حمید نوشته است:
saleh700 نوشته است:
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید کدام یکی از بلندگوهای زیر پیزو الکتریک هستش؟ من آخرش سر در نیاوردم
بلندگوی سمت چپ در تصویر شما از نوع پیزو و مناسب مدار ماست. ولی متاسفانه قابش شکسته و با این حساب صدای خوبی تولید نمیکنه! چون این بلندگوها بیشتر قدرت صداشون به داشتن قاب هست. بهرحال میتونین توی گوگل هم سرچ کنین فروشگاههای زیادی این بلندگو رو دارن.
درود بر شما
مهندسط جان اون بلندگوی سمت چپی قابش شکسته نیست من بازش کردم که بتونم داخلش رو ببینم
من هر سه بلندگو ر و تست کردم سمت راستی که بدرد نمیخورد وسطی هم صدای بزغاله میداد اما سمت چپی با این که موقع لحیم کاری یک تیکه از قسمت وسطیش کنده شد!(و من فکر میکردم خراب شده) صدای خوبی میده.
یک مقاومت 100 اهم هم سر راحش سری کردم.
من از کسایی بودم که این مدار رو چندین بار ساختم ولی نتیجه مطلوبی نگرفتم مشکل من هم میتر منفی بود دفعه آخر هم باطری دستگاه اتصالی کرد و آتیش گرفت که دیگه بعدش بیخیال شدم و نساختم اما الآن بعد از 1 سال این مدارو دوباره ساختم به علت بارندگی نتونستم ببرمش بیرون ولی با تست هایی که با لوپ 45 توی خونه انجام دادم متوجه شدم ثبات دستگاه به طرض چشمگیری زیاد شده .
البته این بار من از مقاومت های 2 وات 1 درصد و کانکتور پلاستیکی هم استفاده کردم. برای کابل اتصال لوپ هم به پیشنهاد یکی از دوستان از یک نوع کابل میکروفون استریو بدون فویل به نام JTR استفاده کردم که واقعا خوب جواب داده.
با لوپ 45 توی خونه و با تنظیمات پیشفرض سینی 60 رو در 2 متری سنس دارم همین سینی رو با لوپ 60 همینقدر سنس میکنه و بیشتر سنس نمیکنه که فکر کنم به خاطر شرایط بد منزل باشه.
دیلی لوپ 16 میشناخت و اعداد دسه گانه هم 779 - 665 -- 281 با لوپ 45 به این صورت بودن ولی با لوپ 60 عدد اول 200 بود که باز هم به خاطر محیط تست بودش.
برای حذف آهن متاسفانه طلای زیادی برای تست نداشتم و از یک انگشتر استفاده کردم سینی استیل و یک قیچی و سکه 200 تومانی روی درجه حذف آهن 16 کامل حذف میشن ولی انگشتر طلا رو 30 هم همچنان بوغ میزد و حذف نمیشد!
درکل خیلی راضی کننده بود و از صمیم قلب ازتون تشکر میکنم