انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 1:32pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1658 , 1659 , 1660 , 1661 , 1662 , 1663 , 1664 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
اساتید گرم شدن مقاومت های 390 اهم عادیه ایا؟
چون احساس می کنم نویز مدارم از مقاومت های 390 اهم هست که یه کم بینشون فاصله دادم نویزم کمتر شد می شه راهنمایی کنید؟

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 11:33am

جامپر بین سی 15وسی 16دارن 5تا7.5ولت رو نشون میدن ار 13داره 4.5ولت نشون میده لوپ یک داره 5ولت نشون میده فقط ار 3و ار 4تقریبا اندازه هستن 4.7تا4.9ولت رو نشون میدن ببخشید اون بالاییه بهم ریخته بود اینو نوشتم تورو خدا کمکم کنید سر در نمیارم مشکلش از کجاست ممنونم دوستان

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 11:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

asadof نوشته است:
دوستان به قسمت سیم کشی سیم لوپ توجه کنید کلا دو سانت فاصله داره و سیمهای مدار رو نگاه کنید اصلا شلوغ نیستش و از سیمهای کوتاه استفاده کردم همین خودش خیلی تو ثبات مدار تاثیر داره . در ضمن برای کاوش هم با توجه به شرایط زمین من حساسیت و دیلی رو تنظیم میکنم و پستهای قبلی هم در مورد اپراتوری هم خیلی توضیح ساده دادم که چطور با این دستگاه حتی خاک منطقه هم تشخیص بدید.

با سلام خدمت دوستان جالبه که باکس بنده و باتری های دستگاه من هم دقیقا مثل دستگاه جناب اسدف هستش و چون جاشون خیلی تنگه از سیم کشی های بسیار کوتاه استفاده شده به حدی که دوستانم مسخره میکردن که مگه باکس قحطیه یا چرا اینقدر کوچیکه و توش این همه چسب حرارتی ریختی ؟ اما خوشبختانه دستگاه منم سکه رو قشنگ از 55 میزنه شاید واقعا سیم کشی کوتاه تاثیر مثبت داره

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 11:35am

bluesea نوشته است:
حافظ جان اینقدر قطعه عوض کردم اینطوری شد.ولی اتصالی یا قطعی نداره
به هر حال چشم یه بردجدید میزنم-مرسی

با سلام خدمت اساتید محترم
استاد حمید بنده برد رو مجدد زدم ولی بازم مشکل کویل ارور دارم
میشه بفرمایین چطوری میتونم 357 رو تست کنم؟اگه یه لحظه برعکس جابخوره احتمال داره سوخته باشه؟اصلا چطوری میشه تستش کرد؟
آقا من خیلی وقته دارم با این مشکل دست وپنجه نرم میکنم
لطفا مثل گذشته راهنمایی بفرمایید

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 12:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام.دوست عزیز موقع روشن کردن دستگاه کویل نباید نزدیک فلز باشه که منجر به کویل ارور میشه اگر عیب از جای دیگه نباشه

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 1:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bluesea نوشته است:
bluesea نوشته است:

میشه بفرمایین چطوری میتونم 357 رو تست کنم؟اگه یه لحظه برعکس جابخوره احتمال داره سوخته باشه؟اصلا چطوری میشه تستش کرد؟

درود
با اجازه مهندس حمید
ای سی رو برعکس جا بزنید بازم لوپ ر شناسایی می کنه ولی با دیلی پایینتر. و سنس هم خیلی کم می شه ولی ای سی نمی سوزه.

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 1:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bluesea نوشته است:
bluesea نوشته است:

من شماتیک این مدار رو ندیدم ولی اپ امپ رو بخوای تست کنی پایه خروجیش ( در lf357 پایه 6 خروجیه ) رو تست ولتاژ بگیر .

معمولا در این فرم مدارات ورودی غیر معکوس اپ امپ که پایه 3 در این آی سی باشه به نصف ولتاژ تغذیه وصله .
ولتاژ پایه 3 رو اندازه بگیری در حالت بدون بار ولتاژ پایه 6 که خروجیه باید برابر با 3 باشه.

اگر در حالت بدون بار خیلی تفاوت دارن اپ امپ یا قطعات مربوط به فیدبک و گین و .... مشکل دارن .

باز دقیقش رو طراح مدار براتون میتونه توضیح بده.

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 1:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان عزیز
از اساتید گلم درخواست راهنمایی دارم
بنده تجربه خیلی کمی در الکترونیک دارم با این حال با بهره گیری از مطالب اساتید عزیز که واقعا خدا خیرشون بده خصوصا منهدس حمید بزرگوار،تونسم مدار رو منتاژ کنم اکثر قطعات رو هم از فروشگاهایی که عزیزان محبت کرده بودن و معرفی کرده بودن تهیه کردم و تو تست اولیه بدون آسی ها تمام ولتاژها در حد قابل قبول در فایل ورد هستش و لوپم هم اهمش کمی بالا تر از 1 اهم هست و Lهم 345 هستش برای اتصال لوپ به مدار هم از سیم آنتن کرمان مرغوب استفاده کردم اما برای پروگرام آسیها به علت بی تجربگیم خدا میدونه حدود 3ماهه که چه کشیدم چندین آسی اتمگا خریدم چندین بار دادم اشخاص به قول خودشون حرفه ایی این کار زحمتش رو کشیدن البته با پروگرامر خودشون و برنامه های خودشون،بعد روشن کردن کردن دستگاه تا مرحله دیلی اتومات درست انجام میشد ولی دیلی رو 6 میشناخت از مرحله که میرفت مرحله بعد دیگه اصلا درست کار نمیکرد خط اول روی مانیتور ثابت هستش ولی خط دوم مدام میره و میاد و اعداد و نمودار کم و زیاد میشه و همزمان با این حالت صدای بوق دستگاه کم و زیاد و وقطع وصل میشه تو همین حالت که هست کلید ok رو که نگه میدارم میتونسم وارد منو بشم و مقادیر رو هم تغییر بدم ولی بعد از خروج و مرحله ست شدن باز همون اتفاق میوفته و با تغییر اعداد و نمودار مدام خط دوم مانیتور رفتن و اومدن نوشته ها صدای بوق هم کم و زیاد و بم وزیر و قطع و وصل میشه.... :(
نهایتا پروگرامره توصیه شده استاد حمید رو تهیه کردم و قدم به قدم طبق فرمایشاتشون پروگرامر رو نصب کردم و همینطور برنامه ارائه شده رو و تغییراتش رو هم انجام دادم تا آسی رو شناخت و عینا مراحل باز کردن هگز و تنظیم فیوزبیت ها تا آخر رو هم انجام دادم ولی این بار هم همون اتفاق میوفته فقط این بار درمرحله دیلی اتومات،دیلی رو 17 میشناسه ولی بعدش دوبار اعداد خط دوم مدام میره و میاد و کم زیاد مشه و صدای بوق هم همینطور با تغییرات رو مانیتور مک و زیاد و بم و زیر وقطع وصل میشه...
از دوستنان و اساتید بزرگوار خواهش میکنم لطف کنن و راهنمایم کنن دیگه واقعا نمیدونم چکار باید بکنم و مشکل از کجاست... :( :( :( :(

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

VMV1 نوشته است:
اسدف داداش میشه بیشتر توضیح بدی در مورد لوپ cat6 رو از کجا باید تهیه کنیم و به چه صورت ببندیم

سلام کت 6 دیلینک رو از جایی که لوازم شبکه میفروشند تهیه کنید فقط دقت کنید اصل باشه اهمش با کابل رابط حدود 2.8 هستش و کابل رابط هم ار جی 59 استفاده کنید.
دوستان چه خصوصی و عمومی در مورد اپراتوری راهنمایی خواستند. دوستان عزیز چندین صفحه قبل به صورت خیلی ساده توضیح دادم حتی گفتم چطور نوع خاک هم مشخص کنید لطفا مطالعه کنید @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 3:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مثل اینکه دوستان به متر گیر دادند چشم حتما با سه عدد تاید پرسیل هم تست میکنم فیلم رو میذارم در ضمن با سه عدد تاید که ارتفاعش 57 هستش راحتر هم سنس میکنه حتما و حتما فیلم رو میذارم فقط دو روز فرصت بدید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 14 بهمن1394 - 3:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1658 , 1659 , 1660 , 1661 , 1662 , 1663 , 1664 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 111234 و 130 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure