انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 6:14am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1748 , 1749 , 1750 , 1751 , 1752 , 1753 , 1754 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
999x1000 نوشته است:
استاد حمید عزیز تبریک میگم اما خدایش یکی به من کمک کنه من هر بار مدارو میبندم جریان خیلی بیشتره اولین مدارم ۱۲ و ۵ درست بودن اما ۹.۵ اشتباه بود و ۱۸ ولت بود کلا گذاشتم کنار با ه تا میکروم سوخت دومین مدارم امروز همه جاش ولتاژ یا ۱۸ هست یا ۱۲ لطفا خواهش بگین مشکل من چیه؟

- قبل از هر چیز از صحت کارکرد ولتمتر مطمئن شوید و با یک ولتمتر دیگر نیز تست کنید
- تا هنگامی که ولتاژها به حد نرمال نرسیده اند ، آیسیها را جاگذاری نکنید و لوپ را به مدار نزنید
- از صحت شماره ی 7805 و 7812 مطمئن شوید و میتوانید در بیرون از مدار هم به آنها ولتاژ بدهید و ولتاژ خروجی آنها را اندازه بگیرید که درست باشند .
- برای اولین مدارتون بعید میدونم که 12 و 5 درست باشند ، اما 9.5 به 18 ولت برسه . چون 9.5 خودش از 12 ولت گرفته میشه . مگر اینکه از برد یا از سیمکشی باتری ، بصورت مستقیم ولتاژ اتصالی کرده باشه . به هر حال اگر 12 و 5 درست باشند ، و اتصالی نداشته باشید ، مقومت r14 را بررسی و از صحت مقدار و کارکردش مطمئن شوید .
- و دومین مدارتون ، اگر بعد از رگلاتور 7812 ولتاژ 18 ولت دارید ، پس یا شماره رگلاتور درست نیست - یا رگلاتور معیوب است - یا رگلاتور را برعکس جازده اید
- ضمنا فقط نقاط مشخص شده بر روی مدار را تست کنید و نسبت به منفی باتری
- بدنه ی هر دو رگلاتور و تمام نقاط منفی برد را میتوانید بعنوان منفی باتری برای تست استفاده کنید .
- بر روی عکس PCB ، مسیر ادامه ی ولتاژها بعد از رگلاتور و نقاط تست ولتاژ را نگاه کنید که بهتر برایتان مشخص شود .

لا اله الا هو

دوشنبه 2 فروردین1395 - 8:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بابت ابتودیت جدید تبریک میگم این فلزیاب عالی و من راضی هستم تشکر و تبریک

دوشنبه 2 فروردین1395 - 10:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان و مهندسین گل حمید خان اقا مجتبی و همه زحمتکشان این سایت سال نو مبارک سال خوب و پر برکتی داشته باشید زیر سایه خانواده محترمتون

دوشنبه 2 فروردین1395 - 2:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان و اساتید گرامی حمید خان اقا مجتبی عزیز سال نو بر شما و خانواده گرامی مبارک امیدوارم سال خوب و پر برکتی داشته باشید بابت اپدیت جدید بسیار ممنون

دوشنبه 2 فروردین1395 - 2:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام بنده روباطی طرح فلزیاب دارم ک این روباط ز سیستم تانکی هست و بعد از ساخت در انجمن قرار میدم ب یک مهندس الکترونیک فول وارد جهت کمک برای ساخت مسیج بدهد

دوشنبه 2 فروردین1395 - 4:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
مهندس جان سال نو مبارک و ان شاالله سال سلامتی و پر برکتی داشته باشی بابت ورژن جدید هم ممنون و سپاسگزار :-BD :-BD

دوشنبه 2 فروردین1395 - 9:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت.

با عرض تبریک سال نو خدمت استاد حمید عزیز و استاد مجتبی و استاد مهدی عزیز, و تمام مدیران و اساتید و کاربرهای عزیز و با مرام فلزجو...امیدوارم سالی مملو از صفا و آرامش و سلامتی و سرشار از موفقیت رو پیش رو داشته باشید. @};- @};- @};-

وتبریک و تشکر ویژه ی خدمت استاد حمید عزیز بابت تلاش و پشتکار شون در تمام زمینه ها و طراحی و ارتقاء بی نظیر و کامل fpi_h ...چون بنظرم یافتن موردی و حتی پیشنهادی جهت ارتقاء,؛ با توجه به آپشن های حرفه ی و کارایی بسیار شگرف و پیشرفته اش, میتونه از طراحی مجدد سیستمی جدید و متفاوت هم پر چالش تر باشه...!خداقوت,چون واقعا کامل و بی نظیره...و یافتن موردی جهت ارتقاء خیلی برای پروژه,سخت شده.! :ymparty: @};- @};- @};-

در پناه حق.

دوشنبه 2 فروردین1395 - 10:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان و اساتید گلم بالاخص مهندس حمید بزرگوار
سال نو رو به همه عزیزانم تبریک و تهنت عرض میکنم و سالی سرشار از شادی و سلامت و بهروزی برایتان آرزومندم. @};- :YMPEACE: @};-
مهندس حمید عزیز بابت آپدیت جدید دست گلت درد نکنه :x
با چند کلمه نمیشه از زحمات شما و دیگر عزیزان و اساتید تشکر کرد و من به سهم خودم فقط این میتونم بگم دعا و آرزو کنم انشاءالله به حق فاطمه زهرا (س) خدا خودش امسال عیدیتون رو بده،عیدیی در خور این همه مناعت طبع و بزرگواری.... :x :ymblushing: :x
دوستان و سروران عزیزم و مهندس حمید بزرگوارم،هر جا که هستید،انشاءالله خودتون و خانواده محترمتون سال خوب و خوشی رو در صحت وسلامت کامل شروع کرده باشید و موفقیت روز افزون رو برای همتون آرزومندم :x

دوشنبه 2 فروردین1395 - 10:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ضمن عرض سلام و تبریک سال جدید به همه دوستان
مخصوصا به مهندس حمید ، مدیران و مهندسان و با تشکر از بابت آپدیت جدید فلزجو ، از خداوندمنان به همه دوستان سلامتی، شادکامی
توام با پیروزی مسئلت می نمایم @};- @};- @};-

دوشنبه 2 فروردین1395 - 10:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و با عرض تبریک سال نو
و خسته نباشید خدمت مهندس حمید گرامی

دوستان یه مشکلی من دارم ،عدد دیلی ۶ چه جوری بوجود میاد،
تمام قطعات دور و ور آپ امپ رو هم تعویض کردم .

ممنون

یا الله

دوشنبه 2 فروردین1395 - 11:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1748 , 1749 , 1750 , 1751 , 1752 , 1753 , 1754 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 236 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure