سپاس استاد گرانقدر
ولی بنظرم کاوشگر ایرانی نیازهای متفاوتی بنسبت یک کاوشگر اروپایی و آمریکایی داره ازینرو و با توجه به نوع خاک و مناطق کاوش ما(بخصوص بلحاظ آلودگیهای مصنوعی و طبیعی) انتخاب رو برای ما خیلی سخت میکنه..
در نهایت فکر میکنم برای ما دستگاههایی مناسب هستند که بتونند لوپهای بزرگ رو پشتیبانی کنند و با فرکانس پایین هم کار کنند(تا بتونیم بهتر آلودگیهارو حذف کنیم)،
با وجود این دو فیلتر انتخاب برامون آسونتر میشه
بزرگترین لوپی که برای دستگاههای وی ال اف ساخته شده تا اونجاییکه من جستجو کردم و دیدم 18 اینچ هست
که در دستگاههای Detech Relic Striker و aka signum mfd پشتیبانی میشه!!
(دوستان اگر دستگاههای دیگری رو میشناسند معرفی کنند)
شرکت Detech که نیازی به معرفی نداره و از معروفترین شرکتهای سازنده کویل در دنیا هست و مهمترین چیز در یک فلزیاب از هر نوعی کیفیت کویل اون هست و شرکت aka هم همینطور یک شرکت روسی و پیشرو در زمینه ساخت فلزیاب محسوب میشه و مدل signum mfd یکی از بهترین وی ال افهای دنیا هست..
جالبه که هر دوی اینها قیمت ارزونتری بنسبت دئوس دارند!!
دستگاه رلیک که ارزونتر هست کاملن آنالوگ هست و برخلاف عقیده بعضی از دوستان این میتونه یک نکته مثبت برای کاوشگر ایرانی باشه چون همه چیز وابسته به صدا هست!و نیازی نیست با توجه به خطراتی که مارو تهدید میکنه دائم چشممون به صفحه السیدی باشه که نور اونهم در شب یه نکته منفی محسوب میشه!!
ضمن اینکه برای کاوشگر ایرانی نمایش اعداد مختلف روی صفحه السیدی هیچ کمکی نیست زیرا که همونطور که دوستان فرمودن هرچه هدف در عمق بیشتری باشه اعداد روی دستگاه دقت کمتری دارند! و الا در تشخیص اهداف سطحی فرقی بین دیجیتال و آنالوگ بودن دستگاه نیست!پس اصلن فرق چندانی بین دیجیتال یا آنالوگ بودن دستگاه نیست البته بجز هزینه غیر قابل توجیه اون برای ما
ولی برای مصرف کننده اروپایی ممکنه داشتن صفحه ال سیدی مهم باشه
و اگه برای شما هم دیجیتال بودن مهم هست میتونید به signum mfd هم نگاهی بیاندازید که تمام قابلیتهای دئوس رو با امکانات بیشتر پشتیبانی میکنه