انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:46pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1908 , 1909 , 1910 , 1911 , 1912 , 1913 , 1914 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام خسته نباشید
اقا من ایسی رو پروگرام کردم بوق پروگرام رو میزنه ولی lcb یک سری مربع بالا میاره که هی پر میشه هی خالی حالا نمیدونم مشکل از کجاست نظر شما چیه؟

سه شنبه 29 تیر1395 - 11:54pm
مدیر کل
مدیر کل

reza21 نوشته است:
من با لوپ 20 سانتی فلز حلبی 20*20 سانتی رو در 80 سانت سنس دارم در بزرگ خونه رو در 120 سانت سنس
دارم و با لوپ 50 سانتی فلزحلبی 20*20 رو در 110 سنس دارم و بشقاب مسی 19*19 رو در 50 سانتی نمدونم نتایچ
چرا فرق میکنه در ضمن در اطراف لوپ 50 سانتی تا یک متر فلزی نیست در پارکینگ خونه تست کردم یک کورد که
بیرون خونه تست کردم بشقاب استیل 17*17 رو در 120 سانت سنس داشتم آیسی mac157 فلزی هست و ماسفت
هم 11nk100 هزار ولتی هست
مهندس لطفا یه نظر بدید ممنون

بنظر میاد درست تست نگرفتین. وگرنه فکر نمیکنم دستگاهتون اشکالی داشته باشه. برخی از بردها خوب و برخی هم کمی کم هست که ممکنه بدلیل تنظیمات یا نحوه تست گرفتن باشه. فراموش نکنین اگر گراند فعال باشه روش متعارف نزدیک کردن فلز از روبروی لوپ توام با افت برد خواهد بود و هر بار که اینجور تست بگیرین بسته به سرعت حرکت دادن فلز و فاصله زمانی نسبت به تست قبلی و البته درجه گراند نتیجه عوض میشه! این رو در راهنما هم عرض کردم.
در مورد بشقاب مسی اگر از نوع سفید کاری شده باشه ؛ برد کم طبیعی و مربوط به جنس روکش اون هست و برای همه پالسی ها به همین صورت جواب میده.

چهارشنبه 29 تیر1395 - 12:53am
مدیر کل
مدیر کل

Honarmand7 نوشته است:
درود
خدارو شکر شروع کردم ب سفارشات قطعات ولی به مشکلی برخوردم ک امیدوارم با تجربه دوستان و مهندس حل بشه.
همزمان دارم از سایت ایران میکرو و روبواکیو و فروشگاهeca خرید میکنم.
اولین مشکلم اینه ک رگولاتور 12 ولت گشتم پیدا شد ولی آمپر خروجی قطعه ذکر نکردن.فقط سایت روبواکیو ذکر کرد ک 0.5 آمپر بود.فکر کنم دوسایت دیگه هم 0.5 آمپر باشه.دوستانی ک سفارش دادن آیا 1.5 آمپر پیدا کردن؟؟ کدوم سایت.ب نظر مشکل بعضی از دوستان ندونستن این نکته باشه رگلاتور اونا هم 0.5 آمپری باشه.

اپ امپ 357 در سه سایتی ک ذکر کردم از نوع معمولی دارن.آیا کسی تونسته اورجینال 357 پیدا کنه؟؟ در کدوم سایت؟؟
متاسفانه مابقی اپ امپ ک دوست گران قدرمون مهندس حمید ذکر کرد موجود نبود.دوستانی ک تهیه کردن لطفا نام سایت ذکر کنن.

سوال بعدی از آقا حمید هست.مهندس جان ذکر کردی ک میشه از دو باتری سری 12+6 یک آمپر استفاده کرد.آیا با آمپر 1.3 هم میشه استفاده کرد.چون موجود دارم.فک کنم برای راه اندازی و تست های اولیه مورد قبول باشه.
کابل دومغزی شیلد دار مورد نظر خودمه ک میخام بگیرم ولی فک نکنم مارک max باشه.
میخام از کانکتوری ک جهت نصب دوربین های امنیتی استفاده میکنن بگیرم.نظرتون چیه؟؟ نوع بدنش فک کنم از پلاستیک و برنج باشه با روکش استیل.

مدارتون پتانسیومری برای کنترل نور ال سی دی نداره.فکنم بخاطر همین موضوع ال سی دی سبز معرفی کردین.اگه غیر از اینه از ال سی دی آبی موجود خودم استفاده کنم.

ممنون

خسته نباشین.
بنده تا حالا رگولاتور 12 ولت نیم آمپر ندیدم! نوع رایج در بازار یا 1 آمپر هست یا 1.5 آمپر. اگر شماره ذکر شده L7812CV رو بگیرین 1.5 امپر هست.
بله باطری 1.3 آمپر هم جواب میده ولی به همون نسبت دستگاه مدت کوتاهتری کار میکنه. با تنظیمات عادی این باطری باید 8 ساعت جوابگو باشه.
کابل اتصال لوپ رو از نوع کابل آنتن کرمان یا مازندران بدون فویل و با مغزی و شیلد مسی تهیه کنین.
کانکتور اگر کلا فلزی نباشه خیلی بهتره. روکش استیل هم میتونه تاثیر منفی بذاره.
اگر راهنما رو خونده بودین که در مورد نور سوال نمیکردین! هم نور و هم کنتراست ال سی دی بطور مستقیم توسط تنظیمات منو کنترل میشه و قابل تنظیم هست. در خصوص توصیه به ال سی دی سبز هم ارتباطی به این طرح نداره و تجربه شخصی بندست. ال سی دی سبز در روز دید بهتری داره چون بواسطه نور محیط بخوبی دیده میشه. ولی برای شب زیاد فرق نمیکنه. از طرف دیگه اگر بهر دلیل قسمت نور ال سی دی شما دچار مشکل بشه و بسوزه ؛ با ال سی دی سبز مشکل دید کمتر پیش میاد. اگر اینها نبود ؛ بلحاظ سلیقه بنده هم معتقدم آبی قشنگ تره!

چهارشنبه 29 تیر1395 - 1:05am
مدیر کل
مدیر کل

reza21 نوشته است:
مهدی نوشته است:
با سلام
آی سی mac157 مناسب این دستگاه نیست شما میتونید از سایت پایا آی سی LF157 خریده و از کیفیت لذت ببرید @};-

ممنون
ایسی lf 157 هم فلزی هست یانه چه فرقی با mac157 داره

اتفاقا MAC157 هم جواب خوبی داده و تعداد قابل توجهی از دوستان تایید کردن. ظاهرا اخیرا پایا الکترونیک آیسی LF157 رو هم آورده و الان هر دو شماره رو داره. من خیلی بعید میدونم LF157 اصلی باشه! چون نوع اصلی این آیسی بسیار کمیاب و گران و کاملا نظامی هست. ولی MAC157 رو یک کارخانه در کشور چک میسازه و احتمال اصل بودنش بیشتره. هر دو آیسی فلزی و شبیه هم و مشابه هم هستن. اما اگر LF157 اصلی باشه طبیعتا عملکردش بهتره.

چهارشنبه 29 تیر1395 - 1:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
Honarmand7 نوشته است:
درود
خدارو شکر شروع کردم ب سفارشات قطعات ولی به مشکلی برخوردم ک امیدوارم با تجربه دوستان و مهندس حل بشه.
همزمان دارم از سایت ایران میکرو و روبواکیو و فروشگاهeca خرید میکنم.
اولین مشکلم اینه ک رگولاتور 12 ولت گشتم پیدا شد ولی آمپر خروجی قطعه ذکر نکردن.فقط سایت روبواکیو ذکر کرد ک 0.5 آمپر بود.فکر کنم دوسایت دیگه هم 0.5 آمپر باشه.دوستانی ک سفارش دادن آیا 1.5 آمپر پیدا کردن؟؟ کدوم سایت.ب نظر مشکل بعضی از دوستان ندونستن این نکته باشه رگلاتور اونا هم 0.5 آمپری باشه.

اپ امپ 357 در سه سایتی ک ذکر کردم از نوع معمولی دارن.آیا کسی تونسته اورجینال 357 پیدا کنه؟؟ در کدوم سایت؟؟
متاسفانه مابقی اپ امپ ک دوست گران قدرمون مهندس حمید ذکر کرد موجود نبود.دوستانی ک تهیه کردن لطفا نام سایت ذکر کنن.

سوال بعدی از آقا حمید هست.مهندس جان ذکر کردی ک میشه از دو باتری سری 12+6 یک آمپر استفاده کرد.آیا با آمپر 1.3 هم میشه استفاده کرد.چون موجود دارم.فک کنم برای راه اندازی و تست های اولیه مورد قبول باشه.
کابل دومغزی شیلد دار مورد نظر خودمه ک میخام بگیرم ولی فک نکنم مارک max باشه.
میخام از کانکتوری ک جهت نصب دوربین های امنیتی استفاده میکنن بگیرم.نظرتون چیه؟؟ نوع بدنش فک کنم از پلاستیک و برنج باشه با روکش استیل.

مدارتون پتانسیومری برای کنترل نور ال سی دی نداره.فکنم بخاطر همین موضوع ال سی دی سبز معرفی کردین.اگه غیر از اینه از ال سی دی آبی موجود خودم استفاده کنم.

ممنون

خسته نباشین.
بنده تا حالا رگولاتور 12 ولت نیم آمپر ندیدم! نوع رایج در بازار یا 1 آمپر هست یا 1.5 آمپر. اگر شماره ذکر شده L7812CV رو بگیرین 1.5 امپر هست.
بله باطری 1.3 آمپر هم جواب میده ولی به همون نسبت دستگاه مدت کوتاهتری کار میکنه. با تنظیمات عادی این باطری باید 8 ساعت جوابگو باشه.
کابل اتصال لوپ رو از نوع کابل آنتن کرمان یا مازندران بدون فویل و با مغزی و شیلد مسی تهیه کنین.
کانکتور اگر کلا فلزی نباشه خیلی بهتره. روکش استیل هم میتونه تاثیر منفی بذاره.
اگر راهنما رو خونده بودین که در مورد نور سوال نمیکردین! هم نور و هم کنتراست ال سی دی بطور مستقیم توسط تنظیمات منو کنترل میشه و قابل تنظیم هست. در خصوص توصیه به ال سی دی سبز هم ارتباطی به این طرح نداره و تجربه شخصی بندست. ال سی دی سبز در روز دید بهتری داره چون بواسطه نور محیط بخوبی دیده میشه. ولی برای شب زیاد فرق نمیکنه. از طرف دیگه اگر بهر دلیل قسمت نور ال سی دی شما دچار مشکل بشه و بسوزه ؛ با ال سی دی سبز مشکل دید کمتر پیش میاد. اگر اینها نبود ؛ بلحاظ سلیقه بنده هم معتقدم آبی قشنگ تره!

ممنون از پاسخگویی...نکاتی ک گفتین حتما یادداشت بردای میکنم.

بیهوده نشین
وقت طلاست

چهارشنبه 29 تیر1395 - 1:19am

محل اقامت: خراسان شمالی
درود به همه دوستان و مهندس حمید عزیز
حمید جان مدارو راه انداختم و مشغول تنظیمات بودم که بعد چند ساعت کار یهو پیغام ! ! ! demo اومده رو ال سی دی و هیچ کدوم از شستی ها هم عمل نمیکنن.
چند بار روشن و خاموش هم کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
لطفا حمید جان راهنمایی بفرمایید.

چهارشنبه 30 تیر1395 - 7:19am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
reza21 نوشته است:
مهدی نوشته است:
با سلام
آی سی mac157 مناسب این دستگاه نیست شما میتونید از سایت پایا آی سی LF157 خریده و از کیفیت لذت ببرید @};-

ممنون
ایسی lf 157 هم فلزی هست یانه چه فرقی با mac157 داره

اتفاقا MAC157 هم جواب خوبی داده و تعداد قابل توجهی از دوستان تایید کردن. ظاهرا اخیرا پایا الکترونیک آیسی LF157 رو هم آورده و الان هر دو شماره رو داره. من خیلی بعید میدونم LF157 اصلی باشه! چون نوع اصلی این آیسی بسیار کمیاب و گران و کاملا نظامی هست. ولی MAC157 رو یک کارخانه در کشور چک میسازه و احتمال اصل بودنش بیشتره. هر دو آیسی فلزی و شبیه هم و مشابه هم هستن. اما اگر LF157 اصلی باشه طبیعتا عملکردش بهتره.

با سلام
بله مهندس بنده 2 عدد LF157 از پایا گرفتم که اعداد دیباگ دوم کاملا در رنج نرمال و عالی هستن به نظر بنده مقداری از 357 فلزی بهتر هم هست . مهندس ماهر چه داریم از کمک های شماست فقط بعضی تست ها هست که باعث اعلام نظر ما میشه . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 30 تیر1395 - 9:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
shahab58 نوشته است:
سلام مهندس حمید من 4تا میکرو داشتم که با اخرین ورژن پروگرام شد ولی مهندس عجیبه که سه تاشون همون کلمه معروفه demo!!!رو صفحه ال سی دی اومد و یکی اخری هم تعداد استفاده از زده بود84 یعنی به تناسب بار اخری که روشن شده بود(قبل پروگرم) که 85 بود یعنی بجا اینکه از200 یا 300 شروع شه مهندس شرمنده نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه چند بار eras all زدم دوباره پروگرم کردم حتی با ff هم پروگرم کردم که شاید برنامه مجبور به پاک سازی کامل شه نشد که نشد واقعا دیگه نمیدون باید چکار کنم مهندس امکان داره اگه راهی هست بطور جز به جز بفرمائیدتا انجام بدم دو کلمه تو این پروژه خیلی اذیتم کرد coil error که بعد یه هفته حل شد حالام !!!!demo سپاسگزارم از لطفت بی مثالتون پیروز باشید

منهم وقتی با پروگرمری که مهندس توصیه کردن پروگرم کردم همین مشکلات رو داشتم وچندتا از میکرو هام دموشدن وبا هیچ روشی هم درست نشدن وهربار هم پروگرم میکردم یه نتیجه متفاوت میگرفتم تا اینکه با یه پرو گرمر stk500 وبرنامه کدویژن مجدد اقدام به پروگرم آی سی ها کردم که علاوه بر درست وطبیعی شدن همه چیز با ریست اون آیسی های دموشده اونها هم مجدد به کار اوفتادن وقابل استفاده شدن

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

چهارشنبه 30 تیر1395 - 11:08am

دقیقا برای منم تو دو میکرو همین مشکل بود ده ها بار پروگرم 100 درصد هم میشد اما بالا نمیامد و نیز با میکرو قبلیمم پروگرام میکردم اوکی میشد بالا هم میامد اما تعداد دفعات ریست نمیشد چندبار برنامه رو حذف و از نو نصب کردم و پایه های میکرو رو تمیز کردم و بلاخره موفق شدم یعنی میکروهای که فکر میکردم دیگه پروگرام نمیشه درست شد

چهارشنبه 30 تیر1395 - 11:46am
کاربر فعال
کاربر فعال

A.D.H1360 نوشته است:
shahab58 نوشته است:
سلام مهندس حمید من 4تا میکرو داشتم که با اخرین ورژن پروگرام شد ولی مهندس عجیبه که سه تاشون همون کلمه معروفه demo!!!رو صفحه ال سی دی اومد و یکی اخری هم تعداد استفاده از زده بود84 یعنی به تناسب بار اخری که روشن شده بود(قبل پروگرم) که 85 بود یعنی بجا اینکه از200 یا 300 شروع شه مهندس شرمنده نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه چند بار eras all زدم دوباره پروگرم کردم حتی با ff هم پروگرم کردم که شاید برنامه مجبور به پاک سازی کامل شه نشد که نشد واقعا دیگه نمیدون باید چکار کنم مهندس امکان داره اگه راهی هست بطور جز به جز بفرمائیدتا انجام بدم دو کلمه تو این پروژه خیلی اذیتم کرد coil error که بعد یه هفته حل شد حالام !!!!demo سپاسگزارم از لطفت بی مثالتون پیروز باشید

منهم وقتی با پروگرمری که مهندس توصیه کردن پروگرم کردم همین مشکلات رو داشتم وچندتا از میکرو هام دموشدن وبا هیچ روشی هم درست نشدن وهربار هم پروگرم میکردم یه نتیجه متفاوت میگرفتم تا اینکه با یه پرو گرمر stk500 وبرنامه کدویژن مجدد اقدام به پروگرم آی سی ها کردم که علاوه بر درست وطبیعی شدن همه چیز با ریست اون آیسی های دموشده اونها هم مجدد به کار اوفتادن وقابل استفاده شدن

درود بر شما
یعنی من موندم شما چطور این 300 بار رو تمام کردید :D
اتفاقا این پروگرمر هیچ مشکلی نداره احتمالا شما خوب انجام نمیدید اینکار!! من راحت ریست کردم
با پروگرمر Multi AVR شرکت ECA هیچگونه مشکلی نیست البته STK500 ایرانی هم بد نیست اما شانس من که هم خودش دار فانی وداع گفت هم زد چیپ منو خراب کرد :-B :|

چهارشنبه 30 تیر1395 - 12:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1908 , 1909 , 1910 , 1911 , 1912 , 1913 , 1914 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Edi123456789 و 487 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure