سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان عزیز
از اساتید گلم درخواست راهنمایی دارم
بنده تجربه خیلی کمی در الکترونیک دارم با این حال با بهره گیری از مطالب اساتید عزیز که واقعا خدا خیرشون بده خصوصا منهدس حمید بزرگوار،تونسم مدار رو منتاژ کنم اکثر قطعات رو هم از فروشگاهایی که عزیزان محبت کرده بودن و معرفی کرده بودن تهیه کردم و تو تست اولیه بدون آسی ها تمام ولتاژها در حد قابل قبول در فایل ورد هستش و لوپم هم اهمش کمی بالا تر از 1 اهم هست و Lهم 345 هستش برای اتصال لوپ به مدار هم از سیم آنتن کرمان مرغوب استفاده کردم اما برای پروگرام آسیها به علت بی تجربگیم خدا میدونه حدود 3ماهه که چه کشیدم چندین آسی اتمگا خریدم چندین بار دادم اشخاص به قول خودشون حرفه ایی این کار زحمتش رو کشیدن البته با پروگرامر خودشون و برنامه های خودشون،بعد روشن کردن کردن دستگاه تا مرحله دیلی اتومات درست انجام میشد ولی دیلی رو 6 میشناخت از مرحله که میرفت مرحله بعد دیگه اصلا درست کار نمیکرد خط اول روی مانیتور ثابت هستش ولی خط دوم مدام میره و میاد و اعداد و نمودار کم و زیاد میشه و همزمان با این حالت صدای بوق دستگاه کم و زیاد و وقطع وصل میشه تو همین حالت که هست کلید ok رو که نگه میدارم میتونسم وارد منو بشم و مقادیر رو هم تغییر بدم ولی بعد از خروج و مرحله ست شدن باز همون اتفاق میوفته و با تغییر اعداد و نمودار مدام خط دوم مانیتور رفتن و اومدن نوشته ها صدای بوق هم کم و زیاد و بم وزیر و قطع و وصل میشه....
نهایتا پروگرامره توصیه شده استاد حمید رو تهیه کردم و قدم به قدم طبق فرمایشاتشون پروگرامر رو نصب کردم و همینطور برنامه ارائه شده رو و تغییراتش رو هم انجام دادم تا آسی رو شناخت و عینا مراحل باز کردن هگز و تنظیم فیوزبیت ها تا آخر رو هم انجام دادم ولی این بار هم همون اتفاق میوفته فقط این بار درمرحله دیلی اتومات،دیلی رو 17 میشناسه ولی بعدش دوبار اعداد خط دوم مدام میره و میاد و کم زیاد مشه و صدای بوق هم همینطور با تغییرات رو مانیتور مک و زیاد و بم و زیر وقطع وصل میشه...
از دوستنان و اساتید بزرگوار خواهش میکنم لطف کنن و راهنمایم کنن دیگه واقعا نمیدونم چکار باید بکنم و مشکل از کجاست...