انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:08am

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zakari نوشته است:
PAYAM20 نوشته است:
دوستان من قبل از این که pcb رو قرار بدم بار ها چک کردم و خودم ساختم بعد قرار دادم

و این بگم در کل اگه تا حالا کاری کردم بیش ترش با مشورت فرانکو بوده

در این که وسیله ای که دست فرانکو و تو ایتالیا هست کار میکنه شک نکنین ولی تو ایران هم شک نکنین کار نمیکنه !!
ولی میشه به راحتی درستش کرد ولی 2 سه نفر میخاد برای تست حالا اگه کسی هست که مدارش سالمه و محیط تست داره منظورم اینه که خودش چیزی دفن کرده باشه PM بده تا کار کنیم و نتایجو تو کوتاه ترین فرصت میزنیم توسایت برای بقیه .
موفق باشین @};-

سلام پیام جان
من اصلا قصد زیر سوال بردن زحمات شما را نداشتم جدا معذرت میخوام ولی اینجا انجمنه وجای بحث شاید اشکالاتی که من گفتم درست نباشه نظر شخصی من هستند باز هم ازتون معذرت میحوام ولی تا بحث و تبادل نظر در این زمینه نباشه فکر نمیکنم به نتیجه ای برسیم

داداش من من که جسارت نکردم شما چند مورد فرمودین من هم دلیل هامو نوشتم . اگه قرار باشه انتقاد نباشه پس باید در انجمن رو گل گرفت دیگه !!!

سه شنبه 25 آبان1395 - 10:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zakari نوشته است:
PAYAM20 نوشته است:
رویا نوشته است:
تو انجمن.. فرانکو گفته بهتره قسمت دیسپلی از سنسور مجزا باشه :-\ بنظرتون ایراد کار اینجا نیست دوستان عزیزم

دوست عزیز میشه منبع این هرفشو بذارین ؟

من که شخصا ازش پرسیدم گفت لزومی نداره !!! و همین که بخوای اینا رو با یه فاصله به هم وصل کنی تازه اوضاع زیاد شدن نویز بد تر هم میشه !!!

فک کنم اشتباه ترجمه کردی ! :-*
چیزی در مورد جدا کردن دو قسمت از هم نگفته !! قبلا هم گفتم در این مورد هم از فرانکو سوال کردم !

it's better to use a double face PCB, on one side we sold the components and the other side there is
the shield
منظورش اینه که بهتره از فیبر دولایه استفاده شه که یک طرفش به منفی مدار وصل بشه به عنوان شیلد
و این به دلیل کم کردن noise
که کلا شما هر مداری رو این طور بسازین بهتر جواب میده !

موفق باشین @};-

سه شنبه 25 آبان1395 - 10:25am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

PAYAM20 نوشته است:
چیزی در مورد جدا کردن دو قسمت از هم نگفته !! قبلا هم گفتم در این مورد هم از فرانکو سوال کردم !

it's better to use a double face PCB, on one side we sold the components and the other side there is
the shield
منظورش اینه که بهتره از فیبر دولایه استفاده شه که یک طرفش به منفی مدار وصل بشه به عنوان شیلد

موفق باشین @};-

سلام خدمت دوستان;
فکر کنم شما اشتباه ترجمه کردید و یک سری اشتباه هم تو کارتون وجود داره.
این حرف فرانکو هست اینم لینک : http://www.longrangelocators.com/forums ... count=1199

I think that it is better to use two separate PCB for sensor stage and display stage, to avoid couplings parasites that might trigger self oscillations. If this were to happen it would not use the maximum gain for the sensor stage.

حالا من شخصا تغییری خاص در جدا سازی این دو قسمت ندیدم.
PAYAM20 نوشته است:
دوست عزیز من اینو تا 10 ها برابر قوی تر هم کردم ولی این حالت قطب نمایی رو ندیدم ولی اگه میشد لاقل به یه دردی میخورد !!! /:) :-H

بله دوست عزیز... شما وقتی روی حداکثر حساسیت compass effect نداشته باشی یعنی اینکه دستگاه شما ایراد داره. (اینم حرف فرانکو هست)

یه مطلب دیگه ای هم هست که لازم میدونم توضیح بدم اگه جسارتی نباشه. بعضی از دوستان اینجا اعلام میکنن که آرمیچر رو مثلا تو 10 متر یا بیشتر میزنن یا هر چیز دیگه ای ... این اشتباست ... وقتی شما LC روی رنج فرکانس خاص یا هارمونی اون فرکانس میبندید دستگاه روی اون بازه فرکانسی مشخص کالیبره شده.. حال با افزایش گین شما متراژ بیشتری رو میزنید... یا مثلا یکی دیگه میاد موبایل رو تو 10 متری آشکار میکنه اما ممکنه رو آرمیچر سنسی نداشته باشه. پس این مسائل ساده انگارانه است و بحثی بی مورد.

اما در مورد پی سی بی هایی که هست اون یکی که قرار دادم بدون مشکل درست کار کرد. خودم رو نقطه تستی که داشتم امتحان کردم اما کار نکرد ولی جایی منزل یکی از دوستان که چند کیلو مس رو چند سالی در عمق 1 متری مدفون کرده بوذند که سیستم در شعاع 1 متری اون رو با یک ال ای دی آشکار کرد.

موفق باشید.

سه شنبه 25 آبان1395 - 12:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
Payam 20
عزیز

خب شما میفرمایید دستگاه فرانکو درسته و جواب میده

خب چرا برا اون درسته و جواب میده

همه میگن باهاش صحبت کردن پس چرا منتج به نتبجه درست نشده

اون چیزی که توی کلیپا روی زمین گذاشتن و تستش میکنن و فرانکو سه چراغش روشن میشه

چیه و چه جنسی داره

اینجوری که نمیشه

بالاخره یا کل مدارش فرق میکنه یا تنظیمش

یه راه حلی باید باشه

سوال بی جوتب که نداریم آخه

سه شنبه 25 آبان1395 - 2:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

blueman نوشته است:
سلام
Payam 20
عزیز

چیه و چه جنسی داره

اینجوری که نمیشه

یه راه حلی باید باشه

راه حلش ساده س ویک جواب بیشتر نداره اونم اینکه جناب فرانکو فوت اخر رو نگفته...ب همین راحتی

سه شنبه 25 آبان1395 - 3:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kاوه نوشته است:
blueman نوشته است:
سلام
Payam 20
عزیز

چیه و چه جنسی داره

اینجوری که نمیشه

یه راه حلی باید باشه

راه حلش ساده س ویک جواب بیشتر نداره اونم اینکه جناب فرانکو فوت اخر رو نگفته...ب همین راحتی

فوت اخر هم گفته و ساده تر از اونی هست که فکرشو کنی !
دستگاه باید برای منطقه جغرافیایی ایران کالیبره بشه فقط میمونه یه جایی برای تست !!

سه شنبه 25 آبان1395 - 10:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

dream_man نوشته است:
PAYAM20 نوشته است:

the shield

موفق باشین @};-

سلام خدمت دوستان;
فکر کنم شما اشتباه ترجمه کردید و یک سری اشتباه هم تو کارتون وجود داره.
این حرف فرانکو هست اینم لینک : http://www.longrangelocators.com/forums ... count=1199

I think that it is better to use two separate PCB for sensor stage and display stage, to avoid couplings parasites that might trigger self oscillations. If this were to happen it would not use the maximum gain for the sensor stage.

حالا من شخصا تغییری خاص در جدا سازی این دو قسمت ندیدم.
PAYAM20 نوشته است:
دوست عزیز من اینو تا 10 ها برابر قوی تر هم کردم ولی این حالت قطب نمایی رو ندیدم ولی اگه میشد لاقل به یه دردی میخورد !!! /:) :-H

بله دوست عزیز... شما وقتی روی حداکثر حساسیت compass effect نداشته باشی یعنی اینکه دستگاه شما ایراد داره. (اینم حرف فرانکو هست)

یه مطلب دیگه ای هم هست که لازم میدونم توضیح بدم اگه جسارتی نباشه. بعضی از دوستان اینجا اعلام میکنن که آرمیچر رو مثلا تو 10 متر یا بیشتر میزنن یا هر چیز دیگه ای ... این اشتباست ... وقتی شما LC روی رنج فرکانس خاص یا هارمونی اون فرکانس میبندید دستگاه روی اون بازه فرکانسی مشخص کالیبره شده.. حال با افزایش گین شما متراژ بیشتری رو میزنید... یا مثلا یکی دیگه میاد موبایل رو تو 10 متری آشکار میکنه اما ممکنه رو آرمیچر سنسی نداشته باشه. پس این مسائل ساده انگارانه است و بحثی بی مورد.

اما در مورد پی سی بی هایی که هست اون یکی که قرار دادم بدون مشکل درست کار کرد. خودم رو نقطه تستی که داشتم امتحان کردم اما کار نکرد ولی جایی منزل یکی از دوستان که چند کیلو مس رو چند سالی در عمق 1 متری مدفون کرده بوذند که سیستم در شعاع 1 متری اون رو با یک ال ای دی آشکار کرد.

موفق باشید.

دوست عزیز من گفتم که مدارو تغییر دادم و تا 10 برابر تقویت کردم کاری نداره که کاری کنی که compass effect رو حذف کنی !!
درسته پس این حرف رو زدن ! ولی کسی دلیلشم میدونه ؟؟ من با خودشم حدود 2 هفته پیش صحبت کردم گفتش مشکلی نداره دو قسمت روی هم باشن ! شما بازم سوال کن نتیجه نهایی رو بگو من یه pcb تکمیل با شیلد عالی و اگه خمواستید دورو و smd براش میزنم

سه شنبه 25 آبان1395 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

dream man
تا الان شما از معدود کسایی بودین کفتین ودار براتون کار کرده :x
پس میشه بگین فرکانستون چنده و مشخصات سلف خازنی که استفاده بگین . خیلی بدرد میخوره :ymapplause:

سه شنبه 25 آبان1395 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PAYAM20 نوشته است:
dream man
پس میشه بگین فرکانستون چنده و مشخصات سلف خازنی که استفاده بگین . خیلی بدرد میخوره :ymapplause:

دوست من دسگاه منم رو ی تپه ودفیقا پیشونی تپه ی شعاع دودر دو رو گرفت وال ای دیا روشن خاموش میشدن ولی متاسفانه اصلن نمیشه کارکرد..
الانم برخلاف یکسری ک فک میکنن این مدار کارنمیده اصلن ناامید نیستم منتظرم ک ی پی سی بی بدون ایراد وکارا از ابن مدار زده شه وبسازمش..جای تستم یکی از دوستان داره فقط بدشانس من نقره کارگذاشته..

سه شنبه 25 آبان1395 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kاوه نوشته است:
PAYAM20 نوشته است:
dream man

دوست من دسگاه منم رو ی تپه ودفیقا پیشونی تپه ی شعاع دودر دو رو گرفت وال ای دیا روشن خاموش میشدن ولی متاسفانه اصلن نمیشه کارکرد..
الانم برخلاف یکسری ک فک میکنن این مدار کارنمیده اصلن ناامید نیستم منتظرم ک ی پی سی بی بدون ایراد وکارا از ابن مدار زده شه وبسازمش..جای تستم یکی از دوستان داره فقط بدشانس من نقره کارگذاشته..

پس لطف کنین فرکانستونو بگین . شاید ما هم نتیجه گرفتیم ازش !

سه شنبه 25 آبان1395 - 11:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: DIYGODSCAN , Google و 62 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure