r_khan66 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید و دوستان. چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
مهندس رگولاتور 7812 به برد چسبیده تر باشه خوبه یا برعکس؟
برای ماسفت یه هیت سینک کوچیک بزارم مشکلی نداره؟ مخصوصا در زمینه جذب نویز؟
میخواستم چندتا ماسفت تهیه کنم مهندس لطف میکنید مدلهایی که مورد تایید خودتون هستو بگید.
مهندس یه مدار فلزیاب کوچیک ساده که بشه بصورت دستی ساختش میتونید معرفی کنید. در حد 20 سانتم جواب بده کافیه
یک دنیا سپاس آقا حمید

در مورد رگولاتور زیاد مهم نیست که به فیبر چسبیده باشه یا فاصله داشته باشه! بیشتر این مهمه که شما با توجه به فضای محدود در اون قسمت موفق بشین رگولاتوری که هیت سینک روش نصب شده رو بخوبی روی فیبر قرار بدین. بعد هم تا حد ممکن به فیبر بچسبونید طوریکه بدنه هیت سینک از کنار و زیر به قطعات دیگر مدار اتصال پیدا نکنه.
هیت سینک برای ماسفت هم عرض کردیم مشکلی نداره. در محیط منزل ممکنه نویز کمی بیشتر اثر بذاره هر چند باز هم قابل مقایسه با نویز جذب شده توسط لوپ نیست ؛ ولی بهرحال در محیط بیرون تاثیر محسوسی از این نظر نداره.
در خصوص ماسفت من نظر ویژه ای ندارم چون اصولا شماره خاصی رو تست نکردم! میتونین از نظرات و تجربیات دوستان استفاده کنین. البته باز هم عرض میکنم هر چند ممکنه برد نهایی در تستهای هوایی نهایتا 20 درصد امکان افزایش داشته باشه ؛ ولی برد مفید عملا تغییر محسوسی نمیکنه! چرا که هر چه برد بیشتر بشه حساسیت های اضافی و بی ثباتی هم بیشتر میشه و با کم کردن درجه حساسیت به جهت رسیدن به شرایط ثبات قبلی ؛ برد تقریبا همون برد قبلی خواهد بود! فراموش نکنین من حتی در شروع پروژه هم از این مساله آگاهی داشتم و در پست اول تاپیک در مورد برد نکاتی رو ذکر کردم! بنابراین بهتره بجای اینکه دوستان در منزل مشغول تعویض ماسفت و این چیزها باشن تشریف ببرن کمی تست و تمرین با دستگاه انجام بدن. مطمئنا نتیجه بهتری میگیرن.
در مورد فلزیاب کوچک با برد خیلی کم احتمالا منظور شما نوعی پین پوینتر هست که بصورت چیزی شبیه چراغ قوه قابل ساخت باشه. فکر میکنم مدارش در انجمن قبلا قرار داده شده.