انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 12:33pm



پاسخ به موضوع  [ 167 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17  بعدی
 Deus Metal Detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: چهارشنبه 18 اردیبهشت1392 - 8:55am
پست: 397
پاسخ با نقل قول
دوستان آیا کسی دفترچه فارسی فلزیاب T2 محصول شرکت تکنتکس رو داره ؟
اگه دارین ممنون میشم تو سایت قرار بدین .



...جواب ابلهان خاموشیست....


پنج شنبه 13 آبان1395 - 12:50pm
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: یکشنبه 5 اردیبهشت1395 - 4:11am
پست: 34
پاسخ با نقل قول
دوستان عزیز
برای اینکه بفهمیم vdi یا همون شماره هایی که روی deus ظاهر میشن چه چیزی رو نشون میدن تصویر زیر رو که حدود صد عدد تست مختلف همراه با شماره هاشون با فرکانسهای مختلف هست رو میزارم تا درک بهتری از این دستگاه داشته باشیم.
قابل ذکره که این تستها در هوا و بدون حضور هیچگونه مواد معدنی و شرایط واقعی هست و مطمئنا این تستها مقداری با شرایط واقعی فرق خواهد داشت. امیدوارم که این پست کمک حالتون باشه، یا مدد


سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.


جمعه 8 بهمن1395 - 8:11pm
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: یکشنبه 5 اردیبهشت1395 - 4:11am
پست: 34
پاسخ با نقل قول
خب مثل اینکه این دستگاه خیلی پیچیده هست و باید زبونشو خوب فهمید(خودم که هنوز زبونشو درست نفهمیدم :| )
در اینجا تجربیات خودمو نسبت به deus میگم تا کمکی به کسانی که این وسیله کوچک رو دارن بشه(از دوستان هم اگه تجربه ای دارن دریغ نفرمایند،جای دوری نمیره).
در مجموع, deus به غیر از فلزات، به دو چیز غیر فلزی نیز واکنش نشون میده:

1- hot rock که چنتا پست قبل راجع بهش صحبت کردم
2- coke

و اما دومی، هنوز تعریف مشخصی براش در هیچ کجا ندیدم ولی در صنایع به "تقطیر آهسته زغالسنگ" تشکیل کُک میده که اگه توی اینترنت سرچ کنین ماده ای هست با عیار کربن بین 80 تا 90. و همونطور که گفتم هنوز مشخص نیست که آیا یک نوع فلز هست یا نه و اینکه چه خصوصیات ظاهری داره!!!

بهر حال، برای حل ایندوتا مشکل نیز راه حل وجود داره خوشبختانه،

1- برای حذف hot rock: باید عدد GB یا همون ground balance یا همون بالانس زمینو روی 90 تنظیم کنین. زیر 90 احتمال اینکه این جسمو بزنید زیاده
2- برای حذف coke: میتونید از گزینه NOTCH استفاده کنین. این گزینه به شما این امکان رو میده که بعضی از عددهای مزاحمی که در قسمت VDI (نشانگر عددی) هست رو براتون نادیده بگیره، بعنوان مثال دعوس، coke رو عددی بین 20 تا 30 در قسمت نشانگر اعداد (vdi) براتون نشون میده، پس با قرار دادن اعداد بین 20 الی 30 در قسمت NOTCH، میتونید با سنس و سیگنال کُک خداحافظی کنین ولی خب ممکن هست که اشیاء با ارزش دیگری رو هم با اینکار از دست بدین.(ولی اینکه آیا این روش در عمق نیز جواب بده یا نه هنوز نمیدونم، چون در عمق بیشتر، نشانگر عددی دیگه کارایی نداره و چیزی بهتون نشون نمیده که بخواد اونو براتون حذف کنه،این خودش میتونه یک نوع سوال باشه که باید جوابی براش پیدا بشه)

یک مشکل دیگه ای هم که این دستگاه داره اینه که آهنهای تقریبا بزرگ فرسوده و قدیمی در عمق رو بصورت غیر آهنی بهتون نشون میده که اینم یه مشکل دیگست. معمولا پیشنهاد میشه برای تشخیص اینکه بفهمیم آهنی هست یا غیر آهنی، وقتی سیگنالی(غیرآهنی) رو دریافت کردیم، کویل رو از مرکز جایی که سنس شده، آروم به سمت لبه میاریم، یعنی با لبه کویل باهاش بازی میکنیم اگه از صدای غیر آهنی به صدای آهنی تغییر داد، خب اون جسم آهنیه، در غیر اینصورت اون جسم غیر آهنی خواهد بود. البته گفتنش راحته. و همه اینا با تمرین و حوصله زیاد بدست میاد.

در آخر اگه جایی رو کندین، لطفا چاله چوله هاشم پر کنین تا کسی شب و نصف شب نیوفته توش، اینطوری زمینهامونم شکل و شمایل طبیعی خودشونو از دست نمیدن و از طبیعت هم محافظت میکنیم. با تشکر


یکشنبه 9 بهمن1395 - 1:17am
مدیر کل
مدیر کل

تاریخ عضویت: یکشنبه 19 اسفند1391 - 2:43am
پست: 12786
پاسخ با نقل قول
خیلی ممنون از شما metallist عزیز بابت مطالب مفیدی که مطرح میکنین. در خصوص مواردی که فرمودین چند نکته رو بر اساس تجربه و مطالعه روی فلزیاب ها عرض میکنم امیدوارم کمک کننده باشه.
در مورد سنس سنگهای خاص و سخت و به اصطلاح Hot Rock و همینطور زغال کک باید توجه داشته باشین که اصولا همه فلزیاب ها فلز رو بر اساس رسانایی و هدایت پذیری الکتریکی اون سنس میکنن. درسته که ما در مباحث فیزیک و شیمی فلزات رو دارای این خاصیت میدونیم و فلزیاب هم بر اساس همین اصل فلز رو سنس میکنه ولی هدایت الکتریکی فقط مختص به فلزات نیست! در واقع برخی انواع کربن و برخی ذرات و طبیعتا برخی انواع سفال همگی بلحاظ داشتن رسانایی الکتریکی بخصوص اگر در عمق کم قرار داشته باشن براحتی توسط هر فلزیابی سنس میشن و متاسفانه با توجه به اصل عملکرد فلزیاب ها هیچ راه حل قطعی برای رفع این مشکل وجود نداره. اما هدایت پذیری کمتر این مواد نسبت به فلز واقعی سبب میشه همیشه در سیستمهای پالسی یا وی ال اف استفاده از فرکانس کمتر کمک کنه تا این اهداف ضعیف تر سنس بشن. بنابراین استفاده از فرکانس 4 کیلوهرتز در این دستگاه هم از این حیث و هم از نظر عمقزنی بیشتر برای اهداف بزرگ و تاثیر کمتر زمین روی عملکرد تفکیک در مجموع مهمترین چیزی هست که باید در نظر گرفت. تغییر سیستم گراند و استفاده از سیستم حذف بر اساس عدد تفکیک همونطور که فرمودین نتیجه قطعی به همراه نداره و ممکنه به حذف اهداف با ارزش دیگری هم منجر بشه. طبیعتا همونطور که اشاره شد اگر میخواین تفکیک در عمق بالاتر بهتر جواب بده باید از فرکانس پایین دستگاه استفاده کنین تا سیستم حذفی هم کمی قابل اعتماد تر باشه. اصولا برای کاوش در سطح دفینه یابی با این دستگاه خاص فقط استفاده از فرکانس 4 کیلوهرتز رو توصیه میکنم.
در مورد مشکل تشخیص آهن در ابعاد بزرگ با سیستمهای وی ال اف همونطور که در راهنمای فلزجو عرض کردم و در دفترچه لورنز هم اشاره شده ؛ این موضوع به ماهیت کاری دستگاههای وی ال اف ارتباط داره. در واقع واکنش امواج وی ال اف در برخورد با فلزات آهنی نسبت به امواج پالسی خیلی بیشتر به سایز فلز آهنی وابسته هست و این سبب میشه همه فلزیاب های وی ال اف در تفکیک آهن با ابعاد بزرگ خطا داشته باشن. با این حال روش پیشنهادی شما در سنجش تفکیک این نوع اهداف از لبه های اون خوب و هوشمندانه هست هر چند قطعیت نداره.
در نهایت باز هم عرض میکنم از دید من بین تمامی دستگاههای موجود در بازار با توجه به قیمت و امکان ساخت مدل مشابه ؛ در مجموع این دستگاه ارزشمندترین چیزی هست که میشه خریداری کرد. البته جای یک سیستم پالسی رو بلحاظ قابلیتهای ویژه ای که داره پر نمیکنه ولی با این قیمت و با توجه به قابلیتها در نوع خودش نمیشه چیز بهتری پیدا کرد.


یکشنبه 9 بهمن1395 - 1:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: دوشنبه 3 خرداد1395 - 2:27pm
پست: 534
پاسخ با نقل قول
سپاس استاد گرانقدر :ymhug:
ولی بنظرم کاوشگر ایرانی نیازهای متفاوتی بنسبت یک کاوشگر اروپایی و آمریکایی داره ازینرو و با توجه به نوع خاک و مناطق کاوش ما(بخصوص بلحاظ آلودگیهای مصنوعی و طبیعی) انتخاب رو برای ما خیلی سخت میکنه..
در نهایت فکر میکنم برای ما دستگاههایی مناسب هستند که بتونند لوپهای بزرگ رو پشتیبانی کنند و با فرکانس پایین هم کار کنند(تا بتونیم بهتر آلودگیهارو حذف کنیم)،
با وجود این دو فیلتر انتخاب برامون آسونتر میشه :)
بزرگترین لوپی که برای دستگاههای وی ال اف ساخته شده تا اونجاییکه من جستجو کردم و دیدم 18 اینچ هست
که در دستگاههای Detech Relic Striker و aka signum mfd پشتیبانی میشه!!
(دوستان اگر دستگاههای دیگری رو میشناسند معرفی کنند)

شرکت Detech که نیازی به معرفی نداره و از معروفترین شرکتهای سازنده کویل در دنیا هست و مهمترین چیز در یک فلزیاب از هر نوعی کیفیت کویل اون هست و شرکت aka هم همینطور یک شرکت روسی و پیشرو در زمینه ساخت فلزیاب محسوب میشه و مدل signum mfd یکی از بهترین وی ال افهای دنیا هست..
جالبه که هر دوی اینها قیمت ارزونتری بنسبت دئوس دارند!!
دستگاه رلیک که ارزونتر هست کاملن آنالوگ هست و برخلاف عقیده بعضی از دوستان این میتونه یک نکته مثبت برای کاوشگر ایرانی باشه چون همه چیز وابسته به صدا هست!و نیازی نیست با توجه به خطراتی که مارو تهدید میکنه دائم چشممون به صفحه السیدی باشه که نور اونهم در شب یه نکته منفی محسوب میشه!!
ضمن اینکه برای کاوشگر ایرانی نمایش اعداد مختلف روی صفحه السیدی هیچ کمکی نیست زیرا که همونطور که دوستان فرمودن هرچه هدف در عمق بیشتری باشه اعداد روی دستگاه دقت کمتری دارند! و الا در تشخیص اهداف سطحی فرقی بین دیجیتال و آنالوگ بودن دستگاه نیست!پس اصلن فرق چندانی بین دیجیتال یا آنالوگ بودن دستگاه نیست البته بجز هزینه غیر قابل توجیه اون برای ما ;)
ولی برای مصرف کننده اروپایی ممکنه داشتن صفحه ال سیدی مهم باشه :))
و اگه برای شما هم دیجیتال بودن مهم هست میتونید به signum mfd هم نگاهی بیاندازید که تمام قابلیتهای دئوس رو با امکانات بیشتر پشتیبانی میکنه :D

@};-


یکشنبه 10 بهمن1395 - 7:02pm
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: یکشنبه 5 اردیبهشت1395 - 4:11am
پست: 34
پاسخ با نقل قول
از نکات ارزشمند حمید عزیز واقعا سپاسگزارم که همیشه مارو شرمنده خودشون کردن. @};-
من بشخصه به این نکته توجهی نکردم که رسانایی الکتریکی در غیرفلزات رو هم باید در نظر بگیریم، یک نمونه ساده و ابتدایی آب هست! بهمین خاطر حتی یک برنامه در این دستگاه برای جستجو در آب قرار داده شده.
بهرحال نکات خوبی رو مهندس عزیز عرض کردین.
پس با این اوصاف، برای حذف این موارد ناخواسته، بالانس زمین بصورت دستی روی 90، و قرار دادن اعداد 20 تا 30 در قسمت NOTCH رو انجام بدین تا درصد خطا پایین بیاد. همانطور هم که مهندس گفتن فرکانس 4 کیلوهرتزو برای دفینه یابی لحاظ کنین. هرچند تنظیمات دیگه ای هم باید انجام بگیره مثلا tx روی 3 و سایلنسر روی -1 ... ری اکتیویتی روی 1 فعلا بهتره
در هر صورت این دستگاه برای عمق ساخته نشده و نباید انتظار داشته باشین که باهاش به موفقیتهای آنچنانی و حتی زودهنگام برسین.
امیدوارم کمکی برای دوستان باشه


یکشنبه 10 بهمن1395 - 7:07pm
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: یکشنبه 5 اردیبهشت1395 - 4:11am
پست: 34
پاسخ با نقل قول
از دوستان، اگه کسی کتاب XP handbook نوشته آقای Andy Sabisch رو داره ممنون میشم اینجا قرار بده @};- @};- @};-

این یه کتاب جامع و حاوی صفر تا صد دستگاه Deus هست.

با تشکر فراوان


یکشنبه 10 بهمن1395 - 7:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تاریخ عضویت: شنبه 2 خرداد1394 - 9:58am
پست: 121
پاسخ با نقل قول
سلام.مهر افرین عزیز این aka mfd چندتا فیلم تست زیر خاک توی عمق داره که من دیدم واقعا عالی میزنه .دیدن فیلمش خالی از لطف نیست


یکشنبه 10 بهمن1395 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: دوشنبه 3 خرداد1395 - 2:27pm
پست: 534
پاسخ با نقل قول
mehrdad23276 نوشته است:
سلام.مهر افرین عزیز این aka mfd چندتا فیلم تست زیر خاک توی عمق داره که من دیدم واقعا عالی میزنه .دیدن فیلمش خالی از لطف نیست

بله دوست گرامی مسلمن روسیه بلحاظ فناوری یکی از کشورهای پیشرو معرفی میشه و طبق عادتشون همیشه سعی میکنند بهترینهارو بسازند!
یکی از بزرگان نکته جالبی رو در مورد کشور روسیه فرمودن و اون اینکه:روسها بلحاظ فناوری و علم هیچ کم وکسری از بقیه کشورهای غربی ندارند ولی علم مواد در این کشور پیشرفت خوبی نداشته به همین دلیل هست که چیزهای پیشرفته اما با کیفیت پایین میسازند!!مثل هواپیماهاشون که دائم در حال سقوطند! :))
در کل منظور من این هست که برای یک کاوشگر ایرانی عمقزنی یکی از اهداف اصلی محسوب میشه و چون عمقزنی ارتباط مستقیم با اندازه لوپ داره پس منطقا باید دنبال دستگاههایی باشیم که بتونند بزرگترین لوپ ممکن رو پشتیبانی کنند..
در این راستا و با توجه به این اصل این دو دستگاه بهترین انتخاب برای یک کاوشگر ایرانی به حساب میآد :)
البته اگر دنبال دستگاه وی ال اف باشیم وگرنه بنظر من هنوز هم دستگاههای مینلب 4500 و 5000 میتونند انتخاب بهتری برای یک کاوشگر ایرانی باشند

@};-


دوشنبه 10 بهمن1395 - 1:29am
مدیر کل
مدیر کل

تاریخ عضویت: یکشنبه 19 اسفند1391 - 2:43am
پست: 12786
پاسخ با نقل قول
metallist نوشته است:
از دوستان، اگه کسی کتاب XP handbook نوشته آقای Andy Sabisch رو داره ممنون میشم اینجا قرار بده @};- @};- @};-

این یه کتاب جامع و حاوی صفر تا صد دستگاه Deus هست.

با تشکر فراوان


ظاهرا کتاب با ارزشی در مورد عملکرد این دستگاه هست که فکر نمیکنم نسخه مجانی اون در نت پیدا بشه. بهرحال این لینک دانلود ترجمه "روسی" این کتاب هست! شاید بدرد دوستان بخوره:
http://www.pontedefi.ru/image/data/docs/deus_sprav.pdf
در ضمن در این سایت هم اطلاعات خوبی از این دستگاه و نحوه کارکرد و تنظیمات اون ذکر شده:
http://www.metaldetectingworld.com/xp_d ... ined.shtml


دوشنبه 10 بهمن1395 - 2:37am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 167 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 42 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure