حمید نوشته است:
فیلتر خروجی شامل مقاومتهای 15 و 16 و خازنهای 17 و 18 یک فیلتر پایین گذر با فرکانس قطع تقریبا 400 هرتز هست! بنظر من هم فقط برای حذف امواج فرکانس بالا میتونه مناسب باشه. از طرف دیگه چون فیلتر سر آپ امپ فرکانس قطعی دور و بر 20 هرتز داره دیگه مقادیر فیلتر قبلی زیاد اثر محسوسی ندارن. این فیلتر نهایی هم بنظر من بیشتر روی حالت چشمک زدن ال ای دی ها میتونه تاثیر داشته باشه.
بنده اصلا قائل به این نیستم که با چنین سیستمی بشه تفکیک هم داشت! اگر هم تفاوتی وجود داشته باشه ممکنه بین آهن و غیر آهن باشه. فرکانس رزونانس دور و بر 100 مگاهرتز هم بیشتر من رو بیاد فرکانسهای باند FM رادیو میندازه! اگر تصادفا فرکانس رزونانس با یک فرستنده رادیویی محلی تداخل کنه چه اتفاقی میفته؟!
بنظر من این موضوع هم باید بررسی بشه شاید اصلا ارتباطی وجود داشته باشه!
lمهندس حمید یا بهتر بگم دانشمند حمید
بله همون طور که اقای زاکاری هم گفتن و قبلا هم اینو گفته بودن و بنا به تحقیق خودم که از 15 نفر از دوستانی که از مدار جواب گرفته بودن فرکانس رزونانسشون تقریبا همون فرکانس رادیویی منطقه خودشون یا رادیوی استانی هست !
ولی چون این امر کاملا اثبات نشده بود و دلایل دیگه تا الان پوشیده نگه داشتیم ! (در پست های قبلی هم این مورد رو گفته بودم که منطقی ترین تعبیر سبک کاریی این دستگاه رو میدونم .)
البته با این حال هم نمیشه 100 % مطمعن بود !!!
ولی بنا به تست های خود بنده هم در استان خودم و 3 استان مجاور این نظریه میتونه درست باشه ! البته در حال حاظر دارم تست های دیگه ای میگیرم که اگه موفقیت امیز بود اعلام میکنم
و این نظریه کاملا منطقی تر از یون و میدان هست ! و میتونه تمام این موارد رو رد کنه ! و با این وجود زاویه 45 درجه هم بی معنی میشه ! همون طور که تو تست های بنده هم اینطور نبوده !
و در کل میتونیم تا الان فرانکو رو به یه فلزیاب بسیار بزرگ تصور کنیم که از بخش گیرنده که همون مدار دست شماست و قسمت فرستنده که همون انتن های رادییی منطقه هست تصور کرد
ولی اگه اینطور باشه نمیشه عمق بالایی برای مدار انتظار داشت !!!!
حالا استاد حمید باید نتیجه گیری کنن