انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 2:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1853 , 1854 , 1855 , 1856 , 1857 , 1858 , 1859 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یعنی عجب رویی دارن بعضیا!!!! شما کجای دنیا دیدین یه طراح اونم تو زمینه پالسی بیاد طرحی اونم در این سطح بذاره هر دوماه یه بار آپديت جدید بذاره ،1800 صفحه سوال تکراری جواب بده ،بخاطر حمایت از طرحش از کار و زندگیش بزنه و...
اونوقت یه عده تو بعضی گروههای تلگرام که تا دیروز اصلا فلزجو رو قبول نداشتن و سند بانکس و تی ال شده بود خدای آرزوهاشون!!! حالا شدن موش آزمایشگاهی مهندس حمید ؟!!!! آدم حالش بهم میخوره از بعضی آدما :ymsick:

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

یکشنبه 30 خرداد1395 - 7:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
متوجه نمیشم این مساله چرا باید باعث نگرانی شده باشه اون هم در شرایطی که بیش از 1.5 سال روی این طرح کار شده تا به اینجا برسه؟! در عین حال فکر کنم بار ها طی این یک سال و نیم گلایه کردم که فیدبک کاربران بعنوان اپراتور و مصرف کننده اصلا مطابق انتظار بنده نبوده! در هر صورت شاید زیاد هم تفاوتی نداشته باشه چون بنده چنین طرحی رو بر اساس تجربیات دیگران به اینجا نرسوندم و فقط از پیشنهادات مفید تا حدی استفاده کردم که حاصلش طبیعتا در اختیار خود دوستان قرار گرفت. پس چیزی بدهکار نیستم. اگر هم اون دوستان حرفه ای تصور میکنن طراحی فلزیاب به مطالعه تجربیات اونها بستگی داشته پس بهتره منتظر باشن یکی از مدعیان پر آوازه بیاد بر اساس مطالعه همین تجربیات فلزیاب بهتری طراحی کنه!!! ولی در واقع طرح تا همین حد فعلی هم کاملا برتر از مدارات ساخته شده قبلی توسط دوستان بوده. حالا کسی قبول نداره خب میتونه براحتی از سایر مدارات بهره بگیره. وانگهی بنده مدتهاست که صدای این بقول شما 140 نفر رو نشنیدم چون متاسفانه این گروههای تلگرام که بنده هم عضو هیچکدوم نیستم و نخواهم بود ؛ کمکی به بنده نمیکنه! وقتی به جای مطرح کردن هر بحث و حرفی که مربوط به اینجا میشه تشریف میبرین در جاهای دیگه و بین خودتون صحبت میکنین مطمئن باشین ضررش هم به خودتون میخوره و هم به طرح. وگرنه فکر میکنم واضح باشه حتی اگر طرح از این هم ساده تر و ضعیف تر بود براحتی و خیلی زودتر از اینها میشد ازش بهره برداری تجاری کرد. این مساله هم تا حدی بیش از اونکه به بنده ربط داشته باشه به اقا مجتبی بعنوان مسئول این کارها در انجمن ربط داشته! وگرنه بنده کار خودم رو انجام میدم. در نهایت باز هم عرض میکنم از نظر فنی تفاوتی بین نسخه تجاری و دمو نیست! علت اینکه تا همین چند روز قبل حاضر نبودم قبول کنم چیزی غیر از حالت دمو ارائه بشه این بود که میدونستم همین حرفها مطرح میشه. ولی خب بحثهای زیادی صورت گرفت که نهایتا تصمیم گرفتم برای حالت تجاری محدودیت استفاده رو حذف کنم. الان هم چنین تصمیمی گرفته نمیشد باز در اینده نه چندان دور باید این کار رو میکردیم.

سلام مجدد
خدمت شما عرض کنم که بازتاب همین اپراتوری بارها توی همین انجمن مطرح شده و جای دیگه بحث نشده
و گروه تلگرام صرفا برای جوابگویی سریع دوستان طراحی شده
در ضمن اگر همین تستها و طرح پیشنهادها نبود خودتون خوب میدونید که هیچ طرحی قابل ارتقا نیست پس بی انصافی نکنید
کسی اینجا طلبکار نیست صرفا جهت درد دل و انتقال نظرات دیگران این موضوع مطرح شد
والا در پست قبلی هم عرض کردم که این طرح شماست و هر طور که مایل باشید میتونید از اون بهره برداری کنید
اینجا هیچی برای دلخوری و جبهه گیری وجود نداره و از شما انتظار میره با صبر و حوصله بیشتر موضوع رو بررسی کنید

یکشنبه 30 خرداد1395 - 7:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

1426539 نوشته است:
یعنی عجب رویی دارن بعضیا!!!! شما کجای دنیا دیدین یه طراح اونم تو زمینه پالسی بیاد طرحی اونم در این سطح بذاره هر دوماه یه بار آپديت جدید بذاره ،1800 صفحه سوال تکراری جواب بده ،بخاطر حمایت از طرحش از کار و زندگیش بزنه و...
اونوقت یه عده تو بعضی گروههای تلگرام که تا دیروز اصلا فلزجو رو قبول نداشتن و سند بانکس و تی ال شده بود خدای آرزوهاشون!!! حالا شدن موش آزمایشگاهی مهندس حمید ؟!!!! آدم حالش بهم میخوره از بعضی آدما :ymsick:

دوست عزیز
این انجمن خیلی از بادمجون دور قاب چین مث شما داره و تابحال هم همشون جز پاچه خواری و اراجیف نتونستن کمکی به همنوع خودشون بکنن
پس بیزحمت وقت خودت و دیگران رو با اینجور حرفا هدر نده و این چاپلوسیها رو بهتره عمومی نکنی و توی پیغامهای خصوصیت میتونی اجابتشون کنی

یکشنبه 30 خرداد1395 - 7:57am
آواتار کاربر

پیوست:
CcyTs.png
:-H با سلام ، طرح پیشنهادی برای جایگزین کردن به جای BS170 ، مهندس حمید راهنمایی کنید لطفا

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 30 خرداد1395 - 9:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
1426539 نوشته است:

دوست عزیز
این انجمن خیلی از بادمجون دور قاب چین مث شما داره و تابحال هم همشون جز پاچه خواری و اراجیف نتونستن کمکی به همنوع خودشون بکنن
پس بیزحمت وقت خودت و دیگران رو با اینجور حرفا هدر نده و این چاپلوسیها رو بهتره عمومی نکنی و توی پیغامهای خصوصیت میتونی اجابتشون کنی

:))
چیه پسرک آتیش تو پاچت افتاده ؟!!! خوشم میاد وقتی مهندس حمید یه کاری میکنه تو و امثال تو به جلز ولز میفتین میترسین کاسبیتون خراب بشه
برو گوگوری مگوری. برو سند بانکستو بساز. این کارها برای تو هنوز زوده. پاچه خواری یکی مثل مهندس حمید شرف داره به... مالی یکی مثل ناصر کردن که امثال تو دورش جمع شدین که ه رو از ب تشخیص نمیدین. چطور تا دو روز پیش که صحبتی از فروش فلزجو نبود این حرفها نبود حالا یهویی مهندس حمید شده سوء استفاده گر از کاربرا امثال تو هم شدن پله های ترقی مهندس حمید
نه عزیزم دموی فلزجو به درد شماها نمیخوره برین بساطتونو جای دیگه پهن کنید. یکساله دارین زور میزنین هگز فلزجو رو از دمو خارج کنین به خیال خودتون ارتقاعش بدین و هر وقت تیرتون به سنگ میخوره میایین و یه پارازیتی میندازین. این کارها دیگه قدیمی شده. بیست سال پیش که جای الان تو بودم منم از این وراجیها خیلی میکردم.
شب و روزت خوش

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

یکشنبه 30 خرداد1395 - 10:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من اگه فروشنده بودم که پیشنهاد 50 بار دمو رو نمیدادم
در هر صورت از ادبیات شما مشخصه که هرزه گرد انجمنها و گروهها هستید و در حد بحث با خودم نمیبینم
شما رو به سکوت دعوت میکنم

یکشنبه 30 خرداد1395 - 10:32am
مدیر سایت
مدیر سایت

امیر حداد نوشته است:
سلام خدمت دوستان و یه سلام مخصوص خدمت مهندس حمید @};-
مهندس با توجه به تصمیم برای فروش دستگاه فلزجو، دیگه آپدیت جدیدی برای دستگاه ارائه نمیشه؟ واینکه این پروژه ارزشمند همینجا تموم میشه؟؟
یا نه ادامه پیدا میکنه؟؟

به نظر بنده نیت خیر خواهانه مهندس حمید طوری هست که دیگه باید همه شناخته باشید ! مطمئناً اگر همکاری همه شما عزیزان در تست ها و بیان تجربیات اپراتوری بیشتر و بهتر انجام بشه و اعلام بشه در این انجمن ، مهندس حمید هم به خاطر دل ملت سعی در بهتر کردن برنامه و ارائه آپدیت جدید خواهد کرد !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 30 خرداد1395 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی جان باید تجربه ایی بدست بیاد و چیزی پیدا کنیم که بیایم بیان کنیم وقتی چیزی بدست نیومده چیو بیان کنیم :D
منکه بشخصه آشغال فلزم گیرم نیومده چه برسه به هدف با ارزش
در حال حاضر هم دستگاهی که ساخته بودمو دادم دسته یکی از دوستان شاید اونا چیزی گیرشون بیاد
مهدی جان من فکر میکنم وقتی دستگاهی برای فروش گذاشته بشه دیگه آپدیت جدیدی براش نمیاد

یکشنبه 30 خرداد1395 - 11:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
مهدی نوشته است:
امیر حداد نوشته است:
سلام خدمت دوستان و یه سلام مخصوص خدمت مهندس حمید @};-
مهندس با توجه به تصمیم برای فروش دستگاه فلزجو، دیگه آپدیت جدیدی برای دستگاه ارائه نمیشه؟ واینکه این پروژه ارزشمند همینجا تموم میشه؟؟
یا نه ادامه پیدا میکنه؟؟

به نظر بنده نیت خیر خواهانه مهندس حمید طوری هست که دیگه باید همه شناخته باشید ! مطمئناً اگر همکاری همه شما عزیزان در تست ها و بیان تجربیات اپراتوری بیشتر و بهتر انجام بشه و اعلام بشه در این انجمن ، مهندس حمید هم به خاطر دل ملت سعی در بهتر کردن برنامه و ارائه آپدیت جدید خواهد کرد !

منهم با شما کاملا موافقم به هر حال حتی اگه دیگه آپدیت جدید هم ارائه ندن تا همینجاش هم کلی لطف کردن که همین طرح ونسخه حال حاظر رو رایگان در اختیار همه گذاشتن ومردونه پاش وایسادن واز بیسیواد تا مهندس رو جوری راهنمایی میکنن که مشکل همه حل بشه منهم حق ایشون رو برای بهره برداری مالی از حاصل زحماتشون کاملا محفوظ میدونم وبراشون احترام قائلم وشک هم ندارم هرجا پای کمک به سایرین باشه بی شک بازهم ایشون مثل همیشه حرف اول رو خواهند زد @};-

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 30 خرداد1395 - 11:57am
مدیر کل
مدیر کل

تهم نوشته است:
سلام مجدد
خدمت شما عرض کنم که بازتاب همین اپراتوری بارها توی همین انجمن مطرح شده و جای دیگه بحث نشده
و گروه تلگرام صرفا برای جوابگویی سریع دوستان طراحی شده
در ضمن اگر همین تستها و طرح پیشنهادها نبود خودتون خوب میدونید که هیچ طرحی قابل ارتقا نیست پس بی انصافی نکنید
کسی اینجا طلبکار نیست صرفا جهت درد دل و انتقال نظرات دیگران این موضوع مطرح شد
والا در پست قبلی هم عرض کردم که این طرح شماست و هر طور که مایل باشید میتونید از اون بهره برداری کنید
اینجا هیچی برای دلخوری و جبهه گیری وجود نداره و از شما انتظار میره با صبر و حوصله بیشتر موضوع رو بررسی کنید

واقعا از بعضی حرفها تعجب میکنم! شما به پستهای خودتون طی 3 ماه اخیر و پس از آخرین آپدیت مراجعه کنین ببینین شخصا طی 20 پستی که در این مدت داشتین چه مطلب اپراتوری رو اصلا مطرح کردین که حالا بخواد کمکی هم کرده باشه؟! همش سوالاتی بوده که ما پاسخ دادیم. حالا اگر شما نماینده اون 140 نفر باشین که دیگه تکلیف داستان اپراتوری مشخصه!
در مورد اینکه اگر اپراتوری دوستان نبود طرح قابل ارتقا هم نبود بهیچ وجه درست نیست. بارها عرض کردم واکنش دوستان از حیث اپراتوری بسیار کمتر از حد انتظار من بوده. این مساله از همون ابتدای پروژه تا همین الان وجود داشته. شما فقط نگاه کنین نسخه اولیه طی مدت دو ماه حاضر و ارائه شد ؛ ولی اولین دستگاهها چقدر طول کشید ساخته بشه و چقدر طول کشید تا دوستان تست کنن و نظرشون رو بگن؟ اونم در شرایطی که در همون مدت بنده حتی نسخه های بعدی رو داشتم ارائه میکردم! در واقع یک سری ایده هایی از روز اول وجود داشت که پیاده سازیش زمان زیادی میبرد و من سعی کردم شکل اولیه رو سریع تر در اختیار دوستان بذارم تا سر فرصت روی مسائل وقتگیر مثل تفکیک و غیره کار کنم. این دیگه ربطی به اپراتوری شما نداشته. وانگهی مثلا شما هر چه هم که بگین چه ربطی به جزئیات نرم افزاری داره؟! اینکه من فلان فرمول ریاضی درون برنامه رو دقیقا چی بذارم و پارامترهای ثابت و متغیرش چی باشه یا کالیبره کردنی که باید با اسکوپ انجام بشه ؛ هیچ کدوم ربطی به اپراتوری نداره و روال فنی خودش رو میطلبه. هیچ طراحی هم نمیتونه بر اساس مطالعه تجربیات دیگران کار عملی صورت بده. وگرنه چیزی که فراوان هست اپراتوری انواع مدارات و دستگاههای موجود. چرا کسی نمیتونه بر اساس این تجربیات تغییر ماهوی خاصی در این مدارات اعمال کنه که احیانا همه مشکلات یک به یک حل بشن؟! اصلا روال طراحی به این شکلی که شما تصور میکنین نیست. اینجور باشه شرکتهایی مثل لورنز و مینلب از نظر آزمایشگاهی و امکان تستهای اصولی و واقعی بمراتب وضعیت بهتری دارن. ولی باز هم در کار ما نکات مثبتی نسبت به محصولات اونها وجود داره! وانگهی فیدبک دوستان در زمینه اپراتوری بقدری ضعیف و غیر قابل اعتماد و حتی توام با عملکرد بعضا اشتباه خودشون بود که در نهایت طی چند وقت اخیر مجبور شدم شخصا با دستگاه و اسکوپ دستی برم به مناطق جنگلی با پوشش گیاهی و زمین با درجه رطوبت بالا و ضمن مقاومت سنجی زمین وضعیت رو دقیق تر بررسی کنم. هر چند حاصل جز چند نکته جزئی ولی مهم برای من بیشتر نبود ؛ ولی قاعدتا اگر اپراتوری دوستان واقعا کمک خوبی کرده بود مجبور نمیشدم این کار رو هم شخصا انجام بدم. البته کار دشواری هم نیست و فکر میکنم کسی که این همه وقت و انرژی صرف طراحی بکنه که واقعا کار هر کسی هم نیست ؛ رفتن و در چند منطقه مختلف تست گرفتن هم براش مشکل نیست.
کلا حکایت خیلیها همیشه اینطوریه که اگر براشون صد کار بی منت هم انجام بدی ولی جایی حتی یک کار برات بکنن بخاطر همون یک کار سرت منت میذارن!!! حالا اینکه همین یک کار هم واقعا انجام شده یا نه یک بحث دیگست. امیدوارم توجه داشته باشین طراحی دستگاه کاری نبود که هر کسی انجام بده. ولی اپراتوری رو شاید خیلیها بهتر میتونستن انجام بدن و نتیجش رو منتقل کنن.
در مورد پیشنهادات هم قبلا توضیح دادم. بسیاری از این پیشنهادات یا جالب نبوده یا عملی نبوده و جنبه آرمان گرایانه داشته و بعضی هم که مورد استفاده قرار گرفته نتیجش در آپدیت بعدی در اختیار خود دوستان قرار گرفته! این چیزی هست که هم در پست اول و هم در فایل راهنما قید کردم. پس بابت پیشنهادی که احیانا دادین و پیاده شده و خودتون دارین ازش استفاده میکنین که دیگه نباید حس طلبکارانه داشته باشین!
اما من فکر میکنم بیشتر بحث سر آپدیت های بعدی هست که دوستان در موردش تردید دارن یا احتمالا نا امید هستن! در صفحات قبلی دوستان مشخصا در این مورد سوال کردن و من عمدا پاسخ مشخص ندادم تا ببینم دوستان به چه صورتی واکنش نشون میدن و خودشون چی فکر میکنن. الانم جواب مشخصی نمیدم. عرض کردم من کارم رو طبق چیزی که در موردش فکر و برنامه ریزی کردم انجام میدم.

یکشنبه 30 خرداد1395 - 2:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1853 , 1854 , 1855 , 1856 , 1857 , 1858 , 1859 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , underground و 112 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure