999x1000 نوشته است:
استاد حمید عزیز تبریک میگم اما خدایش یکی به من کمک کنه من هر بار مدارو میبندم جریان خیلی بیشتره اولین مدارم ۱۲ و ۵ درست بودن اما ۹.۵ اشتباه بود و ۱۸ ولت بود کلا گذاشتم کنار با ه تا میکروم سوخت دومین مدارم امروز همه جاش ولتاژ یا ۱۸ هست یا ۱۲ لطفا خواهش بگین مشکل من چیه؟
- قبل از هر چیز از صحت کارکرد ولتمتر مطمئن شوید و با یک ولتمتر دیگر نیز تست کنید
- تا هنگامی که ولتاژها به حد نرمال نرسیده اند ، آیسیها را جاگذاری نکنید و لوپ را به مدار نزنید
- از صحت شماره ی 7805 و 7812 مطمئن شوید و میتوانید در بیرون از مدار هم به آنها ولتاژ بدهید و ولتاژ خروجی آنها را اندازه بگیرید که درست باشند .
- برای اولین مدارتون بعید میدونم که 12 و 5 درست باشند ، اما 9.5 به 18 ولت برسه . چون 9.5 خودش از 12 ولت گرفته میشه . مگر اینکه از برد یا از سیمکشی باتری ، بصورت مستقیم ولتاژ اتصالی کرده باشه . به هر حال اگر 12 و 5 درست باشند ، و اتصالی نداشته باشید ، مقومت r14 را بررسی و از صحت مقدار و کارکردش مطمئن شوید .
- و دومین مدارتون ، اگر بعد از رگلاتور 7812 ولتاژ 18 ولت دارید ، پس یا شماره رگلاتور درست نیست - یا رگلاتور معیوب است - یا رگلاتور را برعکس جازده اید
- ضمنا فقط نقاط مشخص شده بر روی مدار را تست کنید و نسبت به منفی باتری
- بدنه ی هر دو رگلاتور و تمام نقاط منفی برد را میتوانید بعنوان منفی باتری برای تست استفاده کنید .
- بر روی عکس PCB ، مسیر ادامه ی ولتاژها بعد از رگلاتور و نقاط تست ولتاژ را نگاه کنید که بهتر برایتان مشخص شود .