انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 3:36pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 211 , 212 , 213 , 214 , 215 , 216 , 217 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت جناب سنه دژ عزیز
من شخصا از روزی که با این سایت آشنا شدم شاید بیش از انگشتان دست
به سایتهای دیگر سر نزدم واقعا آن چیزهایی را که دوست داشتم یاد بگیرم
آدرس آنها در این سایت میباشد . من خود را شاگرد کوچکی میدانم در محضر اساتید
بزرگی چون مهندس حمید عزیز و شما و سایر اساتید دیگر.
همینکه شما و دوستان تجربیات خودتان را بی منت در اختیار دیگران میگذارید سپاسگزاریم
شاید روزی بشود که امثال من فقط خواننده مطالب نباشند بتوانند گره کوچکی را برای دیگران
بازکنند به امید آنروز.
حال جناب سنه دژ از شما سوالی دارم که با توجه به شناخت شما از این مدار pd واقعا این مدار
اگر درست و دقیق ساخته بشه میتوان به آن امیدوار بود؟
با احترام

پنج شنبه 26 اسفند1395 - 11:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آقای سنه دژ انسان خوب و با تجربه ای هستند و در موضوعات مختلف به امثال بنده
و دیگر دوستان راهنمایی میکنن و از تجربیات ارزنده ایشون استفاده میکنیم
از زحمات ایشون تشکر میکنم و ازشون خواهشمندم که به راهنمایی های
ارزشمندشون ادامه بدند

پنج شنبه 26 اسفند1395 - 11:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آقای سنه دژ عزیز یه سوال از محضرت دارم امیدوارم ناراحت نشی .اینجا تاپیک فرانکو هست یا pdk ی ساخت جناب عالی ؟

پنج شنبه 26 اسفند1395 - 11:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

جناب سنه دژ لطفا دوستان رو دلسرد نکنید و خواهشن یک صفحه کامل رو داستان نگید ممنون @};- @};-

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

جمعه 26 اسفند1395 - 12:17am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان استفاده کردیم.اما حالا بگید چرا دوست ما ۳ متر لامپو سنس داره بر من ۶۰ سانت.میدونم ملاک نیس..خب چرا ب دست حساس نیس.من هم زرد قایم کردم ۴۰ روز داره میشه هم نقره ی کمک کنید درست کنم تست بگیرم

جمعه 26 اسفند1395 - 12:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

ببینید جناب سنه دژ بنده مستقیم از کسی نام نبردم به این دلیل بود که نمیخواستم این موضوع به تشکر و انتقاد کشیده بشه من فقط خواستم بحث های بیهوده و تعریف از خود تمام بشه اما حالا که حضرتعالی جواب دادین بنده هم لازمه چند خطی توضیح بدم.اولا در تاپیک پی دی جناب امیرحسین از اولشم قصد کمک نداشت ایشون یه چیزی از سایت های دیگه شنیده بود که یک همچین مداری هست با این برد عجیب و فقط هم قصدشون این بود ببینه این مدار واقعا کار میکنه یا نه که من مطمئنم ساخته بود و به برد لازم نرسیده بود .اینو دوستان میتونن با خوندن بیست صفحه اول اون تاپیک متوجه بشن.
ادامه اون تاپیک هم به شخصه چیزی خاصی ندیدم که بهم کمک کنه حتی یک تحلیل ساده از مدار.ما هم از کسی توقع نداریم که بیاد برامون مو به مو مراحل ساخت پی دی رو توضیح بده اما از اینکه کسی مارو به سخره بگیره و بگه من فلان مدارو دارم ان کارو میکنه اون کارو میکنه بیزارم.
بنده تا بحال در ایران یک فیلم از پی دی دیدم که سکه رو چند برابر بیشتر از برد متعارف نقطه زن ها بزنه. به غیر از اون فیلم که دستگاهش ثبات خوبی هم نداشت من تا بحال ندیدم از دوستان مدعی که خودشون رو استاد و دکتر خطاب میکنن یک فیلم از دستگاه پی دی ساخت خودشون بزارن صرفا برای تنویر افکار .فقط یه مرررررد میخوام که بیاد یه فیلم از دستگاه پی دی یا هرجیز دیکه ایی که میگه قادره معجزه کنه رو بزاره
حضرتعالی هم بنده شاهد بودم در موضوعات مختلف دانسته های خودتون رو در اختیار دوستان قرار دادین .و ازتون تشکر هم میکنم اما این انتقاد به این جهت بود که از دستگاه های غجیب و غریبی که افراد عادی نمیتونن بسازن صحبتی نشه چون اینجا همه ما اکثرا مونتاژ کار هستیم اونم فقط دایپ و کشش اینگونه مدارهای سطح بالا رو نداریم

جمعه 26 اسفند1395 - 12:59am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
با تشکر از دوستانی که از نیت بنده آگاه هستند @};-
و تشکر از کسانی که باعث میشن بنده دیگه زحمت تایپ کردن بخودم ندم و چشمامو بپای راهنمائی بعضیها پشت کامپیوتر ضعیف نکنم @};-
- جناب ahamraj
بله میتوان با این مدار امیدوار بود . سنس مدار فرانکو بسیار به سنس مدار بنده شبیه و نزدیک هست :-BD امیدوارم اساتید بتونن وضعیتشو بهتر کنن
-----------------------------------------------------
- آقای reza21 @};- سپاس فروان
-------------------------------------------------------------
- جناب رویا
بله اینجا تایپک مدار فرانکو هست و با این طرز فکرها ، و مخالفتها ، فکر نمیکنم که به این زودی ها تبدیل به PDK بشه
مطرح کردن مدار PDK توسط بنده ، فقط برای این بود که به مدار فرانکو شباهت هایی دارد و میخواستم که در کشف این اثرات ، به دوستان کمکی کرده باشم . وگرنه مدار بنده ، چیزی کم نداره که از مدار شما روش بزارم . بنده که اینجا تبلیغ نکردم ، خدا میدونه که اگر فروشنده بودم ، چیا میگفتین
-------------------------------------------------------------------------------------
جناب arta1987
توی این گونه فضاها اگر کسی بیاد کوچکترین چیزی رو مطرح بکنه ، طبیعیه که ازش میپرسن : چطوری به این نتیجه رسیدی و دلیلت برای حرفت چیه ؟ و اگر جواب نده ، هزاران برچسب بهش میزنن . بنده نیز که از نیرو و چگونگی اثر دفینه صحبت میکنم ، با سوالات زیادی روبرو میشم و مجبورم که به واکنش دستگاه دستساز خودم اشاره بکنم . اما به مدار شخصی که اشاره میکنی ، بعضیها فکر میکنند که به رخ میکش ، بعضیها فکر میکنن که فروشنده هستی و فقط تعدادی با دید مثبت نگاه می کنند و لابلای صحبتها ، بهره میبرند و جواب سوالاشونو میگیرن
در مورد تایپیک PD هم ، حداقلش اینه که چیزی ازمون کم نکرد ، بلکه به اطلاعاتمون اضافه شد ، حتی به اطلاعات بنده که ازش جواب گرفتم . خوب این کجاش بده ؟ کاری هم به دیگران نداشته باشیم که قصد کمک دارند یا ندارند
درسته که تابحال از ایران ،کسی فیلم از PD دستساز خودش نزاشته . اون سنسهایی هم که بعضیها فیلم گذاشتن ، فقط سنس قسمت فلزیابش هست و میزان بردشون نهایتا در حد والف ها هست وگرنه سنس از راه دور ندارند و اون قسمت رو نتونستن راش بندازن
بنده هم قول عکس یا فیلم نمیدم و برام مهم نیست که در دنیای مجازی ، کسی باور بکنه یا نکنه .
و از دید دیگه اگر نگاه بکنید ، بنده اگر خدای ناکرده دروغ گو باشم ، بازم براحتی میتونم هر گونه فیلمی که بخواهید از سنس از راه دور براتون بزارم و توش کلک بزنم و جنس سنس شده رو هم ، جلوی چشمتون از خاک دربیارم و کسی هم نتونه چیزی رو ثابت بکنه که اینطور نیست . خوب اینطور گذاشتن فیلم ، چه فایده ای خواهد داشت ؟ و واقعیت رو چه چیزی میتونه ثابت بکنه ؟ آیا گذاشتن فیلم این گونه مدعیان و فروشنده ها ، جای باور دارد ، یا حرف یک مردی که بهش باور داشته باشید ؟

و اینکه میفرمائید : کشش مدارهای سطح بالا و عجیب غریب رو ندارید ، و میخواهید که در موردشون حرف نزنیم
خوب تا کی میخواهید که با مدارات پائین کاوش کنید و آیا هیچوقت بدنبال دستگاه روئیایی خود نیستید ؟ بنده هم اگر طرز فکرم اینطور بود و به مدارات فلزیابی ساده ، مشغول میشدم ، الان هیچ نتیجه ای نگرفته بودم و بعدا هم نمی گرفتم

ضمنا ساختن ردیاب خوب ، فقط به داشتن دانش الکترونیک نیست ، بلکه نکاتی هستند که باید کشف شوند و یجورایی سر از راز درآوردن است . مانند اثرات دفینه ی قدیمی و چگونگی تاثیر نیروها بر هم . و وقتی این سوالات در ذهن حل بشوند ، ساختن مدار ، کار سختی نیست و خیلی راحت تر از کشف حقیقت است
وگرنه بنده هم چیز زیادی از الکترونیک بلد نیستم و هیچ ادعایی ندارم .
پس امید داشته باشد و همیشه دنبال بهترینها باشید و باور داشته باشید که راههای دیگری هم هستند و سیستمهای خوب هم وجود دارند .
توانائی های انسان بسیار بیشتر از اینهاست
-----------------------------------------------------------------
- جناب mahan2000
شما اگر از نظرات بنده خوشتون نمیاد ، میتونید خیلی راحت ، پستهای بنده رو نخونید
البته زیاد بهتون زحمت نمیدم ، بعد از این اعلام مخالفتها ، سعی میکنم که کمتر بقول شما " داستان " بگم
فقط اینو بدونید که بنده از همین به اصلاح شما "داستانها " موفق به ساخت ردیاب شدم و قدیما در به در بدنبال کسی بودم که چیزی از نیروی مرموز دفینه و چگونگی یون و گاز و غیره ، برام بگه تا حقیقت برام روشن بشه . اما بسختی کسی پیدا میشد و اگر هم کسی چیزی می دانست ، به این سادگیها به علاقه مندان کمک نمیکرد . بهمین دلیل مجبور شدم که سالها مطالعه و تحقیق و آزمایش بکنم و وقت و انرژی و هزینه بزارم تا فقط جواب چند تا سوال به ظاهر ساده ، در مورد دفینه برام روشن بشه
امروز ، دوران گذشته ی خودم را که به خاطر می آورم ، درسته که حاضر به ارائه ی نقشه مدار نیستم ، اما دلم میسوزه برای افرادی که گیر کردن یا برای افرادی که اساس دفینه را اشتباه تصور میکنند و ممکنه که سالها با یک ذهنیت اشتباه سرگردان بشن . بهمین دلیل بود که داستان میگفتم و قصدم نشان دادن راه بود نه به بیراهه کشیدن
کاش اون قدیما هم کسی پیدا میشد که برای بنده هزاران داستان تعریف میکرد و بنده میتونستم از لابلای حرفاش ، فقط جواب چند تا از سوالات رو بدست می آوردم و برای پیدا کردن راه درست ، اینقدر دردسر نمیکشیدم
اما اشکالی نداره . بنده راه خودم رو میرم وشما هم راه خودتون رو برید و امیدوارم موفق باشید
بنده هنوز وقت نکردم که مدار فرانکو رو بسازم و با وجود PD ، داشتنش هم برام مهم نیست . اما قصد داشتم که زودتر بسازم و در میدان تست شخصی ، به نتیجه برسونمش . در میدان تست واقعی ، که PDK بنده جواب داده ، تستش میکردم و تغیراتی را که شما هنوز به ذهنتون نمیرسه روش انجام میدادم و مطمئنا خیلی زود میفهمیدم که کجای مدار باید تغیر بکنه و به علاقه مندان نیز اعلام میکردم
اما دیگه مزاحم دوستان نمیشم و اگر بعدا وقت کردم میسازم . ضمنا هنوز مشغول ساخت فلزیاب پالسی و فلزیابهای ساده نیز هستم و دوستان براشون سوال نشه که با وجود پی دی ، چرا پالسی میسازه . بله میسازم و از سر علاقه به الکترونیک هست و میخوام بیشتر الکترونیک یاد بگیرم .
بنده فعلا سکوت میکنم ، دوستان به روش خودشون مدار رو پیش ببرند ، ببینم بعد از چند سال میتونند مشکل مدار رو کشف بکنند بشرطی که نتیجه دهی مدار برای همه یکسان باشد و دقیقا مشخص بشه اشکال کار از کجاست . این پست بنده را بخاطر بسپارید تا روز اعلام موفقیت شما ، انشالله
بازم ببخشید که براتون داستان گفتم .
موفق باشید @};-

لا اله الا هو

جمعه 26 اسفند1395 - 1:40am
کاربر فعال
کاربر فعال

(-| X_X :ymsick:

جمعه 26 اسفند1395 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود به دوستان @};-
متاسفانه بعضی از دوستان بدون مطالعه مطالب تاپیکهای این انجمن، متوجه نیستند با گفته هاشون ضمینه دلخوری و دلسردی چه اساتید بزرگوار و گرانمایه ای رو که بدون هیچگونه چشم داشتی فقط برای کمک به دیگران از تجربیاتشون مطلب مینویسند رو موجب میشوند :-w
به دوستان توصیه میکنم قبل از نوشتن مطلب در مورد شخصی در این انجمن لطف کنند در تمام تاپیکهای انجمن جستجو کنند و سابقه اون فرد رو مطالعه کنند و بعد درباره ایشون قضاوت کنند [-X
جناب سنه دژ یکی از برجسته ترین افراد در این انجمن هستند که به شخصه هرجایی ایشان مطلب مینویسند با اشتیاق تمام مطالعه و از اون بهره میبرم :ymapplause:
به هر حال امیدوارم دوستان با این طرز رفتار باعث تهی شدن انجمن از اساتیدی همچون سنه دژ و دیگران نشوند ، سرنوشتی که برای اساتیدی همچون آریا ،کانی ، حمزه ، پارسی و ... اتفاق افتاد X_X

جمعه 26 اسفند1395 - 2:21am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
تشکر میکنم دوست عزیز @};-
بنده مدیون همین انجمن و اساتیدش هستم و برای همه آرزوی موفقیت دارم :YMPRAY:
خوب متاسفانه یا خوشبختانه ، دوستان از صحبتهای بنده رنجیده میشن
بنده هم سعی میکنم که دیگه زیاد حرف نزنم . اگر هم حرفی زدم برای رضای خدا بوده و کمک به علاقمندان گرفتار
بازم در خدمت دوستان هستم اما سعی میکنم که تا سوال نشه یا پیش نیاد ، داستان سرائی نکنم و تایپیکها را به بیراهه نکشم .
از همه ی دوستان میخوام که اگر تشخیص دادند که از این حقیر کمکی برمیاد ، بیشتر در خصوصی در ارتباط باشند که تجربیاتمون برای کسی ضرری نداشته باشه
از علاقمندان به ظاهر کار و مونتاژ و قطعات و تغیرات ، درخواست دارم که با خیال راحت به تغیرات مدار فرانکو بپردازند و اصول و اساس و چگونگی اثر دفینه رو بیخیال بشن . اگر فقط مدار و قطعات و تغیرات میتونه راه گشا باشه ، به همین روش که فکر می کنید ادامه بدید و انشالله در سالهای آینده بنده را نیز از رفع اشکال و گرفتن نتیجه و یکسان شدن نتایج برای همه ، آگاه بفرمایند
با آرزوی موفقیت

لا اله الا هو

جمعه 26 اسفند1395 - 2:47am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 211 , 212 , 213 , 214 , 215 , 216 , 217 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 200 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure