مهدی نوشته است:
ممد گنججو نوشته است:
Amoyaser نوشته است:
با درود فراوان به همه اعضا و مخصوصا مهندس حمید عزیز و مجتبی و...
امروز به نتایج جالبی رسیدم که فکر کنم مشکل خیلی ها رو حل کنه.
من مدت دو هفته بیشتره که دارم روی لوپهای مختلف تحقیق و تست میکنم و جوابهام هم اکثرا ناامید کننده بود.
تا به امروز که بجای تست انواع سیم رشته ای و مفتولی با سایزهای مختلف...اومدم روی کابل رابط کار کردم.
من چهار نوع کابل خریده بودم از قبل
سیم انتن کرمان معمولی
Rg59
Rg58 و سیم رشته ایی قلع اندود که دو عدد داخل یک شیلد هستش.
امروز سه تا کابل رو تست کردم و وقتی نوبت RG58 رسید کلا نتایجم تغییر کرد.کابل ار جی ۵۸ بجای سیم مفتول مغزی از سیم رشته قلع اندود شده استفاده کرده.
هنوز سیم اخری رو تست نگرفتم ولی تو تست rg58 به متراژها نزدیک شدم و جالب اینکه لوپ ۶۰ رو بدون هیچ نویزی و تو خونه تست کردم و ی سینی ۲۵ سانتی رو در ۲.۳۰ سانت سنس کرد .تا به امروز با همه لوپهام از یک متر بیشتر قدرت نگرفته بودم.که با تغییر کابل مشکلم مرتفع شد.
طبق گفته های مهندس حمید برد در لوپ ۶۰ نهایت ۳ متر میباشد که من مطمعنم بعد کامل کردن لوپ و منظم کردن سیم پیچ و گرافیت زدن و تست در بیرون از خونه با جسمی برابر لوپ به ۳ متر میرسم.
دوستون دارم.
سلام دوست عزیز . خسته نباشید خدا قوت . واقعا تجربه عالی ای بود . ممنون که به اشتراک گذاشتین .
البته منم دنبال آر جی 58 چند وقت گشتم پیدا نکردم . میتونم بپرسم شما از کجا گرفتین ؟
اگه ممکنه نتیجه تست با کابل چهارمی رو هم اعلام بفرمایین . ممنون و سپاس .
سپاس از ارائه نتایج شما
باید عرض کنم که سیم RG59 انواع مختلف تقلبیش در بازار فراوان هست ! بطوری که شیلد مسی هست ولی مغزی مفتولی فقط یک لایه رنگ قرمز داشته و داخلش آلمینیوم هست که اصلا جواب خوبی نمیده و اعداد سه گانه دیباگ دوم رو بسیار خراب میکنه ! همیشه موقع خرید به جنس و سیم داخل کابل خوب دقت کنید . کابل RG58 هم انواع مختلف داره که باید دقت در کیفیت داشته باشید
درود به دوستان و اقای گنج جوب عزیز
من هر سه کابل ۵۸و۵۹وکابل چهارمی رو از مغازه ای درمشهد و در خیابان سعدی - پاساژ مهتاب طبقه فوقانی گرفتم.
این مغازه فقط کارش کابل های الکترونیکی با کیفیت هستش که سیم رشته ای ۱×۱ قلع اندود هم داره متری ۱۵۰۰ تومن و نقره اندود هم متری حدود ۴۵۰۰ تومن.
Rg58 هم سیم مغزیش رشته ای و قلع اندوده.
جای دوستان خالی دیشب اولین کاووش با فلزجو رو رفتم و جالب اینکه دسته هنوز نساختم و یک طی دسته چوبی رو با کیبل تای به کویل وصل کردم و کاووش رو شروع کردیم.
محل کاووش ی قبرستان در نزدیکی شهرمون بود.
که داخل یکی از قبرها الارم زد و تفکیک نشون میداد که آهنه و با توجه به اینکه تو اطراف ی گله بود و نمیشد کندوکار کنیم.در نتیجه بیخیال شدیم.
ولی از ثبات فلزجو خیلی راضی بودم.با اینکه هنوز هیچ کاری جهتی نویزگیری نکردم(گرافیت دارم)
دسته نزدم و...
یک کلام میتونم بگم فلزجو تو طبیعت و کاووش وحشی ولی ارومه.