انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 2:43am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1900 , 1901 , 1902 , 1903 , 1904 , 1905 , 1906 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام مهندس جان خوبی شما ...مهندس حمید واقعن دلم برات میسوزه باور کن اینقدناراحتم که نمیدونم چی باید بنویسم...فقط میتونم بگم بخدا خیلی مردی خیلی کارت درسته خیلی بامرامی....مهندس جان توگروهای مختلف دارن به شما ببخشید روم به دیوار...فحش ناسزا میدن....نامردا دارن خودشون فلزجو زمین شناسی و هر چیزه دیگه ای که توانجمن هست میسازن و میفروشن بعد شمارو دزد و غارتگر طرح فلزجو میدونن...تا ازشون مدرک میخوایم سریع حذفت میکنن..دارن ازسفره فلزجو نون میخورن تمام اطلاعاتشون از همین انجمن فلزجو هستش بعد انجمن فلزجو وشما رو دزد و غارتگر میدوننبی شرفا حیا هم ندارن فوری بحث ناموسی میکنن..بگذریم خدا ایشاله به زمین گرم میزنتشون..مخصوصن محمد کرد و دارابی که شخصن باهاشون درگیر شدم اما جوابم فقط فحش بود و حذف کردن...خدا نابودشون میکنه ایشاله....مهندس جان خیلی دوست دارم بخدا خیلی صبوری....خیلی کارت درسته..ایشالله همیشه زنده باشی و هرچی ازخدا میخوای بهت بده الهی آمین

شنبه 26 تیر1395 - 3:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یشم سبز... نوشته است:
سلام مهندس جان خوبی شما ...مهندس حمید واقعن دلم برات میسوزه باور کن اینقدناراحتم که نمیدونم چی باید بنویسم...فقط میتونم بگم بخدا خیلی مردی خیلی کارت درسته خیلی بامرامی....مهندس جان توگروهای مختلف دارن به شما ببخشید روم به دیوار...فحش ناسزا میدن....نامردا دارن خودشون فلزجو زمین شناسی و هر چیزه دیگه ای که توانجمن هست میسازن و میفروشن بعد شمارو دزد و غارتگر طرح فلزجو میدونن...تا ازشون مدرک میخوایم سریع حذفت میکنن..دارن ازسفره فلزجو نون میخورن تمام اطلاعاتشون از همین انجمن فلزجو هستش بعد انجمن فلزجو وشما رو دزد و غارتگر میدوننبی شرفا حیا هم ندارن فوری بحث ناموسی میکنن..بگذریم خدا ایشاله به زمین گرم میزنتشون..مخصوصن محمد کرد و دارابی که شخصن باهاشون درگیر شدم اما جوابم فقط فحش بود و حذف کردن...خدا نابودشون میکنه ایشاله....مهندس جان خیلی دوست دارم بخدا خیلی صبوری....خیلی کارت درسته..ایشالله همیشه زنده باشی و هرچی ازخدا میخوای بهت بده الهی آمین

علت ناراحتی بعضی ها اینه که دیگه سودجوییشون کم شده البته کم نشده چون با این طرح هرشخصی قادره برا خودش یه فلزیاب خوب بسازه از این قطعا ناراحت هستن اما بجای ناراحتی اگه واقعا اینکاره ان بیان یه مدار دیگه بسازن
این آدمایی که اینقدر بیشعور هستن هرگز نباید باهاشون بحث کرد بهتره به حال خودشون رها کنید
دزد و غارتگر مشخصه کیا هستن، از شما دوستان عزیز هم میخوام هیچگونه بحثی از هیچ گروه یا شخصی اینجا نکنید و نمیخواد به گوش ایشون برسونید چون پشیزی ارزش ندارن مگر اینکه قصد پیشرفت دادن داشته باشن که اون سواست.

شنبه 26 تیر1395 - 3:32pm

سلام
من هم در جریان گفته هایی که درباره مهندس حمید عزیز هست بوده ام
حتی وبلاگی هم ایجاد شده
پاسخ بنده هم به تمام افرادی که تیشه به ریشه مهندس حمید عزیز میزنند فقط یک لیوان اب خنک هست تا کمی از سوزششان کاسته شود
بگذریم
یه سوال هم از مهندس حمید دارم
نظرتون درباره لوپ مسطح با مشخصات 20 دور سیم لاکی مرغوب نمره 1 میلیمتر چیست؟
یکی از دوستان ساخته بود و راضی بود
شما هم نظر خودتون را بگویید

شنبه 26 تیر1395 - 4:33pm

سلام
ببخشید یادم رفت بگم قطر لوپ45 است و مسطح پیچیده شده
ممنون

شنبه 26 تیر1395 - 5:00pm
مدیر کل
مدیر کل

یشم سبز... نوشته است:

خواهش میکنم. ممنون از شما.
البته فکر نمیکنم نیاز به دلسوزی باشه چون کار از این حرفها گذشته! بهرحال من طی این چند سال به خیلی مسائل عادت کردم و برام عادی شده.
در خصوص ناسزا گویی به قول معروف باید گفت چون قافیه به تنگ آید شاعر به جفنگ آید!!! مطمئنا کسی که حرف درستی برای گفتن داشته باشه و مبنای منطقی یا فنی پشت صحبتهاش وجود داشته باشه ؛ دیگه دلیلی نداره به توهین و حتی تهمت کذب روی بیاره. کما اینکه مبنای برخورد بنده با افراد مختلف هم همیشه همین بوده. لذا بنظر من مشخصا افرادی که فرمودین از لحاظ محتوایی چیزی برای گفتن ندارن و صرفا در جهت منافع سودجویانه خودشون و بر اساس سواد اندک و شخصیت ضعیفی که دارن حرفهای بی ارزشی رو مطرح میکنن. وانگهی اگر حرفی هست میتونن همینجا بیان بزنن ولی ظاهرا ترسو تر از این حرفها هستن! رفتن در نقطه ای دور و تاریک و عربده کشی کار ساده ایه. ولی رویارویی مستقیم در یک محیط با قابلیت تعامل دوطرفه که در چارچوب ادب و منطق و علم دو طرف با هم بحث کنن مطلقا کار این افراد نیست. برای همین ملاحظه میکنین یا هر کدوم گروهی در محیطهای مجازی درست میکنن که کاملا تحت کنترل خودشون هست و یا بعضا سایتها و وبلاگهایی بصورت تریبونی یکطرفه دارن که فقط حرف خودشون رو در جهت منافعشون میزنن. هیچ یک از اینها اصلا قادر به فعالیت قابل قبول و مشخص در یک انجمن نیستن! عرض کردم فروشنده در بازار فلزیابی بسیاره و هر یک سایت و وبلاگ و گروه تلگرامی فعال دارن. آیا نمیتونن یک انجمن هم تاسیس کنن یا لااقل در یکی از این انجمنها بطور شفاف فعالیت داشته باشن؟ چرا چنین کاری نمیکنن؟ مشخصه که خودشون میدونن عاقبتش چیه! ما که روال کارمون این بوده تا این حد زیر ذره بین هستیم چه برسه به امثال اینها که بلافاصله دستشون برای همه رو میشه.
اما در خصوص دزدی و غارتگری طرح فلزجو توسط بنده(!!!؟؟؟) باید عرض کرد این پروژه حداقل بلحاظ اجرایی بصورت صد در صد توسط شخص بنده انجام شده! دیگه اینکه خودم طرح خودم رو غارت کرده باشم حرف مضحکی هست که نشان از به سیم آخر زدن بعضیها داره! لذا خواستن مدرک هم بی معنیه چون همه از اوایل پاییز سال 93 شاهد بودن که چطور اعلام کردم دارم روی طرح یک فلزیاب کار میکنم و به نوعی حتی به دوستان منتظر گزارش کار ارائه کردم تا نهایتا در اول دی 93 نسخه اولیه حاضر شد و بصورت عمومی در اختیار همه قرار گرفت. باقی روال پیشرفت پروژه رو هم که حتما تا الان دنبال کردین. اتفاقا این بعضی از افراد بودن که به مرور از طرح فلزجو به صور مختلف سودجویی کردن و جالبه که خیلیاشون زبان درازی هم دارن و در شرایطی که نان سفره زندگیشون از حاصل دسترنج و شب بیداری های بنده حاصل میشه ؛ با وقاحتی وصف ناشدنی پشت سر من این صحبتها رو مطرح میکنن. آدم واقعا گاهی از درجه وقاحت و بی معرفتی بعضی آدمها حیرت میکنه. فقط میتونم بگم متاسفم که چنین آدمهایی که اصلا نمیشه بهشون انسان گفت در دنیای ما و در کنار ما زندگی میکنن.
نهایتا در مورد فعالیت در محیطهای مجازی چت گونه بر اساس تجربیاتی که از سالیان دور دارم به همه دوستان توصیه میکنم فارغ از مباحث فلزیابی کلا با کسی که واقعا نمیشناسین از طریق محیط مجازی ارتباط نزدیک برقرار نکنین! چون با احتمالی بالای 90 درصد به ضرر شما تمام میشه. متاسفانه محیط مجازی با توجه به ساز و کار خاصی که برای مخفی شدن افراد و دروغگویی و فریبکاری در اختیار قرار میده به شدت امنیت پایینی داره و قابل اعتماد نیست. مطمئن شدن از ماهیت و صداقت افراد در محیط مجازی نیاز به زمان زیادی داره و تجربه ای که ممکنه کسب کردنش برای خیلیها بسیار گران تمام بشه همونطور که برای من هم در سالهای اول جوانی گران تمام شد. بنابراین من همیشه نظرم این بوده سیستمهایی نظیر چت یا همین تلگرام تنها در صورتی بدرد شما میخورن که آدمهاش رو به طریقی بشناسین یا حتی در محیط واقعی ازشون شناخت داشته باشین. وگرنه بهیچ وجه نمیشه اعتماد کرد. حالا هر کسی در این گروهها سنگ خودش و منافعش رو به سینه میزنه و دیگران رو بد و خودش رو خوب جلوه میده بدون اینکه بتونه کارنامه و شواهد درستی ارائه کنه. لذا در خصوص مباحث مربوط به فلزجو هم برای چندمین بار و قویا از کاربران انجمن درخواست میکنم گروههای تلگرام رو کنار بذارین و تا حد ممکن هر مطلبی که مربوط به اینجا میشه در خود انجمن مطرح کنین. در غیر این صورت و با توجه به وضعیتی که ملاحظه میکنین فکر نمیکنم در دراز مدت بنده شخصا رغبتی به ادامه کار داشته باشم!

شنبه 26 تیر1395 - 5:16pm
مدیر کل
مدیر کل

amirabbas نوشته است:
سلام
من هم در جریان گفته هایی که درباره مهندس حمید عزیز هست بوده ام
حتی وبلاگی هم ایجاد شده
پاسخ بنده هم به تمام افرادی که تیشه به ریشه مهندس حمید عزیز میزنند فقط یک لیوان اب خنک هست تا کمی از سوزششان کاسته شود
بگذریم
یه سوال هم از مهندس حمید دارم
نظرتون درباره لوپ مسطح با مشخصات 20 دور سیم لاکی مرغوب نمره 1 میلیمتر چیست؟
یکی از دوستان ساخته بود و راضی بود
شما هم نظر خودتون را بگویید

ممنون از شما.
در خصوص تفاوت لوپ تخت و عنکبوتی که فکر میکنم بارها صحبت کردیم. بنظر من برای لوپهایی در حد 20 سانت یا بزرگتر روش عنکبوتی کمی بهتر از تخت جواب میده هر چند که هر دو حالت عملا شبیه هم هستن. البته در ابعاد بزرگتر طبیعتا لوپ عنکبوتی بلحاظ داشتن قالبی مشخص میتونه بهتر و منظم تر از آب در بیاد که این خودش به بازدهیش کمک میکنه. بنابراین در اینکه لوپ 45 تخت هم خوب جواب میده بحثی نیست. اگر همونو به روش عنکبوتی هم بپیچین و ریزه کاریها رو رعایت کنین میتونه حتی بهتر هم جواب بده. اما در مورد استفاده از سیم 1 میل برای این سایز از لوپ بنده موافق نیستم و سیم 0.7 لاکی در مجموع جوابی بهتر به همراه داره. در واقع با سیم 0.7 هم مقاومت لوپ شما بهتر و در رنج بین 1 تا 1.5 اهم قرار میگیره و هم لوپ سبک تر میشه و هم نویز پذیری بلحاظ نازک شدن سیمها کاهش پیدا میکنه و برد نهایی هم بلحاظ افزایش قطر موثر لوپ اندکی بیشتر میشه و حتی حالت خازنی لوپ هم کمتر میشه و در عین حال کمی ثبات کار روی زمین بالاتر میره! در واقع هرگز سیم لوپ رو از حدی که نیاز هست ضخیم تر در نظر نگیرین که میتونه از خیلی جهات نتیجه منفی بهمراه داشته باشه. کلا انتخاب سیم مناسب رو دستکم نگیرین چون خودش بتنهایی گاهی از روش پیچیدن لوپ هم مهم تر هست.

شنبه 26 تیر1395 - 5:31pm

با سلام
مهندس حمید اطلاعاتی که من درباره لوپ های فلزیاب دارم برای فلزیاب های دیگه است که فکر میکنم با ایم مدار جواب خوبی نده
لذا از شما خواهشمند هستم اطلاعات مربوط به لوپ 45 عنکبوتی اعم از قطر داخلی و تعداد پیچیدن سیم و... را بیان کنید
با تشکر

شنبه 26 تیر1395 - 6:30pm

مرسی مهندس حمید عزیز از پاسخ شما سپاسگزارم.

شنبه 26 تیر1395 - 6:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

یشم سبز... نوشته است:

همون جماعتو چن وقت پیش پتوشونو ریختم روی اب.مچشونو که گرفتم تازه به قدقد کردن افتادن همونها کسایی بودن که گمنام بودن اسمی ازشون مطرح نبود حتی خودشونم خودشونو نمیشناختن این انجمن باعث شد که یکمی راه رفتنو یاد بگیرن .الان شدن برای ما استاد اسباب بازی درست کن. دیگه نمیدونن اون جاده ای رو که الان دارن میرن قبلا خاکیشو ما رفتیم.البته زیادن از این جور کاربر نماها ولی چه میشه کرد تا بوده همین بوده

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

شنبه 26 تیر1395 - 6:38pm
مدیر کل
مدیر کل

amirabbas نوشته است:
با سلام
مهندس حمید اطلاعاتی که من درباره لوپ های فلزیاب دارم برای فلزیاب های دیگه است که فکر میکنم با ایم مدار جواب خوبی نده
لذا از شما خواهشمند هستم اطلاعات مربوط به لوپ 45 عنکبوتی اعم از قطر داخلی و تعداد پیچیدن سیم و... را بیان کنید
با تشکر

اتفاقا این طرح بلحاظ داشتن تمام تنظیمات لازم از نظر سنس و کلیت فلزیابی جوری هست که با هر لوپ مطلوب برای فلزیاب دیگری هم خوب کار میکنه. فقط ما در اینجا باید ملاحظاتی رو برای تفکیک هم در نظر بگیریم که برای اکثر مدارات دستساز دیگه مطرح نیست.
لوپ پیشنهادی 45 سانتی عنکبوتی میتونه این مشخصات رو داشته باشه:
سیم لاکی 0.7 میل به میزان 20 دور معادل حدود 30 متر با قطر داخلی 41.5 سانت. تعداد شیارها هم عدد فرد و به میزانی باید باشه که بتونین سیمها رو منظم در بیارین و در عین حال خیلی هم زیاد نباشه چون کارایی لوپ رو کاهش میده. لذا بنظر من برای چنین مشخصاتی 21 شیار میتونه مناسب باشه.
با همین سیم اگر بتونین بصورت تخت هم در بیارین جواب خوبی میده و مشخصات همین هست با این تفاوت که بهتره 19 دور برای لوپ تخت استفاده کنین.

شنبه 26 تیر1395 - 6:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1900 , 1901 , 1902 , 1903 , 1904 , 1905 , 1906 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , Google و 534 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure