PAYAM20 نوشته است:
فک کنم اشتباه ترجمه کردی !
چیزی در مورد جدا کردن دو قسمت از هم نگفته !! قبلا هم گفتم در این مورد هم از فرانکو سوال کردم !
it's better to use a double face PCB, on one side we sold the components and the other side there is
the shield
منظورش اینه که بهتره از فیبر دولایه استفاده شه که یک طرفش به منفی مدار وصل بشه به عنوان شیلد
و این به دلیل کم کردن noise
که کلا شما هر مداری رو این طور بسازین بهتر جواب میده !
موفق باشین
سلام خدمت دوستان;
فکر کنم شما اشتباه ترجمه کردید و یک سری اشتباه هم تو کارتون وجود داره.
این حرف فرانکو هست اینم لینک :
http://www.longrangelocators.com/forums ... count=1199I think that it is better to use two separate PCB for sensor stage and display stage, to avoid couplings parasites that might trigger self oscillations. If this were to happen it would not use the maximum gain for the sensor stage.
حالا من شخصا تغییری خاص در جدا سازی این دو قسمت ندیدم.
PAYAM20 نوشته است:
دوست عزیز من اینو تا 10 ها برابر قوی تر هم کردم ولی این حالت قطب نمایی رو ندیدم ولی اگه میشد لاقل به یه دردی میخورد !!!
بله دوست عزیز... شما وقتی روی حداکثر حساسیت compass effect نداشته باشی یعنی اینکه دستگاه شما ایراد داره. (اینم حرف فرانکو هست)
یه مطلب دیگه ای هم هست که لازم میدونم توضیح بدم اگه جسارتی نباشه. بعضی از دوستان اینجا اعلام میکنن که آرمیچر رو مثلا تو 10 متر یا بیشتر میزنن یا هر چیز دیگه ای ... این اشتباست ... وقتی شما LC روی رنج فرکانس خاص یا هارمونی اون فرکانس میبندید دستگاه روی اون بازه فرکانسی مشخص کالیبره شده.. حال با افزایش گین شما متراژ بیشتری رو میزنید... یا مثلا یکی دیگه میاد موبایل رو تو 10 متری آشکار میکنه اما ممکنه رو آرمیچر سنسی نداشته باشه. پس این مسائل ساده انگارانه است و بحثی بی مورد.
اما در مورد پی سی بی هایی که هست اون یکی که قرار دادم بدون مشکل درست کار کرد. خودم رو نقطه تستی که داشتم امتحان کردم اما کار نکرد ولی جایی منزل یکی از دوستان که چند کیلو مس رو چند سالی در عمق 1 متری مدفون کرده بوذند که سیستم در شعاع 1 متری اون رو با یک ال ای دی آشکار کرد.
موفق باشید.