انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 1:37pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1692 , 1693 , 1694 , 1695 , 1696 , 1697 , 1698 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

در لیست راهنما هم گفته شده که از نوع عدسی استفاده بشه . لطفاً قبل از هر مونتاژی فایل راهنما رو خواب مطالعه بفرمائید . 357 شما هم خوبه جواب میده و مشکلی نداره . باز هم باید بعد از وصل کردن لوپ اعداد سه گانه دیباگ رو ببینید چند میشه . البته اگر بدونید چطور باید این اعداد رو پیدا کنید ! با دوبار فشردن کلید بالا اعداد سه گانه نشان داده میشه .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:46pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت

اینهم دو تا کلیپ ساخت نقطه زن فلزجو در خاج از کشور .
https://www.youtube.com/watch?v=ceU_laS5GB0
https://www.youtube.com/watch?v=KBW5b_C717A

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
لطفا دوستان بفرمایند آی سی LF357 اصل را این اواخر از کجا تهیه کرده اند؟آدرس فروشگاه را لطف کنید تا حضوری خرید کنم بلکه انشاالله آی سی ششم اصل از کار در بیاید چون هر 5 تای قبلی ظاهرا تقلبی بودند! و اینکه بفرمایید فلزی بهتر است یا معمولی؟

سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

haamed نوشته است:
لطفا دوستان بفرمایند آی سی LF357 اصل را این اواخر از کجا تهیه کرده اند؟آدرس فروشگاه را لطف کنید تا حضوری خرید کنم بلکه انشاالله آی سی ششم اصل از کار در بیاید چون هر 5 تای قبلی ظاهرا تقلبی بودند! و اینکه بفرمایید فلزی بهتر است یا معمولی؟

فلزی بهتر هست من شهرستانم ادرس من بدرد شما نمیخوره ولی ایسی معمولی با شماره ساخت H1126 پیدا کنی عالی جواب میده منم از اون مدل خریدم که یدونه فلزی داشتم بهتر از فلزی بود

سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:50pm
آواتار کاربر

محل اقامت: مشهد
مهدی نوشته است:
در لیست راهنما هم گفته شده که از نوع عدسی استفاده بشه . لطفاً قبل از هر مونتاژی فایل راهنما رو خواب مطالعه بفرمائید . 357 شما هم خوبه جواب میده و مشکلی نداره . باز هم باید بعد از وصل کردن لوپ اعداد سه گانه دیباگ رو ببینید چند میشه . البته اگر بدونید چطور باید این اعداد رو پیدا کنید ! با دوبار فشردن کلید بالا اعداد سه گانه نشان داده میشه .

متوجه شدم.
متشکرم که جای اعداد سه گانه رو بهم گفتین ^:)^

( برای بالا رفتن از بعضی پله ها باید تاوان داد )

سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

saeid000 نوشته است:
haamed نوشته است:

فلزی بهتر هست من شهرستانم ادرس من بدرد شما نمیخوره ولی ایسی معمولی با شماره ساخت H1126 پیدا کنی عالی جواب میده منم از اون مدل خریدم که یدونه فلزی داشتم بهتر از فلزی بود

ممنون که توجه کردید ولی بفرمایید آیا منظورتان این است که فقط معمولی با کد H1126 بهتر از فلزی است؟

سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

asadof نوشته است:
نقل قول:
نقل قول:
اهمش خیلی پایین بگرد اصلی رو که هشت رشته هستش پیدا کن به زحمتش می ازره

اقای اسداف ایشون فکر کنم یک رشته رو گفته تا دوستان هنگام خرید تو مغازه هم بدون سری کردن با یه رشته و اهمش کابل خوب بخرن
شما هم تونستین از یه رشته سیمتون تو 4.10 متر و ده سانت اهم بگیرین ببینین چنده و بهمون بگین تشکر

دوست عزیز تو پستهای قبلی توضیح دادم با کابل رابط 3 اهم

اسدف عزیز منظور ایشان واضح بود مقاومت یک رشته از هشت رشته سیم به طول 4متر چقدر است؟به این دلیل مقاومت یک رشته را خواستند که هنگام خرید اگر با مولتی متر رفتیم نمیشود آنجا سیم ها را سری کرد و مقاومت را اندازه گرفت! پس مجبوریم مقاومت رشته های سیم را یکی یکی بسنجیم تا متوجه بشویم سیم اصل است یا نه؟لطف میکنید که به فکر دوستان هستید. @};-

سه شنبه 27 بهمن1394 - 2:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

haamed نوشته است:

سلام قبلی ها رو از کجا خریده بودید؟ لطفا با قیمتش بگید که کسی از اونجاها خرید نکنه.

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

سه شنبه 27 بهمن1394 - 2:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بنده از شهرستان خرید کرده ام.دوستان لطف کنند آدرس فروشگاه های تهران که آی سی اصل دارند را بدهند.

سه شنبه 27 بهمن1394 - 2:12pm
مدیر سایت
مدیر سایت

haamed نوشته است:
بنده از شهرستان خرید کرده ام.دوستان لطف کنند آدرس فروشگاه های تهران که آی سی اصل دارند را بدهند.

از فروشگاه اینترنتی نیکوشاپ خرید کنید . دوستانی که فلزی خریدن جواب داده ولی پلاستیکی خیر .

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 27 بهمن1394 - 2:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1692 , 1693 , 1694 , 1695 , 1696 , 1697 , 1698 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Gitar540 , mahdi_123 و 166 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure