نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
در لیست راهنما هم گفته شده که از نوع عدسی استفاده بشه . لطفاً قبل از هر مونتاژی فایل راهنما رو خواب مطالعه بفرمائید . 357 شما هم خوبه جواب میده و مشکلی نداره . باز هم باید بعد از وصل کردن لوپ اعداد سه گانه دیباگ رو ببینید چند میشه . البته اگر بدونید چطور باید این اعداد رو پیدا کنید ! با دوبار فشردن کلید بالا اعداد سه گانه نشان داده میشه .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:46pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:33pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:35pm |
|
 |
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|
لطفا دوستان بفرمایند آی سی LF357 اصل را این اواخر از کجا تهیه کرده اند؟آدرس فروشگاه را لطف کنید تا حضوری خرید کنم بلکه انشاالله آی سی ششم اصل از کار در بیاید چون هر 5 تای قبلی ظاهرا تقلبی بودند! و اینکه بفرمایید فلزی بهتر است یا معمولی؟
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:44pm |
|
 |
saeid000
کاربر فعال
|
haamed نوشته است: لطفا دوستان بفرمایند آی سی LF357 اصل را این اواخر از کجا تهیه کرده اند؟آدرس فروشگاه را لطف کنید تا حضوری خرید کنم بلکه انشاالله آی سی ششم اصل از کار در بیاید چون هر 5 تای قبلی ظاهرا تقلبی بودند! و اینکه بفرمایید فلزی بهتر است یا معمولی؟ فلزی بهتر هست من شهرستانم ادرس من بدرد شما نمیخوره ولی ایسی معمولی با شماره ساخت H1126 پیدا کنی عالی جواب میده منم از اون مدل خریدم که یدونه فلزی داشتم بهتر از فلزی بود
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:50pm |
|
 |
ehsanlab
|
مهدی نوشته است: در لیست راهنما هم گفته شده که از نوع عدسی استفاده بشه . لطفاً قبل از هر مونتاژی فایل راهنما رو خواب مطالعه بفرمائید . 357 شما هم خوبه جواب میده و مشکلی نداره . باز هم باید بعد از وصل کردن لوپ اعداد سه گانه دیباگ رو ببینید چند میشه . البته اگر بدونید چطور باید این اعداد رو پیدا کنید ! با دوبار فشردن کلید بالا اعداد سه گانه نشان داده میشه . متوجه شدم. متشکرم که جای اعداد سه گانه رو بهم گفتین 
( برای بالا رفتن از بعضی پله ها باید تاوان داد )
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:52pm |
|
 |
haamed
کاربر فعال
|
saeid000 نوشته است: haamed نوشته است: لطفا دوستان بفرمایند آی سی LF357 اصل را این اواخر از کجا تهیه کرده اند؟آدرس فروشگاه را لطف کنید تا حضوری خرید کنم بلکه انشاالله آی سی ششم اصل از کار در بیاید چون هر 5 تای قبلی ظاهرا تقلبی بودند! و اینکه بفرمایید فلزی بهتر است یا معمولی؟ فلزی بهتر هست من شهرستانم ادرس من بدرد شما نمیخوره ولی ایسی معمولی با شماره ساخت H1126 پیدا کنی عالی جواب میده منم از اون مدل خریدم که یدونه فلزی داشتم بهتر از فلزی بود ممنون که توجه کردید ولی بفرمایید آیا منظورتان این است که فقط معمولی با کد H1126 بهتر از فلزی است؟
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 1:55pm |
|
 |
haamed
کاربر فعال
|
asadof نوشته است: نقل قول: نقل قول: اهمش خیلی پایین بگرد اصلی رو که هشت رشته هستش پیدا کن به زحمتش می ازره اقای اسداف ایشون فکر کنم یک رشته رو گفته تا دوستان هنگام خرید تو مغازه هم بدون سری کردن با یه رشته و اهمش کابل خوب بخرن شما هم تونستین از یه رشته سیمتون تو 4.10 متر و ده سانت اهم بگیرین ببینین چنده و بهمون بگین تشکر دوست عزیز تو پستهای قبلی توضیح دادم با کابل رابط 3 اهم اسدف عزیز منظور ایشان واضح بود مقاومت یک رشته از هشت رشته سیم به طول 4متر چقدر است؟به این دلیل مقاومت یک رشته را خواستند که هنگام خرید اگر با مولتی متر رفتیم نمیشود آنجا سیم ها را سری کرد و مقاومت را اندازه گرفت! پس مجبوریم مقاومت رشته های سیم را یکی یکی بسنجیم تا متوجه بشویم سیم اصل است یا نه؟لطف میکنید که به فکر دوستان هستید. 
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 2:06pm |
|
 |
usa
کاربر فعال
|
haamed نوشته است: لطفا دوستان بفرمایند آی سی LF357 اصل را این اواخر از کجا تهیه کرده اند؟آدرس فروشگاه را لطف کنید تا حضوری خرید کنم بلکه انشاالله آی سی ششم اصل از کار در بیاید چون هر 5 تای قبلی ظاهرا تقلبی بودند! و اینکه بفرمایید فلزی بهتر است یا معمولی؟ سلام قبلی ها رو از کجا خریده بودید؟ لطفا با قیمتش بگید که کسی از اونجاها خرید نکنه.
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 2:08pm |
|
 |
haamed
کاربر فعال
|
بنده از شهرستان خرید کرده ام.دوستان لطف کنند آدرس فروشگاه های تهران که آی سی اصل دارند را بدهند.
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 2:12pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
haamed نوشته است: بنده از شهرستان خرید کرده ام.دوستان لطف کنند آدرس فروشگاه های تهران که آی سی اصل دارند را بدهند. از فروشگاه اینترنتی نیکوشاپ خرید کنید . دوستانی که فلزی خریدن جواب داده ولی پلاستیکی خیر .
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 27 بهمن1394 - 2:35pm |
|
 |
|