نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
برايه گرفتن عمق حتماولووموتاانتهازيادكنيدكه عمقودرست نشون بده اگه ولوموكم كنيدعمقوزيادترنشون ميده.اينورويه يه سيني مسي توعمقه 80سانت من توتستي برايه كسي دراوردم كه برايه تست منوبرده بودش ومن زدم وباخطايه 10سانت عمقشوگفتم بهش ونقطه كردم براش.البته هم باسيم زدم واسش هم بي سيم كه جفتش درست زد.ولي هنوزوقت نشده هدفه واقعيموانجام بدم ومشكلات ه خاصه حفارپيداكردن و... دارم.الان حفاري كردنم وجفت وجوركردن حفارم مشكل شده به خدا
|
شنبه 26 مرداد1392 - 7:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
علی جان در مورد هدف جدید و در عمق کم کاملا حق با شماست! ولی وقتی فلز قدیمی باشه و عمق بیشتری هم داشته باشه در عمق گیری خطای بیشتری پیش میاد. ضمن اینکه بنظر من در مورد اهداف قدیمی بدلیل هاله ای که وجود داره عمق کمتر نشون داده میشه و اگر ولوم رو کمتر کنین در اون حالت بهتر جواب میده. در ردیاب جدید این مشکل هم تقریبا حل شده چون هاله کاملا قابل حذف هست و هم عمق و هم حجم واقعی تر نشون داده میشن.
|
شنبه 26 مرداد1392 - 7:45pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اهان حميداقادرسته ممنون.ايشالااين وسيله طلارم توعمق موفق به سنس بشه .
|
شنبه 26 مرداد1392 - 8:00pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حميد چطور ميشه كاري كرد تا ردياب كه روي گلد 1 و 2 بوده فلز آهني اكسيد شده رو نگيره ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 26 مرداد1392 - 8:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهدی جان بنده این موضوع رو آزمایش کردم و نباید اینطور باشه! ما که یون یاب نساختیم که فرکانسهاش به این صورت بخواد قاطی بشه! البته شما باید از عدم وجود آهن در لباس خودتون هم مطمئن باشین! در این صورت احتمال تداخل وجود داره. همینطور در آنتن هم نباید چنین چیزی باشه.
|
شنبه 26 مرداد1392 - 11:13pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
sahand نوشته است: اقايون يه تجربه بگم كيف كنيم جمعه رفته بوديم شهرستان ردياب رو هم برده بودم يه انگشتر با عيار بالا هم برده بودم داشتم رديابي ميكردم كه همش انگشترو ميزد منم فاصله ميگرفتم تا ببينم تا كجا ميگيره رسيدم جايي كه ديگه انگشترو نزد و جاهاي بود كه حفاري كرده بودن. دستگاه چيزي رو نميزد دوستم كه يه تكه سفال ديد ديواره اين جايي كه حفاري شده بود دخل اونجا شد و با كمي تميزكاري متوجه سفالي سالم و كوچكي شديم كه درش اورديم و بعد دوتا ديگه از بغلش دراورديم كه شكسته شده بودن... اين 3 تا خمره ها اندازه قندون با قطر حدودي 10*10 بودن ،چون جاي خطري بود زودتر محل رو ترك كرديم رفتيم جايي باصفا نشستيم و شرو كردم با ردياب تستهايي رو روش انجام بدم. البته تو راه يه بار تست كردم يه طرف انگشتر و طرف ديگه اين كوزه هه كه انتن كوزه رو ميزد كمي خوشحال شده بوديم ولي به خاكش دست نميزديم كه مبادا خراب كاري بشه.خلاصه جاي امني كه يافتيم دوباره ازمايشات رو تكميل كرديم هر كاري ميكردم ردياب كوزه كوچولو رو ميزد مثلا از روي انگشتر ردميشدم قيچي ميكرد بعد از ده ثانيه باز ميشد و به طرف كوزه ميرفت، ميرفتم رو كوزه قيچي ميكرد اصلا باز نميشد.اون دوتا ديگه رو هم نميزد چون خاك توشون بود برگشتيم شهر يه كارشناس داشتيم بهش نشون داديم اونم خاليش كرد ديديم توش ..........چي بود؟؟ اينم توش خاك بود اين يكي كه سالم مونده بود تك دسته اي داشت و بقيه نداشت حالا با نظر كارشناسمون قراره بريم منطقه شايد اون كوزه جايي رو نشون ميداده.عكس كوزه رو هم ميزارم نظاره بفرماييد. دوست خوبم بهت تبریک میگم.شک نکن به دفینه خیلی نزدیکی .... کوزه ی تک دسته هم در عمق نشان دهنده ی جهته و تعدادش میتونه طول مسیرو مشخص کنه (تجربه ی شخصی )... موفق باشی . یا حق.
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 6:36am |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: اهان حميداقادرسته ممنون.ايشالااين وسيله طلارم توعمق موفق به سنس بشه . علی جان شاید من منظور شما رو خوبنفهمیدم.یعنی ردیاب قبلی نمی تونست طلا رو تو عمق سنس کنه؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 10:27am |
|
|
hamze2000
استاد
|
majid_famali نوشته است: sahand نوشته است: اقايون يه تجربه بگم كيف كنيم جمعه رفته بوديم شهرستان ردياب رو هم برده بودم يه انگشتر با عيار بالا هم برده بودم داشتم رديابي ميكردم كه همش انگشترو ميزد منم فاصله ميگرفتم تا ببينم تا كجا ميگيره رسيدم جايي كه ديگه انگشترو نزد و جاهاي بود كه حفاري كرده بودن. دستگاه چيزي رو نميزد دوستم كه يه تكه سفال ديد ديواره اين جايي كه حفاري شده بود دخل اونجا شد و با كمي تميزكاري متوجه سفالي سالم و كوچكي شديم كه درش اورديم و بعد دوتا ديگه از بغلش دراورديم كه شكسته شده بودن... اين 3 تا خمره ها اندازه قندون با قطر حدودي 10*10 بودن ،چون جاي خطري بود زودتر محل رو ترك كرديم رفتيم جايي باصفا نشستيم و شرو كردم با ردياب تستهايي رو روش انجام بدم. البته تو راه يه بار تست كردم يه طرف انگشتر و طرف ديگه اين كوزه هه كه انتن كوزه رو ميزد كمي خوشحال شده بوديم ولي به خاكش دست نميزديم كه مبادا خراب كاري بشه.خلاصه جاي امني كه يافتيم دوباره ازمايشات رو تكميل كرديم هر كاري ميكردم ردياب كوزه كوچولو رو ميزد مثلا از روي انگشتر ردميشدم قيچي ميكرد بعد از ده ثانيه باز ميشد و به طرف كوزه ميرفت، ميرفتم رو كوزه قيچي ميكرد اصلا باز نميشد.اون دوتا ديگه رو هم نميزد چون خاك توشون بود برگشتيم شهر يه كارشناس داشتيم بهش نشون داديم اونم خاليش كرد ديديم توش ..........چي بود؟؟ اينم توش خاك بود اين يكي كه سالم مونده بود تك دسته اي داشت و بقيه نداشت حالا با نظر كارشناسمون قراره بريم منطقه شايد اون كوزه جايي رو نشون ميداده.عكس كوزه رو هم ميزارم نظاره بفرماييد. دوست خوبم بهت تبریک میگم.شک نکن به دفینه خیلی نزدیکی .... کوزه ی تک دسته هم در عمق نشان دهنده ی جهته و تعدادش میتونه طول مسیرو مشخص کنه (تجربه ی شخصی )... موفق باشی . یا حق. خوب اگه اونجا دفینه هستش پس چرا ردیاب اونو نگرفته
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 10:28am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
. نقل قول: خوب اگه اونجا دفینه هستش پس چرا ردیاب اونو نگرفته سلام عزیز ! این شرایطی که شما فرمودید باید دفینه داشته باشه فقط یک حالت هست اگه ردیابتون سالم بوده باشه و مشکل از ایزار و یا اپراتور نبوده باشه که دفینه نداشته باشه و اونم اینه که قبلا بارش رفته باشه که در اونصورت نباید کوزه ها کنار هم و سالم مونده باشن و
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 4:03pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام.این نشد جواب من.مطمئن باشید اگه اونجا دفینه بوده باشه ردیاب حتما باید می گرفت.
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 5:05pm |
|
|
|