع بدلیل ذات کریستال مایعی که درش بکار رفته به سرما حساس هست. ولی همه ال سی دی ها یک جور نیستن و با هم کمی تفاوت دارن! من که نوع خاصی پیدا نکردم که واقعا بهتر باشه ولی راه حل شما در درجه اول تهیه چند ال سی دی متفاوت و تست کردن هر کدوم هست. اگر از کانکتور برای اتصال ال سی دی استفاده کنین طبیعتا خیلی راحت تر میشه تست گرفت. راه بعدی هم بنا به پیشنهاد دوستمون گرم نگه داشتن صفحه ال سی دی با نوعی المنت یا مقاومت هست که البته فکر نمیکنم جواب خوبی بده چون باید کل سطح رویی ال سی دی رو گرم نگه داشت که بنظر کار بسیار سختی هست. در این مورد ایده بنده استفاده از چیزی مشابه گرم کن شیشه عقب ماشینهاست! ;;) :D

یکشنبه 13 دی1394 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید راهکاری برای جلوگیری از یخ کردن ال سی دی وجود نداره؟ =(( امروز دستگاهو بردم بیرون برای تست اما ال سی دی یخ کرد و اصلا نمیشد متوجه شد که نوشته ها چی هستن :( :(

سلام دوست عزیز
محل تست شما شدت سرما بیش از حد بوده این رو هم در نظر بگیرید این سرما قطعا روی باطری و افت ولتاژ اثر بیشتری داره تو این سرما بعیده دستگاهی بدرستی کار کنه بهتر تو زمان مناسبتر کارتون رو انجام بدید

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

یکشنبه 13 دی1394 - 9:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بله کاملا حق با شماست! بنده شاید 2 سال هست دارم به این موضوع فکر میکنم ولی واقعا ال سی دی که توی هوای بسیار سرد مشکل نداشته باشه ندیدم! در واقع سیستم صفحه نمایش کریستال مایع بدلیل ذات کریستال مایعی که درش بکار رفته به سرما حساس هست. ولی همه ال سی دی ها یک جور نیستن و با هم کمی تفاوت دارن! من که نوع خاصی پیدا نکردم که واقعا بهتر باشه ولی راه حل شما در درجه اول تهیه چند ال سی دی متفاوت و تست کردن هر کدوم هست. اگر از کانکتور برای اتصال ال سی دی استفاده کنین طبیعتا خیلی راحت تر میشه تست گرفت. راه بعدی هم بنا به پیشنهاد دوستمون گرم نگه داشتن صفحه ال سی دی با نوعی المنت یا مقاومت هست که البته فکر نمیکنم جواب خوبی بده چون باید کل سطح رویی ال سی دی رو گرم نگه داشت که بنظر کار بسیار سختی هست. در این مورد ایده بنده استفاده از چیزی مشابه گرم کن شیشه عقب ماشینهاست! ;;) :D

بله مهندس دقیقا همینطوره که شما میگین. از کانکتور استفاده کردم و سعی میکنم بزودی امتحان کنم. با توجه به سرمای غرب کشور باید راه حلی پیدا کنم. آقا حمید ممنون که مثل همیشه جواب همه رو با صبوری میدین @};- @};- :x اگه به نتیجه رسیدین حتما ما رو هم در جریان بزارین. سپاس مهندس

یکشنبه 13 دی1394 - 9:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
r_khan66 نوشته است:

سلام دوست عزیز
محل تست شما شدت سرما بیش از حد بوده این رو هم در نظر بگیرید این سرما قطعا روی باطری و افت ولتاژ اثر بیشتری داره تو این سرما بعیده دستگاهی بدرستی کار کنه بهتر تو زمان مناسبتر کارتون رو انجام بدید

از لحاظ سرما که کاملا حق با شماس دوست عزیز. برای باطریها میشه گرم نگهشون داشت اما ال سی دی شرایطش فرق میکنه. متاسفانه خیلی از مکانها چاره ای ندارن جز فصول سرد و حتما خود شما هم در جریان هستید. به هرحال ممنون از راهنماییتون دوست من @};-

یکشنبه 13 دی1394 - 9:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یک راهی هم برای گرم نگه داشتن ال سی دی بدون مصرف باطری هست مثلا ال سی دی را تو قسمتی که رگولاتور هست نصب کنید واگه هیتسینگ خیلی داغ میشه یه چیزی بین هیت و ال سی دی بزارید به این میگن انرزی مجانی

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

یکشنبه 13 دی1394 - 9:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1589 , 1590 , 1591 , 1592 , 1593 , 1594 , 1595 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: پیمان شکوری و 49 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure