انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:54am

پاسخ به موضوع  [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 197  بعدی
 اپراتوری و اعلام نتایج و عملکرد نقطه زن فلزجو PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
sajad1372 نوشته است:
دوستان ک تجربه قبر با پالسی فلزجو رو دارند لطف میکنن واکنش دستگاه نسبت به قبر چجوریه و چطوری میتونم ی قبر ک عمق آن 2 متر هست کشف کنم؟در یک محدوده 5متر در 5 متر.محتویات قبر هم مهم نیست که فلز باشه توش یا نه.
واکنش خود سیستم به قبر چیه و با چه تنظیماتی میتونم به قبر حساس ترش کنم؟تشکر

سجاد عزیز همونطوریکه خودتونم اشاره کردین این مدار یه فلزیاب پالسیه نه حفره یاب و طبیعیه که مانند تمام فلزیابها در برابر فلزات واکنش نشون میده نه قبر و فضاهای خالی

دوشنبه 14 دی1394 - 9:17am
مدیر سایت
مدیر سایت

بنده تستی داشتم مکانی که چندسالی بود چاله ای به اندازه قبر بود و داخلش از خاک پر شده بود در حدود 3 متر دورتر لوپ 60 رو روی خاک بکر بالانس کرده و کم کم لوپ رو بردم روی این مکان که میتر منفی تا 80 تا 100 میرفت و لوپ رو که عبور میدادم دوباره میتر منفی نداشت و بالانس عادی می شد ؛ دوباره بردم روی مکان فوق و خاک ریخته شده که دوباره میتر منفی میداد با اعداد 80 تا 100 .. دوستان تست کنید ؛ شاید این مورد به آقا سجاد کمک کنه !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 14 دی1394 - 3:17pm
مدیر کل
مدیر کل

pouya83 نوشته است:

سجاد عزیز همونطوریکه خودتونم اشاره کردین این مدار یه فلزیاب پالسیه نه حفره یاب و طبیعیه که مانند تمام فلزیابها در برابر فلزات واکنش نشون میده نه قبر و فضاهای خالی

خیر دوست عزیز! توضیح مناسب در این خصوص در فایل توضیحات ذکر شده. فکر نمیکنم نیاز باشه اینجا علتش رو مجددا توضیح بدیم. در همه فلزیاب های پالسی کم و بیش میشه حفره یابی هم انجام داد ولی تقریبا هیچ کدوم از سایر مدارات برای این کار بهینه نشدن. در طرح فلزجو وجود تنظیمات مختلف در کنار وجود میتر منفی سبب میشه در هر زمینی که شرایطش برای حفره یابی مساعد باشه بشه این کار رو انجام داد. تجربه ای که مهدی عزیز فرمودن یک نمونش بود. البته تنظیمات برای حالت حفره یابی با فلزیابی باید کمی فرق کنه که در توضیحات اشاره داشتم. در صورت تنظیمات مناسب و همینطور مناسب بودن خاک اون منطقه برای این کار ؛ بنظر من برد حفره یابی حداقل نصف فلزیابی خواهد بود!

دوشنبه 14 دی1394 - 3:46pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
بنه نیز کاملا به توانایی فلزجو در پیدا کردن فضای خالی ایمان دارم
اگر منظور ایشان از 2 متر عمق ، کف قبر مورد نظر باشد ، با فلزجو میشه پیداش کرد .
و فرمایش آقا مهدی هم برمیگرده به میزان فشردگی خاک . چاله های پر شده ، چون نسبت به خاک اطراف فشردگی کمتری دارند باعث میتر منفی میشن و قابل تشخیص هستند . ( چاله های پرشده حتی روی تصویر جی پی آر هم تاثیر دارند )
فلزیابی که بتونه خاک بکر را از خاک پرشده ، تشخیص بده ، پس میتونه فضای خالی را خیلی بهتر نشون بده

لا اله الا هو

دوشنبه 14 دی1394 - 4:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس من توضیحات قبلیتون رو راجع به حفره یابی خونده بودم که اشاره به گذاشتن دستگاه روی گراند خاموش و دیلی اتومات کرده بودید. وسنس حفره از میتر منفی.ولی تو پست یکی از دوستان خونده بودم که یشون کل قبر رو سنس مثبت فلز داشتند برای حفره. که یکی دو نفر گفه بودند کلا قبر اینطوریه... خواستم بدونم الان من دستگاهم بره رو حفره دقیقا چی میشه؟میتر منفی میشه واز بالانس خارج میشه سنس+دارم؟تشکر

دوشنبه 14 دی1394 - 5:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
بنه نیز کاملا به توانایی فلزجو در پیدا کردن فضای خالی ایمان دارم
اگر منظور ایشان از 2 متر عمق ، کف قبر مورد نظر باشد ، با فلزجو میشه پیداش کرد .
و فرمایش آقا مهدی هم برمیگرده به میزان فشردگی خاک . چاله های پر شده ، چون نسبت به خاک اطراف فشردگی کمتری دارند باعث میتر منفی میشن و قابل تشخیص هستند . ( چاله های پرشده حتی روی تصویر جی پی آر هم تاثیر دارند )
فلزیابی که بتونه خاک بکر را از خاک پرشده ، تشخیص بده ، پس میتونه فضای خالی را خیلی بهتر نشون بده

بله سنه دژ جان منظورم از دومتر کف قبر بود.راه حلتون چیه؟ @};- @};-

دوشنبه 14 دی1394 - 5:20pm
مدیر کل
مدیر کل

sajad1372 نوشته است:
مهندس من توضیحات قبلیتون رو راجع به حفره یابی خونده بودم که اشاره به گذاشتن دستگاه روی گراند خاموش و دیلی اتومات کرده بودید. وسنس حفره از میتر منفی.ولی تو پست یکی از دوستان خونده بودم که یشون کل قبر رو سنس مثبت فلز داشتند برای حفره. که یکی دو نفر گفه بودند کلا قبر اینطوریه... خواستم بدونم الان من دستگاهم بره رو حفره دقیقا چی میشه؟میتر منفی میشه واز بالانس خارج میشه سنس+دارم؟تشکر

توضیحی که بنده دادم مشخص بود و در حالت کلی میتر منفی میتونه علامت حفره باشه. ولی بسته به شرایط مثلا در صورت حضور فلز داخل اون حفره یا سنگی خاص ممکنه نتیجه چیز دیگری باشه! این مساله تا حدی به جنس خاک اون منطقه هم بستگی داره. در ضمن میتر منفی به معنی سنس نیست! برای سنس فلز فقط میتر مثبت داریم.

دوشنبه 14 دی1394 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی ها میگن با چسباندن لوپ به زمین صداش درمیاد برادر من من با 2 بار زیرو کردن لوپ 60 رو کامل چسبوندم زمین اصلا صداش در نیومد ماشالا

جمعه 18 دی1394 - 8:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

از دوستانی که لوپ جی پی رو برای فلز جو استفاده کردند ،لطفا اطلاع رسانی کنند که بالانسش چطوره ؟ و عملکردش .
ممنون

یا الله

جمعه 18 دی1394 - 9:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان . مهندس حمید این همه نبوغ و اراده و انرزی شما قابل تقدیره جا داره به خاطر همه زحماتی که برای همه دوستان میکشید تشکر کنم @};- . دیروز رفته بودیم سفرهای علمی :D با لوپ یک متری روی 15 و 20 سانت برف داشتیم کار میکردیم جیک دستگاه در نمیومد حتی با حساسیت 17 و 18 هم به همین منوال بود خدارو شکر خبری نبود فقط یه سوال ممنون میشم جواب بدین ایا در جایی که بار هست برف زیاد یا زمین خیس مانع از سنس هدف میشه

چهارشنبه 23 دی1394 - 6:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 197  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 147 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure