نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
sajad1372 نوشته است: دوستان ک تجربه قبر با پالسی فلزجو رو دارند لطف میکنن واکنش دستگاه نسبت به قبر چجوریه و چطوری میتونم ی قبر ک عمق آن 2 متر هست کشف کنم؟در یک محدوده 5متر در 5 متر.محتویات قبر هم مهم نیست که فلز باشه توش یا نه. واکنش خود سیستم به قبر چیه و با چه تنظیماتی میتونم به قبر حساس ترش کنم؟تشکر سجاد عزیز همونطوریکه خودتونم اشاره کردین این مدار یه فلزیاب پالسیه نه حفره یاب و طبیعیه که مانند تمام فلزیابها در برابر فلزات واکنش نشون میده نه قبر و فضاهای خالی
|
دوشنبه 14 دی1394 - 9:17am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بنده تستی داشتم مکانی که چندسالی بود چاله ای به اندازه قبر بود و داخلش از خاک پر شده بود در حدود 3 متر دورتر لوپ 60 رو روی خاک بکر بالانس کرده و کم کم لوپ رو بردم روی این مکان که میتر منفی تا 80 تا 100 میرفت و لوپ رو که عبور میدادم دوباره میتر منفی نداشت و بالانس عادی می شد ؛ دوباره بردم روی مکان فوق و خاک ریخته شده که دوباره میتر منفی میداد با اعداد 80 تا 100 .. دوستان تست کنید ؛ شاید این مورد به آقا سجاد کمک کنه !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 14 دی1394 - 3:17pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
pouya83 نوشته است: سجاد عزیز همونطوریکه خودتونم اشاره کردین این مدار یه فلزیاب پالسیه نه حفره یاب و طبیعیه که مانند تمام فلزیابها در برابر فلزات واکنش نشون میده نه قبر و فضاهای خالی
خیر دوست عزیز! توضیح مناسب در این خصوص در فایل توضیحات ذکر شده. فکر نمیکنم نیاز باشه اینجا علتش رو مجددا توضیح بدیم. در همه فلزیاب های پالسی کم و بیش میشه حفره یابی هم انجام داد ولی تقریبا هیچ کدوم از سایر مدارات برای این کار بهینه نشدن. در طرح فلزجو وجود تنظیمات مختلف در کنار وجود میتر منفی سبب میشه در هر زمینی که شرایطش برای حفره یابی مساعد باشه بشه این کار رو انجام داد. تجربه ای که مهدی عزیز فرمودن یک نمونش بود. البته تنظیمات برای حالت حفره یابی با فلزیابی باید کمی فرق کنه که در توضیحات اشاره داشتم. در صورت تنظیمات مناسب و همینطور مناسب بودن خاک اون منطقه برای این کار ؛ بنظر من برد حفره یابی حداقل نصف فلزیابی خواهد بود!
|
دوشنبه 14 دی1394 - 3:46pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
بنه نیز کاملا به توانایی فلزجو در پیدا کردن فضای خالی ایمان دارم اگر منظور ایشان از 2 متر عمق ، کف قبر مورد نظر باشد ، با فلزجو میشه پیداش کرد . و فرمایش آقا مهدی هم برمیگرده به میزان فشردگی خاک . چاله های پر شده ، چون نسبت به خاک اطراف فشردگی کمتری دارند باعث میتر منفی میشن و قابل تشخیص هستند . ( چاله های پرشده حتی روی تصویر جی پی آر هم تاثیر دارند ) فلزیابی که بتونه خاک بکر را از خاک پرشده ، تشخیص بده ، پس میتونه فضای خالی را خیلی بهتر نشون بده
لا اله الا هو
|
دوشنبه 14 دی1394 - 4:12pm |
|
|
sajad1372
کاربر فعال
|
مهندس من توضیحات قبلیتون رو راجع به حفره یابی خونده بودم که اشاره به گذاشتن دستگاه روی گراند خاموش و دیلی اتومات کرده بودید. وسنس حفره از میتر منفی.ولی تو پست یکی از دوستان خونده بودم که یشون کل قبر رو سنس مثبت فلز داشتند برای حفره. که یکی دو نفر گفه بودند کلا قبر اینطوریه... خواستم بدونم الان من دستگاهم بره رو حفره دقیقا چی میشه؟میتر منفی میشه واز بالانس خارج میشه سنس+دارم؟تشکر
|
دوشنبه 14 دی1394 - 5:18pm |
|
|
sajad1372
کاربر فعال
|
سنه دژ نوشته است: بنه نیز کاملا به توانایی فلزجو در پیدا کردن فضای خالی ایمان دارم اگر منظور ایشان از 2 متر عمق ، کف قبر مورد نظر باشد ، با فلزجو میشه پیداش کرد . و فرمایش آقا مهدی هم برمیگرده به میزان فشردگی خاک . چاله های پر شده ، چون نسبت به خاک اطراف فشردگی کمتری دارند باعث میتر منفی میشن و قابل تشخیص هستند . ( چاله های پرشده حتی روی تصویر جی پی آر هم تاثیر دارند ) فلزیابی که بتونه خاک بکر را از خاک پرشده ، تشخیص بده ، پس میتونه فضای خالی را خیلی بهتر نشون بده بله سنه دژ جان منظورم از دومتر کف قبر بود.راه حلتون چیه؟
|
دوشنبه 14 دی1394 - 5:20pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
sajad1372 نوشته است: مهندس من توضیحات قبلیتون رو راجع به حفره یابی خونده بودم که اشاره به گذاشتن دستگاه روی گراند خاموش و دیلی اتومات کرده بودید. وسنس حفره از میتر منفی.ولی تو پست یکی از دوستان خونده بودم که یشون کل قبر رو سنس مثبت فلز داشتند برای حفره. که یکی دو نفر گفه بودند کلا قبر اینطوریه... خواستم بدونم الان من دستگاهم بره رو حفره دقیقا چی میشه؟میتر منفی میشه واز بالانس خارج میشه سنس+دارم؟تشکر توضیحی که بنده دادم مشخص بود و در حالت کلی میتر منفی میتونه علامت حفره باشه. ولی بسته به شرایط مثلا در صورت حضور فلز داخل اون حفره یا سنگی خاص ممکنه نتیجه چیز دیگری باشه! این مساله تا حدی به جنس خاک اون منطقه هم بستگی داره. در ضمن میتر منفی به معنی سنس نیست! برای سنس فلز فقط میتر مثبت داریم.
|
دوشنبه 14 دی1394 - 10:21pm |
|
|
arash111
کاربر حرفه ای
|
خیلی ها میگن با چسباندن لوپ به زمین صداش درمیاد برادر من من با 2 بار زیرو کردن لوپ 60 رو کامل چسبوندم زمین اصلا صداش در نیومد ماشالا
|
جمعه 18 دی1394 - 8:02pm |
|
|
chalak
کاربر فعال
|
از دوستانی که لوپ جی پی رو برای فلز جو استفاده کردند ،لطفا اطلاع رسانی کنند که بالانسش چطوره ؟ و عملکردش . ممنون
یا الله
|
جمعه 18 دی1394 - 9:35pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان . مهندس حمید این همه نبوغ و اراده و انرزی شما قابل تقدیره جا داره به خاطر همه زحماتی که برای همه دوستان میکشید تشکر کنم . دیروز رفته بودیم سفرهای علمی با لوپ یک متری روی 15 و 20 سانت برف داشتیم کار میکردیم جیک دستگاه در نمیومد حتی با حساسیت 17 و 18 هم به همین منوال بود خدارو شکر خبری نبود فقط یه سوال ممنون میشم جواب بدین ایا در جایی که بار هست برف زیاد یا زمین خیس مانع از سنس هدف میشه
|
چهارشنبه 23 دی1394 - 6:21pm |
|
|
|