انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:53pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 , 130 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

حافظ جان من کی ادعای مدار پیشرفته ای کردم
من فقط با یه مدار که با ای سی 8030 کار میکنه رو دارم ازش استفاده میکنم و همچنین یک مدار با ای سی 555
خدا شاهده از ساعت 12 تا الان چند بار خواستم مدار رو برات بفرستم بخاطر سرعت افتضاح نت نیومده
شما قبل اینکه زود قضاوت کنی ببین اصلا انلاین هستم یا نه؟

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

شنبه 9 بهمن1394 - 1:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
سلام به استاد دلسوز استاد رستم غمخوار جوانان انجمن ^:)^ من فکر میکردم دوست جویای ناممون فقط تو تایپیک یون یاب گرد وخاک کردن اینجام که زیرورو شده ;;) امیر اقا بچه کجایی من با تظمین هر روشی وهر راه کاریی با انواع واقسام ذرات واهن الات دفن شده قدمت بالا وجدید هر جوری که بخوای در خدمتم فقط با ردیاب خودم اگه بنده هر جا طلا یا اهن یا هر فلز دیگه ایی به شرط اینکه در حیطه ردیابی باشه پیدا کردم فقط باید دفن بشه نه روی زمین چون سیستم من هیچ فلز جدیدی رو نمیگیره هر کی دوست داره باور نکنه من حضوری جواب میدم اگه من تونستم جواب شما رو بدم جایزه نوبل هم نمیخوایم جوون مردی کن بگو دردت چیه برادر سیستم من هم اسکالر وانتن تلسکوپیو پراب جی پی اس وجی پی آرو اینا نیست اما دوستان رو متهم کردن بدون دلیل کار درستی نیست شما میخوای ما نقش بالاتر از البرت رو بازی کنیم اما ما در حیطه کاری خودمون فعالیت داریم وفقط از روشهای تایید شده تبیعت کردیم.ادرس ومکانتو پ خ کن من خودم بشخصه جواب شما رو میدم تا باورت بشه ردیاب ساختن اینایی نیست که دیدی وشنیدی.به دوستان هم کاری ندارم که چقدر زحمت کشیدن تا امثال شماها راه نجات پیدا کنن نه اینکه زیر سوال برن تا تجربه نشه تا ساخته نشه تا بحث نشه چیزی از کار در نمیاد برادر من هم قاطع هستم وهمیشه بودم چیزی هم که ساختم لینک نداره به شما بدم چون طرح شخصی هست همونی که ادعا کردی از اپ امپ سردر نمیاره وکپی کرده اما اگه باختی شرط تعین میکنم اگر هم شما بردی دیگه دست خودتون ما اینجا مردانی داریم که علمشون فرای صدتا روشنفکر غربی هست البرت کیه ادیسون چیه :-Q

دوست عزیز هر چند جواب شما رو دادن کلا وقت هدر دادنه و ما اساسا اینجا با کسی بحث شخصی نداریم ولی چون جناب رستم خان یه ادعای بی اساس شخصی دیگه نسبت به من داشتن اجبارا یه نیمچه جواب هم به شما میدم

جناب آقای رستم خان من کلا در این سایت هنوز 50 تا کامنت ندارم که 10 دقیقه ای میشه کلشون رو گشت.

ممکنه لینک بدی جماعت ببینن من کی و کجا در ساخت pcb گیر کردم ؟

اگر نتونستی لینک بدی ادب حکم میکنه همینجا بصورت عمومی از همه اونایی که بدون پشتوانه و شناخت روی هوا بهشون انگ و اتهام دلالی و نخوندن و عجله .... خر جهل سواری و اینجور چیزا زدی عذرخواهی رسمی کنی ( ظاهرا شما بغیر از فیزیکت که ابداعیه و روی هواست حمله ات به اشخاص هم ابداعیه و همه اش حمله به شخصیت فرضی و آدمک پوشالیه ! )

جناب بهرام خان شمایی که برای وقت خودت و دیگران ارزش قائل نیستی که حتی نمیدونی چی رو باید کجا بگی الان از گرد راه رسیده با یه دستگاه توصیفی مجهول قراره وسط تاپیک مردم چی رو اثبات کنی اونم بدون تئوری و تجربه؟

صاحب تاپیک با ارایه 300 صفحه طرح و نظریه و توضیح در مورد فیزیک ابداعی هنوز نتونسته یک خط از ادعاهاش رو توضیح معتبر و قابل قبول اهل فن بده
(که اگر میتونست بعد از 2 سال و 300 صفحه تاپیک بقول خودش مجبور نمیشد مدام مسایل تکراری رو از نو تکرار کنهه و بعدش هم مخاطبینش رو با عناوینی مثل دلال و کاسب و عجول و درست نمیخونید و سوار خر جهل! شدین و اینجور عبارات به زعم خودش مجاب کنه .)
ایشون شناختش از روابط اجتماعی هم احتمالا شبیه به فیزیکش ابداعیه .
متوجه بار معنایی و توهینی که در اتهامات و برچسبهاش به عموم میزنه نیست اونم بابت هیچی .

شما این وسط با اون رزومه و اون تجربیات موفق ( به قول خودت 8 سال آنتن زدی هنوز یدونه پیچ پیدا نکردی !!! ) قراره چند صد صفحه بحث بی ربط دیگه به این تاپیک اضافه کنی احتمالا خودت میدونی و بس.

من به احترام شخصیت صاحب تاپیک ( که نقطه مقابل شناخت فیزیکی و علمی اشون هست احتمالا ) جواب شما رو خصوصی دادم اگر دوست داشتی عموم در جریان جوابیه ات باشن در همون تاپیک جدید که باز میکنی جواب من رو هم نقل میکنی .

چون کار شما به موفقیت نرسید و با تعریفای جدیدت بعید میدونم هیچوقت دیگه هم برسه برات آرزوی سلامت کامل میکنم بخصوص سلامت ذهن

شنبه 9 بهمن1394 - 1:24am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

بیا حافظ جان
http://s7.picofile.com/file/8236049834/ ... r.zip.html

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

شنبه 9 بهمن1394 - 1:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدمت دوستان گرامی سلام علیکم
جای تعجبه این دوستان تازه وارده استاد نما فقط تو قسمت ای کاش فعالن . به قول آقای روت طرز بیان هر کس مثل امضای اونه و کاملا مشخصه این آقای امیر خان از کدوم خط هستن . کسی از شما خواهش نکرده تشزیف بیارید این جا مدار بسازید . کسی هم از حضور شما خوشحال نیست و برعکس اگر تشریف ببرید تو قسمت های دیگه سایت مارو خوشحال کردید . این اسرار های مکرر شما برای ما آشنا و کاملا تکراریه دوست داشتی بساز و استفاده کن دوست نداشتی به سلامت کاسه داغتر از آش هم لازم نداریم . اعصابمونم لازم داریم .
یه توصیه مهم هم برات دارم . دفعه بعدی که با یک نام کاربری جدید تشریف اوردی یه 200 300 تا پست اینور اونور بزن بعد تشریف بیار اینجا . [-X
با این که قبلا جوابتو دادم ولی مثل این که یادت رفته پس با این که تکراریه دوباره می گم اگر هزار تا از این جور پست ها بزنی ما صبر می کنیم و از پست 1001 کارمونو ادامه می دیم . برای شما هم هیچ طرح عملی نداریم و همه نظرات گفته شده تو بخش کلا اشتباهه بنابراین وقت عزیزتونو تو این بخش هدر نکنید :YMPEACE: [-X

از بقیه دوستان و اساتید بزرگوار مخصوصا آقا رستم عذر می خوام

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

شنبه 10 بهمن1394 - 10:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدمت برادر عزیزم سلام علیکم
دوست گلم با مدار 5 چه کردی نتیجه چی شد راستی از بقیه دوستان خبری نیست ایا با اونا در ارتباط هستید
من که مدتی هست که کار تحقیق روی آنتن های خوراکی انجام می دم و به دنبال بهینه کردن آنتن ها هستم حدس می زنم نتایج متفاوت دوستان به خاطر کیفیت آنتن هاشون باشه نظر شما جیه ؟ راستی از گیرنده اسکالر چه خبر ؟ اگر ممکنه اطلاعاتشو برام ایمیل کنید و اگر ممکنه پاسخ این پستو تو ایمیل بدید چون خصوصی هارو چک می کنن

موفق باشید

شنبه 10 بهمن1394 - 11:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مجدد خدمت دوستان گرامی
دوستان گرامی یکی از علت هایی که عزیزان نتایج متفاوتی میگیرن نوع آنتن هاشون هست بنابر این پیشنهاد می کنم دوستان فقط از آنتنهای پیشنهادی استاد رستم استفاده کنن

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

آخرین بار توسط fereidon در شنبه 10 بهمن1394 - 11:34am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 10 بهمن1394 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
من فقط با یه مدار که با ای سی 8030 کار میکنه رو دارم ازش استفاده میکنم و همچنین یک مدار با ای سی 555
خدا شاهده از ساعت 12 تا الان چند بار خواستم مدار رو برات بفرستم بخاطر سرعت افتضاح نت نیومده

ممنون داداش ولی خدا شاهده منظور من اصلا این نبود فقط چون گفتید تفکیک صد درصدی واقعا مشتاق شدم بسازمش
اگه امکان داره در مورد مدار هم کمی توضیح بدید همچنین در رابطه با فرکانسهای مورد استفاده در این مدار ممنون و موفق باشید

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 10 بهمن1394 - 11:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
hoshi نوشته است:

ممنون داداش ولی خدا شاهده منظور من اصلا این نبود فقط چون گفتید تفکیک صد درصدی واقعا مشتاق شدم بسازمش
اگه امکان داره در مورد مدار هم کمی توضیح بدید همچنین در رابطه با فرکانسهای مورد استفاده در این مدار ممنون و موفق باشید

با درود
اقا محسن علت دقت و مهارت در یافتن فلز جناب هوشی در مدار نیست بلکه در انتن که عرض کردن فعلا محرمانه هست.

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

شنبه 10 بهمن1394 - 12:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Amir.s.m نوشته است:
بهرام نوشته است:
سلام به استاد دلسوز استاد رستم غمخوار جوانان انجمن ^:)^ من فکر میکردم دوست جویای ناممون فقط تو تایپیک یون یاب گرد وخاک کردن اینجام که زیرورو شده ;;) امیر اقا بچه کجایی من با تظمین هر روشی وهر راه کاریی با انواع واقسام ذرات واهن الات دفن شده قدمت بالا وجدید هر جوری که بخوای در خدمتم فقط با ردیاب خودم اگه بنده هر جا طلا یا اهن یا هر فلز دیگه ایی به شرط اینکه در حیطه ردیابی باشه پیدا کردم فقط باید دفن بشه نه روی زمین چون سیستم من هیچ فلز جدیدی رو نمیگیره هر کی دوست داره باور نکنه من حضوری جواب میدم اگه من تونستم جواب شما رو بدم جایزه نوبل هم نمیخوایم جوون مردی کن بگو دردت چیه برادر سیستم من هم اسکالر وانتن تلسکوپیو پراب جی پی اس وجی پی آرو اینا نیست اما دوستان رو متهم کردن بدون دلیل کار درستی نیست شما میخوای ما نقش بالاتر از البرت رو بازی کنیم اما ما در حیطه کاری خودمون فعالیت داریم وفقط از روشهای تایید شده تبیعت کردیم.ادرس ومکانتو پ خ کن من خودم بشخصه جواب شما رو میدم تا باورت بشه ردیاب ساختن اینایی نیست که دیدی وشنیدی.به دوستان هم کاری ندارم که چقدر زحمت کشیدن تا امثال شماها راه نجات پیدا کنن نه اینکه زیر سوال برن تا تجربه نشه تا ساخته نشه تا بحث نشه چیزی از کار در نمیاد برادر من هم قاطع هستم وهمیشه بودم چیزی هم که ساختم لینک نداره به شما بدم چون طرح شخصی هست همونی که ادعا کردی از اپ امپ سردر نمیاره وکپی کرده اما اگه باختی شرط تعین میکنم اگر هم شما بردی دیگه دست خودتون ما اینجا مردانی داریم که علمشون فرای صدتا روشنفکر غربی هست البرت کیه ادیسون چیه :-Q

دوست عزیز هر چند جواب شما رو دادن کلا وقت هدر دادنه و ما اساسا اینجا با کسی بحث شخصی نداریم ولی چون جناب رستم خان یه ادعای بی اساس شخصی دیگه نسبت به من داشتن اجبارا یه نیمچه جواب هم به شما میدم

جناب آقای رستم خان من کلا در این سایت هنوز 50 تا کامنت ندارم که 10 دقیقه ای میشه کلشون رو گشت.

اگر نتونستی لینک بدی ادب حکم میکنه همینجا بصورت عمومی از همه اونایی که بدون پشتوانه و شناخت روی هوا بهشون انگ و اتهام دلالی و نخوندن و عجله .... خر جهل سواری و اینجور چیزا زدی عذرخواهی رسمی کنی ( ظاهرا شما بغیر از فیزیکت که ابداعیه و روی هواست حمله ات به اشخاص هم ابداعیه و همه اش حمله به شخصیت فرضی و آدمک پوشالیه ! )

جناب بهرام خان شمایی که برای وقت خودت و دیگران ارزش قائل نیستی که حتی نمیدونی چی رو باید کجا بگی الان از گرد راه رسیده با یه دستگاه توصیفی مجهول قراره وسط تاپیک مردم چی رو اثبات کنی اونم بدون تئوری و تجربه؟

صاحب تاپیک با ارایه 300 صفحه طرح و نظریه و توضیح در مورد فیزیک ابداعی هنوز نتونسته یک خط از ادعاهاش رو توضیح معتبر و قابل قبول اهل فن بده
(که اگر میتونست بعد از 2 سال و 300 صفحه تاپیک بقول خودش مجبور نمیشد مدام مسایل تکراری رو از نو تکرار کنهه و بعدش هم مخاطبینش رو با عناوینی مثل دلال و کاسب و عجول و درست نمیخونید و سوار خر جهل! شدین و اینجور عبارات به زعم خودش مجاب کنه .)
متوجه بار معنایی و توهینی که در اتهامات و برچسبهاش به عموم میزنه نیست اونم بابت هیچی .

شما این وسط با اون رزومه و اون تجربیات موفق ( به قول خودت 8 سال آنتن زدی هنوز یدونه پیچ پیدا نکردی !!! ) قراره چند صد صفحه بحث بی ربط دیگه به این تاپیک اضافه کنی احتمالا خودت میدونی و بس.

من به احترام شخصیت صاحب تاپیک ( که نقطه مقابل شناخت فیزیکی و علمی اشون هست احتمالا ) جواب شما رو خصوصی دادم اگر دوست داشتی عموم در جریان جوابیه ات باشن در همون تاپیک جدید که باز میکنی جواب من رو هم نقل میکنی .

چون کار شما به موفقیت نرسید و با تعریفای جدیدت بعید میدونم هیچوقت دیگه هم برسه برات آرزوی سلامت کامل میکنم بخصوص سلامت ذهن

مرد حسابی شما از کجا اومدی که هیچی نمیدونی واقعا امثال شما که ماهیت فضایی دارن رو نمیشه فهمید.من با پشتوانه عقلم وذهنیت خاص خودم کار میکنم شما هم فلسفه بافی رو بزار کنار اگه میخوای چیزی بهت ثابت بشه من یکی به شما ثابت میکنم که شما هنوز فرق بین انتن و یونیاب و هرچیزی که به این مسئله مربوطه رو نمیدونی میایی اینجا دوستان رو متهم میکنی به کپی برداری تحلیل مداری وغیره که تا حالا خودت هنوز یک مقاومت لحیم نکردی بعد داستان حسین کرد شبستری اینجا مینویسی و ادعای ظهور هم داری. من هم از شما ادرس خواستم تا خیلی مردونه به شما عملی ثابت کنم تا بفهمی ردیاب زدن کار هر کسی نیست سیستم هم باید جوابگو باشه سیستم من هم مثل خودم خاصه به هیچ عنوان هم رازش رو فاش نمیکنم لینک مدار من فقط پیش خودم برادر نه کسه دیگه که به شما بدم اگر هم هنوز متوجه منظور من نشدی به دوستان فضایت تلگرام بزن تا محل خجالت زدگیت رو برام پ خ کنن تا بیشتر از این مانور ندی بیشتر از این هم داستان ننویس اینجا تایپیک هست نه رمانسرا اونی هم که مشکل ذهنیتی داره شمایی نه من که لینک ادمی رو میخوای که چند دهه پیش جایی رفته که فقط با صندلی مخصوص فیلم کنستانتین میشه رفت دیدش =)) من منتظر ادرس از طرف شما هستم قصدم فقط رو کم کردن شماست نه چیزهای فضایی که تو سرت میگرده =)) اگر هم حاظر به همکاریی نیستی تا به چیزی که میخوای برسی ومتوجه بشی تاالان هر اندیشه ایی داشتی فقط باید دیلیت بشه دیگه وقت من ودوستان رو بیشتر ازاین نگیر وتایپیک رو به بیراه نبر خیلیها اینجا به راهنمایی استادشون احتیاج دارن نه به حرفهای بی پایه واساس شما برای پیدا کردن حقـــــــــــــــــــــــــــیقت تلخ فاش شده :))
ودر اخر لطف کنید وقتی ثبت نام میکنید بگید که از کدوم سیاره میاین تا دوستان بیشتر شما رو در جریان امورات گذشته وحال بزارن :ymsick:

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

آخرین بار توسط بهرام در شنبه 10 بهمن1394 - 1:18pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

شنبه 10 بهمن1394 - 12:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Amir.s.m نوشته است:
بهرام نوشته است:

ادرس : مدار تست قطعات که اخر دوستان پی سی بی زدند
جوابی برای شما ندارم چون با چشمانی بسته سرتون رو به دیوار گذاشتید و هل میدید
دیگه جوابی به شما نمیدم چون فکر کنم همه شخصیت شما رو شناختن
شما که صد صفحه قانون و مبانی و ارتباط قوانین فیزیک رو نمیبینید فکر کنم مشکلی اساسی دارید

شنبه 10 بهمن1394 - 12:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 , 130 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 83 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure