انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 10:02am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1616 , 1617 , 1618 , 1619 , 1620 , 1621 , 1622 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

r_khan66 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید و دوستان. چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید @};-
مهندس رگولاتور 7812 به برد چسبیده تر باشه خوبه یا برعکس؟
برای ماسفت یه هیت سینک کوچیک بزارم مشکلی نداره؟ مخصوصا در زمینه جذب نویز؟
میخواستم چندتا ماسفت تهیه کنم مهندس لطف میکنید مدلهایی که مورد تایید خودتون هستو بگید.
مهندس یه مدار فلزیاب کوچیک ساده که بشه بصورت دستی ساختش میتونید معرفی کنید. در حد 20 سانتم جواب بده کافیه :D
یک دنیا سپاس آقا حمید @};-

در مورد رگولاتور زیاد مهم نیست که به فیبر چسبیده باشه یا فاصله داشته باشه! بیشتر این مهمه که شما با توجه به فضای محدود در اون قسمت موفق بشین رگولاتوری که هیت سینک روش نصب شده رو بخوبی روی فیبر قرار بدین. بعد هم تا حد ممکن به فیبر بچسبونید طوریکه بدنه هیت سینک از کنار و زیر به قطعات دیگر مدار اتصال پیدا نکنه.
هیت سینک برای ماسفت هم عرض کردیم مشکلی نداره. در محیط منزل ممکنه نویز کمی بیشتر اثر بذاره هر چند باز هم قابل مقایسه با نویز جذب شده توسط لوپ نیست ؛ ولی بهرحال در محیط بیرون تاثیر محسوسی از این نظر نداره.
در خصوص ماسفت من نظر ویژه ای ندارم چون اصولا شماره خاصی رو تست نکردم! میتونین از نظرات و تجربیات دوستان استفاده کنین. البته باز هم عرض میکنم هر چند ممکنه برد نهایی در تستهای هوایی نهایتا 20 درصد امکان افزایش داشته باشه ؛ ولی برد مفید عملا تغییر محسوسی نمیکنه! چرا که هر چه برد بیشتر بشه حساسیت های اضافی و بی ثباتی هم بیشتر میشه و با کم کردن درجه حساسیت به جهت رسیدن به شرایط ثبات قبلی ؛ برد تقریبا همون برد قبلی خواهد بود! فراموش نکنین من حتی در شروع پروژه هم از این مساله آگاهی داشتم و در پست اول تاپیک در مورد برد نکاتی رو ذکر کردم! بنابراین بهتره بجای اینکه دوستان در منزل مشغول تعویض ماسفت و این چیزها باشن تشریف ببرن کمی تست و تمرین با دستگاه انجام بدن. مطمئنا نتیجه بهتری میگیرن.
در مورد فلزیاب کوچک با برد خیلی کم احتمالا منظور شما نوعی پین پوینتر هست که بصورت چیزی شبیه چراغ قوه قابل ساخت باشه. فکر میکنم مدارش در انجمن قبلا قرار داده شده.

پنج شنبه 24 دی1394 - 1:45pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
:YMPRAY:

لا اله الا هو

پنج شنبه 24 دی1394 - 1:51pm

محل اقامت: IRAN
مهدی نوشته است:
مح سن نوشته است:
سلام دوستان مدار من راه افتاد من اونو بیرون بردم کاملا بی ثبات بود حتی فلز رو به لوپ میچسبونم بازم سنس نمیشد و به سرعت از بالانس خارج میشد لوپم 1 در1 این اعدا رو ال سی دی اپ امپ هم از چهره خریدم لطفا کمک کنیذ مدارمو راه بندازم

S20
D14
F239P195
23041
A640 B728
C743
ID68
NON-FE:+4/44

لوپمم 10 دور سیم 1 هست حدود 1.5 اهم 300 خورده ای میلی هنری کابل رابط RG59که فویل آلمینوم داشت

با سلام
آقا محسن شما لطفاً بفرمائید از چه شماره ماسفتی استفاده کردید ؟
اعداد سگانه دیباگ مدارتون خیلی نامنظم هست که میتونه از چند چیز در مدارتون باشه ( اول جنس ماسفت ، جنس کابل رابط و جنس سیم لوپ ) از آی سی 357 نیست ، بیشتر جنس سه موردی که عرض کردم رو دقت کنید . @};-

سلام مهدی جان واقعا بابت راهنمایی های شما ممنونم ماسفت رو از ایران میکرو خریدم IRF8408نوشته روش اورجینال رو گرفتم راستی یادم رفت بگم پنهای پالس یا فرکانس بود ظاهرا از از 150 پایین تر میومد ارور کویل میداد سیم من مارک نور دو رنگ هست کابل RG59هست که فویلش آلمینیومه
ممون میشم حقیر رو کمک کنید

پنج شنبه 24 دی1394 - 10:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید و دوستان. چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید @};-
مهندس رگولاتور 7812 به برد چسبیده تر باشه خوبه یا برعکس؟
برای ماسفت یه هیت سینک کوچیک بزارم مشکلی نداره؟ مخصوصا در زمینه جذب نویز؟
میخواستم چندتا ماسفت تهیه کنم مهندس لطف میکنید مدلهایی که مورد تایید خودتون هستو بگید.
مهندس یه مدار فلزیاب کوچیک ساده که بشه بصورت دستی ساختش میتونید معرفی کنید. در حد 20 سانتم جواب بده کافیه :D
یک دنیا سپاس آقا حمید @};-

در مورد رگولاتور زیاد مهم نیست که به فیبر چسبیده باشه یا فاصله داشته باشه! بیشتر این مهمه که شما با توجه به فضای محدود در اون قسمت موفق بشین رگولاتوری که هیت سینک روش نصب شده رو بخوبی روی فیبر قرار بدین. بعد هم تا حد ممکن به فیبر بچسبونید طوریکه بدنه هیت سینک از کنار و زیر به قطعات دیگر مدار اتصال پیدا نکنه.
هیت سینک برای ماسفت هم عرض کردیم مشکلی نداره. در محیط منزل ممکنه نویز کمی بیشتر اثر بذاره هر چند باز هم قابل مقایسه با نویز جذب شده توسط لوپ نیست ؛ ولی بهرحال در محیط بیرون تاثیر محسوسی از این نظر نداره.
در خصوص ماسفت من نظر ویژه ای ندارم چون اصولا شماره خاصی رو تست نکردم! میتونین از نظرات و تجربیات دوستان استفاده کنین. البته باز هم عرض میکنم هر چند ممکنه برد نهایی در تستهای هوایی نهایتا 20 درصد امکان افزایش داشته باشه ؛ ولی برد مفید عملا تغییر محسوسی نمیکنه! چرا که هر چه برد بیشتر بشه حساسیت های اضافی و بی ثباتی هم بیشتر میشه و با کم کردن درجه حساسیت به جهت رسیدن به شرایط ثبات قبلی ؛ برد تقریبا همون برد قبلی خواهد بود! فراموش نکنین من حتی در شروع پروژه هم از این مساله آگاهی داشتم و در پست اول تاپیک در مورد برد نکاتی رو ذکر کردم! بنابراین بهتره بجای اینکه دوستان در منزل مشغول تعویض ماسفت و این چیزها باشن تشریف ببرن کمی تست و تمرین با دستگاه انجام بدن. مطمئنا نتیجه بهتری میگیرن.
در مورد فلزیاب کوچک با برد خیلی کم احتمالا منظور شما نوعی پین پوینتر هست که بصورت چیزی شبیه چراغ قوه قابل ساخت باشه. فکر میکنم مدارش در انجمن قبلا قرار داده شده.

مهندس نمونه ای بخدا @};- :x ایشالا که همیشه سالم و سربلند باشی :ymhug: ممنون از راهنماییت.
آقا حمید من امشب دستگاهو بردم بیرون با لوپ 60 عنکبوتی دیلی 18 و دیلی دستی 40 با حساسیت 18 فرکانس 99 و پهنای پالس 160 - انتگرال 46 - اسپید 5 - گراند 3 حدود 3 ساعت گشتم روی زمین خیس انصافا بجز معدود دفعاتی اصلا بوق اضافی نداشتم و کابل رابطمم زیاد مناسب نیست. خدا ازت راضی باشه مهندس برای سیستم حذف آهن :ymhug: برای امتحان یه دونه رو کندیم یه پوکه کلاشینکف بود تو عمق 40 سانتی. دستت طلا @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

جمعه 24 دی1394 - 12:37am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم عزیز من. لطف دارین.
قطعا رضایت و نتیجه گیری خوب شما و دوستان هدف اصلی بنده بوده که طی یک سال اخیر در این پروژه دنبال کردم. ایشالا موفق باشین. @};-

جمعه 24 دی1394 - 1:23am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
قطعا رضایت و نتیجه گیری خوب شما و دوستان هدف اصلی بنده بوده که طی یک سال اخیر در این پروژه دنبال کردم. ایشالا موفق باشین. @};-

یک دنیا ممنون مهندس زنده باشی @};- آدمایی مثل شما که روح بزرگی داشته باشن کمیابه!!! با آرزوی موفقیت بیشتر @};- :x

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

جمعه 25 دی1394 - 10:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

r_khan66 نوشته است:
حمید نوشته است:

یک دنیا ممنون مهندس زنده باشی @};- آدمایی مثل شما که روح بزرگی داشته باشن کمیابه!!! با آرزوی موفقیت بیشتر @};- :x

:ymapplause:

جمعه 25 دی1394 - 3:18pm

سلام اقاحمید
لطف میکنید تنظیمات فیوز بیت را روی شکل نشون بدید ^:)^ یه میکرو تا الان سوزوندم نتونستم تنظیم کنم
پیوست:
SRFile2016_1_15_20_39_58_202.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 25 دی1394 - 8:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من اون میکرو نسوخته و فیوزبیتهاش قفل شده یکبار اریزش کنید البته با پروگرمرهای ۱۲ ولتی مثل tnm ها میکرو شما دوباره احیا میشه و یا میتونید مدار دکتر فیوزبیت بهنام رو بسازید و میکروهاتونو ریست کنید

جمعه 25 دی1394 - 9:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

چاکر مهندس دستگاه منم بالاخره درست شد چون کارت درسته تو بیرون با لوپ 1رو هوا 210 ی سینی 35رو .تنظیمات فرکانس 120پالس 180اسپید دو.گراند40 ..خوبه یا بده

جمعه 25 دی1394 - 9:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1616 , 1617 , 1618 , 1619 , 1620 , 1621 , 1622 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 , beiduo و 112 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure