بهرام نوشته است:
سلام به استاد دلسوز استاد رستم غمخوار جوانان انجمن
من فکر میکردم دوست جویای ناممون فقط تو تایپیک یون یاب گرد وخاک کردن اینجام که زیرورو شده
امیر اقا بچه کجایی من با تظمین هر روشی وهر راه کاریی با انواع واقسام ذرات واهن الات دفن شده قدمت بالا وجدید هر جوری که بخوای در خدمتم فقط با ردیاب خودم اگه بنده هر جا طلا یا اهن یا هر فلز دیگه ایی به شرط اینکه در حیطه ردیابی باشه پیدا کردم فقط باید دفن بشه نه روی زمین چون سیستم من هیچ فلز جدیدی رو نمیگیره هر کی دوست داره باور نکنه من حضوری جواب میدم اگه من تونستم جواب شما رو بدم جایزه نوبل هم نمیخوایم جوون مردی کن بگو دردت چیه برادر سیستم من هم اسکالر وانتن تلسکوپیو پراب جی پی اس وجی پی آرو اینا نیست اما دوستان رو متهم کردن بدون دلیل کار درستی نیست شما میخوای ما نقش بالاتر از البرت رو بازی کنیم اما ما در حیطه کاری خودمون فعالیت داریم وفقط از روشهای تایید شده تبیعت کردیم.ادرس ومکانتو پ خ کن من خودم بشخصه جواب شما رو میدم تا باورت بشه ردیاب ساختن اینایی نیست که دیدی وشنیدی.به دوستان هم کاری ندارم که چقدر زحمت کشیدن تا امثال شماها راه نجات پیدا کنن نه اینکه زیر سوال برن تا تجربه نشه تا ساخته نشه تا بحث نشه چیزی از کار در نمیاد برادر من هم قاطع هستم وهمیشه بودم چیزی هم که ساختم لینک نداره به شما بدم چون طرح شخصی هست همونی که ادعا کردی از اپ امپ سردر نمیاره وکپی کرده اما اگه باختی شرط تعین میکنم اگر هم شما بردی دیگه دست خودتون ما اینجا مردانی داریم که علمشون فرای صدتا روشنفکر غربی هست البرت کیه ادیسون چیه
دوست عزیز هر چند جواب شما رو دادن کلا وقت هدر دادنه و ما اساسا اینجا با کسی بحث شخصی نداریم ولی چون جناب رستم خان یه ادعای بی اساس شخصی دیگه نسبت به من داشتن اجبارا یه نیمچه جواب هم به شما میدم
جناب آقای رستم خان من کلا در این سایت هنوز 50 تا کامنت ندارم که 10 دقیقه ای میشه کلشون رو گشت.
ممکنه لینک بدی جماعت ببینن من کی و کجا در ساخت pcb گیر کردم ؟
اگر نتونستی لینک بدی ادب حکم میکنه همینجا بصورت عمومی از همه اونایی که بدون پشتوانه و شناخت روی هوا بهشون انگ و اتهام دلالی و نخوندن و عجله .... خر جهل سواری و اینجور چیزا زدی عذرخواهی رسمی کنی ( ظاهرا شما بغیر از فیزیکت که ابداعیه و روی هواست حمله ات به اشخاص هم ابداعیه و همه اش حمله به شخصیت فرضی و آدمک پوشالیه ! )
جناب بهرام خان شمایی که برای وقت خودت و دیگران ارزش قائل نیستی که حتی نمیدونی چی رو باید کجا بگی الان از گرد راه رسیده با یه دستگاه توصیفی مجهول قراره وسط تاپیک مردم چی رو اثبات کنی اونم بدون تئوری و تجربه؟
صاحب تاپیک با ارایه 300 صفحه طرح و نظریه و توضیح در مورد فیزیک ابداعی هنوز نتونسته یک خط از ادعاهاش رو توضیح معتبر و قابل قبول اهل فن بده
(که اگر میتونست بعد از 2 سال و 300 صفحه تاپیک بقول خودش مجبور نمیشد مدام مسایل تکراری رو از نو تکرار کنهه و بعدش هم مخاطبینش رو با عناوینی مثل دلال و کاسب و عجول و درست نمیخونید و سوار خر جهل! شدین و اینجور عبارات به زعم خودش مجاب کنه .)
ایشون شناختش از روابط اجتماعی هم احتمالا شبیه به فیزیکش ابداعیه .
متوجه بار معنایی و توهینی که در اتهامات و برچسبهاش به عموم میزنه نیست اونم بابت هیچی .
شما این وسط با اون رزومه و اون تجربیات موفق ( به قول خودت 8 سال آنتن زدی هنوز یدونه پیچ پیدا نکردی !!! ) قراره چند صد صفحه بحث بی ربط دیگه به این تاپیک اضافه کنی احتمالا خودت میدونی و بس.
من به احترام شخصیت صاحب تاپیک ( که نقطه مقابل شناخت فیزیکی و علمی اشون هست احتمالا ) جواب شما رو خصوصی دادم اگر دوست داشتی عموم در جریان جوابیه ات باشن در همون تاپیک جدید که باز میکنی جواب من رو هم نقل میکنی .
چون کار شما به موفقیت نرسید و با تعریفای جدیدت بعید میدونم هیچوقت دیگه هم برسه برات آرزوی سلامت کامل میکنم بخصوص سلامت ذهن