انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:53pm

پاسخ به موضوع  [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 197  بعدی
 اپراتوری و اعلام نتایج و عملکرد نقطه زن فلزجو PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mohsenlrl نوشته است:
آقا حمید دیروز دستگاه ورژن جدید رو برای کاوش بردم بیرون. یه جای کوهستانی بود،زمینم که تا حدی خیس بود. یکم نویز داشت منطقه، فرکانس رو 2 واحد کم کردم به شدت اثر نویز حذف شد. حساسیت رو گذاشتم روی 15. گراند 2، سپید 7، دیلی +40، لوپ 1 متر. دستگاه به شدت با ثبات بود، بعضی وقتا می گفتم وایسید ببینم چرا صدا نمیاد ازش، یه آهن می بردم سمت لوپ ببینم کار می کنه یا نه!! مشکل میتر منفی تقریبا حل شده بود. حذف آهن روی 18 مرز بود، من گذاشتم روی 20. چند جارو زد، عدد تفکیک از 50 تا 60 بود، حذف آهن عمل کرد، می گفتم آهن، بعد که می کنیدیم یه جا به یه حلبی زنگ زده (عدد تفکیک 60) و یه جا به یه تکه آهن (عدد تفکیک 50) رسیدیم، یه جا عدد تفکیک 35 شد، گفتم هرچی باشه کوچیکه و احتمالا آهن نیست، یه 5 سانت کندیم رسیدم به قوطی سیگار (فویل قوطی سیگار روی زده بود). جایی که زمین بکر بود (یعنی شخم نزده بودن) به شدت با ثبات بود، ولی جایی که شخم زدن بودن (داخل زمینم پر کوزه شکسته بود و و یه قسمت از زمینم یه قبر نشسته پیدا کرده بودند) بعضی وقتا یه تک بوق می زد، می گفتم برگردید، وقتی بر می گشتن صدا قطع می شد، نمی دونم تک بوق از چی بود، البته یکی از تکه های بزرگ کوزه رو به لوپ نزدیک کردم از 5 سانت زد (کوزه خیسم بود)، ولی چون من لوپ رو 20 سانت از زمین گرفته بودم نمی زد اونارو.البته بعضی وقتا که زمین نا هموار می شد و لوپ موازی زمین نبود اون تک بوق رو داشتم. یه سوالم داشتم آقا حمید، من وقتی به اون تکه آهن ها نزدیک می شدم یه محوطه سنس داشتم (در حد 20 سانت از هر طرف با عدد سنس کمتر)، به فرض اینکه یک کوزه طلا در عمق باشه (چون ما دنبال همینیم دیگه!!)، به نظرتون با لوپ 1، یه کوزه طلا رو در چه عمقی با عدد سنس 60 می زنه؟و اینکه به فرض در مرکز با سنس 60 زدیم (یعنی تو کوزه در عمق بود)، در این حالتم محوطه سنس داریم؟ (یعنی 20 سانت از هر طرف با سنس 30 بزنه مثلا)؟ ااگه بزنه که دیگه اون تک بوقها اهمیتی ندارن اصلا

خسته نباشین.
تجربه خوبی رو بیان کردین و تقریبا همه موارد درست بوده. حتی بنظر من درجه حساسیت 15 هم کمی بالا بوده و برای کاوش عمومی و سکوت فلزیاب بهتره در اون شرایط کمی حساسیت رو کمتر بذارین. همونطور که در راهنما هم این مساله رو ذکر کردم. وگرنه تک بوق ها هیچوقت نمیتونن نشانه مطمئنی برای سنس یک هدف باشن.
در حالتی که گراند فعال باشه ؛ در برخورد با حفره ابتدا باید میتر منفی داشته باشین که بدلیل پایین بودن درجه حساسیت ممکنه اصلا ظاهر نشه ولی اگر مدتی روی حفره باقی بمونید دیگه در اون شرایط سیستم گراند بالانس رو مطابق حالت حفره ای تنظیم میکنه و لذا وقتی از حفره دور بشین فلزیاب ممکنه بوق بزنه! حالا اگر شرایط زمین خوب باشه باز هم بسرعت سیستم گراند بالانس تدریجی رو ادامه میده و بوق قطع میشه. توصیه میکنم بسته به شرایط زمین و تنظیم فرکانس و البته سرعت حرکت خودتون ؛ سایر درجات گراند رو هم آزمایش کنین تا جواب بهتری بگیرین.
سنس ضعیف کوزه و سفال بخصوص اگر خیس باشه طبیعی هست. البته با لوپ 1 متری بیشتر وقتی این چیزها نزدیک لبه های لوپ باشه سنس میشه که با بالاتر گرفتن لوپ نسبت به زمین دیگه مشکل تقریبا برطرف میشه.
شما وقتی به آهن نزدیک میشین به دو دلیل ابتدا بوق سنس رو دارین! اول اینکه بنده اینطور تنظیم کردم که حتی در صورت سنس آهن حتما یک تک بوق رو در ابتدا بشنوین تا حتی وقتی حذف آهن فعال هست متوجه بشین که چیزی سنس شده و به صفحه نمایش دقت کنین و خودتون در مورد حذف اون هدف تصمیم نهایی رو بگیرین. دوم اینکه وقتی سنس اولیه انجام میشه طبیعتا ابتدا سنس ضعیف هست و اطلاعات تفکیک معتبر نیست و لذا تا زمانی که محاسبات بطور کامل انجام نشده ؛ دستگاه بوق سنس رو خواهد داشت و وقتی تا حدی مطمئن شد بوق سنس رو برای آهن قطع و اعلام آهن میکنه. البته توجه هم داشته باشین همیشه اطلاعات تفکیک وقتی بیشترین اعتبار رو داره که شما لوپ رو روی مرکز هدف به مدت چند ثانیه نگه دارین. اطلاعات تفکیکی که مربوط به قرارگیری لوپ در اطراف مرکز هدف هست یا در شرایطی که شما دارین لوپ رو با سرعت از روی هدف عبور میدین ؛ از اعتبار کمتری برخورداره.
در مورد کوزه طلا نمیشه نظر دقیقی داد. چون ابعادش و حتی حالت قرارگیری و دفینه ای بودنش روی میزان میتر سنس تاثیر داره. کوزه کوچک با بزرگ هم کاملا فرق میکنه. میتر 60 هم میتونه بمعنی هدفی کوچک در عمق کم باشه و هم هدفی بزرگ در عمق زیاد. حتی در مورد محوطه سنس هم نمیشه نظر قطعی داد! باز هم ممکنه همه این حالتها باشه! کاملا بستگی به شرایط داره.

دوشنبه 8 فروردین1395 - 2:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا حمید از بیانات جنابعالی بسیار سپاسگذارم. یادم رفت بابت تن صدای 10 هم تشکر کنم، به شدت کار با آن لذت بخش است

دوشنبه 9 فروردین1395 - 1:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
اقا محمود سلام برادر . لطفا حاشیه رو بیخیال شیم و در مورد تجارب و اپراتوری فلزجو حرف بزنیم . منتظر بیان تجاربتون هستیم چه خبر ? اخرین اپدیت بسیار حرفه ای شده ! میتر منفی خیلی کم شده و ثبات عالی . واقعا این مدار نیاز خیلی هارو مرتفع کرده . خدا مهندس حمید رو خیر بده

سلام آقا مهدی. تمام اینها که عرض شد حاشیه نبوده. شاید بدون وجود و دانستن این مطالب نتیجه یک کار بزرگ خیلی کمرنگ بشه.
مثل این میمونه که بگیم برای راه رفتن ماشین، موتور و گیربکس و چرخا کافیه. در حالیکه اگر یک چیز به ظاهر حاشیه مثل پروانه رادیاتور ایراد داشته باشه بقیه چیزا تعطیل میشن.
از نظر ثبات که همواره ثباتش عالی بوده. :) بنده که اکثراً با لوپای 23 سانت و 2 متری کار میکنم. ورژن قبلی هم عالی بود وبنده باهاش هیچ مشکلی نداشتم. مخصوصاً با لوپ 2 متری که حتی با سنس 20 و پهنای پالس 350-360 هم عالی کار کرده. و دیگر اینکه وجود گزینه های متعدد و متنوع خیلی به اپراتور میدون عمل میده. تنها ایراد این سیستم اینه که با فرکانسای کمی بالاتر کار نمیکنه. فکر کنم از 250 هرتز به بالا شروع میکنه به بوق و.... و این باعث میشه با سرعت نسبتاً پایینی حرکت کنیم.البته چندان مهم نیست و قابل اغماضه. ولی اگر مهندس حمید این قسمت رو هم حلّش میکرد معرکۀ معرکه میشد.

دوشنبه 9 فروردین1395 - 5:16pm
مدیر کل
مدیر کل

محمود عزیز ممنون از شما و مهدی جان.
دستگاه مشکلی با فرکانس بالا نداره. برای من که تا 400 هرتز هم بدون هیچ تغییر محسوسی کار میکنه. ولی اینکه شما میفرمایین تا 250 هرتز خوب هست احتمالا بدلیل تنظیم توام فرکانس بالا با عرض پالس بالا در عین استفاده از لوپی با مقاومت کم هست! در این شرایط مساله فقط ثبات حرارتی قطعات هست وگرنه ارتباطی به طرح یا برنامه نداره. باید از مقاومتهای 2 وات با ثبات حرارتی بسیار بالا و همینطور ماسفت و رگولاتور 7812 مرغوب استفاده کنین. در غیر این صورت با تنظیماتی که فرمودین باید دستگاه چند دقیقه کار کنه تا این قطعات به دمای ثابت برسن و بعد بالانس کنین.

دوشنبه 9 فروردین1395 - 5:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
بببببببببببله!!!!! چقدر جوابهای جور واجور بعد از پست بنده زده شد!!! بنظر من جو همه انجمن ها در ایران در خصوص فلزیاب یکجور هست ، نمونه سند ، برای صحبت هام همین مهملاتی هست که عرض میشود با پالسی تا 10 متر نتیجه میشه گرفت!!!!!! نه 10 متر کم هست آقای محمود من میگم 100 متر!!!! خدایا من نمیدونم این بابا در دو دوتا چهار تای مبحث تئوریک و محاسبات ذهنی هستی یا من!!! اشکال نداره شما فکر کن من اشتباه میگم و مبحثی که مورد گفتار بود همگی جنبه تئوریک!!!!!! دارند!!!
بنده فقط یک مورد رو عنوان میکنم و برداشت عموم از صحبتهای من و این همه چیزدان با خودشون!
بنده طی این مدت که عملی کار کردم دارای سیستمهای ایمیجر شرکت اکیوریت آمریکا، یک ردیاب اوکراینی که معنی اسمش میشه * کشف ممکن* ، یک ردیاب نظامی، گرت gti ۲۵۰۰ میباشم و نتیجه زحماتم بوده و امثال شما در به در به دنبال بنده و ..... هستند و البته در زمینه خاکشناسی، طبقات خاک دستی، اشارات و علائم مربوط اگر رتبه بندی داشت شما حتم به یقین خیلی خیلی مونده برسی و با قدرت هم تایید میکنم! و اگه الان دارم جوابت رو میدم فقط بخاطر این مردم مظلوم و اعتبار این انجمن مفید هست که الاف بیابان و پیگیر چرندیات نشند! وگرنه هیچ لزومی در پاسخ به شمایی که هنوز داری در موهومات دستوپا میزنی و با یک پالسی دستساز سر میکنی نیست!
سنه دژ عزیز میداند بنده چه میگویم ;)
دیگه صحبتی ندارم و هر پاسخی هم بدهید برام مهم نیست ، دوستان گل کاوشگر به عزیزترین کسانم قسم صحبتهام همه عملی تجربه شده و بعد ارائه کردم مابقی با خود شماست که پیشه ی کار کنید یا نه.
راسخ باشید.

سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..

سه شنبه 10 فروردین1395 - 3:26pm
مدیر کل
مدیر کل

رامزین عزیز شما اگر حداقل بنده رو بعد این چند سال و هزاران پست شناخته باشین میدونید یا مطلبی نمیگم و یا اگر با اطمینان میگم حتما ازش مطمئن هستم! درسته که عمق 10 متری در خیلی از مواقع قابل دستیابی نیست ولی در برخی موارد هم هست! بحث ما در مورد سنس یک خزانه بزرگ با لوپ 2 متری با کیفیت بود و البته کسی که بتونه بخوبی با چنین لوپی کار کنه و در تستها به نتایج قابل قبول رسیده باشه. وگرنه خیلیا هستن که اصلا نمیتونن با لوپ 2 متری درست کار کنن و این دیگه یک بحث اپراتوری هست نه ناتوانی فنی مجموعه دستگاه و لوپ. حالا اگر چنین هدفی با چنین لوپی در 10 متر هم سنس نشه ؛ 8 متر قطعیت داره. امیدوارم متوجه باشین در مورد چه هدفی داریم صحبت میکنیم که احتمال برخورد بهش بعد سالیان سال کاوش ممکنه حتی یک بار هم وجود نداشته باشه که بخوایم از تجربمون در موردش صحبت کنیم! لذا فقط میتونیم به تجربیات کوچکتر در عمقهای کمتر اشاره کنیم که وقتی با محاسبات مطابقت داره ؛ هیچ دلیل علمی هم وجود نداره که با لوپ بزرگتر و در عمق بیشتر برای هدفی بزرگتر صدق نکنه. در پست قبلی هم اشاره کردم در فلزیاب هر اتفاقی که میفته حالت علمی داره و بحث ردیابی نیست که هر کسی تجربه متفاوت خودش رو داشته باشه.
در خصوص این طرح و البته برخی فلزیاب های دیگه ؛ نتیجه سنس در عمق 4 متری زمین با لوپ 1 متری بارها گزارش شده و حتی دوستان فیلمش رو هم گذاشتن. وقتی هدف بزرگتر و لوپ هم به همون میزان بزرگتر باشه تقریبا به همین اندازه افزایش عمقزنی داریم. این مساله برای بنده حداقل از لوپ 20 سانتی تا 1 متری کاملا ثابت شدست. مساله تست در هوا هم نیست! هر چند در سیستمهای پالسی اونطور که شما تصور میکنین خاک مانع جدی برای نفوذ امواج نیست و اصولا مزیت عمده فلزیابهای پالسی برای عمقزنی زیاد در خاک همین هست.
دوست عزیز لازمه به شما یاداوری کنم که شاید شما تجربیات گرانقدری طبق گفته خودتون داشته باشین. اما بنده هم تجربه ای دارم که شاید هیچ یک از شما ندارین! و اون تجربه مراوده و تبادل نظر با صدها و بلکه هزاران نفر کاوشگر ریز و درشت طی این چند سال هست که بیشترش بواسطه همین انجمن ارزشمند بدست اومده و تصور نمیکنم اونقدر که دوستان به بنده پیغام میدن و نتایج کاوش خودشون رو اعلام میکنن ؛ کسی دیگه دارای چنین تجربه ای باشه. پس خیلی از مواردی هم که عرض میشه حاصل جمع بندی هست که از انالیز نتایج حداقل چندین نفر بهش رسیدیم.
در عین حال فکر میکنم شما موضع خودتون رو بنوعی با استفاده از لفظ تحقیر آمیز "یک پالسی دستساز" و به رخ کشیدن دستگاههای آنچنانی روشن کردین! حالا کار ندارم تعدادی از این دستگاههایی که اسم بردین چیزهایی هستن که خیلیا در اختیار داشتن و دارن و نتایج کار باهاشون رو بارها شنیدیم و اتفاقا خیلیها هم با همین دستگاهها واقعا علاف کوه و بیابان شدن! هیچ دستگاه آنچنانی وجود نداره که کار کاوشگران رو یکسره کنه. اگر اینطور بود که شما میگفتین و با این اطمینان از دفینه های موجود در عمق بیش از 6 متر صحبت کردین ؛ پس الان دیگه اصلا نباید اینجا باشین! در واقع بنده اصلا فکر نمیکنم هر کسی هم که فلزیاب میسازه برای عمق 10 متری این کار رو بکنه که حالا اگر مثلا این 10 متر عملی نشد و به 8 متر بیشتر نرسید ؛ بخواد پشیمان بشه و دهها میلیون خرج دستگاه دیگری بکنه که به احتمال قوی حتی اون دستگاه هم در شرایطی که توصیفش میکنیم جواب قطعی نخواهد داد! بنابراین این گونه بحثها از نظر من کاملا بیهودست. بنظر من همین که دوستان در صورت وجود دفینه ای در 10 متر بتونن با حفاری درست بهش برسن شاید یکی از بزرگترین کارهای زندگیشون رو انجام داده باشن! توانایی دستگاه فلزیاب و امثالهم دیگه در موفقیت حفاری برای چنین هدفی دخالت نداره. وانگهی ما هیچ دستگاهی در دنیا ندیدیم و نشنیدیم و در اکتشافات باستانشناسی بزرگ هم هرگز گزارش نشده که مثلا دستگاه به شما بگه در عمق 10 متری این نقطه فلان فلز خاص هست و لاغیر! لذا در نهایت بارها دیدیم با همون دستگاهها چیزی سنس شده و چند متر هم حفاری کردن و آخرش هم به اون چیزی که میخواستن نرسیدن. پس بهتره بجای به رخ کشیدن دستگاه و تجربیات شخصی و به چالش کشیدن همدیگه ؛ به واقعیتهای عینی مساله کاوش در بالاترین سطح کاوشگری توجه کنیم تا کمی بیشتر حساب کار دستمون بیاد!

سه شنبه 10 فروردین1395 - 5:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اینجور بحثها واقعا بحثهای فرسایشی ... بی نتیجه و کاملا نظری هست .

شبیه به اینه که من و شما بشینیم در باب سیب و گلابی بخوایم صحبت کنیم و به طرف اثبات کنیم چون سیب خوشمزه تره یا گلابی .

تحقق چنین چیزی غیر ممکنه
کما اینکه ردش غیر ممکنه

شبیه تمام موارد نظری دیگه ....

اشخاصی که وارد مقوله تجربه یا بقیه مسایل از این دست میشن متاسفانه در نظر نمیگیرن که فقط شمای نوعی تجربه نداری .
خیلیها با خیلی چیزا که شاید فقط توضیح اسم و طرز کار و حوزه استفاده اشون ممکنه چند صفحه توضیح بخواد ممکنه تجربه عملی و تئوری و اجرا و غیره داشته باشن .
بنابر این ردیف کردن یکسری اسم و رفرنس دادن به فلان تاریخ و اینا واقعا موضوعیت عمومی نداره .
ولی بهترین و موفق ترین تجربیات شما در این حوزه خوشبینانه بخوایم نگاه کنیم نصف عملکرد و محاسبات ریاضی و تئوری قضیه نخواهد بود .
اینا ابزارن ...
ابزار هم وسیله کمکیه .
نه ابزار به تنهایی معجزه میکنه نه آدم بدون ابزار ولو خدای تجربه باشه کاری ازش بر میاد .

همون سیب و گلابی مورد مثال رو تمام مردم بارها خوردن و میشناسن و راجع بهشون خیلی چیزای فراتر از تجربه میدونن .
کما اینکه توضیحات و تست تخصصی و آزمایشگاهی صنایع غذایی و خیلی چیزای دیگه هم موجوده .

از بین این جمع کسی هست بتونه طرفش رو مجاب کنه این خوشمزه تره یا اون ؟
این خاصیتش بیشتره یا اون ؟
این بهتره یا اون ؟

وقتی موضوع نظری به این سادگی اثبات و ردش غیر ممکنه دیگه رد و اثبات ادعاهای پشت یه سری دستگاه با اصول کار معلوم حالا طراحی هر کی میخواد باشه ...
ساخت هر شرکتی میخواد باشه ....
زیر دست هر کی با هر چقدر تجربه میخواد قرار داشته باشه ...

غیر ممکنه .

من نوعی طبق تجربه هر وقت اسم برد و ثبات و نمیدونم اینجور اصطلاحات واقعا نامرتبط با این دستگاهها مطرح شد شخصا یه جواب ساده دادم و از ادامه هر نوع بحثی خودم رو راحت کردم .

ارایه اعداد و ارقام راجع به این موارد صرفنظر از طرز بیان از پایه غلطه .

حالا هر کسی هر چی دوست داره برداشت کنه .

وقتی در مورد موضوع نظری ( نظری از دید طرفی که قراره مخاطب بحث باشه اعداد و ارقام شما یا موجه حساب نمیشه یا انتظارات بیربط پیدا میکنه ) قرار بشه عدد و رقم و سند و مدرک و ارجاع بدید شبیه همونی میشیم که میخواد بین سیب و گلابی مرجع تصمیم گیری ارایه کنه .

طبق برداشت من اعداد و ارقام مربوطه صرفا برای کسایی موضوع بحثه که یا در این زمینه تازه کار هستن یا فروشنده .

اینه که بنظر من این بحث های بیربط همونطور که طرفین بهتر از من میدونن فقط باعث خروج بیشتر از موضوع اصلی میشه .

ببخشید اگر یکم طولانی شد.

سه شنبه 10 فروردین1395 - 7:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
حمید عزیز دو خط اول پست آخرت تایید میکنم و همیشه پخته و مفید مطالب رو عنوان و پاسخ هارو ارائه میدی و این یعنی تقریبا با 70% صحبتهات موافقم ولی در خصوص بعضی مباحثی که صرفا در عمل مشخص میشه نه! در خصوص دستساز یا شرکتی بودن هم بنده به شخصه فقط نقطه زن شرکتی رو قبول دارم البته در زمینه پالسی ها. مثالی هم که مصداق حرفم هست دستسازها اکثرا موارد خطا ( غیر از فلز ) رو هم سنس میکنند مثل آجر، گل پخته، سفال، ( جاوید میگفت قیر زدم!!! ) اما یک بوقی مثل جی پی شرکت ماینلب بوق مساوی با سنس فلز! حالا هر فلزی. و این یک مزیت بزرگ هست که برای حفاران قابل لمس هستش. در خصوص ردیاب که دستساز باشه یا شرکتی بحث مقداری فرق داره چون کار ردیاب خیلی خوب برام مشخصه و مثلا اگه آجر یا سفال رو بزنه ازش نباید خورده گرفت. حالا بحث قطعات مرغوب بماند ولی خب چیزی هم نداره که زیاد مهم باشه قطعات مصرفی. ( بنده حتی ردیاب 35 شما که دستساز هست هم دارم در حد قیمتش خوبه) . دیگه در مبحث سیستم های ژئوفیزیک، الکترومغناطیس و رادار و GPR وارد نمیشم که مبحث طولانی هست.
در مورد اینکه اگه من اینارو در اختیار دارم و از این دست صحبتها و چرا اینجا هستم! واقعا صحبت غیر منطقی و نابجا هست! مهندس حمید مگه اینترنت در دنیای امروز مردم جای خودش رو باز نکرده و همه قشری در قسمتهای مختلف این مجموعه فعالیت ندارند به نحوی؟؟! بنده هم از سر علاقه به این مقوله و کوه و طبیعت هم به سایت شما و هم به سایتهای دیگه در اوقات وقت آزادم سر میزنم و صرفا جنبه علاقمندی داره برام. اتفاقا انجمن خوبی دارید و اگه اینطور نبود بنده اینجا نبودم. حالا من دوست داشتم عضوی از خانواده فلزجو باشم اما جبهه گیری به نفع کاربر قدیمیتون و نادیده گرفتن مطالب ارزشمند دیگرانه نوعی خوشایند بنظر نمیاد. کمااینکه شما تا حدودی بنده و موضعم رو میدونید و اگه اسم اون سیستم هارو آوردم صرفا برای این بود که توضیح اضافه و عبث ندم و موضوع روشنتر بشه. الآن هم اگه صلاح نمیدونید بنده مهمان اومدم مهمان هم میرم از جمعتون هر طور میزبان و صاحب خانه امر کنه قابل احترام هست، امیدوارم بی ادبی به محضرتون نکرده باشم حمید جان.

سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..

سه شنبه 10 فروردین1395 - 10:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
محمود عزیز ممنون از شما و مهدی جان.
دستگاه مشکلی با فرکانس بالا نداره. برای من که تا 400 هرتز هم بدون هیچ تغییر محسوسی کار میکنه. ولی اینکه شما میفرمایین تا 250 هرتز خوب هست احتمالا بدلیل تنظیم توام فرکانس بالا با عرض پالس بالا در عین استفاده از لوپی با مقاومت کم هست! در این شرایط مساله فقط ثبات حرارتی قطعات هست وگرنه ارتباطی به طرح یا برنامه نداره. باید از مقاومتهای 2 وات با ثبات حرارتی بسیار بالا و همینطور ماسفت و رگولاتور 7812 مرغوب استفاده کنین. در غیر این صورت با تنظیماتی که فرمودین باید دستگاه چند دقیقه کار کنه تا این قطعات به دمای ثابت برسن و بعد بالانس کنین.

سلام مهندس جان. با توضیحات شما تنها یک قضیه میمونه و اونم صبر وتأمل بابت تثبیت وضعیت دماییست.
چراکه مقاومتام متال واقعی آلمانیه مقاوم به حرارته که 1 دقیقه زیر شعله فندک و متصل به مولتیمتر ذره ای تغییر میزان نشون نداد ولی در مورد اینکه 2 وات واقعی باشه یا نه مطمئن نیستم. آیا با این اوصاف مهمه؟
ماسفتم که 11NK100 جنس مرغوبه و 7812 هم از جنس خیلی مرغوبه که دیگه تو بازار نیست. موتورولای مالزی. که قبل از کارگزاریش عملکردشو چند دقیقه متصل به مولتیمتر چک کردم. ولتاژ خروجیش کاملاً ثابت بود. البته زیر جریان نبوده.
پس با این اوصاف مهندس جان، کار با فرکانس 400 + پهنای بالای 300 ممکنه؟ در اینصورت بنده باید چه مدتی صبر کنم تا به اون ثبات دمایی لازم برسه؟ خیلی خیلی ممنونم.

سه شنبه 10 فروردین1395 - 10:25pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:

سلام مهندس جان. با توضیحات شما تنها یک قضیه میمونه و اونم صبر وتأمل بابت تثبیت وضعیت دماییست.
چراکه مقاومتام متال واقعی آلمانیه مقاوم به حرارته که 1 دقیقه زیر شعله فندک و متصل به مولتیمتر ذره ای تغییر میزان نشون نداد ولی در مورد اینکه 2 وات واقعی باشه یا نه مطمئن نیستم. آیا با این اوصاف مهمه؟
ماسفتم که 11NK100 جنس مرغوبه و 7812 هم از جنس خیلی مرغوبه که دیگه تو بازار نیست. موتورولای مالزی. که قبل از کارگزاریش عملکردشو چند دقیقه متصل به مولتیمتر چک کردم. ولتاژ خروجیش کاملاً ثابت بود. البته زیر جریان نبوده.
پس با این اوصاف مهندس جان، کار با فرکانس 400 + پهنای بالای 300 ممکنه؟ در اینصورت بنده باید چه مدتی صبر کنم تا به اون ثبات دمایی لازم برسه؟ خیلی خیلی ممنونم.

خواهش میکنم.
خب بنظرم شما روی درجه حساسیت خیلی بالا تست میکنین! در اون صورت زمان بیشتری لازم هست. در عین حال هر چه قطعات مذکور ثبات حرارتی بالایی داشته باشن باز هم اندکی نیاز به زمان هست تا به تعادل حرارتی برسن. وگرنه بنده با همین قطعات معمولی روی فرکانس 999 هم میتونم براحتی با درجه حساسیت 15 کار کنم و شاید نهایتا 30 ثانیه زمان لازم داره تا دستگاه به پایداری مناسب برسه. شما اگر در حالت بی ثباتی دستگاه رو روی دیباگ 1 قرار بدین و عدد انتگرالگیری رو با دقت ملاحظه کنین متوجه میشین علت بی ثباتی چی هست. اگر اعداد پرشی بیش از 20 واحد داشته باشن مشکل چیز دیگه ای هست. ولی اگر شاهد باشین بتدریج عدد انتگرالگیر کم یا زیاد میشه مسلما مساله از تغییر وضعیت قطعات مذکور در اثر تغییر تدریجی حرارت هست. وقتی قطعات به دمای ثابتی برسن عدد انتگرالگیر هم ثابت میشه و فقط همون نوسانات جزئی حاصل از نویز رو داره که عادیه.

سه شنبه 10 فروردین1395 - 10:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1964 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 197  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure