انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:50pm

پاسخ به موضوع  [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1882 , 1883 , 1884 , 1885 , 1886 , 1887 , 1888 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
LF157 پایا دونه 12 تومن خوب جواب میده . نیکو الکتورنیک هم من فلزی 357 گرفتم اعداد نرمال بود خوب بود

خیلی ممنون جناب مهدی، من تماس گرفتم گفتن 9500 بزنم به کارتشون!
تو سایتشون 3 تا قیمت زده. #-o
نمیدونم شاید چون تلفنی سفارش دادم حواسشون نبوده قیمت پایینو گفتن.
ممنون از شما

یکشنبه 13 تیر1395 - 1:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hesam نوشته است:
مهدی نوشته است:
LF157 پایا دونه 12 تومن خوب جواب میده . نیکو الکتورنیک هم من فلزی 357 گرفتم اعداد نرمال بود خوب بود

خیلی ممنون جناب مهدی، من تماس گرفتم گفتن 9500 بزنم به کارتشون!
تو سایتشون 3 تا قیمت زده. #-o
نمیدونم شاید چون تلفنی سفارش دادم حواسشون نبوده قیمت پایینو گفتن.
ممنون از شما

ببخشید من فکر کردم 357 فلزی منظورتون بود. درسته 157 همون 12 تومنه.
بنظرتون 357 فلزیشونو بگیرم یا 157 رو؟
بازم ممنون از راهنماییتون

یکشنبه 13 تیر1395 - 2:22pm
مدیر کل
مدیر کل

hamedtaran نوشته است:
باسلام خدمت مهندس حمید گرامی و بقیه دوستان
منم بالاخره مدارو ساختم و ازش تست گرفتم و فیلم گرفتم. با کویل 55 سانتی یکعدد فیبر 20×20 تکرو رو توی فاصله یک متر و پانزده سانتی متری میزنه، یک عدد سکه پانصد تومانی رو در فاصله 43 سانتی میزنه و یک عدد سینی استیل 32 سانتی رو در فاصله حدود یک ونیم متری میزنه.
یه مشکلی که دارم اینه که اعداد سه گانه بسیار پایینتر از چیزی که مهندس گفتن دارم، تقریبا با همه نوع تنطیماتی که دوستان گفتن تست کردم و نتیجه بجز تغییر جزئی در برد نتیجه ای نداشته، بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
همچنین عدد تفکیک هم بسیار تعجب برانگیز هست، بطوری که برای سکه عدد 85 و برای سینی عدد 74 و برای آهن عدد 99 نمایش میده.
سوال دیگه اینکه آیا برای کویل بنده این برد مناسبه یا کمه؟ مشخصات کویل هم 19 دور سیم افشان 1×1 که قطر کویل 55 سانت هستش و مقاومت حدود 1.2 اهم.
اینم لینک دو عدد فیلم از تست مدار که تنظیمات و اعداد سه گانه و دیلی و... در فیلم ها مشخص شده:
فیلم اول:
http://s7.picofile.com/file/8258508542/ ... 1.mp4.html

فیلم دوم:
http://s6.picofile.com/file/8258510418/ ... 2.mp4.html

به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
با لوپ 55 فیبر 20 تا 160 سانت و سینی 32 سانتی تا 210 سانت و سکه 500 تومنی حداقل 50 سانت باید سنس بشه. کیفیت لوپ و محیط تست و تنظیمات هر کدوم روی نتیجه تاثیر دارن.
بنظر میاد اعداد شما از رنج خارج هستن که میتونه بدلیل تقلبی بودن ایسی 357 یا نزدیکی لوپ به فلزات مزاحم موقع تست باشه. ضمنا توجه کنین کانکتور فلزی برای اتصال لوپ حتی روی جعبه مورد تایید نیست! به همین لحاظ توصیه کردیم حتما از کانکتور پلاستیکی استفاده کنین. طبیعتا وقتی اعداد 3 گانه از رنج خارج باشن تفکیک هم درست عمل نمیکنه و اعداد تفکیک خیلی بالا نمایش داده میشن.
لوپ 55 شما ایراد خاصی نداره و مشکل شما از لوپ نیست.

یکشنبه 13 تیر1395 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس بالا بودن عدد اول دیباگ دوم مثلا در حد 650 چه تاثیری بجز کارایی حذف آهن و تفکیک داشته باشه؟
میتونه عامل بی ثباتی و یا سنس بی خود بشه؟
البته لوپ بزرگ منظورم هست

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

یکشنبه 13 تیر1395 - 11:19pm
مدیر کل
مدیر کل

بله قبلا توضیح دادم. بالا بودن بیش از حد عدد اول که معمولا بدلیل حالت خازنی بالای لوپ هست منجر به عدم کارایی مقاومت دمپینگ و بی ثباتی دستگاه میشه. اگر این مساله خیلی حاد باشه دستگاه ممکنه حتی دست رو هم سنس کنه! بنابراین باید توجه داشته باشین مساله اعداد 3 گانه فقط بحث تفکیک نیست. این اعداد وضعیت کلی موج رو نشون میده که طبیعتا به سنس هم ارتباط داره.

یکشنبه 13 تیر1395 - 11:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
hamedtaran نوشته است:
باسلام خدمت مهندس حمید گرامی و بقیه دوستان
منم بالاخره مدارو ساختم و ازش تست گرفتم و فیلم گرفتم. با کویل 55 سانتی یکعدد فیبر 20×20 تکرو رو توی فاصله یک متر و پانزده سانتی متری میزنه، یک عدد سکه پانصد تومانی رو در فاصله 43 سانتی میزنه و یک عدد سینی استیل 32 سانتی رو در فاصله حدود یک ونیم متری میزنه.
یه مشکلی که دارم اینه که اعداد سه گانه بسیار پایینتر از چیزی که مهندس گفتن دارم، تقریبا با همه نوع تنطیماتی که دوستان گفتن تست کردم و نتیجه بجز تغییر جزئی در برد نتیجه ای نداشته، بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
همچنین عدد تفکیک هم بسیار تعجب برانگیز هست، بطوری که برای سکه عدد 85 و برای سینی عدد 74 و برای آهن عدد 99 نمایش میده.
سوال دیگه اینکه آیا برای کویل بنده این برد مناسبه یا کمه؟ مشخصات کویل هم 19 دور سیم افشان 1×1 که قطر کویل 55 سانت هستش و مقاومت حدود 1.2 اهم.
اینم لینک دو عدد فیلم از تست مدار که تنظیمات و اعداد سه گانه و دیلی و... در فیلم ها مشخص شده:
فیلم اول:
http://s7.picofile.com/file/8258508542/ ... 1.mp4.html

فیلم دوم:
http://s6.picofile.com/file/8258510418/ ... 2.mp4.html

به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین.
با لوپ 55 فیبر 20 تا 160 سانت و سینی 32 سانتی تا 210 سانت و سکه 500 تومنی حداقل 50 سانت باید سنس بشه. کیفیت لوپ و محیط تست و تنظیمات هر کدوم روی نتیجه تاثیر دارن.
بنظر میاد اعداد شما از رنج خارج هستن که میتونه بدلیل تقلبی بودن ایسی 357 یا نزدیکی لوپ به فلزات مزاحم موقع تست باشه. ضمنا توجه کنین کانکتور فلزی برای اتصال لوپ حتی روی جعبه مورد تایید نیست! به همین لحاظ توصیه کردیم حتما از کانکتور پلاستیکی استفاده کنین. طبیعتا وقتی اعداد 3 گانه از رنج خارج باشن تفکیک هم درست عمل نمیکنه و اعداد تفکیک خیلی بالا نمایش داده میشن.
لوپ 55 شما ایراد خاصی نداره و مشکل شما از لوپ نیست.

ممنونم مهندس بابت توضیحات
درمورد کانکتور هم توضیح بدم که قبل از اینکه کانکتور بخرم مستقیما لوپو به مدار لحیم کردم که دقیقا شرایط همینجوری بود
در مورد سیم کانکتور هم کابل آنتن معمولیه(بدون فویل آلومنیوم)
آی سی رو هم ارزون گرفتم، حدود 4 تومن، به نظرم صددرصد تقلبیه. به نظر شما تقلبی بودن آی سی میتونه تا این حد عدد اول دیباگو تحت تاثیر قرار بده؟ مهندس به نظر شما محتمل ترین مشکل مدارم چیه؟ آی سی LF؟ کابل کانکتور؟ کانکتور فلزی؟ میدونم تمام این عوامل تاثیر گذارند ولی منظورم اینه که اولویت اول با کدومه؟ در ضمن تمام مقاومتا از نوع یک درصد انتخاب کردم، دونوع مقاومت 390 دو وات و سه وات تست کردم که نتایج مشابهی حاصل شد، هرسه آی سی LF جا زدم که نتایج خیلی جزئی تفاوت داشت (درحد تغییر چند واحدی دیلی)، تمام مقاومت ها و خازن ها رو با مولتی متر تست کردم و کم خطاترینشونو جا زدم. ناگفته نماند که به لطف توضیحات کامل مهندس حمید، مدارم با اولین استارت بالا اومد و بدون هیچ مشکلی در اولین بار روشن شدن دستگاه و تنظیمات پیشفرض عملکرد بدی نداشت و در حساسیت 18 میتر زیاد بازی نمیکرد(در محیط پر نویز خونه!!!) که همین موضوع در مورد این مدار منو متعجب کرد(چون دوستان گفته بودن که تو خونه با لوپهای نسبتا بزرگ سخت بالانس میشه)
الان فقط مشکل من اعداد دیباگ هستن که در نتیجه اون افت برد محسوس و خطا در تفکیک دارم، همین( که برای استارت اولیه امیدوار کنندست)
ببخشید سرتونو درد آوردم، اگه مایل باشید در پست های بعدی توضیحات بیشتری میدم.

پ ن:
راستی چرا هر یه دقیقه باید دوباره وارد اکانت شم؟ همش بیرون میپره

انسان ها 10 دسته اند، دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دوشنبه 13 تیر1395 - 12:55am
مدیر کل
مدیر کل

با توضیحاتی که فرمودین بنظر من بیشترین علت میتونه از تقلبی بودن LF357 باشه. آیسیهای تقلبی حساب و کتاب خاصی ندارن ولی اغلب اعدادشون خیلی پایین تر از آیسی اصلی هست.
خروج سریع از انجمن مربوط به دستگاه شما و مرورگری هست که استفاده میکنین. وگرنه تا نیم ساعت بعد از ورود به انجمن نیاز به ورود مجدد نیست.

دوشنبه 13 تیر1395 - 1:14am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

پس با این اوصاف باید آی سی lf357 فلزی بگیرم؟ دوستانی گرفتن و خوب جواب داده راهنمایی کنن که از کجا بخرم؟
ممنونم مهندس جان بابت توضیحات، با دونوع مرورگر در دو دستگاه موبایل و لپ تاپ تست کردم بعد از کمتر از یک دقیقه ساین اوت میشه اکانتم

انسان ها 10 دسته اند، دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دوشنبه 13 تیر1395 - 1:40am
مدیر سایت
مدیر سایت

hamedtaran نوشته است:
پس با این اوصاف باید آی سی lf357 فلزی بگیرم؟ دوستانی گرفتن و خوب جواب داده راهنمایی کنن که از کجا بخرم؟
ممنونم مهندس جان بابت توضیحات، با دونوع مرورگر در دو دستگاه موبایل و لپ تاپ تست کردم بعد از کمتر از یک دقیقه ساین اوت میشه اکانتم

سلام
اگر صفحه قبل رو خوب مطالعه بفرمائید ! متوجه میشید از کجا بخرید ! @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 14 تیر1395 - 7:31am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و عرض ادب خدمت مهندس حمید و اساتید بزرگوار
مهندس حمید میشه لطفا در مورد میتره سنس LCDو عمل کردش راهنمایی و توضیح بفرمایید؟ :ymblushing: :-ss
ممنون و سپاس بابت تمام زحمات بی دریغ تون @};- :x

دوشنبه 14 تیر1395 - 8:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27771 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1882 , 1883 , 1884 , 1885 , 1886 , 1887 , 1888 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , salah3 و 412 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure