rostam نوشته است:
با سلام
استاد کوهیار عزیز فکر میکنم شما اصلا مطالب رو مطالعه نکردید تمام سوالهایی که داشتید رو با توضیح کامل توضیح دادم برای جلوگیری از تکراری شدن لطفا مطالعه کنید
با سلام
دوست عزیزم
دقیقا بفرمایید کجای مطالب رو مطالعه نکردم؟ چه چیزی رو مطالعه نکردم؟ چرا فکر میکنید ما بدون مطالعه و بدون اینکه پستی بخونیم مطلب مینویسیم؟
rostam نوشته است:
در رابطه با نوع گیرنده هم مدارشو ساختم با تفکیک کامل ولی با توجه به اینکه اولویت غالب سایت دوستان سازنده هستند و متاسفانه بقیه دوستان پیگیر موضوع نیستند فعلا از علنی کردنش در اینجا معذورم
برادر عزیز کسی توقع نداره شما مدار علنی کنید و زحمت خودتون رو به کسی هدیه کنید.
ولی فکر نمیکنم دو خط توضیح دادن در مورد نوع نیروی مجهول از طرف یک جسم مجهول مدفون باعث لو رفتن مدار شما بشه!؟
اتفاقا اگر ماهیت این نیرو رو برای ما آشکار کنید و چیزیکه دنیا براش پاسخی نداشته شما پاسخ بدید بسیار موجب افتخار و مسرت ما و تمام ایرانیها هم خواهد بود ولی اینکه شما بفرمایید من بلدم و نمیگم فکر نمیکنم صورت خوشی داشته باشه
rostam نوشته است:
دوست خوبم من منکر این نمیشم که میشه یک فلز جدید رو اشکار کرد ولی با شرایطی که گفتم و اینکه شما صرفا با فرستادن یک موج بتوانید یک فلز که در حالت خنثی است را پیدا کنید توجیح علمی ندارد مگر انرژی خاصی تعریف و قانون جدیدی اشکار شود که سوال من از جناب هوشی همین بود
خیر دوست عزیز شما بارها و بارها در صفحات و پستهای مختلف توی همین تاپیک منکر این قضیه شدید حالا میگید منکر نیستید!؟
این گفته ی شما از بیخ و بن غلطه و قطعا چیزی که در عمل اشتباه باشه هیچگونه پشتوانه ی علمی درستی نمیتونه داشته باشه مگر تصورات و تخیل!
بنده سوالهای زیادی نپرسیدم یک سوال پرسیدم که باز شما جواب ندادید و مارو هم متهم کردید که جواب دادید و ما مطالعه نکردیم!
برادر گل بنده از شما نوع و ماهیت نیرو رو خواستم شما بفرمایید کدوم صفحه و کدوم پست جواب دادید تا بنده برم مطالعه کنم!
شما که همین الان میفرمایید معذورید حالا کجا پاسخ دادید خوشحال میشم بفرمایید.
rostam نوشته است:
چند وقت پیش دوستی که ادعا میکرد با ردیاب هر چیزی را پیدا میکند بنا به درخواست دوستی برای تست پیش من امد او ادعا کرد که شما انگشتر خودتون رو قایم کنید تا من پیدا کنم و چون برایم جالب بود همین کار را کردم چون با تستهایی که بالغ بر 500 تست ثبت شده و با استفاده از روشهای علمی بوده من نتونستم فلز خنثی را اشکار کنم که هر تست گواهی برگ به برگ خود را دارد خلاصه ما انگشتر را در 10 سانتی زیر زمین مخفی کردیم
و این دوستمان شروع به کار کرد و با توجه به اینکه تقریبا تمام خطاهای این کار را میشناسم به وضوح دیدم که با توجه به این که درست کار میکنه ولی خطا میره وقتی که داشت خسته میشد همین که نگاهی به من کرد من سریع یک نقطه را نگاه کردم و سرم را پایین انداختم که متاسفانه این فرد به همان نقطه رفت و انتنش رو اونجا قیچی کرد-و چندین تست دیگه
دوست خوبم نباید سر خودمون رو کلاه بزاریم و باید سعی کنیم که واقع گرا باشیم همین صحبتهاست که باعث میشه دوست خوبمون امیر عزیز همچین ذهنیتی داشته باشه
من همینجا اعلام میکنم از نظر علمی راهی برای اشکار سازی فلز خنثی به روش ردیابی وجود نداره و تا فلز شروع به ارتعاش نکنه امکان اشکار سازی اون وجود نداره
شاید لوله های که استاد مجتبی در فیلمشون اشکار کرده چند وقت بوده که اونجا بوده و تحت تاثیر میدان مغناطیسی زمین و یا دیگر میدانها شرایط اسکن رو داشته
به طور مثال مالش قرار گرفتن در یک میدان مغناطیسی و یا حتی استفاده از فرکانس پایین به علت خاصیت مرتعش کردن اجسام به صورت ناقص میتوان فلزی خنثی رو اشکار کرد اما نه کامل
موفق و پیروز باشید
برادر گل نیازی نیست شما داستان دوستتون رو تعریف کنید تا به ما بگید که تمام کسانی که با ردیاب فلز جدید رو پیدا میکنن دروغ میگن و شیاد هستن!
برادر عزیز شما یه سر به این تاپیک اپراتوری ردیاب بزن ببین چند نفر از دوستان مثل آب خوردن فلز مدفون رو پیدا میکنن چه برسه فلز روی سطح تازه اونم فقط با ارسال موج و بدون محاسبه نیمه عمر و مغناطیس اسکالر
یعنی اینهمه ملت دارن دروغ میگن و توی توهم سیر میکنن فقط شما راست میگی اونم بدون اینکه تا حالا آنتن دست بگیری و ببینی با آنتن خالی هم میشه بعضی اهداف رو پیدا کرد چه برسه به ردیاب دیجیتال!
واما در مورد فیلمها بنده بشکل واضح عرض کردم که آقا مجتبی
لوله های مسی و طلا رو روی سطحردیابی کردن و شما میفرمایید چند وقت زیر زمین بوده!؟ چند وقت تحت تاثیر میدان بوده؟
مالش کدومه مرد مومن ایشون از کجا و چجوری وسط جنگل میدان مغناطیسی مستقل و متمرکز پیدا کردن که فلزات رو ببرن از جیبشون در بیارن بندازن همون نقطه که بمالن به میدان!؟
یکبار دیگه فیلمها رو ببینید و بدون هیچ سفسطه و بازی با کلماتی بشکل صریح بفرمایید چرا آنتنهایی که به ادعای شما نباید حرکت کنن حرکت میکنن و ردیابی که نباید کار کنه کار میکنه و فلز جدیدی که نباید ردیابی بشه ردیابی میشه!؟
و اما درباره اینکه میفرمایید نباید کلاه سر خودمون بزاریم باهاتون صد درصد موافقم ولی اتفاقا مهمتر اینه که کلاه سر بقیه هم نزاریم!
تاپیک قبلی شما 96 صفحه بود و این تاپیک هم 123 صفحه و در مجموع شما 219 صفحه هست که دارید درباره ی اینکه یه آمپلی فایر و یک ترانس به ردیاب مهدی قاسمی که زمین و زمان از دستش نالیدن و مدتها پیش دفن شد اضافه کنید قوانین فیزیک و فیزیک کوانتوم و مغناطیس دیرین و الکترونیک رو به روش خودتون ترکیب مینید و حالا میخواد نتیجه چی بشه خدا داند!
و هرجا هم که کسی از شما پاسخی خواست متهمش کردید به کلاهبرداری و فروشندگی و اخلالگری و .... و قهر کردید.
انشالله که در راهی که پیش گرفتید موفق باشید