حمید نوشته است:
hamedtaran نوشته است:
باسلام خدمت مهندس حمید گرامی و بقیه دوستان
منم بالاخره مدارو ساختم و ازش تست گرفتم و فیلم گرفتم. با کویل 55 سانتی یکعدد فیبر 20×20 تکرو رو توی فاصله یک متر و پانزده سانتی متری میزنه، یک عدد سکه پانصد تومانی رو در فاصله 43 سانتی میزنه و یک عدد سینی استیل 32 سانتی رو در فاصله حدود یک ونیم متری میزنه.
یه مشکلی که دارم اینه که اعداد سه گانه بسیار پایینتر از چیزی که مهندس گفتن دارم، تقریبا با همه نوع تنطیماتی که دوستان گفتن تست کردم و نتیجه بجز تغییر جزئی در برد نتیجه ای نداشته، بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
همچنین عدد تفکیک هم بسیار تعجب برانگیز هست، بطوری که برای سکه عدد 85 و برای سینی عدد 74 و برای آهن عدد 99 نمایش میده.
سوال دیگه اینکه آیا برای کویل بنده این برد مناسبه یا کمه؟ مشخصات کویل هم 19 دور سیم افشان 1×1 که قطر کویل 55 سانت هستش و مقاومت حدود 1.2 اهم.
اینم لینک دو عدد فیلم از تست مدار که تنظیمات و اعداد سه گانه و دیلی و... در فیلم ها مشخص شده:
فیلم اول:
http://s7.picofile.com/file/8258508542/ ... 1.mp4.htmlفیلم دوم:
http://s6.picofile.com/file/8258510418/ ... 2.mp4.htmlبه فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
با لوپ 55 فیبر 20 تا 160 سانت و سینی 32 سانتی تا 210 سانت و سکه 500 تومنی حداقل 50 سانت باید سنس بشه. کیفیت لوپ و محیط تست و تنظیمات هر کدوم روی نتیجه تاثیر دارن.
بنظر میاد اعداد شما از رنج خارج هستن که میتونه بدلیل تقلبی بودن ایسی 357 یا نزدیکی لوپ به فلزات مزاحم موقع تست باشه. ضمنا توجه کنین کانکتور فلزی برای اتصال لوپ حتی روی جعبه مورد تایید نیست! به همین لحاظ توصیه کردیم حتما از کانکتور پلاستیکی استفاده کنین. طبیعتا وقتی اعداد 3 گانه از رنج خارج باشن تفکیک هم درست عمل نمیکنه و اعداد تفکیک خیلی بالا نمایش داده میشن.
لوپ 55 شما ایراد خاصی نداره و مشکل شما از لوپ نیست.
ممنونم مهندس بابت توضیحات
درمورد کانکتور هم توضیح بدم که قبل از اینکه کانکتور بخرم مستقیما لوپو به مدار لحیم کردم که دقیقا شرایط همینجوری بود
در مورد سیم کانکتور هم کابل آنتن معمولیه(بدون فویل آلومنیوم)
آی سی رو هم ارزون گرفتم، حدود 4 تومن، به نظرم صددرصد تقلبیه. به نظر شما تقلبی بودن آی سی میتونه تا این حد عدد اول دیباگو تحت تاثیر قرار بده؟ مهندس به نظر شما محتمل ترین مشکل مدارم چیه؟ آی سی LF؟ کابل کانکتور؟ کانکتور فلزی؟ میدونم تمام این عوامل تاثیر گذارند ولی منظورم اینه که اولویت اول با کدومه؟ در ضمن تمام مقاومتا از نوع یک درصد انتخاب کردم، دونوع مقاومت 390 دو وات و سه وات تست کردم که نتایج مشابهی حاصل شد، هرسه آی سی LF جا زدم که نتایج خیلی جزئی تفاوت داشت (درحد تغییر چند واحدی دیلی)، تمام مقاومت ها و خازن ها رو با مولتی متر تست کردم و کم خطاترینشونو جا زدم. ناگفته نماند که به لطف توضیحات کامل مهندس حمید، مدارم با اولین استارت بالا اومد و بدون هیچ مشکلی در اولین بار روشن شدن دستگاه و تنظیمات پیشفرض عملکرد بدی نداشت و در حساسیت 18 میتر زیاد بازی نمیکرد(در محیط پر نویز خونه!!!) که همین موضوع در مورد این مدار منو متعجب کرد(چون دوستان گفته بودن که تو خونه با لوپهای نسبتا بزرگ سخت بالانس میشه)
الان فقط مشکل من اعداد دیباگ هستن که در نتیجه اون افت برد محسوس و خطا در تفکیک دارم، همین( که برای استارت اولیه امیدوار کنندست)
ببخشید سرتونو درد آوردم، اگه مایل باشید در پست های بعدی توضیحات بیشتری میدم.
پ ن:
راستی چرا هر یه دقیقه باید دوباره وارد اکانت شم؟ همش بیرون میپره