تهم نوشته است:
سلام مجدد
خدمت شما عرض کنم که بازتاب همین اپراتوری بارها توی همین انجمن مطرح شده و جای دیگه بحث نشده
و گروه تلگرام صرفا برای جوابگویی سریع دوستان طراحی شده
در ضمن اگر همین تستها و طرح پیشنهادها نبود خودتون خوب میدونید که هیچ طرحی قابل ارتقا نیست پس بی انصافی نکنید
کسی اینجا طلبکار نیست صرفا جهت درد دل و انتقال نظرات دیگران این موضوع مطرح شد
والا در پست قبلی هم عرض کردم که این طرح شماست و هر طور که مایل باشید میتونید از اون بهره برداری کنید
اینجا هیچی برای دلخوری و جبهه گیری وجود نداره و از شما انتظار میره با صبر و حوصله بیشتر موضوع رو بررسی کنید
واقعا از بعضی حرفها تعجب میکنم! شما به پستهای خودتون طی 3 ماه اخیر و پس از آخرین آپدیت مراجعه کنین ببینین شخصا طی 20 پستی که در این مدت داشتین چه مطلب اپراتوری رو اصلا مطرح کردین که حالا بخواد کمکی هم کرده باشه؟! همش سوالاتی بوده که ما پاسخ دادیم. حالا اگر شما نماینده اون 140 نفر باشین که دیگه تکلیف داستان اپراتوری مشخصه!
در مورد اینکه اگر اپراتوری دوستان نبود طرح قابل ارتقا هم نبود بهیچ وجه درست نیست. بارها عرض کردم واکنش دوستان از حیث اپراتوری بسیار کمتر از حد انتظار من بوده. این مساله از همون ابتدای پروژه تا همین الان وجود داشته. شما فقط نگاه کنین نسخه اولیه طی مدت دو ماه حاضر و ارائه شد ؛ ولی اولین دستگاهها چقدر طول کشید ساخته بشه و چقدر طول کشید تا دوستان تست کنن و نظرشون رو بگن؟ اونم در شرایطی که در همون مدت بنده حتی نسخه های بعدی رو داشتم ارائه میکردم! در واقع یک سری ایده هایی از روز اول وجود داشت که پیاده سازیش زمان زیادی میبرد و من سعی کردم شکل اولیه رو سریع تر در اختیار دوستان بذارم تا سر فرصت روی مسائل وقتگیر مثل تفکیک و غیره کار کنم. این دیگه ربطی به اپراتوری شما نداشته. وانگهی مثلا شما هر چه هم که بگین چه ربطی به جزئیات نرم افزاری داره؟! اینکه من فلان فرمول ریاضی درون برنامه رو دقیقا چی بذارم و پارامترهای ثابت و متغیرش چی باشه یا کالیبره کردنی که باید با اسکوپ انجام بشه ؛ هیچ کدوم ربطی به اپراتوری نداره و روال فنی خودش رو میطلبه. هیچ طراحی هم نمیتونه بر اساس مطالعه تجربیات دیگران کار عملی صورت بده. وگرنه چیزی که فراوان هست اپراتوری انواع مدارات و دستگاههای موجود. چرا کسی نمیتونه بر اساس این تجربیات تغییر ماهوی خاصی در این مدارات اعمال کنه که احیانا همه مشکلات یک به یک حل بشن؟! اصلا روال طراحی به این شکلی که شما تصور میکنین نیست. اینجور باشه شرکتهایی مثل لورنز و مینلب از نظر آزمایشگاهی و امکان تستهای اصولی و واقعی بمراتب وضعیت بهتری دارن. ولی باز هم در کار ما نکات مثبتی نسبت به محصولات اونها وجود داره! وانگهی فیدبک دوستان در زمینه اپراتوری بقدری ضعیف و غیر قابل اعتماد و حتی توام با عملکرد بعضا اشتباه خودشون بود که در نهایت طی چند وقت اخیر مجبور شدم شخصا با دستگاه و اسکوپ دستی برم به مناطق جنگلی با پوشش گیاهی و زمین با درجه رطوبت بالا و ضمن مقاومت سنجی زمین وضعیت رو دقیق تر بررسی کنم. هر چند حاصل جز چند نکته جزئی ولی مهم برای من بیشتر نبود ؛ ولی قاعدتا اگر اپراتوری دوستان واقعا کمک خوبی کرده بود مجبور نمیشدم این کار رو هم شخصا انجام بدم. البته کار دشواری هم نیست و فکر میکنم کسی که این همه وقت و انرژی صرف طراحی بکنه که واقعا کار هر کسی هم نیست ؛ رفتن و در چند منطقه مختلف تست گرفتن هم براش مشکل نیست.
کلا حکایت خیلیها همیشه اینطوریه که اگر براشون صد کار بی منت هم انجام بدی ولی جایی حتی یک کار برات بکنن بخاطر همون یک کار سرت منت میذارن!!! حالا اینکه همین یک کار هم واقعا انجام شده یا نه یک بحث دیگست. امیدوارم توجه داشته باشین طراحی دستگاه کاری نبود که هر کسی انجام بده. ولی اپراتوری رو شاید خیلیها بهتر میتونستن انجام بدن و نتیجش رو منتقل کنن.
در مورد پیشنهادات هم قبلا توضیح دادم. بسیاری از این پیشنهادات یا جالب نبوده یا عملی نبوده و جنبه آرمان گرایانه داشته و بعضی هم که مورد استفاده قرار گرفته نتیجش در آپدیت بعدی در اختیار خود دوستان قرار گرفته! این چیزی هست که هم در پست اول و هم در فایل راهنما قید کردم. پس بابت پیشنهادی که احیانا دادین و پیاده شده و خودتون دارین ازش استفاده میکنین که دیگه نباید حس طلبکارانه داشته باشین!
اما من فکر میکنم بیشتر بحث سر آپدیت های بعدی هست که دوستان در موردش تردید دارن یا احتمالا نا امید هستن! در صفحات قبلی دوستان مشخصا در این مورد سوال کردن و من عمدا پاسخ مشخص ندادم تا ببینم دوستان به چه صورتی واکنش نشون میدن و خودشون چی فکر میکنن. الانم جواب مشخصی نمیدم. عرض کردم من کارم رو طبق چیزی که در موردش فکر و برنامه ریزی کردم انجام میدم.