با تشکر از دوستانی که از نیت بنده آگاه هستند
و تشکر از کسانی که باعث میشن بنده دیگه زحمت تایپ کردن بخودم ندم و چشمامو بپای راهنمائی بعضیها پشت کامپیوتر ضعیف نکنم
- جناب ahamraj
بله میتوان با این مدار امیدوار بود . سنس مدار فرانکو بسیار به سنس مدار بنده شبیه و نزدیک هست
امیدوارم اساتید بتونن وضعیتشو بهتر کنن
-----------------------------------------------------
- آقای reza21
سپاس فروان
-------------------------------------------------------------
- جناب رویا
بله اینجا تایپک مدار فرانکو هست و با این طرز فکرها ، و مخالفتها ، فکر نمیکنم که به این زودی ها تبدیل به PDK بشه
مطرح کردن مدار PDK توسط بنده ، فقط برای این بود که به مدار فرانکو شباهت هایی دارد و میخواستم که در کشف این اثرات ، به دوستان کمکی کرده باشم . وگرنه مدار بنده ، چیزی کم نداره که از مدار شما روش بزارم . بنده که اینجا تبلیغ نکردم ، خدا میدونه که اگر فروشنده بودم ، چیا میگفتین
-------------------------------------------------------------------------------------
جناب arta1987
توی این گونه فضاها اگر کسی بیاد کوچکترین چیزی رو مطرح بکنه ، طبیعیه که ازش میپرسن : چطوری به این نتیجه رسیدی و دلیلت برای حرفت چیه ؟ و اگر جواب نده ، هزاران برچسب بهش میزنن . بنده نیز که از نیرو و چگونگی اثر دفینه صحبت میکنم ، با سوالات زیادی روبرو میشم و مجبورم که به واکنش دستگاه دستساز خودم اشاره بکنم . اما به مدار شخصی که اشاره میکنی ، بعضیها فکر میکنند که به رخ میکش ، بعضیها فکر میکنن که فروشنده هستی و فقط تعدادی با دید مثبت نگاه می کنند و لابلای صحبتها ، بهره میبرند و جواب سوالاشونو میگیرن
در مورد تایپیک PD هم ، حداقلش اینه که چیزی ازمون کم نکرد ، بلکه به اطلاعاتمون اضافه شد ، حتی به اطلاعات بنده که ازش جواب گرفتم . خوب این کجاش بده ؟ کاری هم به دیگران نداشته باشیم که قصد کمک دارند یا ندارند
درسته که تابحال از ایران ،کسی فیلم از PD دستساز خودش نزاشته . اون سنسهایی هم که بعضیها فیلم گذاشتن ، فقط سنس قسمت فلزیابش هست و میزان بردشون نهایتا در حد والف ها هست وگرنه سنس از راه دور ندارند و اون قسمت رو نتونستن راش بندازن
بنده هم قول عکس یا فیلم نمیدم و برام مهم نیست که در دنیای مجازی ، کسی باور بکنه یا نکنه .
و از دید دیگه اگر نگاه بکنید ، بنده اگر خدای ناکرده دروغ گو باشم ، بازم براحتی میتونم هر گونه فیلمی که بخواهید از سنس از راه دور براتون بزارم و توش کلک بزنم و جنس سنس شده رو هم ، جلوی چشمتون از خاک دربیارم و کسی هم نتونه چیزی رو ثابت بکنه که اینطور نیست . خوب اینطور گذاشتن فیلم ، چه فایده ای خواهد داشت ؟ و واقعیت رو چه چیزی میتونه ثابت بکنه ؟ آیا گذاشتن فیلم این گونه مدعیان و فروشنده ها ، جای باور دارد ، یا حرف یک مردی که بهش باور داشته باشید ؟
و اینکه میفرمائید : کشش مدارهای سطح بالا و عجیب غریب رو ندارید ، و میخواهید که در موردشون حرف نزنیم
خوب تا کی میخواهید که با مدارات پائین کاوش کنید و آیا هیچوقت بدنبال دستگاه روئیایی خود نیستید ؟ بنده هم اگر طرز فکرم اینطور بود و به مدارات فلزیابی ساده ، مشغول میشدم ، الان هیچ نتیجه ای نگرفته بودم و بعدا هم نمی گرفتم
ضمنا ساختن ردیاب خوب ، فقط به داشتن دانش الکترونیک نیست ، بلکه نکاتی هستند که باید کشف شوند و یجورایی سر از راز درآوردن است . مانند اثرات دفینه ی قدیمی و چگونگی تاثیر نیروها بر هم . و وقتی این سوالات در ذهن حل بشوند ، ساختن مدار ، کار سختی نیست و خیلی راحت تر از کشف حقیقت است
وگرنه بنده هم چیز زیادی از الکترونیک بلد نیستم و هیچ ادعایی ندارم .
پس امید داشته باشد و همیشه دنبال بهترینها باشید و باور داشته باشید که راههای دیگری هم هستند و سیستمهای خوب هم وجود دارند .
توانائی های انسان بسیار بیشتر از اینهاست
-----------------------------------------------------------------
- جناب mahan2000
شما اگر از نظرات بنده خوشتون نمیاد ، میتونید خیلی راحت ، پستهای بنده رو نخونید
البته زیاد بهتون زحمت نمیدم ، بعد از این اعلام مخالفتها ، سعی میکنم که کمتر بقول شما " داستان " بگم
فقط اینو بدونید که بنده از همین به اصلاح شما "داستانها " موفق به ساخت ردیاب شدم و قدیما در به در بدنبال کسی بودم که چیزی از نیروی مرموز دفینه و چگونگی یون و گاز و غیره ، برام بگه تا حقیقت برام روشن بشه . اما بسختی کسی پیدا میشد و اگر هم کسی چیزی می دانست ، به این سادگیها به علاقه مندان کمک نمیکرد . بهمین دلیل مجبور شدم که سالها مطالعه و تحقیق و آزمایش بکنم و وقت و انرژی و هزینه بزارم تا فقط جواب چند تا سوال به ظاهر ساده ، در مورد دفینه برام روشن بشه
امروز ، دوران گذشته ی خودم را که به خاطر می آورم ، درسته که حاضر به ارائه ی نقشه مدار نیستم ، اما دلم میسوزه برای افرادی که گیر کردن یا برای افرادی که اساس دفینه را اشتباه تصور میکنند و ممکنه که سالها با یک ذهنیت اشتباه سرگردان بشن . بهمین دلیل بود که داستان میگفتم و قصدم نشان دادن راه بود نه به بیراهه کشیدن
کاش اون قدیما هم کسی پیدا میشد که برای بنده هزاران داستان تعریف میکرد و بنده میتونستم از لابلای حرفاش ، فقط جواب چند تا از سوالات رو بدست می آوردم و برای پیدا کردن راه درست ، اینقدر دردسر نمیکشیدم
اما اشکالی نداره . بنده راه خودم رو میرم وشما هم راه خودتون رو برید و امیدوارم موفق باشید
بنده هنوز وقت نکردم که مدار فرانکو رو بسازم و با وجود PD ، داشتنش هم برام مهم نیست . اما قصد داشتم که زودتر بسازم و در میدان تست شخصی ، به نتیجه برسونمش . در میدان تست واقعی ، که PDK بنده جواب داده ، تستش میکردم و تغیراتی را که شما هنوز به ذهنتون نمیرسه روش انجام میدادم و مطمئنا خیلی زود میفهمیدم که کجای مدار باید تغیر بکنه و به علاقه مندان نیز اعلام میکردم
اما دیگه مزاحم دوستان نمیشم و اگر بعدا وقت کردم میسازم . ضمنا هنوز مشغول ساخت فلزیاب پالسی و فلزیابهای ساده نیز هستم و دوستان براشون سوال نشه که با وجود پی دی ، چرا پالسی میسازه . بله میسازم و از سر علاقه به الکترونیک هست و میخوام بیشتر الکترونیک یاد بگیرم .
بنده فعلا سکوت میکنم ، دوستان به روش خودشون مدار رو پیش ببرند ، ببینم بعد از چند سال میتونند مشکل مدار رو کشف بکنند بشرطی که نتیجه دهی مدار برای همه یکسان باشد و دقیقا مشخص بشه اشکال کار از کجاست . این پست بنده را بخاطر بسپارید تا روز اعلام موفقیت شما ، انشالله
بازم ببخشید که براتون داستان گفتم .
موفق باشید