انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:52am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 131 , 132 , 133 , 134 , 135 , 136 , 137 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

floyd نوشته است:
درود..جناب رستم نیمه عمر نقره ،مس و اهن چقدر هس..طلا که گفتید بیشتر از 180 روز

با سلام
طلا از 3 تا 187 روز
نقره از 2 تا 125 روز
مس از 4 تا 78 روز
اهن از 2 ساعت تا 45روز
کربن 4500 سال

سه شنبه 12 بهمن1394 - 12:39am

با سلام خدمت استاد رستم سوالی داشتم
1-آیا با طولانی شدن نیمه عمر مثلا طلا که186روزه است ،،،با توجه به این که خاصیت رادیو اکتیو آن کم میشود آیا ارتعاشات آن ضعیف و ضعیف تر نمیشود؟چون با گذشت زمان مرتب این خاصیت رادیو اکتیو کاهش میابد
2-آیا این ارتعاشات چه از طرف دستگاه چه از طرف فلز قدرت نفوذ در سنگ های محکم ویا مرطوب و غیره رو داره؟

3- این ارتعاشات از طرف فلز در تمام جهات یکسان مرتعش میشود؟
ممنون

سه شنبه 13 بهمن1394 - 9:27am
استاد
استاد

درود بر شما
استاد رستم امروز یه تستر کنترل تلویزیون پیدا کردم دیدم چیز خاصی نداره کنارش گذاتشتم اگر امکان داره یه مدار معرفی کنید تا یکی پیدا کنیم و کار را باهاش ادامه بدهیم تا یه مدار معرفی نکنید و عکسش را نزارید که ما طبق اون مدار پیدا کنیم نمیشه به نتایج دلخواه رسید

سه شنبه 13 بهمن1394 - 11:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamidimilani نوشته است:
با سلام خدمت استاد رستم سوالی داشتم
1-آیا با طولانی شدن نیمه عمر مثلا طلا که186روزه است ،،،با توجه به این که خاصیت رادیو اکتیو آن کم میشود آیا ارتعاشات آن ضعیف و ضعیف تر نمیشود؟چون با گذشت زمان مرتب این خاصیت رادیو اکتیو کاهش میابد
2-آیا این ارتعاشات چه از طرف دستگاه چه از طرف فلز قدرت نفوذ در سنگ های محکم ویا مرطوب و غیره رو داره؟

3- این ارتعاشات از طرف فلز در تمام جهات یکسان مرتعش میشود؟
ممنون
دوست من
با سلام
دوست من اینرو خوب دقت کنید که یکی از عواقب شروع نیمه عمر فروپاشی عنصر است مثال طلا به این راحتی و با کاتالیزورهای خاص در 1200 دوره نیمه عمر هم کم نمیشه
عامل شروع نیمه عمر برای ما مهمه که ارتعاش اتمهاست و این ارتعاش باعث خزش خمش کشش و تبدیل به عناصر هم پایه و یا تولید یون و یا موج میشه
که ما فقط با موجش کار داریم
شما هیچ موجی رو به داخل زمین نمیفرستید و عمل تشدید در هوا انجام میشه
امواج در تمام جهان تا زمانی که مستهلک (یا به عبارت صحیحتر تبدیل به نوع دیگر انرژی) شود تا بی نهایت حرکت میکند و این حرکت به صورت برداری از صفر تا بینهایت و در سه بعد میباشد و وابسته به بعد 4 حال این امواج از سه قسمت تشکیل میشود 1-منطقه ددزون (یا مرده)
2-منطقه نیر فیلد (یا نزدیک) 3-منطقه موجی
مد نظر ما منطقه نیر فیلد میباشد که این منطقه در دور یک هدف و به شعاع 8 متر +-10 وجود دارد که عمدتا این منطقه از خاک بیرونتر است
یک مثال ساده
اونهایی که گروه خونی o دارند یا به نحوی اهن بدنشون زیاده وقتی روی یک هدف می ایستند ناخاسته میگن ما احساس میگنیم اینجا چیزی است و یا اینجا چقدر سنگینه (تاثیر منطقه نیر فیلد و میدان حاصل به گردش خون)
البته دقت کنید طرف تو توهم نباشه (که در این حالتی که این صحبت رو میکنه شما باید سریع کنج چشمهاشو نگاه کنید اگر رگها شروع به التهاب شدند و خون افتاد یعنی این سنگین بودن محیط رو داره حس میکنه البته در بیرون و نه داخل تونل که اونوقت بحث فرق میکنه
دوستان فروشنده استدعا میکنم از فردا نرید بچه های گروه خونی o بگیرید و شروع به فروش کنید :D :D :D :D به خدا گناه دارند L-)

سه شنبه 13 بهمن1394 - 12:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

صحبتهای جناب رستم رو در مورد گروه خونی کاملا تایید میکنم و باهاش موافقم چون خودم تست کردم و به عینه دیدم

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

سه شنبه 13 بهمن1394 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
استاد رستم امروز یه تستر کنترل تلویزیون پیدا کردم دیدم چیز خاصی نداره کنارش گذاتشتم اگر امکان داره یه مدار معرفی کنید تا یکی پیدا کنیم و کار را باهاش ادامه بدهیم تا یه مدار معرفی نکنید و عکسش را نزارید که ما طبق اون مدار پیدا کنیم نمیشه به نتایج دلخواه رسید

استاد عزیز چیز خاصی نداره و یکی از دانشجوها با توضیحاتی که دادم با کیت مادون قرمز ساخته بود و امواج اسکالر رو در فاصله 5 متری دریافت میکرد
البته مهم نیست شما با یک تقویت کننده عملیاتی با بهره بالا میتونید همچین مداری بسازید
استاد جاوید اگر موبایل سازید ایمیلتون رو خصوصی برام بفرستید تا یک چیز جالب به شما بگم
دوست من اهنربا رو تهیه کنید و سیم پیچ را دور ان بپیچید البته 1350 تقریبیست ولی جواب خوبی داده
دستگاه تست کن کنترل را باز کنید و گیرنده مادون قرمز را از مدار در بیاورید و این سنسور رابه ان وصل کنید
حتی الامکان نباید اهنربا راسنس کند و هر وقت ساختید یک فیلم از کارایش برام بزارید تا من یک منبع موج اسکالر براتون معرفی کنم تا تست کنید
راستی دستگاه شما واکنش صوتی خواهد داشت (به دلیل استفاده از تستر کنترل)

سه شنبه 13 بهمن1394 - 1:02pm

سلام به همه
مهندس رستم خسته نباشید و ممنون بابت مباحث جذابی که مطرح میکنید امیدوارم ثابت هم بشن
من هر دو طرح 2005 رو ساختم و خروجی هم درسته با دو نمونه ترانس یکی هسته فریت و یکی اهنی و انتن رو هم طبق راهنمایی شما ساختم از بلبرینگ جنس خوب و انتن تلسکوپی 35 سانتی استفاده کردم خیلی هم روون ولی نه با اهنربای نودیوم و نه با فرکانس 25 و حتی 50 شهری با ولتاژ 220 به سمت شمال نمیره!! در مورد جنس انتن تلسکوپی به طور دقیق نگفتید که باید چی باشه
دوبار هم بردم بیرون و چندین بار تو حیاط تست کردم ولی حتی موفق نشدم اهداف اهنی قدیمی مدفون رو باهاش بزنم البته بگم منم مثل اقا امیر زیاد اعتقادی به ردیاب ندارم ولی مثل ایشون کامل هم رد نمیکنم و به نظریه شما امید دارم
چنتا سوال هم دارم
چطور میشه فلزی مثل طلا که تو میدان حدود 25 هرتز زمین ساکن میشه فرکانس حدود 5 کیلو تولید کنه؟
محدوده 8 متر که گفتید برای همه ی اهداف یکسانه؟ مثلا اگه فلز تو عمق زیاد مثلا 30 متری باشه ایا میدانش به سطح میرسه؟ و منظورتون از +-10 متره یا درصد؟
طرحی که با استفاده از گیرنده فرو سرخ و انتن فریت دادید چه بازه فرکانسی رو اشکار میکنه؟
و اینکه اگه فلز از حالت ساکن خارج بشه ایا بازم فلز قدیمی محسوب میشه و دارای ارتعاش هست؟ و اگه جواب مثبته تا چه زمان دارای ارتعاش هست؟ و ممکنه جواب گرفتن بعضی اپراتورها با طلای جدید (جواهرات شخصی) به خاطر ساکن بودن اون هدف به مدت طولانی قبل از تست باشه (البته یکی از دوستان ادعا کردن جواهرات دخترشونو در حال حرکت گرفتن!)
ببخشید که طولانی شد

سه شنبه 13 بهمن1394 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

seid reza نوشته است:
سلام به همه
مهندس رستم خسته نباشید و ممنون بابت مباحث جذابی که مطرح میکنید امیدوارم ثابت هم بشن
من هر دو طرح 2005 رو ساختم و خروجی هم درسته با دو نمونه ترانس یکی هسته فریت و یکی اهنی و انتن رو هم طبق راهنمایی شما ساختم از بلبرینگ جنس خوب و انتن تلسکوپی 35 سانتی استفاده کردم خیلی هم روون ولی نه با اهنربای نودیوم و نه با فرکانس 25 و حتی 50 شهری با ولتاژ 220 به سمت شمال نمیره!! در مورد جنس انتن تلسکوپی به طور دقیق نگفتید که باید چی باشه
دوبار هم بردم بیرون و چندین بار تو حیاط تست کردم ولی حتی موفق نشدم اهداف اهنی قدیمی مدفون رو باهاش بزنم البته بگم منم مثل اقا امیر زیاد اعتقادی به ردیاب ندارم ولی مثل ایشون کامل هم رد نمیکنم و به نظریه شما امید دارم
چنتا سوال هم دارم
چطور میشه فلزی مثل طلا که تو میدان حدود 25 هرتز زمین ساکن میشه فرکانس حدود 5 کیلو تولید کنه؟
محدوده 8 متر که گفتید برای همه ی اهداف یکسانه؟ مثلا اگه فلز تو عمق زیاد مثلا 30 متری باشه ایا میدانش به سطح میرسه؟ و منظورتون از +-10 متره یا درصد؟
طرحی که با استفاده از گیرنده فرو سرخ و انتن فریت دادید چه بازه فرکانسی رو اشکار میکنه؟
و اینکه اگه فلز از حالت ساکن خارج بشه ایا بازم فلز قدیمی محسوب میشه و دارای ارتعاش هست؟ و اگه جواب مثبته تا چه زمان دارای ارتعاش هست؟ و ممکنه جواب گرفتن بعضی اپراتورها با طلای جدید (جواهرات شخصی) به خاطر ساکن بودن اون هدف به مدت طولانی قبل از تست باشه (البته یکی از دوستان ادعا کردن جواهرات دخترشونو در حال حرکت گرفتن!)
ببخشید که طولانی شد

با سلام
دوست من اگر مدارتون درست باشه بنابر این ایراد در انتنتون است بازهم تاکید میکنم انتنی که با اهنربا مثل یک قطب ننما کار نکنه جواب نمیده و جنس انتن اگر خیلی ساده بخوام بگم باید طوری باشه که اهنربا بهش بچسبه ولی وقتی اهنربا رو جدا کردید هیچ براده یا فلزی به انتنتون نچسبه
سوال بعد
هر عنصری با توجه به تعداد الکترونها وسطح ارتعاش با توجه به زمان قرار گیری در ان میدان (میدان زمین یا هر میدان دیگر) موجی با فرکانس خاص درونی خودش تولید میکنه خیلی ساده بگم مثل اثر انگشت
سوال بعد
ببینید دوست من اعدادی که برای مقدار محدوده موج نیر فیلد عرض کردم اعدادیست که به صورت ازمایشگاهی محاسبه شده و شما هم میتونید با فرمولهای خاص برای خروج یک موج از یک محیط به محیط دیگه اینرو حساب کنید و شما یک منطقه نزدیک از 2 تا 18 متر با توجه به زمان ارتعاش دارید
یک مثال ساده
شما اگر یک سنگ ریزه را در یک استخر بیاندازید موج حاصل را تا نیمی از استخر می بینید ولی اگر سنگ بزرگی بیاندازید شاید این موج از استخر هم خارج شود که قدرت موج دوم بالاتر از موج اول و متفاوت با ان است
حال جایی که موج به صورت قله در می اید حد بالای منطقه نیر فیلد و جایی که سنگ به اب برخورد میکند منطقه مرده یا ددزون و مسیر قله تا دره موج طول موج و فاصله دو موج بسامد موج است حال شما بگید در هر موج قویترین نقطه موج کجای ان است (قله -وسط- یا دره ) که باعث حرکت موج میشود
دوست من بازه فرکانسی دیگه در کار نیست و هدف اندازه گیری نیروی مغناطیسی متفاوت با چیزی که در اطرافمون هست است
فلز یا هر عنصر وقتی از سکون خارج بشه فلز قدیم حساب نمیشه (با توجه به تعاریفی که از جدید و قدیم بود فلز شد)
اگر تاج داریوش سوم در زیر زمین و ساکن باشه فلز قدیم از نظر ارتعاشه ولی به محض تکان خوردن و توقف ارتعاش دیگه برای دستگاه فلز جدید حساب میشه
زمان ارتعاش برای فلزات متفاوته و مثال اهن در کسری از ثانیه شروع میشه ولی طلا رو مطمعنم که از 3 روز شروع و تا 187 روز کامل میشه
این دوستمون که میگن دختر در حال حرکتشون رو گرفتن با احترام کامل به ایشان باید عرض کنم که نگاه شما به دخترتون در حال ورود به منزل و تغییر تعادل شما باعث این اتفاق شده
البته ادعای این دوستمون شدنیست ولی نه به این صورت
برای این کار شما باید در یک محیط بسته (از نظر تعادل دمایی ) که پرتو انرژی زا مثل مادون قرمز را باید به کل فضای بسته بتابانید در این حالت با توجه به میزان جذب حرارتی هر فلز به محض ورود فلزی به این محوطه و اندازه گیری دقیق تغییر دمای ان میتوان نوع عنصر را مشخص کرد

چرا معذرت خواهی خواهش میکنم دوست من
امیدوارم که رهگشای شما باشد

سه شنبه 13 بهمن1394 - 1:55pm

نقل قول:
با سلام
دوست من اگر مدارتون درست باشه بنابر این ایراد در انتنتون است بازهم تاکید میکنم انتنی که با اهنربا مثل یک قطب ننما کار نکنه جواب نمیده و جنس انتن اگر خیلی ساده بخوام بگم باید طوری باشه که اهنربا بهش بچسبه ولی وقتی اهنربا رو جدا کردید هیچ براده یا فلزی به انتنتون نچسبه
سوال بعد
هر عنصری با توجه به تعداد الکترونها وسطح ارتعاش با توجه به زمان قرار گیری در ان میدان (میدان زمین یا هر میدان دیگر) موجی با فرکانس خاص درونی خودش تولید میکنه خیلی ساده بگم مثل اثر انگشت
سوال بعد
ببینید دوست من اعدادی که برای مقدار محدوده موج نیر فیلد عرض کردم اعدادیست که به صورت ازمایشگاهی محاسبه شده و شما هم میتونید با فرمولهای خاص برای خروج یک موج از یک محیط به محیط دیگه اینرو حساب کنید و شما یک منطقه نزدیک از 2 تا 18 متر با توجه به زمان ارتعاش دارید
یک مثال ساده
شما اگر یک سنگ ریزه را در یک استخر بیاندازید موج حاصل را تا نیمی از استخر می بینید ولی اگر سنگ بزرگی بیاندازید شاید این موج از استخر هم خارج شود که قدرت موج دوم بالاتر از موج اول و متفاوت با ان است
حال جایی که موج به صورت قله در می اید حد بالای منطقه نیر فیلد و جایی که سنگ به اب برخورد میکند منطقه مرده یا ددزون و مسیر قله تا دره موج طول موج و فاصله دو موج بسامد موج است حال شما بگید در هر موج قویترین نقطه موج کجای ان است (قله -وسط- یا دره ) که باعث حرکت موج میشود
دوست من بازه فرکانسی دیگه در کار نیست و هدف اندازه گیری نیروی مغناطیسی متفاوت با چیزی که در اطرافمون هست است
فلز یا هر عنصر وقتی از سکون خارج بشه فلز قدیم حساب نمیشه (با توجه به تعاریفی که از جدید و قدیم بود فلز شد)
اگر تاج داریوش سوم در زیر زمین و ساکن باشه فلز قدیم از نظر ارتعاشه ولی به محض تکان خوردن و توقف ارتعاش دیگه برای دستگاه فلز جدید حساب میشه
زمان ارتعاش برای فلزات متفاوته و مثال اهن در کسری از ثانیه شروع میشه ولی طلا رو مطمعنم که از 3 روز شروع و تا 187 روز کامل میشه
این دوستمون که میگن دختر در حال حرکتشون رو گرفتن با احترام کامل به ایشان باید عرض کنم که نگاه شما به دخترتون در حال ورود به منزل و تغییر تعادل شما باعث این اتفاق شده
برای این کار شما باید در یک محیط بسته (از نظر تعادل دمایی ) که پرتو انرژی زا مثل مادون قرمز را باید به کل فضای بسته بتابانید در این حالت با توجه به میزان جذب حرارتی هر فلز به محض ورود فلزی به این محوطه و اندازه گیری دقیق تغییر دمای ان میتوان نوع عنصر را مشخص کرد

ممنون مهندس
اگه درست متوجه شده باشم هدفی که در عمق باشه و ریز هم باشه میدان ضعیفی داره و ممکنه حتی به سطح هم نرسه و قابل کشف نباشه درسته؟
و گفتید "شما یک منطقه نزدیک از 2 تا 18 متر با توجه به زمان ارتعاش دارید" منظور از زمان ارتعاش چیه؟
و اینکه یک هدف مدفون در خاک تولید فرکانس میکنه (مثل یک فرستنده) یا تولید میدان مغناطیسی میکنه (که باعث حس سنگینی افراد با اهن خون بالا میشه)؟
ایا نیروی حاصل از یک میدان مغناطیسی همون موج اسکالر هست؟ و در مورد این ردیاب نیروی مغناطیسی چطور به وجود میاد؟ با تشدید دو فرکانس انتن و هدف؟
تشکر که وقت میذارید @};-

سه شنبه 13 بهمن1394 - 5:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

seid reza نوشته است:
نقل قول:
با سلام
سوال بعد
سوال بعد
یک مثال ساده

ممنون مهندس
اگه درست متوجه شده باشم هدفی که در عمق باشه و ریز هم باشه میدان ضعیفی داره و ممکنه حتی به سطح هم نرسه و قابل کشف نباشه درسته؟
و گفتید "شما یک منطقه نزدیک از 2 تا 18 متر با توجه به زمان ارتعاش دارید" منظور از زمان ارتعاش چیه؟
و اینکه یک هدف مدفون در خاک تولید فرکانس میکنه (مثل یک فرستنده) یا تولید میدان مغناطیسی میکنه (که باعث حس سنگینی افراد با اهن خون بالا میشه)؟
ایا نیروی حاصل از یک میدان مغناطیسی همون موج اسکالر هست؟ و در مورد این ردیاب نیروی مغناطیسی چطور به وجود میاد؟ با تشدید دو فرکانس انتن و هدف؟
تشکر که وقت میذارید @};-

با سلام
دوست من تمام مطالبی رو که پرسیدید بارها توضیح دادم و یک بار دیگر به خاطر شما توضیح میدم
اجناسی که در ارتفاع پایین هستند احتمال خارج نشدن امواج به دلیل تداخل و یا استعلاک را دارند
زمان ارتعاش مقدار زمان تعداد نیمه عمر است
یک هدف وقتی مرتعش بشه حاصل موجی است متانسب با چیدمان عناصر و تا حدودی زاویه قرار گیری در میدان
حاصل برخورد این موج (منطقه نیر فیلد)با موج ارسالی شما موجیست تشدید شده که قسمتی از این موج امواج اسکالر است
امیدوارم متوجه شده باشید -سعی کردم به سادهترین نحو بگم

سه شنبه 13 بهمن1394 - 10:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 131 , 132 , 133 , 134 , 135 , 136 , 137 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: iran zamin و 109 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure