یشم سبز... نوشته است:
سلام مهندس جان خوبی شما ...مهندس حمید واقعن دلم برات میسوزه باور کن اینقدناراحتم که نمیدونم چی باید بنویسم...فقط میتونم بگم بخدا خیلی مردی خیلی کارت درسته خیلی بامرامی....مهندس جان توگروهای مختلف دارن به شما ببخشید روم به دیوار...فحش ناسزا میدن....نامردا دارن خودشون فلزجو زمین شناسی و هر چیزه دیگه ای که توانجمن هست میسازن و میفروشن بعد شمارو دزد و غارتگر طرح فلزجو میدونن...تا ازشون مدرک میخوایم سریع حذفت میکنن..دارن ازسفره فلزجو نون میخورن تمام اطلاعاتشون از همین انجمن فلزجو هستش بعد انجمن فلزجو وشما رو دزد و غارتگر میدوننبی شرفا حیا هم ندارن فوری بحث ناموسی میکنن..بگذریم خدا ایشاله به زمین گرم میزنتشون..مخصوصن محمد کرد و دارابی که شخصن باهاشون درگیر شدم اما جوابم فقط فحش بود و حذف کردن...خدا نابودشون میکنه ایشاله....مهندس جان خیلی دوست دارم بخدا خیلی صبوری....خیلی کارت درسته..ایشالله همیشه زنده باشی و هرچی ازخدا میخوای بهت بده الهی آمین
خواهش میکنم. ممنون از شما.
البته فکر نمیکنم نیاز به دلسوزی باشه چون کار از این حرفها گذشته! بهرحال من طی این چند سال به خیلی مسائل عادت کردم و برام عادی شده.
در خصوص ناسزا گویی به قول معروف باید گفت چون قافیه به تنگ آید شاعر به جفنگ آید!!! مطمئنا کسی که حرف درستی برای گفتن داشته باشه و مبنای منطقی یا فنی پشت صحبتهاش وجود داشته باشه ؛ دیگه دلیلی نداره به توهین و حتی تهمت کذب روی بیاره. کما اینکه مبنای برخورد بنده با افراد مختلف هم همیشه همین بوده. لذا بنظر من مشخصا افرادی که فرمودین از لحاظ محتوایی چیزی برای گفتن ندارن و صرفا در جهت منافع سودجویانه خودشون و بر اساس سواد اندک و شخصیت ضعیفی که دارن حرفهای بی ارزشی رو مطرح میکنن. وانگهی اگر حرفی هست میتونن همینجا بیان بزنن ولی ظاهرا ترسو تر از این حرفها هستن! رفتن در نقطه ای دور و تاریک و عربده کشی کار ساده ایه. ولی رویارویی مستقیم در یک محیط با قابلیت تعامل دوطرفه که در چارچوب ادب و منطق و علم دو طرف با هم بحث کنن مطلقا کار این افراد نیست. برای همین ملاحظه میکنین یا هر کدوم گروهی در محیطهای مجازی درست میکنن که کاملا تحت کنترل خودشون هست و یا بعضا سایتها و وبلاگهایی بصورت تریبونی یکطرفه دارن که فقط حرف خودشون رو در جهت منافعشون میزنن. هیچ یک از اینها اصلا قادر به فعالیت قابل قبول و مشخص در یک انجمن نیستن! عرض کردم فروشنده در بازار فلزیابی بسیاره و هر یک سایت و وبلاگ و گروه تلگرامی فعال دارن. آیا نمیتونن یک انجمن هم تاسیس کنن یا لااقل در یکی از این انجمنها بطور شفاف فعالیت داشته باشن؟ چرا چنین کاری نمیکنن؟ مشخصه که خودشون میدونن عاقبتش چیه! ما که روال کارمون این بوده تا این حد زیر ذره بین هستیم چه برسه به امثال اینها که بلافاصله دستشون برای همه رو میشه.
اما در خصوص دزدی و غارتگری طرح فلزجو توسط بنده(!!!؟؟؟) باید عرض کرد این پروژه حداقل بلحاظ اجرایی بصورت صد در صد توسط شخص بنده انجام شده! دیگه اینکه خودم طرح خودم رو غارت کرده باشم حرف مضحکی هست که نشان از به سیم آخر زدن بعضیها داره! لذا خواستن مدرک هم بی معنیه چون همه از اوایل پاییز سال 93 شاهد بودن که چطور اعلام کردم دارم روی طرح یک فلزیاب کار میکنم و به نوعی حتی به دوستان منتظر گزارش کار ارائه کردم تا نهایتا در اول دی 93 نسخه اولیه حاضر شد و بصورت عمومی در اختیار همه قرار گرفت. باقی روال پیشرفت پروژه رو هم که حتما تا الان دنبال کردین. اتفاقا این بعضی از افراد بودن که به مرور از طرح فلزجو به صور مختلف سودجویی کردن و جالبه که خیلیاشون زبان درازی هم دارن و در شرایطی که نان سفره زندگیشون از حاصل دسترنج و شب بیداری های بنده حاصل میشه ؛ با وقاحتی وصف ناشدنی پشت سر من این صحبتها رو مطرح میکنن. آدم واقعا گاهی از درجه وقاحت و بی معرفتی بعضی آدمها حیرت میکنه. فقط میتونم بگم متاسفم که چنین آدمهایی که اصلا نمیشه بهشون انسان گفت در دنیای ما و در کنار ما زندگی میکنن.
نهایتا در مورد فعالیت در محیطهای مجازی چت گونه بر اساس تجربیاتی که از سالیان دور دارم به همه دوستان توصیه میکنم فارغ از مباحث فلزیابی کلا با کسی که واقعا نمیشناسین از طریق محیط مجازی ارتباط نزدیک برقرار نکنین! چون با احتمالی بالای 90 درصد به ضرر شما تمام میشه. متاسفانه محیط مجازی با توجه به ساز و کار خاصی که برای مخفی شدن افراد و دروغگویی و فریبکاری در اختیار قرار میده به شدت امنیت پایینی داره و قابل اعتماد نیست. مطمئن شدن از ماهیت و صداقت افراد در محیط مجازی نیاز به زمان زیادی داره و تجربه ای که ممکنه کسب کردنش برای خیلیها بسیار گران تمام بشه همونطور که برای من هم در سالهای اول جوانی گران تمام شد. بنابراین من همیشه نظرم این بوده سیستمهایی نظیر چت یا همین تلگرام تنها در صورتی بدرد شما میخورن که آدمهاش رو به طریقی بشناسین یا حتی در محیط واقعی ازشون شناخت داشته باشین. وگرنه بهیچ وجه نمیشه اعتماد کرد. حالا هر کسی در این گروهها سنگ خودش و منافعش رو به سینه میزنه و دیگران رو بد و خودش رو خوب جلوه میده بدون اینکه بتونه کارنامه و شواهد درستی ارائه کنه. لذا در خصوص مباحث مربوط به فلزجو هم برای چندمین بار و قویا از کاربران انجمن درخواست میکنم گروههای تلگرام رو کنار بذارین و تا حد ممکن هر مطلبی که مربوط به اینجا میشه در خود انجمن مطرح کنین. در غیر این صورت و با توجه به وضعیتی که ملاحظه میکنین فکر نمیکنم در دراز مدت بنده شخصا رغبتی به ادامه کار داشته باشم!