انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 3:33pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استاد نقطه زنی
استاد نقطه زنی
آواتار کاربر

محل اقامت: مازندران
یه سوال از دوستانی که علاقه زیادی به این تاپیک دارن (Chance) قبل از اینکه هرکسی بخواد شروع به کاری کنه اول اطلاعات جمع میکنه و میبینه سازنده این دستگاه کیه و آیا این دستگاه جزو دستگاه های موجود بازاره و یا اینکه برای سرگرمی و منبع درآمد ساخته میشه این جور دستگاه ها که شما هر سری باید به دنبال این باشید که برای اینکه خطای دستگاه رو کم کنید نیاز به خرید ورژن برنامه جدید از سازندش میشید نمیتونه بدرد دفینه یابی بخوره چون یه سرگرمی هستن و اینکه آقای اندی این دستگاه رو به بچه های انجمن md4u هم فروخته و اینکه کسی که ورژن فروشی رو خریده بعد تست بیان کرده وقتی در علفزار علفها خیس بودن دستگاه تو مشکل زدن و شناسایی زمین بکر و خاک مغناطیس شونده بر اثر املاح معدنی نه حتی فلزی شروع به شناسایی میکنه چه برسه به این ورژنهای آزمایشی که برا نمایش گذاشته .
دوستان نا امید نشن هدف بیان کردنم اینه که همیشه به ریزه کاری توجه کنید دلیل میکرو داشتن یه دستگاه یا دیجیتال بودن یا پیچیدگی نمیتونه خوب بودن یه دستگاه رو برسونه و اینکه خودتونو حداقل صرف چیزی کنید که در آخر بتونید به نتیجه ای برسید . این دستگاه در انجمنهای چندین کشور امده و بجز اینکه کسانی که ساختن نتیجه نگرفتن بلکه کسانی که خریدن هم نتیجه جالبی نداشتن و همیشه یادتون باشه اگه میخواین چیزی رو تسحیح کننین اونم فقط دستگاه های آنالوگن نه دیجیتالها و اینکه از پایه هم که نمیتونین طراحی کنید چون نیاز به اطلاعاتی دارین که اگه به فرمولهاش برسین باز زمانی که یه فلز بعد سالها چند لایه ای میشه و چند فرکانسی میشه شما گیر می افتین و اینکه نتیجه آخرش میشه یه اسباب بازی .
موفق باشید .

دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.

سه شنبه 15 مرداد1392 - 11:14pm
YIM WWW
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان نظرتون در مورد صحبتهای آقا رضا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 15 مرداد1392 - 11:22pm
استاد نقطه زنی
استاد نقطه زنی
آواتار کاربر

kooroshxfx نوشته است:
حمید جان نظرتون در مورد صحبتهای آقا رضا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

یه نگاهی به این تصویر بنداز برادر خود اندی ماجرا رو سریالی کرده اما قبل اینکه به صفحه 100 برسه تو 99 مونده و انگار صفحه اوله و کسی نتیجه نگرفته حتی کسایی که خریدن و کمک در اپراتوری خواستن ;)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.

سه شنبه 15 مرداد1392 - 11:30pm
YIM WWW
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
رضا جان این ریشو و این قیچی به نظرشما روی کدوم مدار کاربشه ؟؟

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

سه شنبه 15 مرداد1392 - 11:31pm
استاد نقطه زنی
استاد نقطه زنی
آواتار کاربر

ARASH05550 نوشته است:
رضا جان این ریشو و این قیچی به نظرشما روی کدوم مدار کاربشه ؟؟

اگه هدف شما ساختنه که مدار زیاده ولی اگه دفینه یابی هست من نظری ندارم :)
اما بنظر من وقتی شما فقط میخواین بسازین و حتی نرفتین مطالعه کنین و تئوری ساخت رو نمیدونید و میخواین فقط یه مدار بیاد جلوتون بسازین و بتونه فلز چندصد ساله رو زیر خاک براتون بزنه این نشون دهنده اینه که دکترایی که تو شرکتهای فلزیاب مشغول طراحی دستگاه های گوناگون هستن احمق هستن و اینکه بعد از نتیجه گرفتن روی یه دستگاه دوباره یه ساختار دیگه و سیستم دیگه رو مورد پروژه خودشون قرار میدن و شروع به طراحی و آزمایشات میکنن پس دیوانه اند /:)
ببین نمیخوام مایوس شید قبل از اینکه انجمنهای ایرانی باشن انجمنهای روسی انگلیسی یونانی اتریشی و اروپایی ها بودن بعد عربها اومدن تو کار بعد ایرانی ها و تمامی این مدارهایی که تو این انجمنهای ایرانی میبینی همه کپی شدن شما باید نقطه شروع رو پیدا کنی و ببینی آیا نتیجه داده یا نه ما الان تو صفحه 14 هستیم اونا تو 99 و در سایت دیگه 74 و 28 و غیره هستن که هیچکدوم از انجمنهای کشورهای مختلف جواب درستی نگرفتن و اکثرا شاکین که اونا مهم نیستن مشکل اینجاست کسی که خریده جواب درستی نگرفته .

خوب اینجور که من میبینم شما اکثرا به دنبال تفکیک خوب هستین خوب این مربوط میشه به سیستم دستگاه که تفکیک خوب بتونه بزنه همه میدونن که پالس القائی و TR تو تفکیک بخاطر سیستم کاریشون مشکل دارن و حالت دو تفکیکی یعنی با ارزش غیر مقناطیس شونده و اینکه بی ارزش مقناطیس شونده و یه چیزی تو این مایه ها عمل میکنن که داستان زیاده
و اینکه وقتی عمق زنی بالا میره حساسیت به املاح هم زیاد میشه از اونجایی که املاح و موادهای معدنی و شمیایی خاک ایران طوری هست که حتی خاکهای بدونه املاح فلزی دارای حالت مقناطیس میشوند پس ما خطای زیادی در اعلام نتیجه داریم و اینگه میگذریم میرسیم به VLF ها که عمق زنیشون کمه اما تو تفکیک 10 برابر بهتر از نوع دیگه هستن .
من مدتی بود میدیدم یک سری از دوستان دنبال دستگاه های اسکنر و مقاومت سنج زمین میگردن که گویا شنیدن این دستگاه ها چون تصویری هستن کارشون عالی و اپراتوری نمیخواد همه چی رو بو میکشه و نشون میده باید بگم پر خطا ترین دستگاه ها اسکنر های حرارتی و مقومت سنجهای زمینی هستن که فقط بدرد رسته خاک شناسی میخورن که اونم باید با فرمولهای خودش جواب گیرن و گرنه باز نتیجه 1 به 10 است . حرف من اینه سعی کنید تحقیق درستی کنید اگه میخواین وقت و پولتون حدر نره .

سه شنبه 15 مرداد1392 - 11:55pm
YIM WWW
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تشکر از آقای reza vir که باز هم گل گفتند @};-
دوستان این فایل پروتیوس برای چنس هست نگاه کنید مشکلی نداشته باشه، نقطه ها قطعات سیم کشی مخصوصا نام گذاری ها و ولتاژها تا pcb رو بزنم که همه استفاده کنند

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 15 مرداد1392 - 12:04am
YIM
مدیر کل
مدیر کل

اگر بخوایم نگاه حرفه ای تر داشته باشیم خب نظرات اقا رضا درست هستن! من برای همین عرض میکنم دوستان از این مدارات توقع زیادی نباید داشته باشن! ولی خب دوستان علاقه مند هستن بالاخره خودشون هم کاری صورت بدن و نمیشه هم دست روی دست گذاشت!
در خصوص این مدار هم چیزی که من توی این مدار میبینم نسبت به سادگیش خوبه. نظرات خودم رو هم قبلا عرض کردم. خداقل در حد جزئیات هم جای کار زیاد داره. فقط میمونه مساله نرم افزار یا فایل هگز! تا جاییکه من میدونم فایل هگز این مدار دمو که نیست! چیزی هم که در فیلمش میبینم بنظر من برای این مدار قابل قبوله و همینکه حالت تفکیکی رو نشون میده که در سایر مدارات نمیبینین بنظر من قابل تامله. در مورد حذف آهن هم اگر مطابق فیلمش باشه که خیلی خوبه. شما مدار ساده ای دیگه پیدا نمیکنین این کار رو بتونه انجام بده.

چهارشنبه 15 مرداد1392 - 12:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان و اساتید محترم

اگر کسی چنس رو ساخته و نتیجه نگرفته (منظورم عزیزان خارجی هستش) علتی داره . چون اونا یه چیزی رو ندارن . حالا اون چیز چیه؟؟؟؟؟؟؟

آهان ؟؟؟ اونا ناخدای مارو نداشتن!!!!! :D

اگه جناب مهندس حمید به ما کمک کنه نتیجه بهتر خواهد بود

اگر کل تایپیک رو بخونین حمید جان کلی خطا از سازنده گرفتن و خودشون فرمودن که این مدار جای کار داره

پس نامید نشین-

درود بر حمید عزیز :D

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 9:23am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوروش جان :ymhug: :ymblushing:
ولی فعلا چشم امید ما به شماست که روی فیبر سوراخدار مدار رو مونتاژ کردین! جوابگیری شما و نکاتی که بهش برسین عامل اصلی هست که بنده ایشالا ظرف 1 ماه آینده کار شبیه سازی و تغییرات و زدن فیبر مدار رو شروع کنم و ایشالا این بار خودم مدار رو خواهم ساخت. ;;)

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 5:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خواهش میکنم حمید جان ولی 1 ماه خیلی طولانی هستش - خواهش میکنم تجدید نظر کنین- حداقل به 10 روز برسونین

یه نکته در مورد 78L05 بگم که این چند روز تجربه کردم

داخل بازار wst و ws از نوع 78L05 وجود داره

جالبه وقتی ws رو امتحان میکنم بعد 20 مین منفجر میشه :D

اما wst رو امتحان میکنم ابتدا کمی داغ میکنه که البته به گفته سازنده ها این دما عادی هستش و بعد 1 تا 2 دقیقه به حالت عادی بر میگرده

پس دوستان توجه کنند حتما نوع دوم رو خریداری کنن

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 6:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , mymetal , Seeker و 342 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure