Honarmand7 نوشته است:
درود
خدارو شکر شروع کردم ب سفارشات قطعات ولی به مشکلی برخوردم ک امیدوارم با تجربه دوستان و مهندس حل بشه.
همزمان دارم از سایت ایران میکرو و روبواکیو و فروشگاهeca خرید میکنم.
اولین مشکلم اینه ک رگولاتور 12 ولت گشتم پیدا شد ولی آمپر خروجی قطعه ذکر نکردن.فقط سایت روبواکیو ذکر کرد ک 0.5 آمپر بود.فکر کنم دوسایت دیگه هم 0.5 آمپر باشه.دوستانی ک سفارش دادن آیا 1.5 آمپر پیدا کردن؟؟ کدوم سایت.ب نظر مشکل بعضی از دوستان ندونستن این نکته باشه رگلاتور اونا هم 0.5 آمپری باشه.
اپ امپ 357 در سه سایتی ک ذکر کردم از نوع معمولی دارن.آیا کسی تونسته اورجینال 357 پیدا کنه؟؟ در کدوم سایت؟؟
متاسفانه مابقی اپ امپ ک دوست گران قدرمون مهندس حمید ذکر کرد موجود نبود.دوستانی ک تهیه کردن لطفا نام سایت ذکر کنن.
سوال بعدی از آقا حمید هست.مهندس جان ذکر کردی ک میشه از دو باتری سری 12+6 یک آمپر استفاده کرد.آیا با آمپر 1.3 هم میشه استفاده کرد.چون موجود دارم.فک کنم برای راه اندازی و تست های اولیه مورد قبول باشه.
کابل دومغزی شیلد دار مورد نظر خودمه ک میخام بگیرم ولی فک نکنم مارک max باشه.
میخام از کانکتوری ک جهت نصب دوربین های امنیتی استفاده میکنن بگیرم.نظرتون چیه؟؟ نوع بدنش فک کنم از پلاستیک و برنج باشه با روکش استیل.
مدارتون پتانسیومری برای کنترل نور ال سی دی نداره.فکنم بخاطر همین موضوع ال سی دی سبز معرفی کردین.اگه غیر از اینه از ال سی دی آبی موجود خودم استفاده کنم.
ممنون
خسته نباشین.
بنده تا حالا رگولاتور 12 ولت نیم آمپر ندیدم! نوع رایج در بازار یا 1 آمپر هست یا 1.5 آمپر. اگر شماره ذکر شده L7812CV رو بگیرین 1.5 امپر هست.
بله باطری 1.3 آمپر هم جواب میده ولی به همون نسبت دستگاه مدت کوتاهتری کار میکنه. با تنظیمات عادی این باطری باید 8 ساعت جوابگو باشه.
کابل اتصال لوپ رو از نوع کابل آنتن کرمان یا مازندران بدون فویل و با مغزی و شیلد مسی تهیه کنین.
کانکتور اگر کلا فلزی نباشه خیلی بهتره. روکش استیل هم میتونه تاثیر منفی بذاره.
اگر راهنما رو خونده بودین که در مورد نور سوال نمیکردین! هم نور و هم کنتراست ال سی دی بطور مستقیم توسط تنظیمات منو کنترل میشه و قابل تنظیم هست. در خصوص توصیه به ال سی دی سبز هم ارتباطی به این طرح نداره و تجربه شخصی بندست. ال سی دی سبز در روز دید بهتری داره چون بواسطه نور محیط بخوبی دیده میشه. ولی برای شب زیاد فرق نمیکنه. از طرف دیگه اگر بهر دلیل قسمت نور ال سی دی شما دچار مشکل بشه و بسوزه ؛ با ال سی دی سبز مشکل دید کمتر پیش میاد. اگر اینها نبود ؛ بلحاظ سلیقه بنده هم معتقدم آبی قشنگ تره!