انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 6:08am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2040 , 2041 , 2042 , 2043 , 2044 , 2045 , 2046 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
saleh700 نوشته است:
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید کدام یکی از بلندگوهای زیر پیزو الکتریک هستش؟ من آخرش سر در نیاوردم

بلندگوی سمت چپ در تصویر شما از نوع پیزو و مناسب مدار ماست. ولی متاسفانه قابش شکسته و با این حساب صدای خوبی تولید نمیکنه! چون این بلندگوها بیشتر قدرت صداشون به داشتن قاب هست. بهرحال میتونین توی گوگل هم سرچ کنین فروشگاههای زیادی این بلندگو رو دارن.

درود بر شما
مهندسط جان اون بلندگوی سمت چپی قابش شکسته نیست من بازش کردم که بتونم داخلش رو ببینم
من هر سه بلندگو ر و تست کردم سمت راستی که بدرد نمیخورد وسطی هم صدای بزغاله میداد اما سمت چپی با این که موقع لحیم کاری یک تیکه از قسمت وسطیش کنده شد!(و من فکر میکردم خراب شده) صدای خوبی میده.
یک مقاومت 100 اهم هم سر راحش سری کردم.
من از کسایی بودم که این مدار رو چندین بار ساختم ولی نتیجه مطلوبی نگرفتم مشکل من هم میتر منفی بود دفعه آخر هم باطری دستگاه اتصالی کرد و آتیش گرفت که دیگه بعدش بیخیال شدم و نساختم اما الآن بعد از 1 سال این مدارو دوباره ساختم به علت بارندگی نتونستم ببرمش بیرون ولی با تست هایی که با لوپ 45 توی خونه انجام دادم متوجه شدم ثبات دستگاه به طرض چشمگیری زیاد شده .
البته این بار من از مقاومت های 2 وات 1 درصد و کانکتور پلاستیکی هم استفاده کردم. برای کابل اتصال لوپ هم به پیشنهاد یکی از دوستان از یک نوع کابل میکروفون استریو بدون فویل به نام JTR استفاده کردم که واقعا خوب جواب داده.

با لوپ 45 توی خونه و با تنظیمات پیشفرض سینی 60 رو در 2 متری سنس دارم همین سینی رو با لوپ 60 همینقدر سنس میکنه و بیشتر سنس نمیکنه که فکر کنم به خاطر شرایط بد منزل باشه.

دیلی لوپ 16 میشناخت و اعداد دسه گانه هم 779 - 665 -- 281 با لوپ 45 به این صورت بودن ولی با لوپ 60 عدد اول 200 بود که باز هم به خاطر محیط تست بودش.

برای حذف آهن متاسفانه طلای زیادی برای تست نداشتم و از یک انگشتر استفاده کردم سینی استیل و یک قیچی و سکه 200 تومانی روی درجه حذف آهن 16 کامل حذف میشن ولی انگشتر طلا رو 30 هم همچنان بوغ میزد و حذف نمیشد!

درکل خیلی راضی کننده بود و از صمیم قلب ازتون تشکر میکنم @};-

سه شنبه 2 آذر1395 - 11:38am
مدیر سایت
مدیر سایت

عزیز من وقتی تنظیمات روی حذف آهن روشن باشه دیگه طلارو که نباید حذف بکنه !!! فقط اشیاه آهنی رو حذف باید بکنه ! اشتباه نکن برادر من ! خودت داری میگه حذف آهن ، یعنی فقط آهن رو و فلزاتی مشابه آهن رو حذف بکنه ؛ البته فلزات جدید و آلیاژهای جدید بعضی هاش ممکنه با شماره حذف آهن 18 هم حذف نشن که طبیعی هم هست ، وقتی حذف آهن مدار شما روشن باشه هرجایی یک تک بوق زد و صدا قطع شد ولی عدد میتر بالا و پائین کنه یعنی فلز آهنی ، ولی اگر بوق اصلا با میتر بالا هم قطع نشد یعنی اون فلز از آهنی بودن خارج هست . حالا در طبیعت ورق های آلمینیوم و ساندیس و بعضی فلزات مشابه ممکنه در عمق کم خاک وجود داشته باشه که سنسی مثل طلا در منوی سنس نمایش داده بشه که باید دقت بشه ، تجربه کافی در تست های واقعی در خارج از منزل بدست خواهد آمد !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 2 آذر1395 - 1:54pm

با عرز سلام و خسته نباشید به مهندس گرامی ...مشگلی برام پیش اومده که به طلا و قلع حساسیتی نداره .....لوپم 45 _1.4ohm .......اعداد تفکیکم a223_b356_c476 ....تنظیماتم پیشفرض با تشکر اگه راهنمایی کنید

سه شنبه 2 آذر1395 - 2:28pm
مدیر کل
مدیر کل

saleh700 نوشته است:
درود بر شما
مهندسط جان اون بلندگوی سمت چپی قابش شکسته نیست من بازش کردم که بتونم داخلش رو ببینم
من هر سه بلندگو ر و تست کردم سمت راستی که بدرد نمیخورد وسطی هم صدای بزغاله میداد اما سمت چپی با این که موقع لحیم کاری یک تیکه از قسمت وسطیش کنده شد!(و من فکر میکردم خراب شده) صدای خوبی میده.
یک مقاومت 100 اهم هم سر راحش سری کردم.
من از کسایی بودم که این مدار رو چندین بار ساختم ولی نتیجه مطلوبی نگرفتم مشکل من هم میتر منفی بود دفعه آخر هم باطری دستگاه اتصالی کرد و آتیش گرفت که دیگه بعدش بیخیال شدم و نساختم اما الآن بعد از 1 سال این مدارو دوباره ساختم به علت بارندگی نتونستم ببرمش بیرون ولی با تست هایی که با لوپ 45 توی خونه انجام دادم متوجه شدم ثبات دستگاه به طرض چشمگیری زیاد شده .
البته این بار من از مقاومت های 2 وات 1 درصد و کانکتور پلاستیکی هم استفاده کردم. برای کابل اتصال لوپ هم به پیشنهاد یکی از دوستان از یک نوع کابل میکروفون استریو بدون فویل به نام JTR استفاده کردم که واقعا خوب جواب داده.

با لوپ 45 توی خونه و با تنظیمات پیشفرض سینی 60 رو در 2 متری سنس دارم همین سینی رو با لوپ 60 همینقدر سنس میکنه و بیشتر سنس نمیکنه که فکر کنم به خاطر شرایط بد منزل باشه.

دیلی لوپ 16 میشناخت و اعداد دسه گانه هم 779 - 665 -- 281 با لوپ 45 به این صورت بودن ولی با لوپ 60 عدد اول 200 بود که باز هم به خاطر محیط تست بودش.

برای حذف آهن متاسفانه طلای زیادی برای تست نداشتم و از یک انگشتر استفاده کردم سینی استیل و یک قیچی و سکه 200 تومانی روی درجه حذف آهن 16 کامل حذف میشن ولی انگشتر طلا رو 30 هم همچنان بوغ میزد و حذف نمیشد!

درکل خیلی راضی کننده بود و از صمیم قلب ازتون تشکر میکنم @};-

خواهش میکنم.
پیزو به همین صورت هست و اگر قسمتی از کریستال روی اون از بین بره باز هم کار میکنه! ولی قدرتش کمی کمتر میشه. بد نیست از یک بلندگوی پیزوی نو استفاده کنین تا صدای بهتری داشته باشین.
همونطور که فرمودین در نسخه های اخیر ریزه کاری های زیادی لحاظ شده و ثبات کاری دستگاه هم افزایش چشمگیری داشته. لذا فقط نسخه آخر نرم افزار از نظر من مورد تایید و توصیه هست. البته کیفیت قطعاتی که فرمودین هم تاثیر داره. کابل میکروفن هم با اینکه در حالت کلی مورد توصیه نیست ولی اگر اعداد 3 گانه و تفکیک و بردتون همگی خوب باشه موردی نداره. لوپ 45 سینی مورد نظر شما رو میتونه تا 2.4 متر سنس کنه که البته این برد نهایی در محیط باز حاصل میشه.
برای حذف آهن همونطور که جناب مهدی فرمودن اصلا تست طلا مطرح نیست! شما طبق توضیحی که در راهنما ذکر شده باید به کمک فلزات آهنی و غیر آهنی درجه حذف آهن رو تنظیم کنین و در این صورت طلا هم نباید حذف بشه. راه دیگه این هست که کلا حذف آهن رو غیر فعال کنین و به عدد فرو توجه کنین که البته در این حالت علاوه بر اینکه باید رنج عدد فرو رو برای هر لوپ تست کرده باشین ؛ باید حواستون به عدد ID هم باشه چون فقط فلزاتی که عدد تفکیک بین 25 تا 75 دارن میتونن در دسته فلزات آهنی قرار داشته باشن.

سه شنبه 2 آذر1395 - 2:56pm
مدیر کل
مدیر کل

0707 نوشته است:
با عرز سلام و خسته نباشید به مهندس گرامی ...مشگلی برام پیش اومده که به طلا و قلع حساسیتی نداره .....لوپم 45 _1.4ohm .......اعداد تفکیکم a223_b356_c476 ....تنظیماتم پیشفرض با تشکر اگه راهنمایی کنید

ممنون.
اینکه فلزیاب به فلان فلز حساس نیست یا هست در حالت کلی اصلا بحث درستی نیست! مساله اینه چه اندازه از فلز قلع یا طلا رو تست کردین؟ اگر کوچک یا نازک بوده باشه حرف شما درسته و این الزاما به جنس فلز ربطی نداره. جنس فلز برای من و شما مهمه ولی فلزیاب ها آثار دیگری از فلز رو سنس میکنن که ریشه علمی و فنی داره. در واقع هیچ فلزیابی با ساختار مولکولی یا اتمی فلز سر و کار نداره که ما تا این حد مساله جنس فلزات رو مورد بحث قرار بدیم.
در هر صورت این مساله در راهنما توضیح داده شده. برای سنس خوب فلزات مد نظر شما باید لوپ تخت یا عنکبوتی باشه و مواردی که ذکر شد رعایت بشه. اما همینکه اعداد 3 گانه شما به این صورت باشه یعنی دستگاهتون ایراد داره! بنظر میاد ایسی 357 شما تقلبی باشه.

سه شنبه 2 آذر1395 - 3:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود
وقتی یک فلز رو داخل لوپ چه بزرگ چه کوچک میگیرم و چند بار دستگاه سنسش میکنه بعد فلز رو دور میکنم دستگاه میتر منفی و بوق هشداریش شروع میشه . چرا بعد از دور کردن فلز ثباتش بهم میریزه ؟

سه شنبه 2 آذر1395 - 3:09pm
مدیر کل
مدیر کل

این حالت فقط در صورت فعال بودن گراند رخ میده و بخصوص اگر حرکت فلز نسبت به لوپ کندتر باشه باز هم تشدید میشه! اگر میخواین به این صورت تست بگیرین باید حتما گراند رو خاموش کنین. کلا عملکرد سیستم گراند کاملا وابسته به نحوه تست یا اپراتوری شماست و ترکیبش با تنظیمات مختلف میتونه پیچیده و گیج کننده باشه. لذا بنده خاموش بودن گراند و استفاده از درجه حساسیت پایین تر رو در خیلی شرایط مناسب تر میدونم.

سه شنبه 2 آذر1395 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادحمیدسلام وخسته نباشید
بنده ازصفحه 1تا105رامطالعه کردم.واقعاخسته نباشید.به کارتون ادامه بدین.من تاحالا بقیرمحمودبخت اورکسی راندیدم اینطوربه جوونادررابطه باالکترونیک کمک کنه من خودم تواین دوماه که دارم فلزجورامطالعه میکنم کلی به اطلاعاتم درموردالکترونیک اضافه شده وکلی اطلاعاط درموردفلزیاب بدست اوردم برای یک سری متعسفم .
واقعاازبابت این کادوی خیلی باعرضش ممنونم.

سه شنبه 2 آذر1395 - 11:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام . اساتید من یه فلزجو دارم .وقتی میخوام دستگاهو روشن کنم اگه لوپ بهش وصل باشه روشن نمیشه. باید لوپو در بیارم و روشنش کنم و بع بهش وصل کنم و در حین کار دستگاه خودبه خود خاموش میشه. رگلاتور 7812 رو چک کردم و متوجه شدم که خروجی 1.8 میده. بنظرتون عیب از کجا میتونه باشه. متشکر از کلیه اساتید بخصوص استاد حمید بزرگوار

سه شنبه 2 آذر1395 - 11:39pm
مدیر کل
مدیر کل

جواد64 نوشته است:
استادحمیدسلام وخسته نباشید
بنده ازصفحه 1تا105رامطالعه کردم.واقعاخسته نباشید.به کارتون ادامه بدین.من تاحالا بقیرمحمودبخت اورکسی راندیدم اینطوربه جوونادررابطه باالکترونیک کمک کنه من خودم تواین دوماه که دارم فلزجورامطالعه میکنم کلی به اطلاعاتم درموردالکترونیک اضافه شده وکلی اطلاعاط درموردفلزیاب بدست اوردم برای یک سری متعسفم .
واقعاازبابت این کادوی خیلی باعرضش ممنونم.

خواهش میکنم. خیلی ممنون.
البته اگر راهنما رو با دقت بخونین دیگه بنظر من نیازی به مطالعه این تاپیک طولانی هم نیست! ممنون از مقایسه شما ؛ محمود بخت آور اولین معلم و استاد بنده در دوران مدرسه بوده و قطعا به ایشون خیلی مدیون هستم. اگر بهشون دسترسی دارین سلام گرم من رو برسونین. @};-

چهارشنبه 2 آذر1395 - 12:02am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2040 , 2041 , 2042 , 2043 , 2044 , 2045 , 2046 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 445 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure