انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:14pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نقل قول:
با سلام
چندین بار عرض کردم دوست خوبم فرکانس در ماده مرتعش شده از زمین خارج میشود و شما در هوا موج خود را به ان می رسانید نه در زیر زمین
و هیچ فلز جدیدی نمیتواند مرتعش شود مگر با میدانهای مجازی

صحبت منم همین هست.با دقت بخونید استاد.فلز جدیدی ک ما مورد تست قرار میدهیم با همون فرکانس ارسالی ما عمل تشدید در اون رخ خواهد داد.خطاب ب استاد جاوید گفتم ک طلا جدید را در عمق خاک تست کنن ک کمتر ب واسطه ی امواج ارسالی ما مرتعش بشه.در این حالت ک فرکانس ارسالی ما ب هدف نرسه پس ردیابی اون ممکن نیست.در این حالت تست طلایه جدید را انجام بدید مشابه تست با لیوان ولی فلز تو خاک دفن شده باشه.

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 9:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
rostam نوشته است:
نقل قول:
درود بر شما
استاد رستم شما فیزیک تدریس میکنید و استاد هستید از نظر علمی هر چی شما بفرمایی درسته در مورد ردیاب و من هیچ قانون علمی در این مورد نمیدانم و هیچ ادعایی هم ندارم اما واقعیتش اینه که شما از اپراتوری یک درصد هم نه تجربه و نه توان دارید. استاد عزیر من د ارم خدمتتون عرض میکنم که بالاتر از 80 درصد دوستان میتونن با این ردیاب های که در دست هست دارن فلز جدید را سنس میکنندو 20 درصد بقیه هم بدرد ردیابی نمیخورند و انوقت میگید شما همش اهدافتون را می بینید .عزیر من این چه چشمی هست که 5 متر زیر زمین را میینه و فلز و استخوان بیرون میکشه و یا از فاصله 6 کیلومتری توی نم بارون و ابری و سیاه که ناف روی زمین گذاشته و زمین کاملا رطوبتی یه هدف را پیدا میکنه در صورتی که من 200 متری را با چشم نمیتونستم توی اون هوا ببینم و یا در یک منطقه کشاورزی با این همه پایه های فلزی سیم خاردار و رطوبت و در یک زمین که عین کف دست صافه و هیچ اثار و نشونه ای نداره فلز اهنی در 180 سانتی بیرون کشیده یشه که بعد از حفاری مشخص شد که گور هست و استخوان و ساروج در اون چاله که کندند پیدا شد
استاد ممکنه که ردیاب با سنس الکنرونیک باشه که طبق قوانین علمی که شما میگید کار کنه اما این انتن ال رود حتما و باید با مگنت بدن کار کنه
استاد این چه اصول ردیابی غلطی هست که تا حالا یه بار هم خطا نداشته برای ما .متاسفانه فقط در تفکیک همه ردیاب ها گیر کردند حتی نقطه زنها
استاد ما در سرما و کوهستان و گرمای بالا و باد و و باران و زیر دکل برق فشار قوی ردیابی کردیم و اهدافی را هم اتفاقا پیدا کردیم و حفاری هم شده و فلز هم بیرون اومده نمیگم که تاثیری در کار ردیابی نداشته تاثیرش نهایت برای من 5 درصد هم نبوده چیزی که من تجربه اون را دارم و هر بار هم جوابش مثبت هست که کسی نمیتونه با قوانین یا فرضیات رد بده واقعیت ردیابی یه چیز دیگه هست که اثبات اون با قوانین علمی با عدم شناخت از خطاها صدردرصد امکان پذیر نیست قوانین علمی زمانی به اثبات میرسند که همه شرایط اون مهیا باشه در غیر اینصورت نتیجه اون بعنوان قانون تلقی نخواهد شد. چون خطاهای ردیابی و محیط نا شناخته هست بخاطر همین هم دستگاههای کارامد در این زمینه بیرون داده نشدهو اگه هم چنین دستگاههای باشه در دسترس ما نیست

با سلام
ممنون از اضهار نظرتون
دوست من یک سوال از شما میپرسم جوابش پاسخگوی تمام این ابهاماتیست که شما دارید
شما چند بار جایی رو به روش خودتون زدید و جواب گرفتید حتی یک تکه فلز (منظور قبرستون نیست چون با سیخ هم میشه اونجا استخون و وسیله در اورد)
اگر بیشتر از 80 درصد در کارتون موفق بودید حق با شماست ولی اگر زیر این درصد باشه به این معنیه که روش دیگری باعث موفقیت شما شده
دوست من از 500 متری هم میشه یک منطقه باستانی و مستعد برای زندگی و بنای تاسیسات رو مشخص کرد فقط باید دنبال جایی که اب داشته باشه و از نظر استراتژیک مناسب سکونت باشه و یا پیدا کردن یک قبرستان با توجه به قوانین خاکسپاری عهد قدیم کاری نداره
حالا این نظر من بود و روشهای علمی و اثبات شده برای دلیل حرکت انتن رو بیان کردم اگر شما با مدارک و قوانین مستدل به نتایج دیگری رسیده اید ممنون میشوم که اعلام کنید

درود بر شما
استاد رستم امکان اینکه هدفی فلزی باشه و قدیمی باشه و زیر خاک باشه سنس اون برای من یکی صد درصده من برای شناسایی یه منطقه 100 در100 چهار بار جهت عوض میکنم یا چهار بار جابجا میشم و پراپ را توی زمین فرو میبرم و دور ان دستگاه دوبار میچرخم و مسیر را پیدا میکنم و یا اینکه یک جا ثابت قرار میگیرم و اجازه میدم انتنها منطقه را سرچ کنند اگه هدفی سنس شده مسیر انتنها را ادامه میدم و دقیقا روی نقطه هدف برام قیچی داره و بعد حرکت میکنم رو به جلو هر چا قیچی شد اون عمق هدف هست بدون اضاقه یا کم کردن ارتفاع انتنها تا زمین
استاد رستم این مقوله ردیابی با انتنهای ال شکل بنا به تجربه من عامل اصلی و تعیین کننده اون فقط مگنت بدن هست .در یک مورد تست زنی یه برادر زاده دارم که مسعول فرکانس دهی ردیاب 35 بود بدون اینکه من بدونم چه فرکانسی به ردیاب میده با انتنهای خالی در 10 متری اون قرار داشتم یه فرکانس داد و انتنها به طرف یه هدف رفتند و من اعلام کردم که این فرکانسه به مس زیر خاک که دفن شده حساسیت نشون میده ولی فرکانسی که داده بود مربوط به طلا بود که قبلا فرکانس گیری کرده بودم دنبال دلیاش بودم پس به فکرم زد و از ش خواستم که از کنار ردیاب بلند شه و 10 متری اون طرف تر قرار بگیره در کمال تعجب دیدم انتها هدف طلای زیر خاک را گرفتند ازش خواستم که مجددا پیش 35 قرار بگیره که باز مجددا انتنها طرف همون هدف مسی که قبلا گرفته بود رفتند اونجا دیگه متوجه شدم مگنت بدنها با هم فرق داره و اگه دستگاه نزدیک هر شخصی باشه مطابق با مگنت بدن اون فرکانسها تغییر میکنن
استاد رستم هیچی تجربه نمیشه فرضیه ها هنوز ثابت نشدید قانون ها هم وجود نسبی دارند ما نباید خودمون را با فرضیه ها دست و پا بسته کنیم قوانین هم صد درصدی همیشه نیستند پس تجربه همیشه حرف اول را میزنه
از بین 8 حفاری که کردم 4 تا فلز بود و سه تا استخوان و مورد اخری هم بنا به تشخیص خودم کاذب بود که برای اطمینان خودم دستور حفاری دادم تا یه وقت اشتباه نکرده باشم

با سلام
استاد جاوید عزیز مطالب شما احتیاج به اثبات عملی داره ولی با توجه به تجربه بالای شما و مستند بودن مطالب شما و به فرض اینکه تمام مطالب عینن تجربه شده و بازگشت پذیر هم است من میتونم به این نتیجه برسم که مکملی که شما به زمین میزنید باعث این اتفاق میشود و یا به هرنحوی انتنها با شما تماس دارد و میتواند این تماسها مستقیم نباشد و انتن شما دارای روکش بوده و احتمالا شما زیاد عرق میکنید
و در حالت استفاده از فرکانسهای پاین بحث تداخل فرکانسی با هارمونیکهای محیط وجود دارد
این نظر من بود امیدوارم کمکی بکند

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 9:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

nima.t.13 نوشته است:
نقل قول:
با سلام
چندین بار عرض کردم دوست خوبم فرکانس در ماده مرتعش شده از زمین خارج میشود و شما در هوا موج خود را به ان می رسانید نه در زیر زمین
و هیچ فلز جدیدی نمیتواند مرتعش شود مگر با میدانهای مجازی

صحبت منم همین هست.با دقت بخونید استاد.فلز جدیدی ک ما مورد تست قرار میدهیم با همون فرکانس ارسالی ما عمل تشدید در اون رخ خواهد داد.خطاب ب استاد جاوید گفتم ک طلا جدید را در عمق خاک تست کنن ک کمتر ب واسطه ی امواج ارسالی ما مرتعش بشه.در این حالت ک فرکانس ارسالی ما ب هدف نرسه پس ردیابی اون ممکن نیست.در این حالت تست طلایه جدید را انجام بدید مشابه تست با لیوان ولی فلز تو خاک دفن شده باشه.

ببخشید دوست من
شما درست میفرمایید من اشتباه متوجه شدم

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 9:16am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

توضیحات شما درست و مفید هست.تشکر میکنم از وقتی ک میذارین

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 9:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب رستم شما ممکنه یاد خیلی چیزها بیفتی چون متاسفانه ظاهرا فقط در حال تکرار تاریخ هستی .

وقت من ارزشش خیلی بیشتر از اونه که بخوام برای ساختن یه دستگاه من درآوردی با سیستم امواج اسکالر ! که خود سازنده اش نمیتونه تعریفش کنه هدرش بدم و بعدش بیام اینجا ببینم شما اولتیماتوم چند ساعته برای دیدن عکس مدار خودت بدی !

دوست گرامی ظاهرا دقت نمیکنی طرف صحبتت چی گفته .

من میگم این سیستم ابداعی شما اساس کار نداره شما منتظر تحویل گرفتن عکسش هستی ؟
فکر کنم خیلی قضیه رو جدی گرفتی یا تاثیر مخرب همون امواج اسکالره

علمی و منطقی صحبت کردن رو تا 10 سال دیگه هم طول بکشه پایه ام ولی علمی که خودت اصطلاح تعریفی خودت رو نمیتونی لینک بدی ( چون بری دنبال منبع برای مثلا امواج اسکالر میرسی به یه سری سایت فروشنده ابزارهای خنده دار از یه سری سیستم ابداعی خنده دار تر مثلا در حوضه سلامتی و ساخت سپر دفاعی در برابر هجوم امواج الکترومغناطیسی ! ) دیگه بحث علمی کجاش میمونه ؟

بسم الله داستان علمی رو دیروز ما گفتیم شما بعد 24 ساعت هنوز یک نصف خط مطلب علمی نتونستی بدی .

الان به هر دلیل نمیتونی از سیستم فکری و سیستم ابداعی ات دفاع کنی تقصیر از منه ؟

شما ظاهرا فقط برای اونایی که استاد رستم میگن و بزرگترین معضلشون مثلا اینه که فیوز بیت مگا 8 رو چطور تظیم کنیم کار کنه میتونی توضیح علمی بدی !

واسه اهل علم فقط یاد خاطرات قدیمت میفتی و تکرار مکررات میکنی

یا موقع بررسی مدارت قبل از شروع فرایند علم و همه چیز رو فراموش میکنی با تهدید و برچسب زدن میخوای سیستم توجیه کنی ؟

تحلیل مدار شما قرار نبود مطابق توضیحات شما باشه چون یه همچین مداری کار هرکسی بوده .... صلاحیت صحبت کردن در حیطه الکترونیک رو نداره
ولش کن

ولی علی ایحال
باز ایراد نداره .
تا همینجاش هم لطف کردی و بابت جوابگویی ات هر چند غیر از بخش تهدیداتش هیچ بخش دیگه اش نه قابل درک بود نه چیزی رو توضیح داد شخصا ازت ممنونم.

ما درگیری و مساله شخصی با کسی نداریم

من نوعی به نتیجه ای که برای جمع لازم بود برسه رسیدم .

شما حالا با همین داستان ها یه مدت دیگه معرکه رو گرم نگه دار .
امیدوارم که موفق باشی هر چند بعیده

در هر حال خواستم بدونی اگر موضوع شخصی باشه برات از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 9:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
دوست خوبم امیر عزیز بازهم دارید سر مطالب خودتون مانور میدید دوست من در این 2 تایپیک نزدیک 100 صفحه فرمول و منبع و روش کار گذاشتم و حالا یا مطالعه نکردید و یا نمیخواهید مطالعه کنید
بنابر این معلوم شد که حتی دستگاه رو هم نساختید و دارید نظر میدید و من بابت این نوع جبهه گیری کاملا متاسفم من روابط مهم بین قوانین مهم فیزیک رو پیدا کردم و تونستم به هم ارتباطشون بدم و اگر شما عاقلانه نگاه نکنید نمیتونید به درک از ان برسید
دوست من اگر مدار رو ساختید و به نتایج تجربیش چه اونی که من میگم و یا اونی که شما بهش دست یافتید رسیدید با هم بحث میکنیم و در غیر این صورت متاسفانه من نمیتونم شما رو توجیه کنم
و مطمعن باشید هیچ قصد و غرضی در حرفهام نیست و این صحبتهای شماست که این نتایج رو میده حالا برای اخرین بار روش کار رو خدمتون میگم و به اندازه کافی منبع و مدارک برای اثباتش گذاشتم
هر عنصر در جایی ساکن و تحت تاثیر میدانی شروع به ارتعاش برای رسیدن به تعادل با محیط میکنه که زمان مناسب برای شروع یک زمان نیم عمر عنصر است و حاصل این ارتعاش فرکانسیست مشخص و ما با ارسال فرکانسی شبیه و ایجاد تشدید رزونانس موجی قویتر میسازیم که شامل یک موج فرکانسی و یک موج اسکالر میباشد و امواج اسکالر بر روی میله ای که در حال تعادل با میدان مادر باشد باعث مگنت شدن ان میله و هم راستا شدن با موج اسکالر میگردد
حالا عوامل دیگری هم وجود دارد که باعث تداخل در این امر بشود
دوست من سعی کردم ساده بیان کنم امیدوارم قابل درک باشد
شما هم موفق باشید

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 10:27am
استاد
استاد

نقل قول:
با سلام
استاد جاوید عزیز مطالب شما احتیاج به اثبات عملی داره ولی با توجه به تجربه بالای شما و مستند بودن مطالب شما و به فرض اینکه تمام مطالب عینن تجربه شده و بازگشت پذیر هم است من میتونم به این نتیجه برسم که مکملی که شما به زمین میزنید باعث این اتفاق میشود و یا به هرنحوی انتنها با شما تماس دارد و میتواند این تماسها مستقیم نباشد و انتن شما دارای روکش بوده و احتمالا شما زیاد عرق میکنید
و در حالت استفاده از فرکانسهای پاین بحث تداخل فرکانسی با هارمونیکهای محیط وجود دارد

درود بر شما
استاد رستم من از مکمل استفاده نمیکنم برای ردیابی فقط برای مسیر یابی قطعی یه هدف ردیاب را روی زمین میگذارم و پراپ را به زمین میزنم و یا اینکه یه سیم که دوسرش ازاده به ردیاب وصل میکنم و روی زمین قرار میدهم و دورش دوبار میچرهم یا اینکه ردیاب در حالت گردن اویز هست و به صورت بی سیم یا بیسیم ردیابی میکنم
انتنها هم مدل انتن خودت استفاده میکنم و دسته کلا پلاستیکی هست
اما کلا بدنم گرمه و تقریبا دمای صفر درجه برام مطلوبه حتی با تک پوش مشکلی ندارم و اگه کوه پیمایی کنم یه تیکه بدنم عرق میشه به نحوی که عرق از سر و روم چکه میکنه و کلا لباسم خیس خیس میشه

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 12:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
نقل قول:
با سلام

درود بر شما
استاد رستم من از مکمل استفاده نمیکنم برای ردیابی فقط برای مسیر یابی قطعی یه هدف ردیاب را روی زمین میگذارم و پراپ را به زمین میزنم و یا اینکه یه سیم که دوسرش ازاده به ردیاب وصل میکنم و روی زمین قرار میدهم و دورش دوبار میچرهم یا اینکه ردیاب در حالت گردن اویز هست و به صورت بی سیم یا بیسیم ردیابی میکنم
انتنها هم مدل انتن خودت استفاده میکنم و دسته کلا پلاستیکی هست
اما کلا بدنم گرمه و تقریبا دمای صفر درجه برام مطلوبه حتی با تک پوش مشکلی ندارم و اگه کوه پیمایی کنم یه تیکه بدنم عرق میشه به نحوی که عرق از سر و روم چکه میکنه و کلا لباسم خیس خیس میشه

استاد میشه به این روش ک گفتم تست طلایه جدید را انجام بدید؟به صورت دفن شده زیر یکی از چهار لیوان در چهار جهت مختلف؟

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 2:11pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
در تستی که جناب کاوشگر نسبت به سنس قلز جدید از ما خواستند و نظر به اینکه ایشون ویکی از دوستان فلز جدید را با طرح رستم نمی زنند و ما هم این تست را انجام دادیم به این صورت که سه کاسه را در فاصله 4 متری از هم قرار داده و چند النگو طلا توسط فرد دیگری زیر یکی از این سه کاسه قرار داده میشد که من اونجا به خاطر خطای ذهن حضور نداشتم
بار اول با طرح رستم و بصورتی که سیم به هر دو انتن وصل هست ردیابی کردم که خطا زد و یکی از کاسه های که طلا زیرش نبود گرفت
در تست دوم ابتدا طرج رستم را بدون سیم روشن و ردیابی کردم که یکی از کاسه ها را گرفت و بعد ردیاب را روی زمین قرار دادم و با انتن خالی دور ردیاب یه چرخی زدم که باز همون کاسه را گرفت . ردیاب 35 را روشن کردم که چه باسیم و چه بی سیم همون کاسه را گرفت که با برداشتن کاسه النگوها زیر اون پیدا شد
بار سوم از یه نفر دیگه خواستم که جای النگو را تعویض کنه که مجددا باز به همین روش تست کردم که باز نتیجه مثبت بود
من با انتن تلسکوپی کار میکنم بار اول هم که خطا کردم صرقا به خاطر اتصال سیم و تشدید مگنت بدن بود که در دفعات بعدی در حالت بدون سیم جواب تستها مثبت بود
با این تست مشخص میشه که دیگه خطای ذهن نباید برای این اهداف وجود داشته باشد و ردیاب و مگنت بدن تعیین کننده نتیجه ردیابی میباشه
در حال حاضر دو طرج رستم و یک طرج گلدن کینگ برای من یکسان جواب میده و فلز جدید طلا را میزنه ایا ممکنه هر سه مدار یکسان باشند و معیوب. من هم با امپلی هم بدون امپلی و هم با ترانس و هم بدون ترانس و یا با چوک تست کردم جواب همه یکسان بوده و به فلز جدید حساس هست
و یا واقعا این طرج مشکل داره یا مگنت بدن من باعث خطا میشه هر چند که استاد رستم میگه مگنت بدن در کار طرج رستم تاثیری نداره

با سلام
استاد جاوید عزیز معلوم هست چی میگید
شما میفرمایید فلز جدید را زیر کاسه گذاشتید و با ردیاب رستم نتونستید پیداش کنید و بعد میگید این دستگاه فقط فلز جدید میزنه
لطفا مطالبی که مشخص کردم از گفته های خودتون رو برسی کنید
و در ضمن بعید میدونم دستگاه انجمن هم فلز جدید بزنه
به طور کلی ردیابی که فلز جدید بزنه ردیاب نیست و سر کاری و زاییده تخیل و اشتباه اپراتوره من با دستگاه انجمن کار کردم (ولی کم) و هیچ وقت فلز جدید رو نمیزنه
موفق باشید

سلام
رستم جان این نکته رو کاملا در اشتباه هستید دوست من
بنده فلز جدید رو ولو در عمق های بالا با همین ردیاب فرکانسی بقول دوستان مثل هلو پیدا میکنم و شکی در کارکرد ردیاب برای فلزات جدید ندارم.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 2:37pm
استاد
استاد

درود بر شما
نیما جان فلز جدید روی خاک و زیر خاک اصلا نداره قلز طلا به مدت دوساله که زیر خاک در عمق 1.5 متری دارم و هر از چند متری که کار میکنم اون را به راحتی میگیریم. و خوبی طلا به این هست که قدیم و جدید نداره و در هر صورت ردیاب اون را بهتر از فلزات دیگه شناسایی میکنه اما این تشابهات فرکانسی هست که کار را خراب میکنه

پنج شنبه 8 بهمن1394 - 2:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure