انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1948 , 1949 , 1950 , 1951 , 1952 , 1953 , 1954 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

hesam نوشته است:
miladiran نوشته است:
سلام
مهندس من ی لوپ پیچیدم قطر 30 با سیم لاکی 0/8 تعداد دورم هم 27 دور سیمم دو تیکه بود ک بهم لحیم کردم و نمیدونم درسته یا نه؟ بحرحال اهمم شد 1 اهم و دستگاه اندازه گیری نداشتم ک بدونم چند هانری شده اعداد سگانه هم بترتیب شده 775. 677. 289 لوپم ک وصل میکنم دیلی 19 نشون میده با تنظیمات زیر تست گرفتم تو محیط آپارتمان
حساسیت رو 18 فرکانس 200 پهنای پالس 160 دیلی اتومات 20 integ.w هم 44 گرند off اسپید 5 و حذف اهنم خاموش
فیبر مسی 10 در 10 در 70 سانتی
سکه صد تومنی تو 30 سانتی
سینی با قطر 37 در 125 سانتی
خیلی داغونه نه؟

دوست عزیز اعداد و دیلی که میزانه. شاید چون توی آپارتمان تست گرفتید فلزی در نزدیکیش بوده و شما بیخبر بودید . شما اول تو یه مکان باز و دور از فلز تست بگیرید بعد نتایج رو اعلام کنید تا راهنماییتون کنن.

سلام بله تو محیط آپارتمان تست گرفتم ولی دستگاهم بخوبی بالانس میشدراستی اهم لوپم با کابل رابطش حدود 1/4 شده بود

چهارشنبه 20 مرداد1395 - 5:15pm

محل اقامت: خراسان شمالی
با درود فراوان به همه اعضا و مخصوصا مهندس حمید عزیز و مجتبی و...
امروز به نتایج جالبی رسیدم که فکر کنم مشکل خیلی ها رو حل کنه.
من مدت دو هفته بیشتره که دارم روی لوپهای مختلف تحقیق و تست میکنم و جوابهام هم اکثرا ناامید کننده بود.
تا به امروز که بجای تست انواع سیم رشته ای و مفتولی با سایزهای مختلف...اومدم روی کابل رابط کار کردم.
من چهار نوع کابل خریده بودم از قبل
سیم انتن کرمان معمولی
Rg59
Rg58 و سیم رشته ایی قلع اندود که دو عدد داخل یک شیلد هستش.
امروز سه تا کابل رو تست کردم و وقتی نوبت RG58 رسید کلا نتایجم تغییر کرد.کابل ار جی ۵۸ بجای سیم مفتول مغزی از سیم رشته قلع اندود شده استفاده کرده.
هنوز سیم اخری رو تست نگرفتم ولی تو تست rg58 به متراژها نزدیک شدم و جالب اینکه لوپ ۶۰ رو بدون هیچ نویزی و تو خونه تست کردم و ی سینی ۲۵ سانتی رو در ۲.۳۰ سانت سنس کرد .تا به امروز با همه لوپهام از یک متر بیشتر قدرت نگرفته بودم.که با تغییر کابل مشکلم مرتفع شد.
طبق گفته های مهندس حمید برد در لوپ ۶۰ نهایت ۳ متر میباشد که من مطمعنم بعد کامل کردن لوپ و منظم کردن سیم پیچ و گرافیت زدن و تست در بیرون از خونه با جسمی برابر لوپ به ۳ متر میرسم.
دوستون دارم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 20 مرداد1395 - 5:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان عزیز @};- و خسته نباشیدوخداقوت خدمت استاد حمید گل @};-
مدتی بود که سیستم اف پی ای من دچار کمی اعداد دیباگ بود که بعد کلی تعویض قطعات اعم از ال اف357/ماسفت/کابل رابطها/ کلنجارر فتن ما لوپها اعم از معمولی.عنکبوتی.وساخته شده با کت شش.که واقعا برام بالای دویست تومن هزینه برداشت این مورد.
تقریبا هفته قبل متوجه شدم مورد از کانکتور فلزی هست که اکثرمون هم ازش استفاده میکنیم...
به پیشنهاد یکی از دوستان از کانکتور اسپیکون استفاده کردم که خیلی خوب و عالی هست که جمع هزینه نرو مادگی شد 13 تومن.
عکس کانکتور:
http://s1.picofile.com/file/8263276426/ ... 105212.jpg

عکس کانکتور اسپیکون باز شده نری و مادگی:
http://s2.picofile.com/file/8263276450/ ... 094919.jpg

اعداد دیباگ موقع استفاده از کانکتور فلزی:
http://s1.picofile.com/file/8263276476/ ... 233744.jpg

اعداد دیباگ بعد تعویض کانکتور فلزی:
http://s1.picofile.com/file/8263276650/ ... 213848.jpg
درواقع اعداد دیباگ عکس بالا مربوط میشه به کانکتور فلزی که از چندین کانکتور فلزی یکیش فلزش کم بودو خوب جواب داد اما بعد تعویض کانکتور فلزی و استفاده از اسپیکون اعداد دیباگ دقیقا مثل بالا شد.
...
نمیدونم قبلا این مورد در انجمن ذکر شده یانه اگر نشده بود که ازمن باشه از این کانکتور استفاده بشه.تا دوستانی که با کمی اعداد مواجه میشند مطمئن بشند که از کانکتور نیست.وهم به صرفه تر هست.
فقط داخل این کانکتورها پیچهای فلزی هست که اونارو دربیاریدو سیمهارو لحیم کنید چون پیچها فلزیند. @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

چهارشنبه 20 مرداد1395 - 8:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

IIII نوشته است:
hesam نوشته است:
IIII نوشته است:
سلام ، لوپ 60 تخت رو درست کردم با سیم لاکی 0.7

18 دور : اهم 2.6 ، اندوکتانس : 670
17 دور : اهم 2.4 ، اندوکتانس : 630

قطر داخلی 56.5

اینکه اهم لوپ هام زیاد میشه یکم نگرانم میکنه ، چون دیگر دوستان خدارو شکر درست در میاد

سلام
احتمالا یا سیمت مرغوب نیست یا مولتیمترت مشکل داره. چند متر سیم مصرف شد؟ من حدود 33 متر (متراژ دقیقش رو یادم نیست) سیم لاکی 0.65 مقاومتش رو اندازه گرفتم بیشتر از 2 اهم نشده بود. دیگه 0.7 که باید مقاومتش کمتر باشه.
مارک سیم رو یادم نیست ولی ایرانی بود. بازم اگه خواستی هر وقت مسیرم بخوره میپرسم بهت میگم.

سلام حسام جان
از چند نوع سیم استفاده کردم ، بهترینش هم مارک سیم لاک هست ، مولتیمتر هم والا مقاومت رو که اندازه میگیرم دقیق نشون میده

بله دقیقا 33 متر

سلام
مارک سیم رو پرسیدم همون لاک سیم بود

چهارشنبه 20 مرداد1395 - 9:04pm

hesam نوشته است:
miladiran نوشته است:
سلام
مهندس من ی لوپ پیچیدم قطر 30 با سیم لاکی 0/8 تعداد دورم هم 27 دور سیمم دو تیکه بود ک بهم لحیم کردم و نمیدونم درسته یا نه؟ بحرحال اهمم شد 1 اهم و دستگاه اندازه گیری نداشتم ک بدونم چند هانری شده اعداد سگانه هم بترتیب شده 775. 677. 289 لوپم ک وصل میکنم دیلی 19 نشون میده با تنظیمات زیر تست گرفتم تو محیط آپارتمان
حساسیت رو 18 فرکانس 200 پهنای پالس 160 دیلی اتومات 20 integ.w هم 44 گرند off اسپید 5 و حذف اهنم خاموش
فیبر مسی 10 در 10 در 70 سانتی
سکه صد تومنی تو 30 سانتی
سینی با قطر 37 در 125 سانتی
خیلی داغونه نه؟

خواهشا یکی مدار من چقد افت برد داره مشکل از کجاها میتونه باشه
تست تو محیط آپارتمانه. اهم لوپمم با کابل اتصالش میشه 1/4 اهم

چهارشنبه 20 مرداد1395 - 10:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس حمید
اول از همه تشکر ویژه کنم ازت بابت زحمات خوبت
مشکل من حل شد دقیقا مشکل پروگرام بود و کند بودن دستگاه حل شد
و همچنین دیلی رو 16 شناسایی کرد برای لوپ 1 .1
چند تا سوال داشتم
اول از همه برد دستگاه کمه ایسی lf357عوض کردم با ایسی قلابی برد بیشتر وهمچنین صدا دستگاه کمتر میشه سینی استیل رو 2 متر میزنه اما طلا ونقره حدود نیم متر الی بیست سانت میزنه اما با ایسی نظامی فلزی برد کمتر وصدا های اضافی بیشتر دارم
دومین موضوع برای تنظیم اولیه منو چه مقادیری برای تست اولیه خوبه که تنظیم کنم
لطفا در این مورد هم کمکم کنید ایشالا که بتونم زحمات رو جبران کنم

چهارشنبه 20 مرداد1395 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Amoyaser نوشته است:
من مدت دو هفته بیشتره که دارم روی لوپهای مختلف تحقیق و تست میکنم و جوابهام هم اکثرا ناامید کننده بود.
تا به امروز که بجای تست انواع سیم رشته ای و مفتولی با سایزهای مختلف...اومدم روی کابل رابط کار کردم.
سیم انتن کرمان معمولی
Rg59
امروز سه تا کابل رو تست کردم و وقتی نوبت RG58 رسید کلا نتایجم تغییر کرد.کابل ار جی ۵۸ بجای سیم مفتول مغزی از سیم رشته قلع اندود شده استفاده کرده.
هنوز سیم اخری رو تست نگرفتم ولی تو تست rg58 به متراژها نزدیک شدم و جالب اینکه لوپ ۶۰ رو بدون هیچ نویزی و تو خونه تست کردم و ی سینی ۲۵ سانتی رو در ۲.۳۰ سانت سنس کرد .تا به امروز با همه لوپهام از یک متر بیشتر قدرت نگرفته بودم.که با تغییر کابل مشکلم مرتفع شد.
طبق گفته های مهندس حمید برد در لوپ ۶۰ نهایت ۳ متر میباشد که من مطمعنم بعد کامل کردن لوپ و منظم کردن سیم پیچ و گرافیت زدن و تست در بیرون از خونه با جسمی برابر لوپ به ۳ متر میرسم.
دوستون دارم.

سلام دوست عزیز . خسته نباشید خدا قوت . واقعا تجربه عالی ای بود . ممنون که به اشتراک گذاشتین .
البته منم دنبال آر جی 58 چند وقت گشتم پیدا نکردم . میتونم بپرسم شما از کجا گرفتین ؟
اگه ممکنه نتیجه تست با کابل چهارمی رو هم اعلام بفرمایین . ممنون و سپاس .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

پنج شنبه 21 مرداد1395 - 9:13am
مدیر سایت
مدیر سایت

rohollahmohamady نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز @};- و خسته نباشیدوخداقوت خدمت استاد حمید گل @};-
مدتی بود که سیستم اف پی ای من دچار کمی اعداد دیباگ بود که بعد کلی تعویض قطعات اعم از ال اف357/ماسفت/کابل رابطها/ کلنجارر فتن ما لوپها اعم از معمولی.عنکبوتی.وساخته شده با کت شش.که واقعا برام بالای دویست تومن هزینه برداشت این مورد.
تقریبا هفته قبل متوجه شدم مورد از کانکتور فلزی هست که اکثرمون هم ازش استفاده میکنیم...
به پیشنهاد یکی از دوستان از کانکتور اسپیکون استفاده کردم که خیلی خوب و عالی هست که جمع هزینه نرو مادگی شد 13 تومن.
عکس کانکتور:
http://s1.picofile.com/file/8263276426/ ... 105212.jpg

عکس کانکتور اسپیکون باز شده نری و مادگی:
http://s2.picofile.com/file/8263276450/ ... 094919.jpg

اعداد دیباگ موقع استفاده از کانکتور فلزی:
http://s1.picofile.com/file/8263276476/ ... 233744.jpg

اعداد دیباگ بعد تعویض کانکتور فلزی:
http://s1.picofile.com/file/8263276650/ ... 213848.jpg
درواقع اعداد دیباگ عکس بالا مربوط میشه به کانکتور فلزی که از چندین کانکتور فلزی یکیش فلزش کم بودو خوب جواب داد اما بعد تعویض کانکتور فلزی و استفاده از اسپیکون اعداد دیباگ دقیقا مثل بالا شد.
...
نمیدونم قبلا این مورد در انجمن ذکر شده یانه اگر نشده بود که ازمن باشه از این کانکتور استفاده بشه.تا دوستانی که با کمی اعداد مواجه میشند مطمئن بشند که از کانکتور نیست.وهم به صرفه تر هست.
فقط داخل این کانکتورها پیچهای فلزی هست که اونارو دربیاریدو سیمهارو لحیم کنید چون پیچها فلزیند. @};-

با سلام
ممنون دوست عزیز و قدیمی و بزرگوار از اطلاع رسانی و حسن نیت جنابعالی سپاسگذارم ، ولی بنده با دیدن اعداد دیباگ دوم مدارتون در هر دو عکس فکر نمیکنم اینهمه اختلاف اعداد به خاطر کانکتور باشه ! مطمئنی کابل رابط و یا آی سی رو تعویض نکردی و یا مکان تست در یک نقطه بوده موقع تعویض کانکتور ها ؟!! :-?

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 21 مرداد1395 - 9:20am
مدیر سایت
مدیر سایت

ممد گنججو نوشته است:
Amoyaser نوشته است:
سیم انتن کرمان معمولی
Rg59
دوستون دارم.

سلام دوست عزیز . خسته نباشید خدا قوت . واقعا تجربه عالی ای بود . ممنون که به اشتراک گذاشتین .
البته منم دنبال آر جی 58 چند وقت گشتم پیدا نکردم . میتونم بپرسم شما از کجا گرفتین ؟
@};-

سپاس از ارائه نتایج شما
باید عرض کنم که سیم RG59 انواع مختلف تقلبیش در بازار فراوان هست ! بطوری که شیلد مسی هست ولی مغزی مفتولی فقط یک لایه رنگ قرمز داشته و داخلش آلمینیوم هست که اصلا جواب خوبی نمیده و اعداد سه گانه دیباگ دوم رو بسیار خراب میکنه ! همیشه موقع خرید به جنس و سیم داخل کابل خوب دقت کنید . کابل RG58 هم انواع مختلف داره که باید دقت در کیفیت داشته باشید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 21 مرداد1395 - 9:26am

محل اقامت: خراسان شمالی
مهدی نوشته است:
ممد گنججو نوشته است:
Amoyaser نوشته است:
سیم انتن کرمان معمولی
Rg59
دوستون دارم.

@};-

سپاس از ارائه نتایج شما
باید عرض کنم که سیم RG59 انواع مختلف تقلبیش در بازار فراوان هست ! بطوری که شیلد مسی هست ولی مغزی مفتولی فقط یک لایه رنگ قرمز داشته و داخلش آلمینیوم هست که اصلا جواب خوبی نمیده و اعداد سه گانه دیباگ دوم رو بسیار خراب میکنه ! همیشه موقع خرید به جنس و سیم داخل کابل خوب دقت کنید . کابل RG58 هم انواع مختلف داره که باید دقت در کیفیت داشته باشید @};-

درود به دوستان و اقای گنج جوب عزیز
من هر سه کابل ۵۸و۵۹وکابل چهارمی رو از مغازه ای درمشهد و در خیابان سعدی - پاساژ مهتاب طبقه فوقانی گرفتم.
این مغازه فقط کارش کابل های الکترونیکی با کیفیت هستش که سیم رشته ای ۱×۱ قلع اندود هم داره متری ۱۵۰۰ تومن و نقره اندود هم متری حدود ۴۵۰۰ تومن.
Rg58 هم سیم مغزیش رشته ای و قلع اندوده.
جای دوستان خالی دیشب اولین کاووش با فلزجو رو رفتم و جالب اینکه دسته هنوز نساختم و یک طی دسته چوبی رو با کیبل تای به کویل وصل کردم و کاووش رو شروع کردیم.
محل کاووش ی قبرستان در نزدیکی شهرمون بود.
که داخل یکی از قبرها الارم زد و تفکیک نشون میداد که آهنه و با توجه به اینکه تو اطراف ی گله بود و نمیشد کندوکار کنیم.در نتیجه بیخیال شدیم.
ولی از ثبات فلزجو خیلی راضی بودم.با اینکه هنوز هیچ کاری جهتی نویزگیری نکردم(گرافیت دارم)
دسته نزدم و...
یک کلام میتونم بگم فلزجو تو طبیعت و کاووش وحشی ولی ارومه.

پنج شنبه 21 مرداد1395 - 10:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1948 , 1949 , 1950 , 1951 , 1952 , 1953 , 1954 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 552 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure