seid reza نوشته است:
سلام به همه
مهندس رستم خسته نباشید و ممنون بابت مباحث جذابی که مطرح میکنید امیدوارم ثابت هم بشن
من هر دو طرح 2005 رو ساختم و خروجی هم درسته با دو نمونه ترانس یکی هسته فریت و یکی اهنی و انتن رو هم طبق راهنمایی شما ساختم از بلبرینگ جنس خوب و انتن تلسکوپی 35 سانتی استفاده کردم خیلی هم روون ولی نه با اهنربای نودیوم و نه با فرکانس 25 و حتی 50 شهری با ولتاژ 220 به سمت شمال نمیره!! در مورد جنس انتن تلسکوپی به طور دقیق نگفتید که باید چی باشه
دوبار هم بردم بیرون و چندین بار تو حیاط تست کردم ولی حتی موفق نشدم اهداف اهنی قدیمی مدفون رو باهاش بزنم البته بگم منم مثل اقا امیر زیاد اعتقادی به ردیاب ندارم ولی مثل ایشون کامل هم رد نمیکنم و به نظریه شما امید دارم
چنتا سوال هم دارم
چطور میشه فلزی مثل طلا که تو میدان حدود 25 هرتز زمین ساکن میشه فرکانس حدود 5 کیلو تولید کنه؟
محدوده 8 متر که گفتید برای همه ی اهداف یکسانه؟ مثلا اگه فلز تو عمق زیاد مثلا 30 متری باشه ایا میدانش به سطح میرسه؟ و منظورتون از +-10 متره یا درصد؟
طرحی که با استفاده از گیرنده فرو سرخ و انتن فریت دادید چه بازه فرکانسی رو اشکار میکنه؟
و اینکه اگه فلز از حالت ساکن خارج بشه ایا بازم فلز قدیمی محسوب میشه و دارای ارتعاش هست؟ و اگه جواب مثبته تا چه زمان دارای ارتعاش هست؟ و ممکنه جواب گرفتن بعضی اپراتورها با طلای جدید (جواهرات شخصی) به خاطر ساکن بودن اون هدف به مدت طولانی قبل از تست باشه (البته یکی از دوستان ادعا کردن جواهرات دخترشونو در حال حرکت گرفتن!)
ببخشید که طولانی شد
با سلام
دوست من اگر مدارتون درست باشه بنابر این ایراد در انتنتون است بازهم تاکید میکنم انتنی که با اهنربا مثل یک قطب ننما کار نکنه جواب نمیده و جنس انتن اگر خیلی ساده بخوام بگم باید طوری باشه که اهنربا بهش بچسبه ولی وقتی اهنربا رو جدا کردید هیچ براده یا فلزی به انتنتون نچسبه
سوال بعد
هر عنصری با توجه به تعداد الکترونها وسطح ارتعاش با توجه به زمان قرار گیری در ان میدان (میدان زمین یا هر میدان دیگر) موجی با فرکانس خاص درونی خودش تولید میکنه خیلی ساده بگم مثل اثر انگشت
سوال بعد
ببینید دوست من اعدادی که برای مقدار محدوده موج نیر فیلد عرض کردم اعدادیست که به صورت ازمایشگاهی محاسبه شده و شما هم میتونید با فرمولهای خاص برای خروج یک موج از یک محیط به محیط دیگه اینرو حساب کنید و شما یک منطقه نزدیک از 2 تا 18 متر با توجه به زمان ارتعاش دارید
یک مثال ساده
شما اگر یک سنگ ریزه را در یک استخر بیاندازید موج حاصل را تا نیمی از استخر می بینید ولی اگر سنگ بزرگی بیاندازید شاید این موج از استخر هم خارج شود که قدرت موج دوم بالاتر از موج اول و متفاوت با ان است
حال جایی که موج به صورت قله در می اید حد بالای منطقه نیر فیلد و جایی که سنگ به اب برخورد میکند منطقه مرده یا ددزون و مسیر قله تا دره موج طول موج و فاصله دو موج بسامد موج است حال شما بگید در هر موج قویترین نقطه موج کجای ان است (قله -وسط- یا دره ) که باعث حرکت موج میشود
دوست من بازه فرکانسی دیگه در کار نیست و هدف اندازه گیری نیروی مغناطیسی متفاوت با چیزی که در اطرافمون هست است
فلز یا هر عنصر وقتی از سکون خارج بشه فلز قدیم حساب نمیشه (با توجه به تعاریفی که از جدید و قدیم بود فلز شد)
اگر تاج داریوش سوم در زیر زمین و ساکن باشه فلز قدیم از نظر ارتعاشه ولی به محض تکان خوردن و توقف ارتعاش دیگه برای دستگاه فلز جدید حساب میشه
زمان ارتعاش برای فلزات متفاوته و مثال اهن در کسری از ثانیه شروع میشه ولی طلا رو مطمعنم که از 3 روز شروع و تا 187 روز کامل میشه
این دوستمون که میگن دختر در حال حرکتشون رو گرفتن با احترام کامل به ایشان باید عرض کنم که نگاه شما به دخترتون در حال ورود به منزل و تغییر تعادل شما باعث این اتفاق شده
البته ادعای این دوستمون شدنیست ولی نه به این صورت
برای این کار شما باید در یک محیط بسته (از نظر تعادل دمایی ) که پرتو انرژی زا مثل مادون قرمز را باید به کل فضای بسته بتابانید در این حالت با توجه به میزان جذب حرارتی هر فلز به محض ورود فلزی به این محوطه و اندازه گیری دقیق تغییر دمای ان میتوان نوع عنصر را مشخص کرد
چرا معذرت خواهی خواهش میکنم دوست من
امیدوارم که رهگشای شما باشد