rostam نوشته است:
جاوید نوشته است:
http://www.needkala.com/page_info.php/pages_id/32/pname/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98
DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F
با سلام
استاد جاوید عزیز این ترجمه از سایت بارون توسط یکی از دوستان انجام شده
اگر با دقت مطالعه کنید امواج اسکالر تولید میشود از تداخل 2 موج انرژی دار و به هیچ عنوان بدن انسان همچنین موجی ندارد مگر با تحریک یک موج غیر هم فاز دیگر در بعد زمان که شاید با ارسال موج از انتن در شرایطی خاص امواج الکترو مغناطیسی بدن با موج نا فاز دیگری یک موج اسکالر تولید کند ولی به نظر من توانایی تغییر مسیر انتن را نخواهد داشت چون بسیار کوچکتر از موجهای دیگر است
موفق باشید
درود بر شما
این قسمت متن اشاره کرده به اسکالر حالا یا بعد از برخورد موج با بدن منظور اون هست یا اینکه واقعا میدان خود بدن خصوصیت اسکالر را دارا هست
آیا واقعا این امکان وجود دارد که میدان های اسکالر درون موجودات زنده را اندازه گیری کنیم ؟
بله . به لطف پیشرفت فناوری این کار نیز میسر است ولی اغلب مردم برای انجام آن ابزارمناسب را در اختیار ندارند . یکی از روش های آزمایش این انرژی ، استفاده از دوربین های کیریلیان Kirilian photography است. (تصویر زیر)
خواص شگفت انگیز درمانی انژی اسکالر
جالب است بدانید یکی از همین دوربین ها در بیمارستان میلاد تهران موجود است.
این دوربین قادر است از میدان های الکتروزیستی (Bioelectric Fields) که اطراف تمام موجودات و اجسام را احاطه کرده است ، عکسبرداری کند . این میدان ها به شکل هاله ای اطراف موجودات زنده را احاطه کرده و دارای حیات هستند .
در ضمن سومین نفری که نمیتونه با طرح رستم فلزات حدید را بزنه پیدا شد حالا په دلیلی داره که من با ساخت سه طرح که ساخت 3 نفر هست باز برای من فلز جدید را میزنه و یا برای دوستان دیگه هم مثل من عمل میکنه داره یه راز میشه