نقل قول:
درود بر شما
استاد رستم شما فیزیک تدریس میکنید و استاد هستید از نظر علمی هر چی شما بفرمایی درسته در مورد ردیاب و من هیچ قانون علمی در این مورد نمیدانم و هیچ ادعایی هم ندارم اما واقعیتش اینه که شما از اپراتوری یک درصد هم نه تجربه و نه توان دارید. استاد عزیر من د ارم خدمتتون عرض میکنم که بالاتر از 80 درصد دوستان میتونن با این ردیاب های که در دست هست دارن فلز جدید را سنس میکنندو 20 درصد بقیه هم بدرد ردیابی نمیخورند و انوقت میگید شما همش اهدافتون را می بینید .عزیر من این چه چشمی هست که 5 متر زیر زمین را میینه و فلز و استخوان بیرون میکشه و یا از فاصله 6 کیلومتری توی نم بارون و ابری و سیاه که ناف روی زمین گذاشته و زمین کاملا رطوبتی یه هدف را پیدا میکنه در صورتی که من 200 متری را با چشم نمیتونستم توی اون هوا ببینم و یا در یک منطقه کشاورزی با این همه پایه های فلزی سیم خاردار و رطوبت و در یک زمین که عین کف دست صافه و هیچ اثار و نشونه ای نداره فلز اهنی در 180 سانتی بیرون کشیده یشه که بعد از حفاری مشخص شد که گور هست و استخوان و ساروج در اون چاله که کندند پیدا شد
استاد ممکنه که ردیاب با سنس الکنرونیک باشه که طبق قوانین علمی که شما میگید کار کنه اما این انتن ال رود حتما و باید با مگنت بدن کار کنه
استاد این چه اصول ردیابی غلطی هست که تا حالا یه بار هم خطا نداشته برای ما .متاسفانه فقط در تفکیک همه ردیاب ها گیر کردند حتی نقطه زنها
استاد ما در سرما و کوهستان و گرمای بالا و باد و و باران و زیر دکل برق فشار قوی ردیابی کردیم و اهدافی را هم اتفاقا پیدا کردیم و حفاری هم شده و فلز هم بیرون اومده نمیگم که تاثیری در کار ردیابی نداشته تاثیرش نهایت برای من 5 درصد هم نبوده چیزی که من تجربه اون را دارم و هر بار هم جوابش مثبت هست که کسی نمیتونه با قوانین یا فرضیات رد بده واقعیت ردیابی یه چیز دیگه هست که اثبات اون با قوانین علمی با عدم شناخت از خطاها صدردرصد امکان پذیر نیست قوانین علمی زمانی به اثبات میرسند که همه شرایط اون مهیا باشه در غیر اینصورت نتیجه اون بعنوان قانون تلقی نخواهد شد. چون خطاهای ردیابی و محیط نا شناخته هست بخاطر همین هم دستگاههای کارامد در این زمینه بیرون داده نشدهو اگه هم چنین دستگاههای باشه در دسترس ما نیست
با سلام
ممنون از اضهار نظرتون
دوست من یک سوال از شما میپرسم جوابش پاسخگوی تمام این ابهاماتیست که شما دارید
شما چند بار جایی رو به روش خودتون زدید و جواب گرفتید حتی یک تکه فلز (منظور قبرستون نیست چون با سیخ هم میشه اونجا استخون و وسیله در اورد)
اگر بیشتر از 80 درصد در کارتون موفق بودید حق با شماست ولی اگر زیر این درصد باشه به این معنیه که روش دیگری باعث موفقیت شما شده
دوست من از 500 متری هم میشه یک منطقه باستانی و مستعد برای زندگی و بنای تاسیسات رو مشخص کرد فقط باید دنبال جایی که اب داشته باشه و از نظر استراتژیک مناسب سکونت باشه و یا پیدا کردن یک قبرستان با توجه به قوانین خاکسپاری عهد قدیم کاری نداره
حالا این نظر من بود و روشهای علمی و اثبات شده برای دلیل حرکت انتن رو بیان کردم اگر شما با مدارک و قوانین مستدل به نتایج دیگری رسیده اید ممنون میشوم که اعلام کنید