انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:20pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
rostam نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
در تستی که جناب کاوشگر نسبت به سنس قلز جدید از ما خواستند و نظر به اینکه ایشون ویکی از دوستان فلز جدید را با طرح رستم نمی زنند و ما هم این تست را انجام دادیم به این صورت که سه کاسه را در فاصله 4 متری از هم قرار داده و چند النگو طلا توسط فرد دیگری زیر یکی از این سه کاسه قرار داده میشد که من اونجا به خاطر خطای ذهن حضور نداشتم
بار اول با طرح رستم و بصورتی که سیم به هر دو انتن وصل هست ردیابی کردم که خطا زد و یکی از کاسه های که طلا زیرش نبود گرفت
در تست دوم ابتدا طرج رستم را بدون سیم روشن و ردیابی کردم که یکی از کاسه ها را گرفت و بعد ردیاب را روی زمین قرار دادم و با انتن خالی دور ردیاب یه چرخی زدم که باز همون کاسه را گرفت . ردیاب 35 را روشن کردم که چه باسیم و چه بی سیم همون کاسه را گرفت که با برداشتن کاسه النگوها زیر اون پیدا شد
بار سوم از یه نفر دیگه خواستم که جای النگو را تعویض کنه که مجددا باز به همین روش تست کردم که باز نتیجه مثبت بود
من با انتن تلسکوپی کار میکنم بار اول هم که خطا کردم صرقا به خاطر اتصال سیم و تشدید مگنت بدن بود که در دفعات بعدی در حالت بدون سیم جواب تستها مثبت بود
با این تست مشخص میشه که دیگه خطای ذهن نباید برای این اهداف وجود داشته باشد و ردیاب و مگنت بدن تعیین کننده نتیجه ردیابی میباشه
در حال حاضر دو طرج رستم و یک طرج گلدن کینگ برای من یکسان جواب میده و فلز جدید طلا را میزنه ایا ممکنه هر سه مدار یکسان باشند و معیوب. من هم با امپلی هم بدون امپلی و هم با ترانس و هم بدون ترانس و یا با چوک تست کردم جواب همه یکسان بوده و به فلز جدید حساس هست
و یا واقعا این طرج مشکل داره یا مگنت بدن من باعث خطا میشه هر چند که استاد رستم میگه مگنت بدن در کار طرج رستم تاثیری نداره

با سلام
استاد جاوید عزیز معلوم هست چی میگید
شما میفرمایید فلز جدید را زیر کاسه گذاشتید و با ردیاب رستم نتونستید پیداش کنید و بعد میگید این دستگاه فقط فلز جدید میزنه
لطفا مطالبی که مشخص کردم از گفته های خودتون رو برسی کنید
و در ضمن بعید میدونم دستگاه انجمن هم فلز جدید بزنه
به طور کلی ردیابی که فلز جدید بزنه ردیاب نیست و سر کاری و زاییده تخیل و اشتباه اپراتوره من با دستگاه انجمن کار کردم (ولی کم) و هیچ وقت فلز جدید رو نمیزنه
موفق باشید

درود بر شما
استاد رستم عرض کردم که در حالتی که سیم به ردیاب و به انتنها وصل باشه انتن به جای اینکه فلز جدید را برای من بزنه و یا نزنه روی یکی از کاسه ها که خالی بود مسیر نشون میداد و حتی قیچی میکرد اونهم به خاطر اینکه زمین کمی رطوبت داشته یا اینکه تکه ای از سیمان یا گچ ممکنه اون زیر در خاک باشه چون توی حیاط تست کردم
اما در حالتی که سیم رابط به انتنها وصل نباشه فلز جدید را برای من میزنه عینه 35
استاد رستم اکثریت بچه ها با 35 فلز جدید را میتونند به راحتی بگیرند اینکه شما نمیزنید یه جای کار ایراد داره.شما شاید هیچوقت مگنت بدن را حساب نکنید اما واقعا 90 درصد توان ردیابی همین مگنت بدن هست بعد دستگاه ردیاب

استاد رستم تا حالا 7 موزذ حفاری بوده که یا استخوان بوده یا فلز و فقط یه مورد خطا داشتم که اونهم بخاطر رطوبت و وجود دیواره سنگ و اهکی به ضخامت 60 سانت و عمق 80 سانت در کنار یه سوراخ موش که تقریبا عمودی مماس با دیوار به پایین مسیرش بود.با اینکه تشخیصم هدف غیر فلزی بود برای اظمینان بیشتر چون هدف دیگری توی منطقه نداشتم خواستم که یک متر حفاری کنند تا مطمعن باشم که تشخیصم اشتباه نبوده

با سلام
من متوجه نشدم
خلاصه اگر وقتی دستگاه به انتنها وصل باشه و فلز جدید رو نزنه درسته

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 5:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
جناب رستم البته ردیاب یک لفظ عمومی هست و میتونه شامل طرحهای مختلفی بشه. لذا ممکنه تلقی شما از ردیاب این باشه که نباید فلز جدید بزنه! ولی چیزی که بنده در موردش تجربه دارم و با چند مدار و دستگاه مختلف آنتنی کار کردم و نهایتا طرح ردیاب 35 رو ارائه دادم ؛ اینطور نیست و فلز جدید رو هم سنس میکنه و اصولا باید همینطور باشه. در این زمینه بنده به تئوری هم کاری ندارم هر چند از نظر تئوری قابل توضیح هست ولی جایی که صدها تجربه عملی داره قضیه رو اثبات میکنه ؛ اگر تئوری نتونه توضیحش بده یا خلافش رو نشون بده مسلما اون تئوری ایراد داره! ردیابهای آنتنی که من میشناسم همشون فلز جدید رو هم بخوبی سنس میکنن. این مساله بسادگی با پیدا کردن اهداف مخفی شده توسط دیگران قابل اثبات هست. از این گذشته در خصوص ردیاب 35 سیستم کنترل وزن حداقل برای فلز جدید بخوبی جواب میده و هر کسی بتونه با این ردیاب بدرستی کار کنه میتونه فلزی با وزن مجهول رو مورد تست قرار بده و ببینه ردیاب تا چه وزنی میتونه اون فلز رو ردیابی کنه. بعد مشخص شدن وزن حدودی توسط ردیاب میتونین فلز مورد تست رو روی ترازو قرار بدین و ببینین ردیاب تا چه حد درست عمل کرده! بنظر من برای ردیابی که سیستم کنترل وزنی داره ؛ این تست خوبی هست و نمیشه گفت ذهنیت یا عامل اینچنینی درش تاثیر داره. بنده هم نظیر این تست رو صد ها بار انجام دادم و دقت عمل این سیستم خوب بوده. اغلب دوستان هم تایید کردن.

مهندس حمید با برسیهایی که انجام دادم یک فلز زمانی امکان مشخص شدن با ردیاب رو داره که حداقل یک دوره نیمه عمر خود رو در یک میدان بزرگ و حداقل با زاویه 17 درجه به صورت ثابت قرار گرفته باشد
به نظر من مواردی که میفرمایید فلز جدید با ردیاب قابل شناسایی است فقط دو حالت دارد یا ان فلز در یک میدان ناخاسته (مثال یک ژنراتور)و یا خاسته (مثل مکملهایی که به زمین وصل میشود) قرار گرفته و مقداری مرتعش شده و فرایند اشکار سازی و مگنت شدن انتنها انجام گرفته و یا تخیل و حدسی بیشتر نبوده
استاد عزیز در رابطه با نحوه وزن گیری دستگاه شما اطلاعاتی ندارم اگر مانند من با هارمونیک کار میکنید که بحث کنیم و در غیر اینصورت به علت عدم شناخت اینجانب از نحوه کار این اپشن دستگاه شما نمی توانم توضیحات خاصی بدهم
ممنون از شما

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 5:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Amir.s.m نوشته است:
کوهیار نوشته است:
خواهش میکنم دوستان یه کمی بنده رو روشن کنن! :(
منظور از طلای قدیم و طلای جدید یعنی چی؟
مگه غیر از اینه که تمام طلایی که در کره ی زمین موجود هست همسنه و تاریخ تشکیلش بر میگرده به شکلگیری کره ی زمین و بیگ بنگ!؟ :-?

بنده هم با صحبت شما کاملا موافقم که یکبار بیان ترمهاشون رو تعریف کنن.

طلای موجود در جهان تماما تولیدات هسته ستاره های متلاشی شده قدیمه و شاید برخی فلزات زیاد پایدار نباشن و به مرور زمان با مواد مختلف واکنش نشون بدن و ترکیب بشن طلا جزو پایدار ترین هاست ( اصلا ارزشش بخاطر همین پایداریشه )

قدیم و جدید درش معنی نمیده

دوست من شما و کوهیار عزیز در رابطه با خواص شیمیایی صحبت میکنید لطفا مطالب رو کاملا مطالعه کنید بحث ما در تفاوت فلزات بحث الکترو مغناطیسی و نیروهای وارد بر عناصر و عوامل ارتعاش است
موفق باشید

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 5:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Amir.s.m نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
در مورد فرق طلای قدیم با طلای جدید:
تاریخ تولد همه یکیه
اما منظور از طلای قدیم ، طلایی هست که سالها از عمرش در شرایط زیر خاک یا در غار و محیط بسته مانند کوزه موم اندود و غیره ، گذشته باشه و طبق اون شرایط خواصش متغیر شده باشه یا بر روی خواص خاک اطرافش تاثیر گذاشته باشد . مانند یونیزه گی یا ایجاد هاله به دور فلز
سنس قویتر فلزات کهنه نسبت به فلزات جدید ، توسط فلزیابهای پالسی و والف و ردیاب ، عملا ثابت شده و جای هیچ شکی ندارد
حتی در یون یابها ، میزان سنس شدن ، کاملا به کهنگی طلا وابسته است .
@};-
اما طلای جدید ، به طلایی گفته میشود که در سالهای اخیر ذوب شده باشد و شرایط نگهداری آن در خانه و کمد و روی پوست و ... بوده باشد و هیچ تاثیری از محیط نپذیرفته باشد و خود نیز شرایطش را نداشته باشد که بر محیط اطرافش تاثیر بگذارد . ( مثلا در زیر خاک و در تماس با خاک نبوده )
طلای برخلاف طلای قدیمی ، با قدرت کمتری سنس میشود .
ضمنا ، هاله و سایر تغیراتی که طلای قدیمی به دور خود تشکیل میدهد ، کاملا وابسته به خاک و محیط اطراف طلا بوده و با درآوردن طلای قدیمی از زیر خاک ، تا حد زیادی مانند طلای جدید سنس میشود و قدرت سنس ، بعنوان فلز قدیمی از بین میرود .
اما فلز قدیمی ، پس از درآمدن از زیر خاک تمام خصوصیات خود را از دست نمیدهد و باز مقداری با فلز جدید فرق میکند .
این میزان اختلاف ، کم است و دیگر با فلزیاب پالسی و والف قابل تشخیص نیست . اما اگر یک سکه ی طلای قدیمی که از زیر خاک بیرون آمده باشد را ، با یک یونیاب تست کنید ، مقداری قویتر از یک سکه ی جدید با همان اندازه و عیار ، سنس میشود .
و این ثابت میکند که طلا ، خود نیز از محیط تاثیرپذیر بوده .

دوست عزیز اینایی که میفرمایید قابل اندازه گیری هست و منحنی تاثیر هم داره ؟

مثلا اگر یک کیلوگرم طلای 1000 سال قبل دفن شده رو بیاریم کنار 1 کیلوگرم طلای تازه از بوته در اومده قرار بدیم میتونید بگید با اندازه گیری فلان پارامترها معلوم میشه این طلا تازه ذوب شده اون یکی قدیمیه ؟

اگر بله لطف کنید اسم و مقدار اون پارامترها رو بدید که بشه طبق مشخصات مبنی تعیین کرد عمر فلز از آخرین ذوب اینقدر ساله .

ضمنا استاد چیزی به نام هاله یا تاثیر طلا بر خاک اطراف و کوزه و این چیزا بی معنیه .
طلا با چیزی واکنش نشون نمیده که بخواد اطرافش اثری بگذاره .

اگر خلافش فکر میکنید یعنی جایی طلا دفن بوده و درش بیاریم تا چند وقت باید کماکان بشه اثراتش رو دید و فرضا دستگاهی که این اثرات رو شناسایی میکرده محل خالی دفینه رو هم طلا شناسایی میکنه !

البته اینا همه اش حرف نظری هست ....
اثبات این نوع ادعاها اگر واقعا وجود داشته باشه حتما در حیطه یکی از علوم تعریف و مستند شده که شما لطف کنید منابعش رو معرفی کنید.

با سلام
امیر عزیز سنه دژ عزیز اصل مطلب رو درست میگن
دوست خوبم تنها روش NON VISUAL برای تشخص طول عمر یک فلز کوانتومی متریست که در این حالت مبذا فلز را زمان تولید و شروع محاسبه زمان از موقع سکون تا حال و مقدار تاثیر ارتعاشات بر صفحه برشی محاسبه میکنند
فلز طلا ی خالص هیچ واکنشی با دیگر عناصر ندارد و فقط میدانهای ناشی از ارتعاش این فلز باعث تشدید فرایند شیمایی عناصر مجاور خود میشود
مانند کاتالیزور
امیدوارم منظور رو رسونده باشم

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 6:15pm
استاد
استاد

درود بر شما
استاد رستم خیلی روان توضیح دادم
انتن وقتی با سیم به ردیاب وصل میشه یکی از کاسه های خالی روی زمین را میگیره اما وقتی سیم را از انتنها جدا میکنم و در حالت انتن بدون سیم ردیابی میکنم طلای جدید که زیر یکی از کاسه ها هست میزنه نه ذهنی دخالت داره نه میدونم که هدف اصلا زیر کاسه ها هست یا اگه هست زیر کدومش هست طبق جهتی که انتنها مشخص میکنند و هدفی را میگیرند من عمل میکنم
استاد رستم ردیابی چیزی نیست که به سادگی بشه از سدش عبور کرد درسته قوانین فیزیکی در این مورد ارائه شده اما عوامل های خطا هنوز شناسایی نشده

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 6:43pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
Amir.s.m نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
در مورد فرق طلای قدیم با طلای جدید:
تاریخ تولد همه یکیه
اما منظور از طلای قدیم ، طلایی هست که سالها از عمرش در شرایط زیر خاک یا در غار و محیط بسته مانند کوزه موم اندود و غیره ، گذشته باشه و طبق اون شرایط خواصش متغیر شده باشه یا بر روی خواص خاک اطرافش تاثیر گذاشته باشد . مانند یونیزه گی یا ایجاد هاله به دور فلز
سنس قویتر فلزات کهنه نسبت به فلزات جدید ، توسط فلزیابهای پالسی و والف و ردیاب ، عملا ثابت شده و جای هیچ شکی ندارد
حتی در یون یابها ، میزان سنس شدن ، کاملا به کهنگی طلا وابسته است .
@};-
اما طلای جدید ، به طلایی گفته میشود که در سالهای اخیر ذوب شده باشد و شرایط نگهداری آن در خانه و کمد و روی پوست و ... بوده باشد و هیچ تاثیری از محیط نپذیرفته باشد و خود نیز شرایطش را نداشته باشد که بر محیط اطرافش تاثیر بگذارد . ( مثلا در زیر خاک و در تماس با خاک نبوده )
طلای برخلاف طلای قدیمی ، با قدرت کمتری سنس میشود .
ضمنا ، هاله و سایر تغیراتی که طلای قدیمی به دور خود تشکیل میدهد ، کاملا وابسته به خاک و محیط اطراف طلا بوده و با درآوردن طلای قدیمی از زیر خاک ، تا حد زیادی مانند طلای جدید سنس میشود و قدرت سنس ، بعنوان فلز قدیمی از بین میرود .
اما فلز قدیمی ، پس از درآمدن از زیر خاک تمام خصوصیات خود را از دست نمیدهد و باز مقداری با فلز جدید فرق میکند .
این میزان اختلاف ، کم است و دیگر با فلزیاب پالسی و والف قابل تشخیص نیست . اما اگر یک سکه ی طلای قدیمی که از زیر خاک بیرون آمده باشد را ، با یک یونیاب تست کنید ، مقداری قویتر از یک سکه ی جدید با همان اندازه و عیار ، سنس میشود .
و این ثابت میکند که طلا ، خود نیز از محیط تاثیرپذیر بوده .

- دوست عزیز اینایی که میفرمایید قابل اندازه گیری هست و منحنی تاثیر هم داره ؟

مثلا اگر یک کیلوگرم طلای 1000 سال قبل دفن شده رو بیاریم کنار 1 کیلوگرم طلای تازه از بوته در اومده قرار بدیم میتونید بگید با اندازه گیری فلان پارامترها معلوم میشه این طلا تازه ذوب شده اون یکی قدیمیه ؟

@};- سنه دژ : بله . خیلی ساده با یونیاب میتونم این تفاوت را تشخیص بدم . حتی اگر فلز قدیم و جدید کاملا همشکل و هم اندازه نباشند . ( شاید این حرف بنده برای کارشناسان خوشحال کننده و برای تقلبی سازان محترم ، مقداری غم انگیز باشد )
- اگر بله لطف کنید اسم و مقدار اون پارامترها رو بدید که بشه طبق مشخصات مبنی تعیین کرد عمر فلز از آخرین ذوب اینقدر ساله .

@};- سنه دژ : مسئله ی تارخ ذوب مهم نیست ، حتی اگر صد سال پیش هم ذوب کرده باشید ، بازم قدرت سنس شدنش نسب به طلای زیرخاکی ، چشمگیر است .

- ضمنا استاد چیزی به نام هاله یا تاثیر طلا بر خاک اطراف و کوزه و این چیزا بی معنیه .
طلا با چیزی واکنش نشون نمیده که بخواد اطرافش اثری بگذاره .

@};- سنه دژ : حرف شما شاید از نظر علمی درست به نظر بیاد ( اونم زمانی که علم همه چیز رو کشف کرده باشه درسته وگرنه ... ) اما بنده کاری به علمش ندارم و به آزمایش عملی بیشتر اطمینان دارم . عمل از علم برتر است .
- اگر خلافش فکر میکنید یعنی جایی طلا دفن بوده و درش بیاریم تا چند وقت باید کماکان بشه اثراتش رو دید و فرضا دستگاهی که این اثرات رو شناسایی میکرده محل خالی دفینه رو هم طلا شناسایی میکنه !

@};- سنه دژ : اگر فلزیاب با فرکانس بالا و لوپ حساس و تنظیمات مرزی باشه ، بعد از درآوردن جنس بازم میتونه محل جنس رو بزنه . اما به همان قدر که قدرت سنس قدیم زیاد بوده ، نه بیشتر . ( این هم آزمایش شده )
- البته اینا همه اش حرف نظری هست ....
اثبات این نوع ادعاها اگر واقعا وجود داشته باشه حتما در حیطه یکی از علوم تعریف و مستند شده که شما لطف کنید منابعش رو معرفی کنید.

@};- سنه دژ : بنده حیطه ی علمیشو ندارم که از نظر علمی برای شما توضیح بدم . اگر علم هنوز دلیل علمی این مسئله را کشف نکرده باشه ، کدام کتاب را میتوانم به شما معرفی کنم ؟
فقط آزمایش واقعی با فلز واقعی و در شرایط واقعی

لا اله الا هو

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 6:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
انتن وقتی با سیم به ردیاب وصل میشه یکی از کاسه های خالی روی زمین را میگیره اما وقتی سیم را از انتنها جدا میکنم و در حالت انتن بدون سیم ردیابی میکنم طلای جدید که زیر یکی از کاسه ها هست میزنه نه ذهنی دخالت داره نه میدونم که هدف اصلا زیر کاسه ها هست یا اگه هست زیر کدومش هست طبق جهتی که انتنها مشخص میکنند و هدفی را میگیرند من عمل میکنم
استاد رستم ردیابی چیزی نیست که به سادگی بشه از سدش عبور کرد درسته قوانین فیزیکی در این مورد ارائه شده اما عوامل های خطا هنوز شناسایی نشده

با سلام
دوست من اتفاقا هیچ واکنشی در طبیعت بدون منبع و جواب نیست و اگر علتشرو نمیدونیم دلیل بر نقضش نمیشه
من با این تست شما موافق نیستم چون باز هم شما عوض یک هدف به سه هدف ذهنیت دارید
شما علت حرکت دستگاه به روی کاسه خالی رو وجود اهک و غیره در زیر اون کاسه میدونید ایا جای دیگه اون ساختمون اهگ و کچ نداره
یکجا میگید دستگاه فلز جدید نمیزنه و یک جا میگید فقط جدید میزنه بنابرین شما دوست خوبم به دنبال توجیه برای اثبات روش نادرست معمول ردیابی هستید و نمیخواهید تمام زحمتهای خودتون رو با نقض قانون اشتباه قدیمی از بین ببرید دوست خوبم اگر میخواهید موفق باشید یا اصول کار دستگاه را بدانید و با ان کار کنید و در غیر این صورت نمیتونید موفق باشید به نظر من اگر شما هر چیزی هم پیدا کرده باشید صرفا به خاطر تجربه بالا و استادیتون در مکان شناسی چشمی بوده و دستگاه فقط جنبه نمایشی برای شما دارد
خواهش در درون خودتون جواب بدید
باز هم میگم هیچ ردیابی نمیتونه یک فلز قبل از ارتعاش رو بگیره

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 7:27pm
استاد
استاد

rostam نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما

با سلام
دوست من اتفاقا هیچ واکنشی در طبیعت بدون منبع و جواب نیست و اگر علتشرو نمیدونیم دلیل بر نقضش نمیشه
من با این تست شما موافق نیستم چون باز هم شما عوض یک هدف به سه هدف ذهنیت دارید
شما علت حرکت دستگاه به روی کاسه خالی رو وجود اهک و غیره در زیر اون کاسه میدونید ایا جای دیگه اون ساختمون اهگ و کچ نداره
یکجا میگید دستگاه فلز جدید نمیزنه و یک جا میگید فقط جدید میزنه بنابرین شما دوست خوبم به دنبال توجیه برای اثبات روش نادرست معمول ردیابی هستید و نمیخواهید تمام زحمتهای خودتون رو با نقض قانون اشتباه قدیمی از بین ببرید دوست خوبم اگر میخواهید موفق باشید یا اصول کار دستگاه را بدانید و با ان کار کنید و در غیر این صورت نمیتونید موفق باشید به نظر من اگر شما هر چیزی هم پیدا کرده باشید صرفا به خاطر تجربه بالا و استادیتون در مکان شناسی چشمی بوده و دستگاه فقط جنبه نمایشی برای شما دارد
خواهش در درون خودتون جواب بدید
باز هم میگم هیچ ردیابی نمیتونه یک فلز قبل از ارتعاش رو بگیره

درود بر شما
استاد رستم شما فیزیک تدریس میکنید و استاد هستید از نظر علمی هر چی شما بفرمایی درسته در مورد ردیاب و من هیچ قانون علمی در این مورد نمیدانم و هیچ ادعایی هم ندارم اما واقعیتش اینه که شما از اپراتوری یک درصد هم نه تجربه و نه توان دارید. استاد عزیر من د ارم خدمتتون عرض میکنم که بالاتر از 80 درصد دوستان میتونن با این ردیاب های که در دست هست دارن فلز جدید را سنس میکنندو 20 درصد بقیه هم بدرد ردیابی نمیخورند و انوقت میگید شما همش اهدافتون را می بینید .عزیر من این چه چشمی هست که 5 متر زیر زمین را میینه و فلز و استخوان بیرون میکشه و یا از فاصله 6 کیلومتری توی نم بارون و ابری و سیاه که ناف روی زمین گذاشته و زمین کاملا رطوبتی یه هدف را پیدا میکنه در صورتی که من 200 متری را با چشم نمیتونستم توی اون هوا ببینم و یا در یک منطقه کشاورزی با این همه پایه های فلزی سیم خاردار و رطوبت و در یک زمین که عین کف دست صافه و هیچ اثار و نشونه ای نداره فلز اهنی در 180 سانتی بیرون کشیده یشه که بعد از حفاری مشخص شد که گور هست و استخوان و ساروج در اون چاله که کندند پیدا شد
استاد ممکنه که ردیاب با سنس الکنرونیک باشه که طبق قوانین علمی که شما میگید کار کنه اما این انتن ال رود حتما و باید با مگنت بدن کار کنه
استاد این چه اصول ردیابی غلطی هست که تا حالا یه بار هم خطا نداشته برای ما .متاسفانه فقط در تفکیک همه ردیاب ها گیر کردند حتی نقطه زنها
استاد ما در سرما و کوهستان و گرمای بالا و باد و و باران و زیر دکل برق فشار قوی ردیابی کردیم و اهدافی را هم اتفاقا پیدا کردیم و حفاری هم شده و فلز هم بیرون اومده نمیگم که تاثیری در کار ردیابی نداشته تاثیرش نهایت برای من 5 درصد هم نبوده چیزی که من تجربه اون را دارم و هر بار هم جوابش مثبت هست که کسی نمیتونه با قوانین یا فرضیات رد بده واقعیت ردیابی یه چیز دیگه هست که اثبات اون با قوانین علمی با عدم شناخت از خطاها صدردرصد امکان پذیر نیست قوانین علمی زمانی به اثبات میرسند که همه شرایط اون مهیا باشه در غیر اینصورت نتیجه اون بعنوان قانون تلقی نخواهد شد. چون خطاهای ردیابی و محیط نا شناخته هست بخاطر همین هم دستگاههای کارامد در این زمینه بیرون داده نشدهو اگه هم چنین دستگاههای باشه در دسترس ما نیست

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 9:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااآ
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر بشود هزاران پالسی را بدون بحث و جدل ساخت
ولی یکدانه ردیاب را نمیشه با آرامش ساخت
آخی چرا.......... :ymsick:

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 10:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برادران عزیز جناب استاد رستم و استاد سنه دژ عزیز

من از وقت و زحماتی که برای توضیح کشیدین واقعا تشکر میکنم اما توضیحاتتون با عرض معذرت فاقد ارزش علمی و فیزیکی و حتی تجربیه.

من نوعی از شما اسم دو تا پارامتر تعریف شده فیزیکی با منبع رسمی خواستم .

دوستان برای خودشون یه سری عبارت عموما بی ارتباط و اکثرا بی اساس مطرح میکنن بعد میگن چرا درست مطلب رو نمیخونید !؟

برادر من چیدمان ملکولی مغناطیسی و نظم مغناطیسی مطابق میدان مغناطیسی زمین یه مبحث واقعی فیزیکی هست منتهی اصلا ربطی به فلزات فرومگنتیک مثل مس و آلومینیوم و طلا و خیلی فلزات دیگه نداره.
در فلزات مگنتیک مثل آهن و نیکل چنین ترمی رو داریم اونم نیمه عمر و 187 روز و اینجور چیزا که من هیچ جای دنیا ندیدم و نشنیدم نیست.

فلز مغناطیسی در حضور میدان مغناطیسی نظم ملکولی هم جهت میگیره تستش کار سختی نیست تمام بچه ها در دوران دبستان این موضوع رو خوندن که یک تیکه آهن رو چند بار روی آهنربا در یک جهت میکشی بخاطر ماندگاری و نظم ملکولی که آهن در جهت آهنربا میگیره با همون قطبیت و تا مدت زیادی مغناطیس میشه.

بخوان هم خنثی اش کنن در یک میدان مغناطیسی متغیر چند ثانیه قرارش میدن نظم قبلی بهم میریزه و فلز مگنتیک ما خاصیت مغناطیسی اش رو از دست میده.

این چه ربطی به فلز فرومگنتیکی مثل طلا داره که حالا 180 روز یا 180 هزار سال در جهت میدان مغناطیسی زمین بمونه ؟

*ضمن اینکه اصلا فرض کن همین فلز مگنتیکی مثل آهن یا اصلا خود آهنربا ( دیگه ادعای طلای مغناطیسی شما میدان مغناطیسی اش قویتر از آهنربا که نیست )

کدومتون با کدوم دستگاه و سنسوری میتونید یک میدان مغناطیسی در حد میکرو و میلی تسلا ( اینا میدانهای نسبتا قوی مغناطیسیه .... یه دستگاه mri که در زمینه مغناطیسی مافوق قویه نیم تسلا قدرت داره ) رو از فاصله 5 متری آشکار سازی کنید که حالا با نمیدونم میله و آنتن و دو طبقه ترانزیستور ارتعاشات مغناطیسی طلا؟! رو از 50 متری ردگیری کنید ؟

هرکسی مدعیه میتونه فلزات فرومگنتیک رو مگنتیک کنه و به ملکولهاش نظم مغناطیسی بده بیاد هماهنگ کنه جایزه نوبل فیزیک امثال رو بهش میدن .
طلا نه نقره ...نقره نه مس ... جیوه ... سدیم یا هر فلز فرومگنتیک دیگه

قضایای اختراعی مثل ارتعاش مغناطیسی !....
اسکالر ؟!! ( استاد عزیز اسکالر یعنی بردار .... اونم بردار بدون کمیت ) و اینجور صحبتها رو من اصلا متوجه نمیشم یعنی چی و از کجا و کدوم منبع در میارید ؟

* چند بار هم ازتون منبع خواستم بجای ارجاع و ذکر منبع که آدم بتونه بهش مراجعه کنه و صحت و سقم موضوع رو در بیاره یه سری عبارت جدیدتر میارید و بعد هم میفرمایید برای بار آخر تکرار میکنم ؟
استاد چی رو تکرار میکنی ؟

اگر حرف مستنده اصلا زحمت تکرار و نقل مجدد رو نمیخواد بکشید منبع تنهای لینک رو بدید به هر زبونی میخواد باشه من نوعی میرم خودم تا تهش رو مطالعه میکنم .

وگرنه با هم رودروایسی و تعارف که نداریم چند ساله خلق الله رو با این مثلا علوم من درآوردی و خروجی هاش که اول و آخرش سر کیسه کردن و خالی کردن جیب عده ای آدم نا آشنا به موضوع بوده سر کار گذاشتن .

یک عده کلاه بردار خارجی چند سال پیش یه سری دستگاه من در آوردی رو به ملت فروختن که از 1000 مدلش یدونه اش جواب نمیده و نخواهد داد.( این رو اونقدر مطمئن میگم که بتونم همه جوره پاش بایستم )

مشتریها شاکی شدن اون فروشندگان کذا و کذا برای اینکه طرز کار دستگاهشون رو توجیه کنن یه سری از این تعاریف بی اساس ساختن اینور و اونور پخش کردن.

شما میایین امروز در یه فوروم مستقل داخلی این عبارات اختراعی رو بهم میچسبونید که برای قضیه غیر واقعی توجیه بسازید ؟

که چی ؟

واسه ماهایی که نه فروشنده ایم نه خریدار چه منفعتی داره که هموطن امون رو با این عبارات سرکار بگذاریم آخرش هم توی کل ایران از 10000 کاربر اینجور دستگاهها بری آمار بگیری یک نفرشون نیست بتونه با 5 درصد اطمینان حرفی رو بزنه و کاری رو انجام بده .
فقط تنها منفعتش زحمت و هزینه و سرخوردگی برای هم وطن اتون بوده و بس.

حالا ما اینجا بشینیم تا سال 2050 میلادی اصول کار اختراعی و علوم دنیای مجازی بسازیم . ( یا شبه علم بسازیم که همه اش هم فقط در فرورومهای فلزیاب میشه دید و لاغیر )
چیزی که وجود نداره و در حیطه علوم واقعی با مستندات نمیگنجه یعنی وجود نداره .

قدیم مردم خشکسالی که میشد از فرط بیچارگی و نداشتن راه حل برای مشکلاتشون دو تا چوب دست میگرفتن داخل کویر دنبال آب راه میفتادن به کندن.

حالا با سعی و خطا از هر 100 مورد حفاری شاید دو تاش هم شانسی به آب میرسید .
نه ارتباطی به اون چوب داشت نه ارتباطی به تجربه و تبحر کسی که چوب ها رو دستش گرفته .
میگن الغریق یتشبث علی بکل حشیش.

کسی که داره غرق میشه به هر پوشالی چنگ میزنه (چون راه دیگه ای نداره )
از زمانی که انقلاب صنعتی شد و علوم مختلف پیشرفت کردن و تامین منابع آب و زمین شناسی و غیره طبقه بندی شد دیگه کسی هیچ جای دنیا نه مدیریت منابع آبش رو میگذاره بعهده احتمالات نه با چوب دنبال آب میگرده
خیلی از اینایی هم که دنبال این قضایای ردیابی و یونیابی و گنج یابی ارزون بودن و وقت و منابع اشون رو هزینه کردن آخرش که به جوابی نرسیدن شبیه قدما زدن به سیم آخر و دستگاه ذهنی اختراع کردن .
به خودشون مربوطه

ولی دیگه برای این بن بستها علوم شخصی اختراع کردن و طبقه بندی کردن و اسم فیزیک روش گذاشتن و مابقی این نوع ادعاها فقط بازی دادن هموطن نا آگاهتون یه چند سال دیگه است والسلام .

وگرنه من نوعی اگر بحثم شخصی باشه توضیحات فیزیکی رو میدونم کجا باید دنبالش گشت و اساسا حیطه تعریف شده فیزیک چیه.

صرفا خواستم خواننده مطلب بدونه یه نصف خط توضیح و منبع قابل استناد رسمی برای این ادعاها وجود نداره.
شما نمیتونید چیزی رو اثبات کنید به طرفتون میگید تا خودت نخوای قبول کنی چیزی اثبات نمیشه .

ضعف شما در اثبات گردن شما نیست گردن طرف بحثتون هست که چرا از عبارات اشتباه ما نمیایی خودت رو مجاب کنی .

چهارشنبه 7 بهمن1394 - 11:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 88 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure