ARASH05550 نوشته است:
رضا جان این ریشو و این قیچی به نظرشما روی کدوم مدار کاربشه ؟؟
اگه هدف شما ساختنه که مدار زیاده ولی اگه دفینه یابی هست من نظری ندارم
اما بنظر من وقتی شما فقط میخواین بسازین و حتی نرفتین مطالعه کنین و تئوری ساخت رو نمیدونید و میخواین فقط یه مدار بیاد جلوتون بسازین و بتونه فلز چندصد ساله رو زیر خاک براتون بزنه این نشون دهنده اینه که دکترایی که تو شرکتهای فلزیاب مشغول طراحی دستگاه های گوناگون هستن احمق هستن و اینکه بعد از نتیجه گرفتن روی یه دستگاه دوباره یه ساختار دیگه و سیستم دیگه رو مورد پروژه خودشون قرار میدن و شروع به طراحی و آزمایشات میکنن پس دیوانه اند
ببین نمیخوام مایوس شید قبل از اینکه انجمنهای ایرانی باشن انجمنهای روسی انگلیسی یونانی اتریشی و اروپایی ها بودن بعد عربها اومدن تو کار بعد ایرانی ها و تمامی این مدارهایی که تو این انجمنهای ایرانی میبینی همه کپی شدن شما باید نقطه شروع رو پیدا کنی و ببینی آیا نتیجه داده یا نه ما الان تو صفحه 14 هستیم اونا تو 99 و در سایت دیگه 74 و 28 و غیره هستن که هیچکدوم از انجمنهای کشورهای مختلف جواب درستی نگرفتن و اکثرا شاکین که اونا مهم نیستن مشکل اینجاست کسی که خریده جواب درستی نگرفته .
خوب اینجور که من میبینم شما اکثرا به دنبال تفکیک خوب هستین خوب این مربوط میشه به سیستم دستگاه که تفکیک خوب بتونه بزنه همه میدونن که پالس القائی و TR تو تفکیک بخاطر سیستم کاریشون مشکل دارن و حالت دو تفکیکی یعنی با ارزش غیر مقناطیس شونده و اینکه بی ارزش مقناطیس شونده و یه چیزی تو این مایه ها عمل میکنن که داستان زیاده
و اینکه وقتی عمق زنی بالا میره حساسیت به املاح هم زیاد میشه از اونجایی که املاح و موادهای معدنی و شمیایی خاک ایران طوری هست که حتی خاکهای بدونه املاح فلزی دارای حالت مقناطیس میشوند پس ما خطای زیادی در اعلام نتیجه داریم و اینگه میگذریم میرسیم به VLF ها که عمق زنیشون کمه اما تو تفکیک 10 برابر بهتر از نوع دیگه هستن .
من مدتی بود میدیدم یک سری از دوستان دنبال دستگاه های اسکنر و مقاومت سنج زمین میگردن که گویا شنیدن این دستگاه ها چون تصویری هستن کارشون عالی و اپراتوری نمیخواد همه چی رو بو میکشه و نشون میده باید بگم پر خطا ترین دستگاه ها اسکنر های حرارتی و مقومت سنجهای زمینی هستن که فقط بدرد رسته خاک شناسی میخورن که اونم باید با فرمولهای خودش جواب گیرن و گرنه باز نتیجه 1 به 10 است . حرف من اینه سعی کنید تحقیق درستی کنید اگه میخواین وقت و پولتون حدر نره .