انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:34pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 , 204 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان این مورد که زیاد به فلز نزدیک بشیم LED خاموش بشه ! رو من تو 50 درصد از تست ها داشتم بقیه نه ! :-\ :-\
حالا دلیل این اتفاق چیه ! یه نظر دارم ! شاید به خاطر مواد مغناطیس شونده باشه ! چون برا طلا و نقره این حالاتو نداشتم @-) @-) @-) البته فقط حدسه

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 2:56am
کاربر فعال
کاربر فعال

PAYAM20 نوشته است:
هادی مگنت نوشته است:

عرض سلام
عرفان جان خبر خوبیه. دلیل اینکه تک چراغ روشن بوده برمیگرده به گفته قبلیم به پهنای پالس بسیار کوتاه و میرای فلز طلا که با دیتای دریافتی از هدف هم پالس کوتاه (ولتاژ کم) و هم موج میرای آن، در نقطه هدف تخلیه بار میده احتمالا.
با تغییر در مقدار فیلتر خروجی یعنی مقاومتهای 15و16 و خازنهای 17و18 واکنش به سایر فلزات نیز میدهد.

دوستانی که با بتای بیشتر ترانزیستور مشکل سنس قطبین رو دارند میتونند مقادیر مقاومتهای 10 و12 رو یکمی بیشتر کنند تا حد سنس نکردن قطبین مغناطیسی.

سلام
داش هادی چه از نظر تعوری چه عملی بنا به تست های خودم فیلتر RC مدار نمیتونه هیچ تاثیری روی سنس و یا سنسن نکردن فلزات مختلف داشتهخ باشه .
و در مورد بند دوم نمیشه کاملا رد کرد ولی بازم COMPASS EFFECT یه موج نیس که بخوایم با فیلتر RC جلوش بگیریم !

سلام پیام جان خوش اومدی
در مورد فیلتر خروجی شما چه نتایجی ازش تونستین بگیرین؟
و منظور منم از بتای بیشتر ترانزیستور که قطبین رو سنس میکنه بجای تعویض خود ترازیستور mpsa بابت اون گفتم که مقاومت رو عوض کنند. چون ترازیستور ذکر شده یکم ارجحیت به بقیه داره که با تغییر مقاومت 10 و 12 حساسیتش رو کاهش میدیم.
ممنون از توجهت

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

چهارشنبه 17 اسفند1395 - 3:05am
استاد
استاد

mohsenlrl نوشته است:
دوستان خود فرانکو چندین بار گفته که وقتی می رسید به هدف چراغ ها خاموش میشه، از این طریق می تونید نقطه رو مشخص کنید. این مسئله نشون می ده که شما واقعا فلز رو گرفتید. در مورد اینکه دوستموم فرمودند اینجا دوستان نتیجه گرفتن، خوب چرا تو پیج های دیگه همه چیزایی که پیدا کردن می ذارن و فقط اینجا خطر داره، چی بگم والله. تغییر این خازن ها رو موقعی خوب جواب میده که بتای ترانزیستورها کم باشه

درود بر شما
خروجی فرکانسه فلز روی زاویه های 45 درجه طبق میدان زمین هست و باید روی نقطه خاموش بشه پس نتیجه میگیریم فرانکو میدان یاب هست برای همین هم از فاصله نزدیک میتونه هدف را بزنه اگه یون یاب بود از فاصله چند صد متری هم میتونست هدف را بزنه

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 6:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:
سلام پیام جان خوش اومدی
در مورد فیلتر خروجی شما چه نتایجی ازش تونستین بگیرین؟
و منظور منم از بتای بیشتر ترانزیستور که قطبین رو سنس میکنه بجای تعویض خود ترازیستور mpsa بابت اون گفتم که مقاومت رو عوض کنند. چون ترازیستور ذکر شده یکم ارجحیت به بقیه داره که با تغییر مقاومت 10 و 12 حساسیتش رو کاهش میدیم.
ممنون از توجهت

سلام داش .
امیدوارم حالت خوب باشه
چیزی که دستگیرم شد از فیلتر rc مدار اینه که مقدار دقیقش واقعا مهم نیست ! همون طور فرانکو هم گفته این فیلتر مدار برای حذف امواج رادیویی هست . و مدار فقط از اختلاف ولتاژ قادره سنس کنه !
ولی در مورد سنس کردن فلزات مختلف باید بگم تا حد مطلوبی قسمت رزونانسی Lc مدار میتونه کمک کنه !
حالا سوال به وجود میاد اگه دستگاه یه میدان یاب . یا یون یاب یا ... چرا یه فیلتر امواج میتونه تو سنس تاثیر بذاره :ymsigh: :ymsigh:
مهندس حمید نظر شما چیه !
مهندس حمید این فیلتر LC مدار یکم فراتر از تفکیک فرومغناطیس از مغناطیس انجام میده ! سنس مس و طلا تو فرکانس رزونانس های مختلف ! البته نه این که کلا مثلا اگه طلا زد دیگه مس نزنه منظورم اینه مس رو از شعاع خیلی کمتر میگیره ! و بالعکس
حالا واقعا این مدار چیه ~X( ~X( :-? :-?

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 11:05am
مدیر کل
مدیر کل

فیلتر خروجی شامل مقاومتهای 15 و 16 و خازنهای 17 و 18 یک فیلتر پایین گذر با فرکانس قطع تقریبا 400 هرتز هست! بنظر من هم فقط برای حذف امواج فرکانس بالا میتونه مناسب باشه. از طرف دیگه چون فیلتر سر آپ امپ فرکانس قطعی دور و بر 20 هرتز داره دیگه مقادیر فیلتر قبلی زیاد اثر محسوسی ندارن. این فیلتر نهایی هم بنظر من بیشتر روی حالت چشمک زدن ال ای دی ها میتونه تاثیر داشته باشه.
بنده اصلا قائل به این نیستم که با چنین سیستمی بشه تفکیک هم داشت! اگر هم تفاوتی وجود داشته باشه ممکنه بین آهن و غیر آهن باشه. فرکانس رزونانس دور و بر 100 مگاهرتز هم بیشتر من رو بیاد فرکانسهای باند FM رادیو میندازه! اگر تصادفا فرکانس رزونانس با یک فرستنده رادیویی محلی تداخل کنه چه اتفاقی میفته؟! :D بنظر من این موضوع هم باید بررسی بشه شاید اصلا ارتباطی وجود داشته باشه!

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 2:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

زاویه 45 درجه اینجا نمیتونه بیان بشه برای اینکه دوستمون هدف رو در عمق 40 سانتی بدست آوردند. برای عمق 40 سانتی زاویه 45 درجه تقریبا خود نقطه هدف میشه.
در قسمت رزونانس هارمونیکهای هدف رو شکار میکنه که با توجه به موقعیتهای جغرافیایی مناطق مختلف فرکانسهای (پالسهای) متفاوتی نیز از هدف تولید میشه به همین خاطر نوع سنس در مناطق مختلف متفاوت است.
البته در یک محدوده رزونانسی سنس صورت میگیره منتهی قدرت دریافت و گیرندگی متفاوت است.

خوشبختانه حمید جان این دستگاه حساس به امواج رادیویی نیست. فقط به امواج مغناطیسی دینامیک و میدانهای الکتریکی حساس هستش.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 2:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت مهندس حمید ودوستان

در رابطه با امواج FM وفرکانس مطلوب رزونانس من زیاد تحقیق کردم به نظر من رابظه مشتقیمی بین فرکانس مطلوب رزونانس و موج FM رادیویی استان محل زندگیتون داره :-BD :-BD

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 3:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نکته ای که شاید تا به حال مورد توجه بعضی از عزیزان قرار نداشته است :
یک آهنربا بدون نیاز به منبع انرژی میتواند برای سالیان بسیار طولانی دارای میدان مغناطیسی باشد
از نظر تئوری یک جسم باردار و یونیزه شده نیز بدون نیاز به منبع انرژی باردار باقی میماند
ولی تشعشع امواج اکترومانیتیک مخصوصا در فرکانسهای بالا نیازمند یک منبع انرژی مثل باطری میباشد که با هر شرایطی یلاخره دارای عمر محدود بوده و در دراز مدت دچار افت توان و فرسایش میگردد ...
در اینجا سوال اصلی شاید این باشد که یک دفینه قدیمی با استفاده از چه منبع انرژی میتواند فرکانس ادعایی دستگاه را برای مدت طولانی تابش نماید ؟

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 4:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
فیلتر خروجی شامل مقاومتهای 15 و 16 و خازنهای 17 و 18 یک فیلتر پایین گذر با فرکانس قطع تقریبا 400 هرتز هست! بنظر من هم فقط برای حذف امواج فرکانس بالا میتونه مناسب باشه. از طرف دیگه چون فیلتر سر آپ امپ فرکانس قطعی دور و بر 20 هرتز داره دیگه مقادیر فیلتر قبلی زیاد اثر محسوسی ندارن. این فیلتر نهایی هم بنظر من بیشتر روی حالت چشمک زدن ال ای دی ها میتونه تاثیر داشته باشه.
بنده اصلا قائل به این نیستم که با چنین سیستمی بشه تفکیک هم داشت! اگر هم تفاوتی وجود داشته باشه ممکنه بین آهن و غیر آهن باشه. فرکانس رزونانس دور و بر 100 مگاهرتز هم بیشتر من رو بیاد فرکانسهای باند FM رادیو میندازه! اگر تصادفا فرکانس رزونانس با یک فرستنده رادیویی محلی تداخل کنه چه اتفاقی میفته؟! :D بنظر من این موضوع هم باید بررسی بشه شاید اصلا ارتباطی وجود داشته باشه!

lمهندس حمید یا بهتر بگم دانشمند حمید :ymhug: :x
بله همون طور که اقای زاکاری هم گفتن و قبلا هم اینو گفته بودن و بنا به تحقیق خودم که از 15 نفر از دوستانی که از مدار جواب گرفته بودن فرکانس رزونانسشون تقریبا همون فرکانس رادیویی منطقه خودشون یا رادیوی استانی هست !
ولی چون این امر کاملا اثبات نشده بود و دلایل دیگه تا الان پوشیده نگه داشتیم ! (در پست های قبلی هم این مورد رو گفته بودم که منطقی ترین تعبیر سبک کاریی این دستگاه رو میدونم .)
البته با این حال هم نمیشه 100 % مطمعن بود !!!
ولی بنا به تست های خود بنده هم در استان خودم و 3 استان مجاور این نظریه میتونه درست باشه ! البته در حال حاظر دارم تست های دیگه ای میگیرم که اگه موفقیت امیز بود اعلام میکنم
و این نظریه کاملا منطقی تر از یون و میدان هست ! و میتونه تمام این موارد رو رد کنه ! و با این وجود زاویه 45 درجه هم بی معنی میشه ! همون طور که تو تست های بنده هم اینطور نبوده !
و در کل میتونیم تا الان فرانکو رو به یه فلزیاب بسیار بزرگ تصور کنیم که از بخش گیرنده که همون مدار دست شماست و قسمت فرستنده که همون انتن های رادییی منطقه هست تصور کرد :))
ولی اگه اینطور باشه نمیشه عمق بالایی برای مدار انتظار داشت !!!! :| /:) /:)
حالا استاد حمید باید نتیجه گیری کنن ^:)^ ^:)^

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:03pm
مدیر کل
مدیر کل

ایده استفاده از فرکانس فرستنده رادیویی محلی FM و دریافت از طریق این مدار قابل تامل هست. این مساله بخودی خود میتونه علت جوابگیری متفاوت در مناطق مختلف باشه. ولی متاسفانه این ایده دیگه نیاز به دفن فلز به مدت طولانی در زمین رو نمیتونه توضیح بده! همینطور اثر قطب نمایی که دوستان در مورد این طرح قید کردن بنظر من ربطی به فرستنده رادیویی نداره! مگر اینکه بگیم ترکیبی از این موارد در سنس تاثیرگذار هست که در این صورت کار بسیار پیچیده تر میشه.

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 , 204 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 40 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure