کوروش جان بنده رو خجالت ندین
خب بهرحال منم بر اساس تجربه بیشتر نظر میدم و جایی که مطمئن باشم هم خیلی محکم تر نظرمو میگم. دوستان هم لزومی نداره بخوان حرف بنده رو گوش کنن! هر کسی یک نظر و سلیقه ای برای خودش داره. روی همه این مدارات قبلا دیگران کار کردن. نتیجه کم و بیش مشخصه. در مورد اون فلزیاب 12 رگولاتور من فقط اینو میدونم مدتهاست خیلیا رو درگیر خودش کرده. نظر من در اون مورد همونی بود که عرض کردم!
کلا در دنیای امروز کار روی سیستمهای حساس فرکانسی بصورت آنالوگ اگر باشه هیچوقت نتیجه دلخواه رو نمیده. دقت و ثبات مدارات دیجیتال چیز دیگست. ضمن اینکه حتی مداراتش هم ساده تر در میاد!
قبلا هم عرض کردم اگر برد مهمه و این همه میخواین روی یک مدار کار کنین ؛ خب مگه میتونین پالسی بسازین که حتی با لوپ 1 متری به برد توباکس برسه؟! پس چرا خودتونو الکی علاف میکنین؟ میخواین این همه زحمت بکشین برای یک مدار انالوگ پیچیده ؛ خب روی درست ساختن و دراوردن توباکس کار کنین که راحت بتونین تا 6 متر زیر خاک هم روش حساب کنین!
بین مدارات دیجیتال هم بی ار ان ساده ولی در عین حال بدردبخوره. اما چنس بنظر من یک سر و گردن بالاتره. میشه روش کار کرد و بهترش هم کرد. اما توقع برد بالا رو نداشته باشین. هر مداری هم نکات مثبت و منفی خودش رو داره. نمیشه از یک مدار توقع داشت که همه چیزش عالی باشه.