انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:59am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
مداریکه برد مفیدش 4 متره خوب بهتره روی 12 رگولاتور کاربشه

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 11 مرداد1392 - 1:51pm
مدیر کل
مدیر کل

کوروش جان بنده رو خجالت ندین :D
خب بهرحال منم بر اساس تجربه بیشتر نظر میدم و جایی که مطمئن باشم هم خیلی محکم تر نظرمو میگم. دوستان هم لزومی نداره بخوان حرف بنده رو گوش کنن! هر کسی یک نظر و سلیقه ای برای خودش داره. روی همه این مدارات قبلا دیگران کار کردن. نتیجه کم و بیش مشخصه. در مورد اون فلزیاب 12 رگولاتور من فقط اینو میدونم مدتهاست خیلیا رو درگیر خودش کرده. نظر من در اون مورد همونی بود که عرض کردم!
کلا در دنیای امروز کار روی سیستمهای حساس فرکانسی بصورت آنالوگ اگر باشه هیچوقت نتیجه دلخواه رو نمیده. دقت و ثبات مدارات دیجیتال چیز دیگست. ضمن اینکه حتی مداراتش هم ساده تر در میاد!
قبلا هم عرض کردم اگر برد مهمه و این همه میخواین روی یک مدار کار کنین ؛ خب مگه میتونین پالسی بسازین که حتی با لوپ 1 متری به برد توباکس برسه؟! پس چرا خودتونو الکی علاف میکنین؟ میخواین این همه زحمت بکشین برای یک مدار انالوگ پیچیده ؛ خب روی درست ساختن و دراوردن توباکس کار کنین که راحت بتونین تا 6 متر زیر خاک هم روش حساب کنین!
بین مدارات دیجیتال هم بی ار ان ساده ولی در عین حال بدردبخوره. اما چنس بنظر من یک سر و گردن بالاتره. میشه روش کار کرد و بهترش هم کرد. اما توقع برد بالا رو نداشته باشین. هر مداری هم نکات مثبت و منفی خودش رو داره. نمیشه از یک مدار توقع داشت که همه چیزش عالی باشه.

جمعه 11 مرداد1392 - 4:33pm
استاد
استاد

درود بر شما
هرچی مدار خوب بوده تو ی دنیا این مدت جمع کردید و همه شما هم تلاش میکنید و باز به نتیجه دلخواه نمیرسید پس به جای اینکه وقت خودتون را تلف کنید برگردید و روی توباکس کار کنید که پرقدرترین فلزیاب دنیا خواهد بود منتهی زحمت داره و مطمعنا زحمات شما به هدر نمیرود میشه اون را قویتر ساخت و حتی تفکیک روی اون گذاشت و یا حتی از میکرو در اون برای ثبات استفاده کرد این توباکس جای کار خیلی داره منتهی همت میخواد

جمعه 11 مرداد1392 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقا حمید یه فیلم ازتکنولوژیکیبی دانلود کردم که مربوط به چنسه و که لوپ رو تک ‏D‏ داره تست میکنه واقعا بردش عالیه

خداوندا چرا؟؟؟

جمعه 11 مرداد1392 - 4:51pm
مدیر کل
مدیر کل

خب آرش جان حداقل لینک فیلم رو بذارین همه ببینن! :D

جمعه 11 مرداد1392 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آخه جسارت نباشه ها شما فقط میگین عمق بالا!!!! ناخدای ما داخل همه صحبتاشون میفرماین عمق بالا بره در سیستم های پالسی نسبت به سنگ و خیلی چیزای دیگه

حساس میشه - پس اینجا نتیجه میگیریم که دستگاهی که عمق بالا رو بزنه داخل پالسی به کارتون نمیاد --اونوقت باید توباکس رو تقویت کنین 6 متر بزنه بعد 5.5 متر سنگ در

بیارین-- نتیجه گیری که میشه اینکه دستگاهی که شما میخواین وجود خارجی نداره یا اگه هم داری در پالسی ها نیست

داخل این انجمن مداری منطقی تر از چنس نیست و این رو ناخدای ما تایید کردن -

ارش عزیز فیلم رو آپ کنین ممنون میشم

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 11 مرداد1392 - 5:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gggg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

خداوندا چرا؟؟؟

جمعه 11 مرداد1392 - 6:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شرمنده بی کیفیته طولش زیاد بود از سرو تهش زدم وهجمش رو کم کردم تا سرور انجمن آپ رو قبول کنه

خداوندا چرا؟؟؟

جمعه 11 مرداد1392 - 6:22pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون آرش جان این فیلم رو هم دیده بودم ولی این کجا بردش عالیه؟! :D لوپش رو قطعا اشتباه دراورده. اصلا نیاز به لوپ D تکی وجود نداره.
جالبه توی این انجمنهای خارجی هم مدار به این سادگی رو هر کی ساخته اشتباهات جزئی توش کرده وگرنه قدرتش بنظر من بیشتر از این حرفاست.

جمعه 11 مرداد1392 - 8:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان انگار یه چند قدمی جلو هستین

میشه بفرماین چه اشتباهاتی اونا انجام دادن

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 11 مرداد1392 - 10:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 597 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure