انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:47pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برايه گرفتن عمق حتماولووموتاانتهازيادكنيدكه عمقودرست نشون بده اگه ولوموكم كنيدعمقوزيادترنشون ميده.اينورويه يه سيني مسي توعمقه 80سانت من توتستي برايه كسي دراوردم كه برايه تست منوبرده بودش ومن زدم وباخطايه 10سانت عمقشوگفتم بهش ونقطه كردم براش.البته هم باسيم زدم واسش هم بي سيم كه جفتش درست زد.ولي هنوزوقت نشده هدفه واقعيموانجام بدم ومشكلات ه خاصه حفارپيداكردن و... دارم.الان حفاري كردنم وجفت وجوركردن حفارم مشكل شده به خدا

شنبه 26 مرداد1392 - 7:37pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان در مورد هدف جدید و در عمق کم کاملا حق با شماست! ولی وقتی فلز قدیمی باشه و عمق بیشتری هم داشته باشه در عمق گیری خطای بیشتری پیش میاد. ضمن اینکه بنظر من در مورد اهداف قدیمی بدلیل هاله ای که وجود داره عمق کمتر نشون داده میشه و اگر ولوم رو کمتر کنین در اون حالت بهتر جواب میده.
در ردیاب جدید این مشکل هم تقریبا حل شده چون هاله کاملا قابل حذف هست و هم عمق و هم حجم واقعی تر نشون داده میشن.

شنبه 26 مرداد1392 - 7:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اهان حميداقادرسته ممنون.ايشالااين وسيله طلارم توعمق موفق به سنس بشه .

شنبه 26 مرداد1392 - 8:00pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس حميد چطور ميشه كاري كرد تا ردياب كه روي گلد 1 و 2 بوده فلز آهني اكسيد شده رو نگيره ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 26 مرداد1392 - 8:51pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان بنده این موضوع رو آزمایش کردم و نباید اینطور باشه! ما که یون یاب نساختیم که فرکانسهاش به این صورت بخواد قاطی بشه! :D البته شما باید از عدم وجود آهن در لباس خودتون هم مطمئن باشین! در این صورت احتمال تداخل وجود داره. همینطور در آنتن هم نباید چنین چیزی باشه.

شنبه 26 مرداد1392 - 11:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sahand نوشته است:
اقايون يه تجربه بگم كيف كنيم :) جمعه رفته بوديم شهرستان ردياب رو هم برده بودم يه انگشتر با عيار بالا هم برده بودم داشتم رديابي ميكردم كه همش انگشترو ميزد منم فاصله ميگرفتم تا ببينم تا كجا ميگيره رسيدم جايي كه ديگه انگشترو نزد و جاهاي بود كه حفاري كرده بودن. دستگاه چيزي رو نميزد دوستم كه يه تكه سفال ديد ديواره اين جايي كه حفاري شده بود دخل اونجا شد و با كمي تميزكاري متوجه سفالي سالم و كوچكي شديم كه درش اورديم و بعد دوتا ديگه از بغلش دراورديم كه شكسته شده بودن... اين 3 تا خمره ها اندازه قندون با قطر حدودي 10*10 بودن ،چون جاي خطري بود زودتر محل رو ترك كرديم رفتيم جايي باصفا نشستيم و شرو كردم با ردياب تستهايي رو روش انجام بدم. ;;) البته تو راه يه بار تست كردم يه طرف انگشتر و طرف ديگه اين كوزه هه كه انتن كوزه رو ميزد كمي خوشحال شده بوديم ولي به خاكش دست نميزديم كه مبادا خراب كاري بشه.خلاصه جاي امني كه يافتيم دوباره ازمايشات رو تكميل كرديم هر كاري ميكردم ردياب كوزه كوچولو رو ميزد مثلا از روي انگشتر ردميشدم قيچي ميكرد بعد از ده ثانيه باز ميشد و به طرف كوزه ميرفت، ميرفتم رو كوزه قيچي ميكرد اصلا باز نميشد.اون دوتا ديگه رو هم نميزد چون خاك توشون بود برگشتيم شهر يه كارشناس داشتيم بهش نشون داديم اونم خاليش كرد ديديم توش ..........چي بود؟؟ ;;) اينم توش خاك بود :( اين يكي كه سالم مونده بود تك دسته اي داشت و بقيه نداشت حالا با نظر كارشناسمون قراره بريم منطقه شايد اون كوزه جايي رو نشون ميداده.عكس كوزه رو هم ميزارم نظاره بفرماييد.

دوست خوبم بهت تبریک میگم.شک نکن به دفینه خیلی نزدیکی .... کوزه ی تک دسته هم در عمق نشان دهنده ی جهته و تعدادش میتونه طول مسیرو مشخص کنه (تجربه ی شخصی )...
موفق باشی .
یا حق.

یکشنبه 27 مرداد1392 - 6:36am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
اهان حميداقادرسته ممنون.ايشالااين وسيله طلارم توعمق موفق به سنس بشه .

علی جان شاید من منظور شما رو خوبنفهمیدم.یعنی ردیاب قبلی نمی تونست طلا رو تو عمق سنس کنه؟

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 27 مرداد1392 - 10:27am
استاد
استاد
آواتار کاربر

majid_famali نوشته است:
sahand نوشته است:
اقايون يه تجربه بگم كيف كنيم :) جمعه رفته بوديم شهرستان ردياب رو هم برده بودم يه انگشتر با عيار بالا هم برده بودم داشتم رديابي ميكردم كه همش انگشترو ميزد منم فاصله ميگرفتم تا ببينم تا كجا ميگيره رسيدم جايي كه ديگه انگشترو نزد و جاهاي بود كه حفاري كرده بودن. دستگاه چيزي رو نميزد دوستم كه يه تكه سفال ديد ديواره اين جايي كه حفاري شده بود دخل اونجا شد و با كمي تميزكاري متوجه سفالي سالم و كوچكي شديم كه درش اورديم و بعد دوتا ديگه از بغلش دراورديم كه شكسته شده بودن... اين 3 تا خمره ها اندازه قندون با قطر حدودي 10*10 بودن ،چون جاي خطري بود زودتر محل رو ترك كرديم رفتيم جايي باصفا نشستيم و شرو كردم با ردياب تستهايي رو روش انجام بدم. ;;) البته تو راه يه بار تست كردم يه طرف انگشتر و طرف ديگه اين كوزه هه كه انتن كوزه رو ميزد كمي خوشحال شده بوديم ولي به خاكش دست نميزديم كه مبادا خراب كاري بشه.خلاصه جاي امني كه يافتيم دوباره ازمايشات رو تكميل كرديم هر كاري ميكردم ردياب كوزه كوچولو رو ميزد مثلا از روي انگشتر ردميشدم قيچي ميكرد بعد از ده ثانيه باز ميشد و به طرف كوزه ميرفت، ميرفتم رو كوزه قيچي ميكرد اصلا باز نميشد.اون دوتا ديگه رو هم نميزد چون خاك توشون بود برگشتيم شهر يه كارشناس داشتيم بهش نشون داديم اونم خاليش كرد ديديم توش ..........چي بود؟؟ ;;) اينم توش خاك بود :( اين يكي كه سالم مونده بود تك دسته اي داشت و بقيه نداشت حالا با نظر كارشناسمون قراره بريم منطقه شايد اون كوزه جايي رو نشون ميداده.عكس كوزه رو هم ميزارم نظاره بفرماييد.

دوست خوبم بهت تبریک میگم.شک نکن به دفینه خیلی نزدیکی .... کوزه ی تک دسته هم در عمق نشان دهنده ی جهته و تعدادش میتونه طول مسیرو مشخص کنه (تجربه ی شخصی )...
موفق باشی .
یا حق.

خوب اگه اونجا دفینه هستش پس چرا ردیاب اونو نگرفته

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 27 مرداد1392 - 10:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

.
نقل قول:
خوب اگه اونجا دفینه هستش پس چرا ردیاب اونو نگرفته

سلام عزیز !
این شرایطی که شما فرمودید باید دفینه داشته باشه فقط یک حالت هست اگه ردیابتون سالم بوده باشه و مشکل از ایزار و یا اپراتور نبوده باشه که دفینه نداشته باشه و اونم اینه که قبلا بارش رفته باشه که در اونصورت نباید کوزه ها کنار هم و سالم مونده باشن و

یکشنبه 27 مرداد1392 - 4:03pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام.این نشد جواب من.مطمئن باشید اگه اونجا دفینه بوده باشه ردیاب حتما باید می گرفت.

یکشنبه 27 مرداد1392 - 5:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 94 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure