انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 1:07am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

http://www.needkala.com/page_info.php/p ... 8%B1%DA%98

DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F

سه شنبه 6 بهمن1394 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
http://www.needkala.com/page_info.php/pages_id/32/pname/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98

با سلام
استاد جاوید عزیز این ترجمه از سایت بارون توسط یکی از دوستان انجام شده
اگر با دقت مطالعه کنید امواج اسکالر تولید میشود از تداخل 2 موج انرژی دار و به هیچ عنوان بدن انسان همچنین موجی ندارد مگر با تحریک یک موج غیر هم فاز دیگر در بعد زمان که شاید با ارسال موج از انتن در شرایطی خاص امواج الکترو مغناطیسی بدن با موج نا فاز دیگری یک موج اسکالر تولید کند ولی به نظر من توانایی تغییر مسیر انتن را نخواهد داشت چون بسیار کوچکتر از موجهای دیگر است
موفق باشید

سه شنبه 6 بهمن1394 - 10:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا رستم . ردیاب شما(رستم) تو یه جا رو میزنه که ولوم تو حدود 1/4 هست .و آنتن ها به طلای جدید حساس هستند نظر شما برام مهم هست خواهشا جواب بدید ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

سه شنبه 6 بهمن1394 - 11:03pm

باسلام نرم افزارAUDIO FREQUENCY COUNTERبرای اندروید که دوستان گذاشتند فقط فرکانس های صوتی رو آشکار میکنه فرکانس25هرتز ناشی از میدان زمین رو چرا آشکار نمیکه؟ممنون میشم پاسخ بدید

چهارشنبه 6 بهمن1394 - 1:35am
استاد
استاد

rostam نوشته است:
جاوید نوشته است:
http://www.needkala.com/page_info.php/pages_id/32/pname/%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98

با سلام
استاد جاوید عزیز این ترجمه از سایت بارون توسط یکی از دوستان انجام شده
اگر با دقت مطالعه کنید امواج اسکالر تولید میشود از تداخل 2 موج انرژی دار و به هیچ عنوان بدن انسان همچنین موجی ندارد مگر با تحریک یک موج غیر هم فاز دیگر در بعد زمان که شاید با ارسال موج از انتن در شرایطی خاص امواج الکترو مغناطیسی بدن با موج نا فاز دیگری یک موج اسکالر تولید کند ولی به نظر من توانایی تغییر مسیر انتن را نخواهد داشت چون بسیار کوچکتر از موجهای دیگر است
موفق باشید

درود بر شما
این قسمت متن اشاره کرده به اسکالر حالا یا بعد از برخورد موج با بدن منظور اون هست یا اینکه واقعا میدان خود بدن خصوصیت اسکالر را دارا هست

آیا واقعا این امکان وجود دارد که میدان های اسکالر درون موجودات زنده را اندازه گیری کنیم ؟

بله . به لطف پیشرفت فناوری این کار نیز میسر است ولی اغلب مردم برای انجام آن ابزارمناسب را در اختیار ندارند . یکی از روش های آزمایش این انرژی ، استفاده از دوربین های کیریلیان Kirilian photography است. (تصویر زیر)

خواص شگفت انگیز درمانی انژی اسکالر

جالب است بدانید یکی از همین دوربین ها در بیمارستان میلاد تهران موجود است.

این دوربین قادر است از میدان های الکتروزیستی (Bioelectric Fields) که اطراف تمام موجودات و اجسام را احاطه کرده است ، عکسبرداری کند . این میدان ها به شکل هاله ای اطراف موجودات زنده را احاطه کرده و دارای حیات هستند .

در ضمن سومین نفری که نمیتونه با طرح رستم فلزات حدید را بزنه پیدا شد حالا په دلیلی داره که من با ساخت سه طرح که ساخت 3 نفر هست باز برای من فلز جدید را میزنه و یا برای دوستان دیگه هم مثل من عمل میکنه داره یه راز میشه

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 6:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
میدانهای الکتروزیستی ناشی از فرایند شیمیایی بین اجزاء زنده یک پیکره است که به صورت فوتنهای نوری و گرما و تا حد کوچکی امواج الکترو مغناطیسی منتشر میشود و بجز ان مقدار بسیار اندک امواج الکترو مغناطیسی بقیش ربطی به ردیابی نداره ولی اگر با یون یاب بخواهید کار کنید احتمال داره بتونه این طیف یونی و یا حرارت ناشی از یک پیکره شمارو به خطا بندازه (مثلا لونه موش خرما رو خراب کنید 8-} )

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 9:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ayhan نوشته است:
سلام آقا رستم . ردیاب شما(رستم) تو یه جا رو میزنه که ولوم تو حدود 1/4 هست .و آنتن ها به طلای جدید حساس هستند نظر شما برام مهم هست خواهشا جواب بدید ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

با سلام
ممنون از ارائه نتایجتون
دوست من بقیه ولومها در چه وضعی هستند و انتن در چه وضعی است
اگر منظور شما ولوم صداست و اگر انتن شما جهت نشون میده و اگر ولتاژ خروجی ترانس شما 750 تا 850 ولت است شما باید تقریبا 450 متر باید به اون سمت حرکت کنید
لطفا اطلاعات کاملتری بدهید
و در مورد فلز جدید اگر میتونید یک فیلم برامون بزارید
ممنون

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 9:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام آقا رستم . ردیاب شما(رستم) تو یه جا رو میزنه که ولوم تو حدود 1/4 هست .و آنتن ها به طلای جدید حساس هستند نظر شما برام مهم هست خواهشا جواب بدید ^:)^ ^:)

با سلام
ممنون از ارائه نتایجتون
اگر منظور شما ولوم صداست و اگر انتن شما جهت نشون میده و اگر ولتاژ خروجی ترانس شما 750 تا 850 ولت است شما باید تقریبا 450 متر باید به اون سمت حرکت کنید
ممنون

سلام.با گفته شما ولوم تریبل روی صفر و ولوم صدا روی حداقل و ولوم بیس حدود 1/4 .ترانس رو هم دادم بیرون درست کردن که ورودی 5 ولت و خروجی 850 ولت وآنتن ها خوب هم قیچی میکنن فقط نمیدونم که آیا نیروی ذهن همچین دخالتی میتونه بکنه؟ :-? از شما هم ممنون هستم خیلی ردیاب باحالیه :ymapplause: :-BD :-BD صمنان من تو آنتن ها از بلبرینگ استفاده کردم و نمیدونم که خوراک بشه یا نه؟ :-B

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ayhan نوشته است:
rostam نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام آقا رستم . ردیاب شما(رستم) تو یه جا رو میزنه که ولوم تو حدود 1/4 هست .و آنتن ها به طلای جدید حساس هستند نظر شما برام مهم هست خواهشا جواب بدید ^:)^ ^:)

با سلام
ممنون از ارائه نتایجتون
ممنون

سلام.با گفته شما ولوم تریبل روی صفر و ولوم صدا روی حداقل و ولوم بیس حدود 1/4 .ترانس رو هم دادم بیرون درست کردن که ورودی 5 ولت و خروجی 850 ولت وآنتن ها خوب هم قیچی میکنن فقط نمیدونم که آیا نیروی ذهن همچین دخالتی میتونه بکنه؟ :-? از شما هم ممنون هستم خیلی ردیاب باحالیه :ymapplause: :-BD :-BD صمنان من تو آنتن ها از بلبرینگ استفاده کردم و نمیدونم که خوراک بشه یا نه؟ :-B

با سلام
ولوم تریبل اگر منظور شما از صفر- بسته بودن ان است یعنی فاقدذرات یا جنس بزرگ و باس1/4 یعنی حداقل در 1.8 متری از سطح زمین و ولوم صدا در حداقل یعنی در حداکثر شعاع 2 متری شما هدفی قرار دارد که با پیدا کردن بهترین نقطه قیچی شده شما روی هدف هستید
و شما در این حالت تا 60 درصد موفق شده اید
موفق باشید

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ayhan نوشته است:
rostam نوشته است:
ayhan نوشته است:

با سلام
ممنون از ارائه نتایجتون
ممنون

در رابطه با ذهن اگر خودتون انتن رو قیچی نکنید تاثیری ندارد امواج خروجی انتدر قوی هستند که ان میدان بسیار کوچک تاثیری نداشته باشد
و در رابطه با بلبرینگ اگر انتن شما با اهنربا به سمت قطبین میرود تاثیری ندارد
موفق باشید

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 12:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 84 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure